Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Fastighetsbyrån Stenungsund

Fastighetsbyrån Stenungsund

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Presstorp 210, null, Stenungsunds kommun
 • Kommande
Presstorp 210, null, Stenungsunds kommun, bild 2
Presstorp 210, null, Stenungsunds kommun, bild 3

Presstorp 210

Villa
Stenungsunds kommun
Fastighetsbyrån Stenungsund
4 250 000 kr
190 m²
7 rum
4 886 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska bostad belägen i det charmiga Presstorp. Med sina imponerande 190 kvadratmeter erbjuder detta hem generösa utrymmen för en familj att trivas i. Med fyra rymliga sovrum finns gott om plats för alla. De stora sociala ytorna gör detta hem till en perfekt plats för att umgås med vänner och familj. Den öppna planlösningen skapar en ljus och luftig atmosfär som inbjuder till gemenskap och trivsel. En av de mest lockande egenskaperna med detta hem är den grönskande fria baksidan. Här kan du njuta av lugnet och skönheten i naturen samtidigt som du har gott om plats för lek, trädgårdsarbete eller bara att koppla av. För den som har fordon är den rymliga carporten en extra bonus. Den rymmer en husbil eller husvagn och är utrustad med en installerad laddare för elbil, vilket gör det enkelt och bekvämt att ladda din bil hemma. Missa inte chansen att bo i detta underbara hem med alla sina bekvämligheter och förmåner. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck allt som Presstorp 210 har att erbjuda!

 • Premium
Dal 144, Ucklum, Stenungsunds kommun
 • Kommande
Dal 144, Ucklum, Stenungsunds kommun, bild 2
Dal 144, Ucklum, Stenungsunds kommun, bild 3

Dal 144

Villa
Ucklum, Stenungsunds kommun
Fastighetsbyrån Stenungsund
4 250 000 kr
150 + 48 m²
7 rum
3 106 m² tomt

Denna underbara bostad välkomnar dig till en värld där harmoni med omgivningen är i fokus. Det naturnära läget skapar en magisk atmosfär, där varje dag blir en inbjudan till att uppleva naturens skönhet och lugn. När du stiger in möts du av en omsorgsfullt återställd charm, där detaljerna berättar en historia om husets förflutna. Hårdvaxat plankgolv och specialbeställda golvlister från 1900-talet sätter tonen för en varm och inbjudande atmosfär. Sovrummens lutande tak och robusta trädörrar skapar en autentisk känsla, där varje rum blir en levande berättelse. Omgivningen själv är enastående med en generös trädgårdstomt som omger hemmet. I trädgården finns flertal fruktträd o bärbuskar samt många perenna växter. Här kan du njuta av naturens rikedom och stillhet. Garaget, imponerande med sina 110 m2, erbjuder inte bara gott om plats för fordon, utan även utrymme för hobbyverksamhet eller förvaring. Inom 5-10 min med bil nås både golfbana, svampskog och badsjö Solens strålar omfamnar detta hem hela dagen lång, skapande ett soligt paradis där du kan njuta av varje ögonblick. Här handlar det inte bara om att bo; det handlar om att förlora sig själv i den naturnära omgivningen, i den stora trädgårdstomten, det imponerande garaget och solens värmande kärlek. Välkommen till ett hem där harmoni med omgivningen blir en del av din dagliga upplevelse

 • Premium
Bergskanten 5, Stenungsund - Tätort, Stenungsunds kommun
 • Kommande
Bergskanten 5, Stenungsund - Tätort, Stenungsunds kommun, bild 2
Bergskanten 5, Stenungsund - Tätort, Stenungsunds kommun, bild 3

Bergskanten 5

Villa
Stenungsund - Tätort, Stenungsunds kommun
Fastighetsbyrån Stenungsund
Pris saknas
196 + 11 m²
7 rum
768 m² tomt

Välkommen till Bergskanten 5 – din drömboende med en magnifik utsikt över havet och en exklusiv livsstil som överträffar alla förväntningar. Denna imponerande bostad på 196 m2 har inte bara en makalös havsutsikt utan erbjuder även en unik kombination av raffinerad design och högkvalitativa material.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Solgårdsterrassen 17, Stenungsund - Tätort, Stenungsunds kommun
 • Kommande

Solgårdsterrassen 17

Lägenhet
Stenungsund - Tätort, Stenungsunds kommun
Fastighetsbyrån Stenungsund
Pris saknas
88 m²
4 rum
vån 4/6
5 866 kr/mån

Varmt välkomna till denna underbara bostad på Solgårdsterrassen. Det är en 4-rumslägenhet med hög standard och en solig balkong i söderläge. När du kliver in i lägenheten möts du av en rymlig hall med en garderob och en praktisk klädkammare i direkt anslutning. Det finns tre sovrum, varav det största har skjutdörrsgarderober. Lägenheten har både en separat toalett och ett helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet skapar en trivsam och social atmosfär. Du är varmt välkommen att uppleva denna centralt belägna bostad som ligger nära havet och vacker natur!

 • Plus
 • Hiss
 • Energieffektiv
Hallekullen 102, Spekeröd, Stenungsunds kommun
 • Kommande

Hallekullen 102

Villa
Spekeröd, Stenungsunds kommun
Fastighetsbyrån Stenungsund
5 800 000 kr
132 m²
6 rum
1,9 ha tomt

Drömmer du om att stiga in i ett hem där tiden verkar ha stått stilla? Då har du kommit till rätt plats! Här presenterar vi ett fantastiskt hus där säljarna med kärlek och omsorg har återställt det till sin forna glans. Du möts av vackra plankgolv som harmonierar perfekt med de specialtillverkade golvlisterna från 1900-talet. Sovrummen har charmigt snedtak, gedigna träddörrar och ett av de mest lyxiga badrummen du någonsin kunnat föreställa dig! Och när du tittar ut genom fönstret kan du följa naturens skiftningar året om. Detta är en verklig idyll som du måste uppleva på plats! I anslutning till det charmiga huset finns ett stort stall som erbjuder en trygg och bekväm plats för dina fyrbenta vänner. Här har säljarna nyligen lagt till tre rymliga boxar, vilket gör det till det perfekta stället för hästälskare. På den stora tomten finns fina betesmöjligheter i form av vackra ängar, och hela gården sträcker sig över cirka två hektar mark. I närheten finns skolor, möjligheter till bad och fiske för den som är intresserad. Det här är verkligen en plats där tiden stått stilla och där du kan skapa ditt eget lilla paradis. Dessutom har du här möjlighet att bo med pendelavstånd till Göteborg och nära havet, bara tio minuter från Stenungsund. Du kommer att uppskatta det fridfulla och grönskande läget, omgivet av naturen, med grannar på lagom avstånd. Detta är det perfekta stället, oavsett om du drömmer om att ha en hästgård eller bara vill ha en plats att bo, njuta av livet och samla energi. Välkommen till Hallekullen!

 • Uteplats

Visar alla 5