Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Nicklas Björn

Nicklas Björn

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Broan 101, 103, null, Stenungsunds kommun
  • Tis 7 maj kl 16:45

Broan 101, 103

Villa
Stenungsunds kommun
Fastighetsbyrån Stenungsund
2 895 000 kr
60 m²
3 rum
822 m² tomt

För er som drömmer om ett eget hus med gångavstånd till naturen kan vi nu presentera Broan 101. I ett lugnt och lummigt läge, bor ni i avskildhet och stillhet, men ändå grannar på behagligt avstånd. Härlig altan, i bästa solläge, vilket är en mycket uppskattad plats för avkoppling. Gångavstånd till badplatserna vid Lysevattnet och Rödsvattnet. Förutom detta har finns det 2 sovrum samt ett trevligt sovloft. Fiber 250 mbit ned tv-utbud från Telia är indraget! Det finns även ett vidbyggt förråd, perfekt för förvaring av utemöbler och trädgårdsredskap. Ett drömläge för er som vill ha nära till natur och bad, bara att gå utan för dörren och gå på svampjakt! I köpet ingår även Broan 103, en härlig vinterbonad fritidsbostad som kan hyras ut eller inhysa gäster. Se länk: https://www.fastighetsbyran.com/sv/sverige/till-salu/vastra-gotalands-lan/stenungsunds-kommun/objekt/?objektID=2917964 Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Dal 144, Ucklum, Stenungsunds kommun
Dal 144, Ucklum, Stenungsunds kommun, bild 2
Dal 144, Ucklum, Stenungsunds kommun, bild 3

Dal 144

Villa
Ucklum, Stenungsunds kommun
Fastighetsbyrån Stenungsund
4 500 000 kr
150 + 48 m²
7 rum
3 106 m² tomt

Denna underbara bostad välkomnar dig till en värld där harmoni med omgivningen är i fokus. Det naturnära läget skapar en magisk atmosfär, där varje dag blir en inbjudan till att uppleva naturens skönhet och lugn. När du stiger in möts du av en omsorgsfullt återställd charm, där detaljerna berättar en historia om husets förflutna. Hårdvaxat plankgolv och specialbeställda golvlister från 1900-talet sätter tonen för en varm och inbjudande atmosfär. Sovrummens lutande tak och robusta trädörrar skapar en autentisk känsla, där varje rum blir en levande berättelse. Omgivningen själv är enastående med en generös trädgårdstomt som omger hemmet. I trädgården finns flertal fruktträd o bärbuskar samt många perenna växter. Här kan du njuta av naturens rikedom och stillhet. Garaget, imponerande med sina 110 m2, erbjuder inte bara gott om plats för fordon, utan även utrymme för hobbyverksamhet eller förvaring. Inom 5-10 min med bil nås både golfbana, svampskog och badsjö Solens strålar omfamnar detta hem hela dagen lång, skapande ett soligt paradis där du kan njuta av varje ögonblick. Här handlar det inte bara om att bo; det handlar om att förlora sig själv i den naturnära omgivningen, i den stora trädgårdstomten, det imponerande garaget och solens värmande kärlek. Välkommen till ett hem där harmoni med omgivningen blir en del av din dagliga upplevelse

  • Premium
Bergskanten 5, Stenungsund - Tätort, Stenungsunds kommun
Bergskanten 5, Stenungsund - Tätort, Stenungsunds kommun, bild 2
Bergskanten 5, Stenungsund - Tätort, Stenungsunds kommun, bild 3

Bergskanten 5

Villa
Stenungsund - Tätort, Stenungsunds kommun
Fastighetsbyrån Stenungsund
8 995 000 kr
196 + 11 m²
7 rum
768 m² tomt

Välkommen till Bergskanten 5 – din drömboende med en magnifik utsikt över havet och en exklusiv livsstil som överträffar alla förväntningar. Denna imponerande bostad på 196 m2 har inte bara en makalös havsutsikt utan erbjuder även en unik kombination av raffinerad design och högkvalitativa material.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Åsenvägen 2, Ucklum, Stenungsunds kommun

Åsenvägen 2

Villa
Ucklum, Stenungsunds kommun
Fastighetsbyrån Stenungsund
4 295 000 kr
170 + 38 m²
783 m² tomt

Åsenvägen 2 är en trivsam bostad som sträcker sig över två plan och erbjuder rymligt boende med fyra sovrum och två badrum. Här finns även ett varmgarage, vilket ger praktisk och säker parkering. Belägen i ett barnvänligt område, uppskattas närheten till förskola, vilket gör det till en idealisk plats för familjer. Dessutom ligger bostaden nära badmöjligheter och natursköna områden, vilket ger en härlig atmosfär och möjlighet till avkoppling i naturen. Åsenvägen 2 kombinerar funktionellt boende med närhet till både bad, natur och barnomsorg, vilket gör det till ett attraktivt val för familjer som söker en bekväm och harmonisk livsstil.

Rödklövervägen 3, null, Stenungsunds kommun
  • Budgivning pågår

Rödklövervägen 3

Villa
Stenungsunds kommun
Fastighetsbyrån Stenungsund
3 150 000 kr
96 m²
5 rum
87 m² tomt

Denna fantastiska bostad erbjuder en perfekt kombination av modern elegans och bekvämlighet. Med ett rymligt vardagsrum, fyra charmiga sovrum, ett helkaklat badrum och ett imponerande öppet kök blir detta hemmet där livskvalitet möter stil.

  • Energieffektiv
Stripplekärr 104, null, Stenungsunds kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Stripplekärr 104

Gård/Skog
Stenungsunds kommun
Fastighetsbyrån Stenungsund
2 995 000 kr
95 m²
6 rum
2,7 ha tomt

Denna gård om 2,6 hektar erbjuder en unik möjlighet till lantligt boende. Bostadshuset, med tre sovrum, ger dig eget utrymme och välkomnar med öppet kök och vardagsrum för gemenskap och avkoppling. Dock bör noteras att den tillhörande ladan är i behov av renovering. Utomhusområdet omfamnas av vacker och mångsidig mark, perfekt för trädgårdsodling eller djurhållning. Trots att ladan kräver renovering, kan den också ses som en möjlighet för kreativa projekt eller extra förvaring. Platsen är optimal med endast 10 minuters bilresa från Stenungsund, vilket ger närhet till stadens bekvämligheter som shopping, restauranger och kommunikation. Färdigt bygglov finns för utbyggnad om ca 44 m2 med källare. Se mer info under dokument.

Söbackevägen 46, Stenungsund - Tätort, Stenungsunds kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Söbackevägen 46, Stenungsund - Tätort, Stenungsunds kommun, bild 2
Söbackevägen 46, Stenungsund - Tätort, Stenungsunds kommun, bild 3

Söbackevägen 46

Villa
Stenungsund - Tätort, Stenungsunds kommun
Fastighetsbyrån Stenungsund
5 750 000 kr
130 + 45 m²
7 rum
852 m² tomt

Denna nyrenoverade, rymliga och välskötta familjevilla erbjuder allt du kan önska för ett bekvämt och harmoniskt boende. Med en fantastisk placering, sist på gatan, kan du njuta av lugnet och den vackra grönskan som omger huset. Boendeyta inkluderar 4 sovrum för gott om utrymme för hela familjen, ett funktionellt kontor för arbete eller studier hemifrån, samt vardagsrummet, hjärtat av hemmet, med en öppen spis som skapar en mysig atmosfär. Det generösa köket är nyrenoverat och perfekt för den matälskande familjen, med moderna bekvämligheter. Två helkaklade badrum, varav ett är utrustat med bastu för att skapa en avslappnande och lyxig spa-upplevelse. Dessutom finns en gästtoalett för bekvämlighet och ökad funktionalitet. Utomhus har du en underbar trädgård på baksidan av huset, perfekt för familjens lekar eller avkoppling. Beläget sist på gatan ger detta extra avskildhet och lugn. Närhet till service, skolor/förskolor och goda kommunikationer gör detta till en optimal plats för din familj. Detta nyrenoverade hem är verkligen ett ställe att trivas i, med omsorgsfullt bevarade detaljer och moderna bekvämligheter. Missa inte chansen att skapa fantastiska minnen i detta charmiga hem på Söbackevägen 46. Kontakta oss för att boka en visning och upplev atmosfären själv!

  • Premium
Åsenvägen 16, null, Stenungsunds kommun

Åsenvägen 16

Villa
Stenungsunds kommun
Fastighetsbyrån Stenungsund
3 850 000 kr
140 + 60 m²
7 rum
2 339 m² tomt

Med ett naturnära och sjönära läge på Åsenvägen 16 hittar vi denna tvåplansvilla om sju rum och kök. Här erbjuds ett stilrent och ljust hem med fina ytskikt och utmärkt planlösning. En lummig och barnvänlig naturtomt förhöjer upplevelsen av huset ytterligare och läget i omtyckta och fridfulla Ucklum är perfekt för det unga paret och dig som letar efter ditt första boende. I området finns bland annat skola, förskolor, lekplatser, badsjö och fina grönområden. Solceller och bergvärme installerades 2022.

Brudhammar 140, Stenungsund - Tätort, Stenungsunds kommun
  • Borttagen före visning

Brudhammar 140

Villa
Stenungsund - Tätort, Stenungsunds kommun
Fastighetsbyrån Stenungsund
3 600 000 kr
115 + 8 m²
3 rum
364 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

Starrkärrsvägen 9B, Ödsmål, Stenungsunds kommun

Starrkärrsvägen 9B

Tomt
Ödsmål, Stenungsunds kommun
Fastighetsbyrån Stenungsund
1 500 000 kr
1 002 m² tomt

I det naturnära och fridfulla området Starrkärr, Ödsmål kan vi nu erbjuda en fin tomt om 1002 kvm. Den lättbyggda tomten ligger inte långt från Söskär där det erbjuds både klippor och sandstrand tar det bara några minuter att cykla dit. I området finns det både permanent- och fritidsboende och till centrala Stenungsund tar det knappt 10 minuter. Det finns inget förhandsbesked eller bygglov på tomten idag. (Dock har det sökts och beviljats förhandsbesked tidigare, men det har löpt ut). Kommunalt vatten och avlopp finns ca 150 m från tomtgräns, mer information om detta vänligen kontakta Stenungsunds kommun, 0303 73 00 00. Varmt välkomna till ert framtida boende!

Visar alla 10