SkandiaMäklarna Gävle

SkandiaMäklarna Gävle

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Hillmanskroken 9B, Brynäs, Gävle kommun
  • Lör 3 aug kl 12:00
Hillmanskroken 9B, Brynäs, Gävle kommun, bild 2
Hillmanskroken 9B, Brynäs, Gävle kommun, bild 3

Hillmanskroken 9B

Lägenhet
Brynäs, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
1 095 000 kr
57 m²
2 rum
vån 1/3
4 100 kr/mån
19 211 kr/m²

Välkommen till denna trevliga tvåa med balkong! Lägenheten är välplanerad och har ett rymligt kök med plats för matgrupp. Vardagsrum med plats för flera möbleringsalternativ och utgång till bostadens balkong. Trivsamt sovrum med plats dubbelsäng och förvaring. Rymlig hall med mycket plats för förvaring och ett fräscht badrum utrustat med bl.a. tvättmaskin. Till lägenheten hör ett källarförråd och i avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv (grundutbud), bredband och bostadsrättstillägg. Från Hillmanskroken har du nära till både söders stora utbud av restauranger och nöjen samt promenadavstånd till centralstationen. Högskolan nås även den inom ett bekvämt cykelavstånd! Föreningen Brf Stenhagen är välskött och omtyckt förening med ordnad ekonomi! Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
Kaserngatan 55B, Söder, Gävle kommun
  • Ons 31 jul kl 17:45
Kaserngatan 55B, Söder, Gävle kommun, bild 2
Kaserngatan 55B, Söder, Gävle kommun, bild 3

Kaserngatan 55B

Lägenhet
Söder, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
1 395 000 kr
71 m²
3 rum
vån 1/3
3 837 kr/mån
19 648 kr/m²

Varmt välkomna till denna fina trea på söder! Här erbjuds allt för ett trevligt boende. Hall med plats för klädavhängning och garderober, renoverat kök (2016/2017) med plats för matgrupp, två rymliga sovrum, badrum, från föreningens stamrust, med badkar och stort vardagsrum med plats för soff-, och matgrupp samt utgång till balkong i söderläge! Stabil och omtyckt förening med innergård, grillplats och utemöbler. Här bor du med kort promenadavstånd till all tänkbar service på söder och i centrum, i området finns både matbutiker och flera omtyckta restauranger. Välkommen hem!

  • Premium
Basvägen 7, Hagaström, Gävle kommun
  • Sön 4 aug kl 13:00
Basvägen 7, Hagaström, Gävle kommun, bild 2
Basvägen 7, Hagaström, Gävle kommun, bild 3

Basvägen 7

Villa
Hagaström, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
2 895 000 kr
105 + 59 m²
4 rum
1 216 m² tomt

Varmt välkommen till denna trevliga hörntomt belägen i Hagaström. På entréplan möts du av en välkomnande hall med klinkergolv och golvvärme, ett välutrustat kök som renoverades -11, helkaklat badrum från -93, 3 stycken sovrum och ett stort vardagsrum. Du har även lyxen med en mysig hörna med braskamin. På källarplan finns en tvättstuga med bastu, duschkabin, toalett och handfat. Ett gästrum, en snickarboa och ett pannrum. Detta hus passar perfekt för den som letar ett barnvänligt område och som vill flytta in direkt. Fastigheten är belägen i ett lugnt och bra område med närhet till Hagaströms IP, skogsområden, skola och förskola, några kilometer till Gävle city och Valbo.

  • Premium
Brändströmsgatan 13B, Centralt/Väster, Gävle kommun
  • Idag kl 14:00
Brändströmsgatan 13B, Centralt/Väster, Gävle kommun, bild 2
Brändströmsgatan 13B, Centralt/Väster, Gävle kommun, bild 3

Brändströmsgatan 13B

Lägenhet
Centralt/Väster, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
750 000 kr
31 m²
2 rum
vån 2
2 151 kr/mån
24 194 kr/m²

Varmt välkomna till denna "mini-tvåa" med låg avgift! Perfekt planerad "mini-tvåa" med allrum, innehållande kokvrå samt gott om plats för båda soff-, och matgrupp, och separat sovrum med klädkammare och plats för större säng. Köket och alla ytskikt är renoverade från 2019. I den redan låga avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och bredband! Brf Engelbrektsgårdarna är en stabil och välskött förening med bastu och övernattningsrum för föreningens medlemmar att nyttja. Här bor du med promenadavstånd till både mataffär, apotek och Centrum. Endast en kort promenad från gården kommer du till Boulognerskogen med fina promenadstråk, minigolfbana och badstrand. Perfekt boende för den som studerar på Högskolan eller arbetar på Gävle sjukhus! Välkommen hem!

  • Premium
Depkens väg 27, Bomhus, Gävle kommun
Depkens väg 27, Bomhus, Gävle kommun, bild 2
Depkens väg 27, Bomhus, Gävle kommun, bild 3

Depkens väg 27

Villa
Bomhus, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
3 295 000 kr
130 + 110 m²
6 rum
1 709 m² tomt

Varmt välkomna till denna genomgående renoverade villa från 1900 med vattennära läge! Här är det bara att flytta in och trivas, i genomgående renoverat hem, med plats för hela familjen. Huset erbjuder på entréplan rymlig hall med plats för klädavhängning, extrautrymme perfekt för kontor/förvaring och separat wc. Stort vardagsrum som flyter samman med matplats och kök för en social och trevlig yta. Utrymme för stor mat- och soffgrupp finns. Till sist på entréplan finns ett stort helkaklat badrum med dusch och badkar, samt "tvätthörna". Entréplanet präglas genomgående av högt i tak och fantastiskt ljusinsläpp från stora fönster med spröjs. Från matplatsen finns även trapp upp till vindsplanet och "master bedroom" med stort fönster ut mot baksidan och utsikt över Rudsjön. Till sist i huset finns nedre plan som nås via spiraltrapp från hallen. Här finns fyra sovrum med gott ljusinsläpp från stora fönster och en porlande bäck precis utanför. Övrigt på detta plan finns också klädkammare och pannrum/förvaring. Obs. egenritad planritning, viss avvikelse kan förekomma. På tomten finns goda gräsytor och angränsar direkt mot Rudsjön och natur för lugnt och harmoniskt läge, samt möjlighet till bad och lek. Vid entrén har huset också en inglasad altan, samt pooldäck med pool. På framsidan finns en carport och plats för flertalet bilar. Fastigheten ligger med ett avskilt och lugnt läge med direkt närhet till förskola och vatten. Övrigt i närområdet finns all service för att man ska trivas. Goda kommunikationer till Gävle City, matbutik, idrottsplats, natur och skola samt Lillhagsbadet. Allt för ett trevligt boende finner du här! Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
Drottninggatan 25, Centralt, Gävle kommun
  • Ons 31 jul kl 18:30
Drottninggatan 25, Centralt, Gävle kommun, bild 2
Drottninggatan 25, Centralt, Gävle kommun, bild 3

Drottninggatan 25

Lägenhet
Centralt, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
3 495 000 kr
129,6 m²
3 rum
vån 3/4
6 444 kr/mån
26 968 kr/m²

Välkommen till denna karaktärsfulla sekelskiftstrea om 130 kvadratmeter belägen mitt på Drottninggatan i Gävle. Lägenheten erbjuder en generös takhöjd och ett härligt ljusinsläpp som sträcker sig genom lägenheten. Lägenheten är väl disponerad med 3 rum och kök på en yta om 130 kvadratmeter vilket ger utrymme för ett bekvämt boende. Köket är renoverat och välutrustat, här finns utrymme för matplats. Lägenheten har två sovrum, det större sovrummet erbjuder bra förvaringsutrymme medan det mindre sovrummet öppnar upp för förvaringsmöjligheter. För den som önskar ytterligare förvaring finns det ett mindre rum som kan nyttjas som både förråd eller klädkammare. Badrummet är helkaklat och har både tvättmaskin och torktumlare. Det rymliga vardagsrummet erbjuder en stor social yta där det finns möjlighet till både matplats och soffgrupp. Lägenheten har en balkong mot innegården som ger en avslappnad miljö med nordligt väderstreck. Här bor du i en stabil och bra föreningen med tillgång till en trevlig innergård med sittplatser. Föreningens medlemmar har även tillgång till tvättstuga, föreningslokal och cykelrum på källarplan. Bostaden är belägen mitt i stadskärnan vilket ger dig närhet via promenadavstånd till restauranger, gallerior, matbutiker och kommunikationsförbindelser. En unik chans att förvärva en bostadsrätt som sällan kommer ut på den öppna marknaden.

  • Premium
  • Hiss
Norra gatan 4, null, Gävle kommun
  • Idag kl 10:00
Norra gatan 4, null, Gävle kommun, bild 2
Norra gatan 4, null, Gävle kommun, bild 3

Norra gatan 4

Lägenhet
Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
1 375 000 kr
70 m²
3 rum
vån 3/4
3 939 kr/mån
19 643 kr/m²

Välkommen till denna hemtrevliga trea med ett genomgående ljusinsläpp och öppna ytor. Här erbjuds en luftig planlösning med en generös takhöjd och vackra detaljer i form av pardörrar och fiskbensparkett. Vardagsrummet är luftigt och har yta för både soffgrupp och matplats, här finner du även utgången till lägenhetens balkong i söderläge som har utsikt ut mot föreningens innergård. Köket är ljust och erbjuder mycket arbetsyta samt skapar utrymme för ett mindre köksbord. Det finns två ljusa sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Hallen erbjuder dig goda förvaringsmöjligheter med flera inbyggda städskåp/garderober samt en större klädkammare. I anslutning till hallen finns ett helkaklat badrum med dusch. Huset erbjuder en hiss som skapar bekvämlighet och ökar tillgängligheten. Genom föreningen finns tillhörande lokal med relax, bastu, ett mindre gym samt övernattningslägenheter. Lägenheten är centralt belägen med kort promenadavstånd till centralstationen som passar utmärkt för den som pendlar. Den erbjuder närhet till mataffärer, restauranger, butiker, bussförbindelser och all annan tänkbar service. Du finner även trivsamma promenadstråk i Boulognerskogen i närheten. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Brinkvägen 19, Älvkarleby, Älvkarleby kommun
  • Tor 1 aug kl 16:45

Brinkvägen 19

Lägenhet
Älvkarleby, Älvkarleby kommun
SkandiaMäklarna Gävle
695 000 kr
109 m²
4 rum
6 511 kr/mån
6 376 kr/m²

Varmt välkomna till denna fyra på Brinkvägen. Här erbjuds allt för ett trevligt boende, med plats för hela familjen. Entréplan erbjuder rymlig hall med garderober, badrum med dusch, stort vardagsrum med plats för soff-, och matgrupp samt utgång till inglasad altan, kök med goda arbetsytor, extrarum som mindre sovrum eller hemmakontor. Till sist, på entréplan, finns tvättstuga. Övre plan erbjuder tre sovrum och badrum med badkar. På framsidan finns även en till uteplats att avnjuta solen fram till tidig eftermiddag. Här finns också ett fristående förråd! Fiber finns indraget i radhuset. Radhuset och föreningen har ett väldigt attraktivt läge i Älvkarleby med närhet till Älvkarleby camping, vatten, badplats samt en båthamn. Över vattnet nås även Älvkarleby golfklubb. Övrigt är det inte alls långt till både förskolor, grundskola och matbutik. I närheten nås även buss som enkelt tar dig mot/till Gävle och/eller Tierp. Tågstation finns några kilometer bort som snabbt tar en till Uppsala eller Gävle. Allt för ett trevligt boende finner du här, i Älvkarleby, där Dalälven möter havet! Välkommen hem!

  • Plus
Ordslingan 14A, Nya Hemlingby, Gävle kommun
  • Lör 3 aug kl 11:00
Ordslingan 14A, Nya Hemlingby, Gävle kommun, bild 2
Ordslingan 14A, Nya Hemlingby, Gävle kommun, bild 3

Ordslingan 14A

Radhus
Nya Hemlingby, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
2 550 000 kr
101 m²
4 rum
7 203 kr/mån
25 248 kr/m²

Varmt välkomna till detta trivsamma gavelradhus i Nya Hemlingby! Här är det bara att flytta in och trivas! Entréplan med hall och plats för klädavhängning, förvaring under trapp. Kök, i öppen planlösning mot vardagsrum, med goda arbetsytor, köksbänk i granit och plats för matgrupp. Vardagsrum med plats för soff-, och matgrupp samt utgång till den stora altanen med lugnt och soligt läge mot skogen. Till sist finns ett helkaklat badrum/tvättstuga entréplan. Övre plan erbjuder tre rymliga sovrum, ett av sovrummen med egen klädkammare, ett mindre rum med fönster, perfekt för kontor eller klädkammare, helkaklat badrum och ett allrum som kan göras om till ett sovrum! Genomgående fint ljusinsläpp i hela bostaden med extra fönster i och med gavelläget. På framsidan finns ett tillhörande förråd och plats för bilar på uppfarten! Att bo i Södra Hemlingby ger dig direkt närhet till skog och natur med flertalet grillplatser som också leder bort till Hemlingbyspåret. En stor nybyggd naturlekpark finns i området där det även finns ett utegym. Här har du även närhet till Hemlingby handelsområde med tillhörande butiker som Ica Maxi, Systembolaget, Rusta och Biltema. Bra med kommunikationer där närmsta busshållplats ligger en kort promenad bort! Klistra in länken i din webbläsare för en 3D-ritning av objektet. https://my.matterport.com/show/?m=zXCYZKVKVUK Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
Teggatan 23, Älvboda, Skutskär, Älvkarleby kommun
  • Mån 29 jul kl 18:45
Teggatan 23, Älvboda, Skutskär, Älvkarleby kommun, bild 2
Teggatan 23, Älvboda, Skutskär, Älvkarleby kommun, bild 3

Teggatan 23

Villa
Älvboda, Skutskär, Älvkarleby kommun
SkandiaMäklarna Gävle
1 595 000 kr
92 m²
4 rum
614 m² tomt

Varmt välkomna till denna hemtrevliga villa där du finner allt i ett plan! Här är det bara att flytta in och trivas. Enplanshus om ca 92 kvm. Hall med plats för klädavhängning, två badrum med dusch, tre sovrum, vardagsrum med eldstad, kök med plats för matgrupp och tvättstuga med groventré. På framsidan finns även altan, delvis under tak. Lättskött trädgårdstomt med mestadels gräsmatta. Här finns även garage och plats för bilar på uppfart. Nytt tak från 2006. Obs. delvis egenritad planritning. Viss avvikelse kan förekomma! Huset ligger i Skutskärs södra del, i området kallat Älvboda, i lugnt och tryggt område. Här finns direkt närhet till skog, grönområden, fina motionsspår, skola (förskola-9:e klass) och bussförbindelser, till Gävle, Älvkarleby och Tierp. Samt så finns närhet till vatten, i form av Dalälven (Bodaån), matbutiker och tågförbindelser, till Gävle och Uppsala. I närheten till detta barnvänliga område finner du även Mellansveriges Riviera, Rullsands Havsbad och Camping, samt en mycket fin golfklubb längs Dalälven, Älvkarleby Golfklubb. Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
Brändströmsgatan 16B, null, Gävle kommun
  • Mån 5 aug kl 15:00
Brändströmsgatan 16B, null, Gävle kommun, bild 2
Brändströmsgatan 16B, null, Gävle kommun, bild 3

Brändströmsgatan 16B

Lägenhet
Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
1 445 000 kr
46 m²
2 rum
vån 2/3
3 550 kr/mån
31 413 kr/m²

Välkommen till denna smakfulla totalrenoverade lägenhet om 46 kvm, som genomgått omfattande renoveringar mellan åren 2023-2024. Lägenheten är ljus och välplanerad, belägen på andra våningen, och erbjuder ett trivsamt samt modernt boende med charmiga detaljer. Det väl tilltagna köket har god förvaring och plats för matbord. Vardagsrummet är rymligt och har gott om plats för både soffa och matplats. Från vardagsrummet har du dessutom tillgång till balkongen, som har bra med solljus tack vare sitt söderläge och bidrar till ett fint ljusinsläpp i rummet. Hallen är utrustad med en praktisk klädkammare som gör det enkelt att hålla ordning och reda. Via hallen når du även det helkaklade badrummet. Sovrummet rymmer en fullstor säng och är försett med garderober. Hela lägenheten pryds av ett charmigt trägolv som ger en hemtrevlig känsla. Bostaden ligger i närheten av den lummiga Boulognerskogen, som erbjuder vackra promenadstråk och en badplats. Gävle sjukhus och goda busskommunikationer finns också i närheten. Med en kortare promenad eller cykeltur når du mataffär, högskolan och Stortorget med sitt utbud av caféer, restauranger och affärer. Denna lägenhet är en perfekt bostad för dig som studerar eller behöver en övernattningsbostad. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Falluddsvägen 4, Falludden, Älvkarleö, Älvkarleby kommun
Falluddsvägen 4, Falludden, Älvkarleö, Älvkarleby kommun, bild 2
Falluddsvägen 4, Falludden, Älvkarleö, Älvkarleby kommun, bild 3

Falluddsvägen 4

Tomt
Falludden, Älvkarleö, Älvkarleby kommun
SkandiaMäklarna Gävle
525 000 kr
1 724 m² tomt

Varmt välkomna att skapa ditt drömhem på Falludden! Här erbjuds fantastiska möjligheter att skapa sitt drömhem i magiskt miljö. Byggklar och plan tomt med närhet till vatten. Anslutet kommunalt V/A, en byggrätt på 300 kvm per plan (får byggas två plan), anslutningskostnad tillkommer för anslutning av el (ca 36 000 kr, betalas av köpare). I området finns chans till båtplats! På Falludden bor du med fantastiskt läge i Älvkarleö med direkt närhet till natur och vatten. Övrigt i närområdet finns allt ett boende behöver, Älvkarleby kommun erbjuder i Skutskär och Älvkarleby allt man kan tänkas behöva. Skolor, restauranger, livsmedelsbutiker, kommunikationer till Gävle/Tierp/Uppsala/Stockholm och mycket, mycket mer. Kontakta gärna ansvarig mäklare för mer information om närområdet! Fritt att åka förbi och titt på tomten. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Premium
Andra Tvärgatan 10, Skutskär, Älvkarleby kommun
  • Mån 29 jul kl 18:00
Andra Tvärgatan 10, Skutskär, Älvkarleby kommun, bild 2
Andra Tvärgatan 10, Skutskär, Älvkarleby kommun, bild 3

Andra Tvärgatan 10

Villa
Skutskär, Älvkarleby kommun
SkandiaMäklarna Gävle
2 195 000 kr
207 + 119 m²
7 rum
1 290 m² tomt

Varmt välkomna till denna stora och renoverade villa i centrala Skutskär! Här erbjuds allt för ett trevligt boende och plats för hela familjen. Bostadshus om ca 200 kvm där entréplan erbjuder rymlig hall med plats för klädavhängning. Sovrum med plats för säng och skrivbord. Stort kök med mycket goda arbetsytor, "walk in skafferi" och plats för stort matbord med plats för mer än 10 gäster. Övrigt i utrymmet finns även braskamin och utgång till en av fastighetens altaner. Entréplanet erbjuder även stort vardagsrum i utbyggd del av huset, sovrum med plats för dubbelsäng och "eget" badrum med dusch. Till sist finns även en wc/tvättstuga. Övre plan erbjuder allrum/möblerbar hall, fyra sovrum i varierande storlekar och badrum med dusch. På den insynsskyddade tomten erbjuds ett pooldäck med pool och inglasat uterum, gästhus med eget badrum samt uteplats med jacuzzi, växthus, förrådsbyggnad och plats för flertalet bilar på uppfart! Obs. egenritad planritning, avvikelser förekommer! Huset har en central placering i Skutskär med direkt närhet till skog, grönområden, skola (förskola-9:e klass) och bussförbindelser, till Gävle, Älvkarleby och Tierp. Samt så finns närhet till vatten, i form av Dalälven, matbutiker och tågförbindelser, till Gävle och Uppsala. I närheten till detta barnvänliga område finner du även mellansveriges riviera, Rullsands Havsbad och Camping, samt en mycket fin golfklubb längs Dalälven, Älvkarleby Golfklubb. Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
Gillerhedsvägen 1, Iggön, Gävle kommun
Gillerhedsvägen 1, Iggön, Gävle kommun, bild 2
Gillerhedsvägen 1, Iggön, Gävle kommun, bild 3

Gillerhedsvägen 1

Villa
Iggön, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
2 195 000 kr
150 m²
4 rum
5 925 m² tomt

Välkommen till detta idylliska hem, beläget på populära och lugna Iggön. Med en imponerande tomt om 5 925 kvm, inklusive en del odlingsmark, erbjuder denna fastighet en unik möjlighet till en fridfull tillvaro i harmoni med naturen. Det rymliga huvudhuset om 150 kvm fördelat på två plan välkomnar dig med en varm atmosfär. Här har du chansen att renovera och sätta din egen prägel eller helt enkelt bara flytt in. Det charmiga gästhuset om cirka 45 kvm som är renoverat i äldre stil är perfekt för att välkomna vänner och familj. Det övre planet är ej inrett och delvis oisolerat, här finns möjlighet att skapa ett trevlig sovrum eller efter annat önskemål. En stor loge med fyra garageplatser erbjuder gott om utrymme för fordon och förvaring. Dessutom finns en isolerad verkstad för den som älskar att meka samt två stora kallförråd för alla dina verktyg och trädgårdsredskap. För den som behöver mer förvaring ändå eller plats för arbetsfordon finns även en mindre loge som rymmer bil, traktor och mycket mer. Iggön är framförallt en sommaridyll som har gott om badplatser, båtplatser, dansbana och café. Med bil tar det cirka 30 minuter till Gävle city.

  • Premium
Älvkarleby Sågarbo 2:25, Ytterboda/Brämmen, Älvkarleby kommun
Älvkarleby Sågarbo 2:25, Ytterboda/Brämmen, Älvkarleby kommun, bild 2
Älvkarleby Sågarbo 2:25, Ytterboda/Brämmen, Älvkarleby kommun, bild 3

Älvkarleby Sågarbo 2:25

Tomt
Ytterboda/Brämmen, Älvkarleby kommun
SkandiaMäklarna Gävle
495 000 kr
1 748 m² tomt

Varmt välkomna att bygga ert drömhus och/eller fritidsboende på tomt med privat och älvnära läge, endast 10 minuters promenad från havet! Här erbjuds en lugn och fridfull miljö, där man från älvkanten kan njuta av en fantastisk utsikt och en avkopplande atmosfär, och sandstranden vid brinken ett stenkast från tomten inbjuder till både morgon, och kvällsdopp. Tomten ger dig möjligheten att bygga ditt drömhem med enskilt och privat läge. Du kan skapa en plats som är helt unik och anpassad efter dina behov. Godkänt förhandsbesked finns för fritidshus om 100 kvm BYA, men det finns möjligheter att utforma det på det sätt som passar dig och din familj. Vänligen kontakta Älvkarleby kommun för att diskutera dina planer. Tomten och dess unika inbäddade läge skapar oändliga möjligheter för att få ert boende att smälta samman med omgivningen, där man med fördel kan använda den naturliga terrängen och skapa en trädgård som är både vacker och naturskön! Tomten säljs som den står, anslutning för V/A (enskilt i form av borrad brunn/minireningsverk och slamavskiljare) och el (Vattenfall) står köparen för. Vänligen kontakta ansvarig mäklare för mer information! Tomten har sin placering i närheten av Brämmen alldeles i närheten av Rullsands Havsbad och Camping, som också erbjuder kilometerlånga stränder. Området är vida känt för sitt Naturreservat Billudden, som är ett populärt besöksmål för kortare vandring och utflykter. Där hittar man havtorn, en fyr och ett rikt djur- och fågelliv och det är inbjudande att ta en paus vid någon av de väl anordnade grillplatserna. Ävkarleby kommun erbjuder även många fina fiskevatten, och är ett mycket välbesökt område för såväl sportfiskare som fritidsfiskaren. I närheten av tomten finns även Älvkarleby ridklubb för den hästintresserade. Via närliggande hängbron eller Dalälvsbron når man området Tallmon (i Skutskär) där skola (förskola-9:e klass) och bussförbindelser till Gävle, Älvkarleby och Tierp finns. I Skutskär och i Älvkarleby stannar även tåg för pendling till Gävle och Uppsala/Stockholm. I närområdet precis vid älven ligger även Älvkarleby Golfklubb samt ett antal matbutiker och mycket mer! Varmt välkommen att åka förbi och besöka tomten samt kontakta ansvarig mäklare för mer information och intresse!

  • Premium
Björkevägen 72, Björke, Gävle kommun
Björkevägen 72, Björke, Gävle kommun, bild 2
Björkevägen 72, Björke, Gävle kommun, bild 3

Björkevägen 72

Villa
Björke, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
5 845 000 kr
230 + 200 m²
8 rum
2 489 m² tomt

Ring eller maila för privat visning! Detta påkostade och rymliga 1,5-planshus hittar du i Björke. Huset rymmer hela 8rok varav 5st sovrum, två riktigt fina badrum samt trivsamma sällskapsytor. Golvvärme på entréplan förutom sovrum och biblioteket. Tre stycken AC-aggregat finns monterade för att kyla ner varma sommardagar. Från vardagsrummet kan du följa hur åkermarken utanför följer årets olika årstider. På fastigheten finns tillhörande sidobyggnad som passar perfekt till egenföretagaren eller för dig som har mkt saker att gömma undan. Här finns även ett extra sovrum om så önskas. Från entrén och vidare söderut så finns en stor trädäckad altan som rymmer många middagsgäster eller solstolar. I Björke finns förskola och skola upp till åk 3. Närhet till natur, sjöar och ca 5km till havet. Trivsamt lugnt och populärt villaområde ute på landet. Men du tar dig snabbt in till Gävle med bil. Önskar du cykla så finns det cykelbana till Hille och vidare in till Gävle. Busshållplats finns strax utanför fastigheten. Välkommen hem!

  • Premium
Vikingavägen 49D, Södra Bomhus, Gävle kommun
Vikingavägen 49D, Södra Bomhus, Gävle kommun, bild 2
Vikingavägen 49D, Södra Bomhus, Gävle kommun, bild 3

Vikingavägen 49D

Radhus
Södra Bomhus, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
1 750 000 kr
126,5 m²
5 rum
6 889 kr/mån
13 834 kr/m²

Välkommen till Vikingavägen 49D och detta fina radhus i familjevänliga Bomhus! Här bor ni i ett barnvänligt boende med lekplats direkt utanför dörren. Bostadens 126 kvm är fördelade på två plan med ett socialt entréplan bestående av hall, kök, tvättstuga, badrum, allrum samt vardagsrum med utgång till inglasade uterummet och trallen. Övre plan inrymmer 3 sovrum varav ett av sovrummen har utgång till balkong och klädkammare. Badrummet på övre plan erbjuder bubbelbad. Garage i länga ingår i månadsavgiften och föreningen tillhandahåller verktyg, gräsklippare m.m. för den som vill låna. Området är lugnt och bebott av människor i blandade åldrar, allt från barnfamiljer till äldre och pensionärer. Bra kommunikationer till centrala Gävle och promenadavstånd till matbutik, skola, förskola och natursköna områden. Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
Norra Kungsgatan 35A, Nynäs, Gävle kommun
Norra Kungsgatan 35A, Nynäs, Gävle kommun, bild 2
Norra Kungsgatan 35A, Nynäs, Gävle kommun, bild 3

Norra Kungsgatan 35A

Lägenhet
Nynäs, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
1 295 000 kr
43 m²
2 rum
vån 4/4
3 628 kr/mån
30 116 kr/m²

Välkommen till denna fina 2:a på Norra Kungsgatan 35A! Här erbjuds en bostad med genomgående fint skick högst upp i huset. Takhöjden om ca 2,7m bidrar till en ljus och luftig känsla. Här finns ett modernt kök, ett rymligt vardagsrum med plats för flera möbleringsalternativ och utgång till balkongen. Sovrummet ger plats för dubbelsäng och har ett lugnt läge mot husets innergård och har utsikt över takåsarna. Hallen erbjuder goda avhängningsmöjligheter. Intill finns ett helkaklat och fräscht badrum med duschhörna. Till lägenheten hör ett källarförråd och ett vindsförråd. I avgiften ingår värme, vatten. kabel-tv och bredband. I huset finns också hiss! Centralt belägen lägenhet kort promenadavstånd till Centralstationen, Högskolan, all tänkbar service i Centrum och fina promenadstråk i Boulognerskogen. Gemensam innergård med utemöbler sommartid. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Brunnsgatan 53A, Söder, Gävle kommun
  • Ons 31 jul kl 17:00
Brunnsgatan 53A, Söder, Gävle kommun, bild 2
Brunnsgatan 53A, Söder, Gävle kommun, bild 3

Brunnsgatan 53A

Lägenhet
Söder, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
1 195 000 kr
40 m²
1.5 rum
vån 1/3
3 422 kr/mån
29 875 kr/m²

Varmt välkomna till en välplanerad 1,5:a om 40kvm. En fin och välplanerad lägenhet med bra ljusinsläpp. Bostaden erbjuder en välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter i form av en mindre walk-in-closet och en garderob, renoverat badrum, modernt och välutrustat kök. Från sovalkoven når du en trivsam balkong i österläge. I Brf Stralsund bor du i en bra förening med god ekonomi och tillgång till gemensam tvättstuga, cykelrum, en övernattningslägenhet som går att hyra för endast 100kr natten och en trevlig innergård med grill. Med ett attraktivt läge på populära stadsdelen Söder i Gävle bor du i ett lugnt område, granne med omtyckta Brunnsparken och en kort promenad till Södermalmstorg. Här bor du även med närhet till andra närliggande grönområden och parker, skolor, mataffärer, gym, stort utbud av restauranger, Gävle Centralstation, Högskolan i Gävle samt allt som Gävle City har att erbjuda. Varmt välkommen!

  • Premium
Sveavägen 21B, Hemsta, Gävle kommun
Sveavägen 21B, Hemsta, Gävle kommun, bild 2
Sveavägen 21B, Hemsta, Gävle kommun, bild 3

Sveavägen 21B

Lägenhet
Hemsta, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
1 495 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2/2
4 391 kr/mån
24 917 kr/m²

Välkommen till denna tvårumslägenhet med balkong som är belägen i den omtyckta bostadsrättsföreningen Boklok i Hemsta! Lägenhet är på 60 kvm och erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, vilket skapar en ljus och luftig atmosfär. Det generösa rummet kan göras om till ett extra sovrum för den som önskar. Köket är välutrustat med gott om förvaringsmöjligheter, vilket gör det praktiskt och funktionellt. I hallen finner vi garderob med skjutdörrar och en klädkammare för optimal förvaring. Sovrummet är rymligt och erbjuder bra förvaringsutrymme för att hålla ordning och reda. Badrummet har kaklade väggar och plastmatta på golv samt komplett med både tvättmaskin och torktumlare. Hemsta är en charmig stadsdel belägen i Gävle. Området erbjuder närhet till grönområden och parker, perfekt för avkopplande promenader eller lek med barnen. Dessutom ett stenkast till södra kolonin, vilket är ett populärt område att vistas i Gävle. Med bra kommunikationer och bekvämt avstånd till stadens centrum är Hemsta ett populärt val för både par och familjer. Lokala bekvämligheter som affärer, skolor och förskolor finns inom räckhåll, vilket gör vardagen smidig och bekväm. Dessutom är Hemsta väl anslutet till kollektivtrafiknätet, vilket gör det enkelt att ta sig in till Gävle centrum och andra delar av staden.

  • Premium
  • Balkong
Sollidenvägen 3, null, Gävle kommun
  • Imorgon kl 13:15
Sollidenvägen 3, null, Gävle kommun, bild 2
Sollidenvägen 3, null, Gävle kommun, bild 3

Sollidenvägen 3

Villa
Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
7 795 000 kr
176 + 150 m²
7 rum
1 636 m² tomt

Varmt välkomna till detta fantastiska hus om 176 kvm boarea fördelat på två plan. Här möts du av en rymlig och välkomnande hall som vidare tar dig in i den stora matplatsen som är i modern och öppen planlösning mellan kök/matdel och vardagsrum. Köket erbjuder bra förvaring, bra arbetsytor, en köksö som gör det till ett naturligt ställe att samlas vid, vid de sociala sammankomsterna. Vardagsrummet har ryggåstak vilket ger en härlig rymd och ett fantastiskt ljusinsläpp. Förutom detta så erbjuder vardagsrummet även kamin och en härlig utsikt mot havet. I övrigt erbjuder entréplan vattenburen golvvärme, tre rymliga sovrum, ett stort badrum, klädkammare och tvättstuga med grovingång. På nybyggda övervåningen finner du ett stort allrum, klädkammare, två sovrum och ett stort badrum. På övervåningen finns möjlighet att bygga en lägenhet och installera ett kök då vatten, avlopp samt el är framdraget. Garaget är på ca 150 kvm fördelat på två plan. Högra garaget har avlång brunn för isiga/snöiga bilar under vintertid. Vänstra garaget på ca 50 kvadrat är isolerat förutom innertaket. Vänstra garaget har en trappa till övervåningen som har en förberedd mellanvägg för bygga en lägenhet med stort fönster i söderläge med havsutsikt. För övrigt har man dragit vatten, nätverkskabel, tv-kabel samt förberett för luftvärmepump samt laddning av elbil i garaget. Nu finns en tillhörande stor båtplats med 4,30 m bred och 7 m långa Y-bommar, som kan tas över om så önskas. Under vecka 27 färdigställdes vägen in till huset! Norrlandet erbjuder allt du behöver för ett liv i harmoni. Här har du naturen och havet lättillgängligt. Norrlandet har en fantastisk kustled som sträcker sig från Engeltofta till Utvalnäs och erbjuder flertalet badplatser, bla. Brädviken, Böna Sand och Engesberg med restaurang och minigolf. Njut av atmosfären vid båthamnen, sommarrestaurangen vid Huseliiharen, Bönans bärs och bubbel och Böna café, alla inom gångavstånd. Vill du avnjuta en härlig skogspromenad eller löpning i naturen har du härliga stråk genom skogen. Ca 10 minuter från bostaden har du Gävle golfklubb som förutom fantastiska banor erbjuder otrolig mat. Här finner du även Ica supermarket strömsbro, folktandvård och blomsterhandel. Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
Ulvsmygen 3, Sätra, Gävle kommun
  • Imorgon kl 12:00
Ulvsmygen 3, Sätra, Gävle kommun, bild 2
Ulvsmygen 3, Sätra, Gävle kommun, bild 3

Ulvsmygen 3

Lägenhet
Sätra, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
1 045 000 kr
80,5 m²
3 rum
vån 1/4
4 332 kr/mån
12 981 kr/m²

Varmt välkommen till denna härliga 3:a om 80,5 välplanerade kvm! Här möts du av en rymlig och välkomnade hall med bra avhängningsmöjligheter. Bostaden erbjuder ljusa ytskikt, ett stort vardagsrum med utgång till bostadens inglasade balkong, två sovrum och ett stort kök. Från hallen kommer du till vardagsrum och kök. Köket är ljust och fräscht och har bra arbets- och förvaringsutrymmen. Kökets utrustning består av kombinerad kyl/frys, ugn, spis, diskmaskin, mikrovågsugn och kolfilterfläkt. Vidare från köket kan du komma in i ett av lägenhetens sovrum, som i sin tur tar dig vidare till bostadens badrum med duschkabin, tvättställskommod och wc. Från badrummet, som har två ingångar, kommer du in i master bedroom där det finns plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang. Denna bostad är perfekt för dig som vill flytta in i en lägenhet där du kan sätta din egna prägel. Bostaden erbjuder mycket ljus tack vare att du har solen i köket på förmiddagen och mot balkong och vardagsrum på eftermiddagen. I samma byggnad har du tvättstuga och uthyrningslägenhet. Här har du fördelen att bo i en förening med mycket stabil ekonomi. Brf Gävlehus Nr 11 är Gävles största bostadsrättsförening med hela 401 bostadsrättslägenheter. Föreningen har en lång och gedigen underhållsplan för framtida förbättringar. Brf Gävlehus 11 är belägen centralt i stadsdelen Sätra med god tillgång till samhällsservice såsom hälsocentral, folktandvård, apotek, förskolor och låg-, mellan- och högstadieskolor, Maria kyrkan, bibliotek och sporthall. I direkt anslutning till området finns två busslinjer mot centrala Gävle. I skogsområdet mellan Sätra och Stigslund finns motionsspår varav ett är elljusspår (2,5 km). Avståndet till Gavlerinken Arena, Gavlevallen, Gavlehovshallen, Gunder Häggstadion och travbana är ca 1 km. Till Sätra centrum är det ca 200 m där det finns bland annat matvaruaffär, paketutlämning, blomsteraffär, frisör, restaurang/pizzerior mm. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Trumslagarvägen 17E, Södra Bomhus, Gävle kommun
  • Imorgon kl 11:00
Trumslagarvägen 17E, Södra Bomhus, Gävle kommun, bild 2
Trumslagarvägen 17E, Södra Bomhus, Gävle kommun, bild 3

Trumslagarvägen 17E

Radhus
Södra Bomhus, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
1 320 000 kr
92,5 m²
3 rum
7 308 kr/mån
14 270 kr/m²

Varmt välkomna till ett hemtrevligt radhus med social och öppen planlösning! Här finner ni ett fridfullt radhus med allt ett boende behöver. Radhuset erbjuder invändigt rymlig hall, kök med goda arbetsytor och plats för matgrupp samt öppen planlösning mot vardagsrum med utgång till radhusets altan på baksidan. På övre plan finns rymlig och möblerbar hall, helkaklat badrum och två trivsamma sovrum! Föreningen är populär och stabil med välskötta grönområden och lekplatser. Området är barnvänligt med nära till både dagis, skola, mataffär, äldreboende och busshållplatser m.m. På vardagar går bussen till Gävle centrum förbi var 15:e minut. Här finns allt för hela familjen och allt ett trevligt boende behöver! OBS! Planritning kommer snart Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
Fältspatvägen 38, Sätra, Gävle kommun

Fältspatvägen 38

Lägenhet
Sätra, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
850 000 kr
49 m²
1 rum
vån 2/5
2 401 kr/mån
17 347 kr/m²

Välkommen till denna fina lägenhet i populära Brf Sätra! Här erbjuds en välplanerad lägenhet med en välkomnande hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder och garderober för extra förvaring. Rymligt vardagsrum med sovalkov ger utrymme för flera möbleringsalternativ. Från vardagsrummet når du även lägenhetens inglasade balkong. Köket erbjuder goda förvaringsutrymmen, arbetsytor och plats för matgrupp. Här finns också ett fräscht helkaklat badrum med duschhörna. I den låga avgiften om 2401kr/mån ingår värme, vatten, kabel-TV, bredband, parkeringsplats och bostadsrättstillägg. Till lägenheten hör ett förråd och ett matkällarförråd. I fastigheten finns också hiss. Här bor du i ett lugnt område med närhet till det mesta så som träningsanläggningar, skolor, förskolor, livsmedelsbutik och mycket mer. Bussförbindelserna till centrala Gävle är riktigt bra, föredrar du att cykla är du nere på stan på ca 10 minuter. Det är en populär förening med egen vaktmästare som finns tillgänglig dagtid. I föreningen finns även uthyrningslägenhet, hobbyrum och samlingslokal. Vid intresse, kontakta ansvarig mäklare för visning!

  • Balkong
  • Hiss
Långgatan 54, Älvboda, Skutskär, Älvkarleby kommun
  • Budgivning pågår
  • Mån 29 jul kl 16:15
Långgatan 54, Älvboda, Skutskär, Älvkarleby kommun, bild 2
Långgatan 54, Älvboda, Skutskär, Älvkarleby kommun, bild 3

Långgatan 54

Villa
Älvboda, Skutskär, Älvkarleby kommun
SkandiaMäklarna Gävle
1 195 000 kr
135 + 70 m²
5 rum
1 763 m² tomt

Varmt välkomna till denna representativa villa med stora möjligheter att sätta sin egen prägel på boendet! Huset, i tre plan, erbjuder hall med plats för klädavhängning. Kök med goda arbetsytor och plats för matgrupp. Helkaklat badrum med dusch. Två rum som kan nyttjas som allt från matrum, allrum, vardagsrum till sovrum eller enligt önskemål. Från ena rummet nås även husets inglasade altan mot husets baksida i bästa västerliga solläge. Övre plan erbjuder möblerbar hall/allrum, tre rum/sovrum, möblerbara "kattvindar". Ett av sovrummen innehar egen wc. Källarplan med goda arbetsytor, pannrum, tvättstuga! Den rymliga trädgårdstomten erbjuder goda gräsytor, fritt läge med granne åt endast ett håll. Rymligt dubbelgarage och plats för flertalet bilar på uppfart. Huset ligger i Skutskärs södra del, direkt i anslutning till området kallat Älvboda. I detta lugna och barnvänliga område finns direkt närhet till skog, grönområden, fina motionsspår, skola (förskola-9:e klass) och bussförbindelser, till Gävle, Älvkarleby och Tierp. Samt så finns närhet till vatten, i form av Dalälven (Bodaån), matbutiker och tågförbindelser, till Gävle och Uppsala. I närheten finner du även mellansveriges riviera, Rullsands Havsbad och Camping, samt en mycket fin golfklubb längs Dalälven, Älvkarleby Golfklubb. Kommande försäljning, kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats

Visar 1 - 25 av 72