Hammarvägen 2

Älvkarleö, Älvkarleby Se på karta

995 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
4 069 m²

Tomt i natursköna Älvkarleö!

Här finns härliga möjligheter att verkligen bygga ditt drömboende och samtidigt bedriva, eller bara bedriva, dagverksamhet. På denna tomt har du möjlighet att bygga hela 1700 kvm, men endast på ett plan. Detta för bostadshus och/eller dagverksamhet som förskola, skola etc.. Huset bygger du med ett av Älvkarleös bästa lägen med närhet till allt byn har att erbjuda! Köparen står för anslutningskostnader.

Husen som presenteras med tomterna kommer från Rörvikshus. Rörvikshus är en personlig hustillverkare som tillverkar och säljer arkitektritade hus. De anpassar sig efter dina drömmar, din plånbok och tomtens möjligheter när de ritar och bygger ditt drömhus. Just detta hus kallas för Djursholm. För mer info om den, se dokument och/eller kontakta ansvarig mäklare!

Älvkarleö är en lugn och mysig by med allt för ett trevligt boende. Här finns tre herrgårdar, "Bruksgår’n”, Älvkarleö Herrgård och Nygård. Övrigt har man i Älvkarleö närhet till kommunikationer i form av buss till Älvkarleby och Skutskär, samt Upptåget som enkelt tar dig till Gävle, Tierp och Uppsala, det finns även bra pendlingsmöjlighet med bil med närhet till E4. Övrigt i närheten finns härlig natur, närhet till vatten, i form av Dalälven, och mycket mer!

Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

God jul och gott nytt år så länge!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Gävle