Mäklare Nicklas Björn

Nicklas Björn

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Källsby 202, Jörlanda, Stenungsunds kommun

Källsby 202

Villa
Jörlanda, Stenungsunds kommun
Fastighetsbyrån Stenungsund
8 750 000 kr
270 + 180 m²
10 rum
3 522 m² tomt

Välkommen till Källsby 202, en fantastiskt välbevarad tidskapsel från 1929, som nu är till salu och erbjuder en unik möjlighet att äga en bit historia. Denna ståtliga villa är en sällsynt juvel i dagens moderna värld och erbjuder en oslagbar kombination av tidlös elegans, generösa utrymmen och möjligheter att investera i din framtid.

Stripplekärr 409, null, Stenungsunds kommun

Stripplekärr 409

Villa
Stenungsunds kommun
Fastighetsbyrån Stenungsund
3 595 000 kr
97 + 45 m²
4 rum
1 898 m² tomt

Din drömbostad med alla bekvämligheter! Nu har du möjligheten att bli ägare till denna fantastiska bostad i idylliska Stripplekärr. Här finner du allt du kan önska dig – från det rymliga dubbelgaraget med travers till det nyrenoverade badrummet och den soliga altanen med pool och växthus. Dubbelgarage med travers: När du kommer hem från en lång arbetsdag eller en spännande resa, kommer du att uppskatta det rymliga dubbelgaraget med en praktisk travers. Här har du gott om plats att förvara dina fordon och verktyg på ett organiserat sätt. Ovan garaget har man förberett för en lägenhet om ca 50 m2. Nyrenoverat badrum: Det moderna badrummet är helt nyrenoverat med högkvalitativa material och stilrena detaljer. Här kan du njuta av avkopplande stunder i den lyxiga badkaret eller i den generösa duschen. Badrummet är designat för att skapa en lugn och fridfull atmosfär. Solvänlig altan med pool: Utöver garaget och det bekväma boendet finns en solig altan som bjuder in till avkoppling och sociala stunder med familj och vänner. Här kan du njuta av solen under dagtid och ha härliga poolpartyn på kvällen. Den välskötta poolen är perfekt för att svalka dig under varma sommardagar. Växthus för gröna fingrar: För alla trädgårdsentusiaster finns ett charmigt växthus där du kan odla dina favoritväxter året runt. Här kan du följa med säsongernas växlingar och skapa en grön oas precis utanför ditt kök. Bostadsutrymmen: Två rymliga sovrum ger gott om plats för både familj och gäster. Vardagsrummet är ljust och inbjudande, perfekt för avkoppling och sociala aktiviteter. Köket är utrustat med moderna apparater och har en generös matplats där du kan njuta av måltider tillsammans med dina nära och kära. Denna bostad är perfekt för dig som söker en harmonisk livsstil med möjlighet att kombinera arbete och avkoppling. Läget i Stripplekärr ger dig närhet till natur och samtidigt bekvämt avstånd till stadens bekvämligheter. Tveka inte att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning av denna fantastiska bostad. Här har du chansen att skapa ditt drömhem och njuta av alla fördelar som Stripplekärr 409 har att erbjuda.

Svartehallen 5, Ucklum, Stenungsunds kommun

Svartehallen 5

Villa
Ucklum, Stenungsunds kommun
Fastighetsbyrån Stenungsund
2 295 000 kr
78 + 41 m²
5 rum
1 253 m² tomt

Svartehallen 5 är en charmig bostad med 5 rymliga rum som erbjuder en perfekt kombination av modern bekvämlighet och naturnära lugn. Den stora öppna planlösningen ger gott om plats för familj och vänner att samlas och umgås. Här kan du njuta av värme och mysighet med en inbjudande braskamin som skapar en avslappnad atmosfär under kalla kvällar. Denna bostad är belägen i ett barnvänligt område, perfekt för familjer som söker en trygg och trivsam miljö för sina barn att växa upp i. Dessutom har du närhet till det vackra Hällungen, där du kan njuta av bad och andra vattennära aktiviteter. Det är en plats som ger dig möjlighet att uppleva naturens skönhet och fridfullhet direkt utanför dörren, samtidigt som du har bekvämt avstånd till badmöjligheter. Med 5 rum har du gott om utrymme att skapa ditt drömhem och anpassa det efter dina behov och önskemål. Välkommen till en plats där du kan uppleva harmonin mellan hem, natur, och familjeliv.

Starrkärrsvägen 9B, Ödsmål, Stenungsunds kommun

Starrkärrsvägen 9B

Tomt
Ödsmål, Stenungsunds kommun
Fastighetsbyrån Stenungsund
1 500 000 kr
1 002 m² tomt

I det naturnära och fridfulla området Starrkärr, Ödsmål kan vi nu erbjuda en fin tomt om 1002 kvm. Den lättbyggda tomten ligger inte långt från Söskär där det erbjuds både klippor och sandstrand tar det bara några minuter att cykla dit. I området finns det både permanent- och fritidsboende och till centrala Stenungsund tar det knappt 10 minuter. Det finns inget förhandsbesked eller bygglov på tomten idag. (Dock har det sökts och beviljats förhandsbesked tidigare, men det har löpt ut). Kommunalt vatten och avlopp finns ca 150 m från tomtgräns, mer information om detta vänligen kontakta Stenungsunds kommun, 0303 73 00 00. Varmt välkomna till ert framtida boende!

Visar alla 4