Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Hanna Palmgren

Hanna Palmgren

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Groland 612, Spekeröd, Stenungsunds kommun

Groland 612

Villa
Spekeröd, Stenungsunds kommun
Fastighetsbyrån Stenungsund
2 495 000 kr
126 + 51 m²
5 rum
1 409 m² tomt

Varmt välkomna till Groland 612 - en naturnära pärla med svampskogar och promenadstråk inpå knuten, som varit ett älskat hem där samma familj har bott och trivts ända sedan slutet av 60-talet. Här bor ni med en stor härlig trädgård som fått mycket kärlek genom åren, här samsas blommande rabatter, trädgårdsland, bärbuskar och fruktträd. För den odlingsintresserade finns gott om plats och på tomten finns också ett växthus. Invändigt ryms kök, vardagsrum med kamin, matsal, 3 sovrum, helkaklat badrum och tvättstuga. I källarplan finner ni dusch, bastu, hobbyrum och utgång till garaget. På tomten finns också ett mysigt gästhus och bilen rullas smidig in i carporten. I Groland bor ni med rofyllda omgivningar samtidigt som ni på endast några minuters körning når Spekeröd där ni finner bland annat barnomsorg och golfbana. Här nås också E6:an - perfekt för er som pendlar till Göteborg. I Stora Höga finns pendelparkering och goda förbindelser med både tåg och buss, matbutik, vårdcentral och apotek. På 15-20 min körning nås Stenungsund där ni finner brett serviceutbud. Varmt välkomna på visning!

Rapsvivelvägen 32, Stenungsund - Tätort, Stenungsunds kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Rapsvivelvägen 32

Villa
Stenungsund - Tätort, Stenungsunds kommun
Fastighetsbyrån Stenungsund
4 150 000 kr
121 m²
4 rum
627 m² tomt

Äntligen ett enplanshus! I familjära Kyrkenorum har vi nu äran att presentera Rapsvivelvägen 32 - ett välplanerat och okomplicerat boende med samtliga ytor fördelade i ett plan. Här bor ni lugnt och tryggt med gott om kompisar och lekplatser i området samt gångavstånd till förskola och skola. I den prunkande villaträdgården finns alltid en plats att njuta av och gott om ytor för leksugna barn. Här växer bland annat mängder av vackra Syrénbuskar och det finns gott om plats för den odlingstokige i den anlagda köksträdgården. På tomten finns också ett förråd och till fastigheten hör ett garage i gemensam länga. På insidan möter ni ett påkostat kök från HTH med stilfulla materialval - förvaring bakom både mörka och vita luckor samt arbetsbänk i svart granit. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, fläkt, integrerad diskmaskin, kyl och frys i fullhöjd samt inbyggd ugn och mikro. Vardagsrummet rymmer soffhörna och gott om plats för den stora matgruppen. Från detta rum finns också utgång till det nyligen uppförda och gedigna uterummet från Willab Garden, som förlänger säsongen samt ger möjlighet att sitta skyddat under regniga sommardagar. Vidare ut från uterummet nås en skyddad altan. Planlösningen är optimal med god fördelning mellan de sociala ytorna, som är placerade i ena delen av huset, och sovrummen som ni finner samlade i den andra delen. Tre härliga sovrum, ett som är lite större med plats för dubbelsäng samt utgång till trädgården. Det finns också möjlighet att dela av för att skapa ett fjärde sovrum för den som önskar, så såg nämligen original planlösningen ut. I anslutning till sovrumsdelen ligger badrummet som renoverades 2021 med badkar, wc, tvättställ och förvaring. I hallen finns en modern gäst-wc som även den renoverades 2021 och intill köket hittar ni tvättstuga med groventré. Området bjuder på fin natur och grönområden med närhet till skolor, idrottsarena, havet och Stenungsunds torg med dess breda shoppingutbud och restauranger. Med bil kommer ni snabbt och smidigt ut på E6:an i båda riktningar och från Stenungsunds station finns goda kommunikationer med både tåg och buss till Göteborg och Uddevalla. Varmt välkomna på visning!

  • Uteplats
Lilla Mossvägen 1, Timmervik, Stenungsunds kommun

Lilla Mossvägen 1

Fritidshus
Timmervik, Stenungsunds kommun
Fastighetsbyrån Stenungsund
3 200 000 kr
33 + 20 m²
2 rum
1 208 m² tomt

Nu har vi äran att presentera en riktig pärla i Timmervik - varmt välkomna till Lilla Mossvägen 1! Här ges möjligheten att förvärva ett mysigt fritidshus eller kanske utveckla drömboendet på en stor tomt med ljuvlig utsikt. Huset ligger högt och insynsskyddat, omgivet av berg och vacker natur. Flera uteplatser att välja på i olika väderstreck, charmigt boningshus, gäststuga, bärbuskar, fruktträd och ljuvlig blomster skapar här tillsammans en underbar liten oas. Här inryms ett sovrum, allrum och kök på entréplan. I källarplan med separat ingång finner ni en rymlig bastu, förråd samt badrum med dusch, kombinerad tvättmaskin och torktumlare, wc, tvättställ och förvaring. På tomten finns också ett gästhus med egen uteplats. I området finns flera badplatser, du kan själv välja mellan sandstrand och klippor, samt ett par båtbryggor där det i mån av plats finns möjlighet att hyra båtplats. Förutom bad- och båtlivet finns här trevliga löpvägar, promenadstigar och trivsamma skogar att ströva runt i. Bekvämt pendlingsavstånd till Göteborg, ca 30 minuter med bil. Skolskjuts går från området. Varmt välkomna på visning!

  • Uteplats
Damstö 117, Jörlanda, Stenungsunds kommun

Damstö 117

Villa
Jörlanda, Stenungsunds kommun
Fastighetsbyrån Stenungsund
3 595 000 kr
75 + 21 m²
4 rum
1 182 m² tomt

Varmt välkomna till Damstö 117 - en modern och välplanerad villa uppförd 2016! Här bor ni på en mysig liten grusväg med naturen runt omkring, samtidigt som det bara tar några minuter ut till E6an och goda kommunikationer till Göteborg, samt service som bland annat matbutik, restaurang, bageri och barnomsorg i Jörlanda. Huset är högt beläget och kantas av en härlig terrass runt omkring där det är möjligt att följa solens strålar under dagen. Generösa ytor ger gott om plats att bjuda in vänner och familj på grillkvällar och kanske öppnas spabadet upp - härligt såväl varma sommardagar som krispiga vinterkvällar. Invändigt ryms kök och vardagsrum i öppen planlösning, generös takhöjd och gott om fönster ger en ljus och luftig känsla. Här finns också två sovrum och ett helkaklat badrum med dusch. I källarplan finns ett rum, kanske bor ett tonårsbarn som önskar separat ingång här? Tvättstugan är också placerad här men för den som önskar så finns möjlighet att flytta maskinerna upp till entréplan, då detta var den tänka placeringen när huset byggdes. På tomten finns också en vinterbonad friggebod som skänker ytterligare möjlighet för exempelvis tonåringen, extra yta att kunna erbjuda övernattande gäster eller förvaring. Varmt välkomna på visning!

Visar alla 4