Mäklare David Töyrylä

David Töyrylä

Om mig

Jag har en tydlig vision för hur vi tillsammans ska få din bostad såld till högsta möjliga pris. Detta är en beprövad metod som jag använt mig av sen jag började som fastighetsmäklare! Min ambition är alltid att bli bättre och enda sen mitt första år har jag, i mitt fokusområde, varit och är den mest rekommenderade mäklaren. Jag är också en av hela Sveriges mest säljande mäklare, vilket jag uppnått med denna metod, mitt driv, noggrannhet och mitt stora kontaktnät! Vill du veta mer? Ring!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Medoragatan 1, Medora, Skutskär, Älvkarleby kommun
  • Budgivning pågår
  • Mån 29 apr kl 17:30
Medoragatan 1, Medora, Skutskär, Älvkarleby kommun, bild 2
Medoragatan 1, Medora, Skutskär, Älvkarleby kommun, bild 3

Medoragatan 1

Villa
Medora, Skutskär, Älvkarleby kommun
SkandiaMäklarna Gävle
595 000 kr
100 + 70 m²
4 rum
814 m² tomt

Varmt välkommen till denna villa i Medora som vid färdigställande kan bli just din drömbostad! Här finns det lite att sätta tänderna i. Villa, under renovering, där köparen har stora möjligheter att sätta just sin prägel på bostaden. Vissa renoveringar förberedda som den vattenburna golvvärmen via pelletspannan, samt en stor del av eljobbet och även fönster bytta. Resterande, mestadels ytskikt, kvarstår att färdigställa för den lyckliga som tar över. Huset, i tre plan, erbjuder på entréplan hall, plats för kök och två rum (förslagsvis sovrum och vardagsrum) och i princip färdigställd wc/tvättstuga. Övre plan finns förberett stort badrum där både badkar och dusch har varit tänkt att få plats. Övrigt på över plan finns möjlighet till två rum, samt "kattvinds"-utrymme. I källarplanet finns förvaringsyta och pannrum. Huset står på en rymlig hörntomt med mestadels gräsmatta. Trevlig altan vid husets entré. Plats för bilar på uppfart. Delvis egenritad planritning, viss avvikelse kan förekomma! Huset har sin placering i Skutskärs norra del i området kallat Medora. I Medora har du naturen som närmsta granne och väldigt goda pendlingsmöjligheter till Gävle och Älvkarleby. Övrigt i närområde finns tillgång till skolor, förskolor, livsmedelsbutik, restauranger, Upptåget (med pendlingsmöjligheter mellan Gävle och Uppsala), samt Furuvik och dess Havskrog med 15 minuter på cykel. Till sist finns även närhet till havet samt närliggande bad-, och båtplatser! Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
Brännmovägen 10, Älvkarleby, Älvkarleby kommun
  • Mån 29 apr kl 17:15
Brännmovägen 10, Älvkarleby, Älvkarleby kommun, bild 2
Brännmovägen 10, Älvkarleby, Älvkarleby kommun, bild 3

Brännmovägen 10

Villa
Älvkarleby, Älvkarleby kommun
SkandiaMäklarna Gävle
895 000 kr
96 + 12 m²
4 rum
1 230 m² tomt

Varmt välkomna till denna charmiga villa i centrala Älvkarleby, med goda möjligheter att sätta sin egen prägel på boendet! Villa med god potential och rymliga ytor. Huset erbjuder stor hall med garderob och plats för klädavhängning. Nyrenoverat badrum med dusch. Stort kök med goda arbetsytor och plats för matgrupp. Rum intill kök som kan nyttjas efter behov, sovrum, kontor, matrum, etc.! Efter det rummet finns även vardagsrum med plats för valfri möblering. Härifrån finns möjlighet att öppna upp dörrhål mot hall för att kunna ta sig runt på hela entréplanet. Övre plan innehar mindre hall med utgång till balkong. Två sovrum, där ett tidigare varit kök och delvis har kvar inredning. Här finns även förvaring i "kattvindar". I källarplanet finns pannrum. På den rymliga trädgårdstomten finns goda gräsytor och infart från både Brännmovägen och Tallvägen. Uthus med förvaringsytor och potentiellt garage finns också! I och med att säljaren aldrig bott i bostaden kommer fastigheten att säljas med friskrivningsklausul. Besiktningsprotokoll kommer inom kort! Obs. egenritad planritning, avvikelser förekommer. Huset har ett mycket centralt läge i Älvkarleby med närhet till all basservice. Livsmedelsbutik och skola (förskola till årskurs 6) återfinns inom kort gångavstånd. Övrigt i Älvkarleby, där Dalälven möter havet, finns mycket fin idrottsplats, golfbana, sandstränder, restauranger och andra goda kommunikationer samt pendlingsmöjligheter med buss, tåg och bil till Gävle, Tierp och Uppsala. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
Lillhagsvägen 11B, Bomhus, Gävle kommun
  • Mån 29 apr kl 18:30
Lillhagsvägen 11B, Bomhus, Gävle kommun, bild 2
Lillhagsvägen 11B, Bomhus, Gävle kommun, bild 3

Lillhagsvägen 11B

Radhus
Bomhus, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
2 395 000 kr
129 m²
4 rum
408 m² tomt

Varmt välkomna till detta genomgående renoverade enplansradhus, på återvändsgatan i barnvänliga Bomhus! Här är det bara att flytta in och trivas, i genomgående renoverat radhus, med allt i ett plan! Välkomnande hall med plats för klädavhängning, nyare kök med bl.a. äkta "ångugn" och plats för matgrupp i burspråk, två stycken helkaklade badrum, två rymliga sovrum (med möjlighet att med enkla medel göra om till tre eller fyra sovrum, se alternativa planritningar), stort vardagsrum med plats för soff-, och matgrupp samt utgång till stor altan med jacuzzi, från Nordic Spas, i härligt västerläge! Utöver det fantastiska solläget på baksidan erbjuder även framsidan härlig morgonsol! Övrigt i huset finns även separat tvättstuga, relax med bastu och hobbyrum (tidigare garage, går med enkla medel att återställa). Allt för ett trevligt boende finner du här med rymliga ytor, mycket förvaring, allt i ett plan och friköpt tomt! Obs. besiktningsprotokoll från tidigare ägare. I närområdet finns allt för ett trevligt boende. Det med närhet till naturen, havet och havsbadet Vårvik, Fliskärsvarvet som är en småbåtsmarina, sportanläggningen Kastvallen, Lillsjöbadet i Storhagen, förskolor och grundskola, inomhusbadet i Lillhagen och motionsspår. Livsmedelsbutiker och andra nödvändigheter finns också att tillgå. Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
Stuvaregatan 20, Gävle strand, Gävle kommun
  • Tis 30 apr kl 16:15
Stuvaregatan 20, Gävle strand, Gävle kommun, bild 2
Stuvaregatan 20, Gävle strand, Gävle kommun, bild 3

Stuvaregatan 20

Lägenhet
Gävle strand, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
2 695 000 kr
107 m²
4 rum
vån 1
7 277 kr/mån
25 187 kr/m²

Varmt välkomna till denna stora fyra med öppen planlösning och stor uteplats i markplan på trevliga Gävle strand! Här erbjuds allt för ett trevligt boende och bara att flytta in och trivas. Hall med garderob och plats för klädavhängning. Stort allutrymme innehållande rymligt kök, plats för matgrupp och gott om arbetsyta. Öppet mot vardagsrum med plats för flera sittmöblemang. Möjlighet att här potentiellt göra om en del till ett till sovrum. Från utrymmet nås även lägenhetens uteplats i markplan med soligt söderläge och glimtar ner mot Gavleån. Övrigt i lägenheten finns tre sovrum, ett större, samt två normalstora. Till sist finns två helkaklade badrum, ett med dusch och ett med badkar och tvättmaskin/torktumlare. Hiss i huset som bl.a. leder ner till garage! Obs. delvis egenritad planritning, viss avvikelse kan förekomma! Planritning kommer senare. Bostaden tillhör den välskötta föreningen Carolina med ordnad ekonomi i fastighet byggd 2006. I källarplanet finns garage med plats för alla i föreningen, eget garage med port, elbilsladdare. Stora möjligheter finns att uppfylla de behov just du behöver! Utöver detta finns uthyrningsrum, relaxavdelningar, gemensam takterrass och förråd, samt hiss (i huset)! Föreningens byggnad ligger bra belägen på populära och vattennära Gävle strand. Här finns allt ett boende behöver för en bekväm livsstil, restauranger, badplatser, matbutiker o.s.v.! Välkommen hem!

  • Premium
  • Hiss
Ekorrbärsvägen 6A, Liljebacken, Skutskär, Älvkarleby kommun
  • Borttagen före visning
Ekorrbärsvägen 6A, Liljebacken, Skutskär, Älvkarleby kommun, bild 2
Ekorrbärsvägen 6A, Liljebacken, Skutskär, Älvkarleby kommun, bild 3

Ekorrbärsvägen 6A

Radhus
Liljebacken, Skutskär, Älvkarleby kommun
SkandiaMäklarna Gävle
1 295 000 kr
110,4 + 7,7 m²
5 rum
540 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
Kullenvägen 6, Kullen, Skutskär, Älvkarleby kommun
Kullenvägen 6, Kullen, Skutskär, Älvkarleby kommun, bild 2
Kullenvägen 6, Kullen, Skutskär, Älvkarleby kommun, bild 3

Kullenvägen 6

Tomt
Kullen, Skutskär, Älvkarleby kommun
SkandiaMäklarna Gävle
Pris saknas
705 m² tomt

Varmt välkomna till denna byggklara tomt på Kullen i Skutskär! Här erbjuds goda möjligheter att bygga ditt drömhem på tomt i populärt område i Skutskär. Här har du möjlighet att bygga ett hus om 1/5-del av tomtens yta (141 kvm) i två plan och med en komplementbyggnad. El, kommunalt vatten och avlopp samt fiber finns utgrävt i området för möjlighet att ansluta. Allt för ett enkelt och bekvämt hem! För mer detaljrik information, besök mäklarens hemsida för detaljplan, info om anslutningar för fiber, vatten, el o.s.v.! På Kullen finns direkt närhet till skog, grönområden, skola (förskola-9:e klass) och bussförbindelser, till Gävle, Älvkarleby och Tierp. Samt så finns närhet till vatten, i form av Dalälven, matbutiker och tågförbindelser, till Gävle och Uppsala. Utöver husets närhet till alla nödvändigheter ligger det på en återvändsgata. I närheten till detta barnvänliga område finner du även mellansveriges riviera, Rullsands Havsbad och Camping, samt en mycket fin golfklubb längs Dalälven, Älvkarleby Golfklubb. Välkommen att åka förbi tomten när det passar och kontakta ansvarig mäklare för mer information, intresse och bud!

  • Premium
Vretgatan 32, Älvboda, Skutskär, Älvkarleby kommun
  • Mån 29 apr kl 16:15
Vretgatan 32, Älvboda, Skutskär, Älvkarleby kommun, bild 2
Vretgatan 32, Älvboda, Skutskär, Älvkarleby kommun, bild 3

Vretgatan 32

Villa
Älvboda, Skutskär, Älvkarleby kommun
SkandiaMäklarna Gävle
2 295 000 kr
160 + 81 m²
5 rum
840 m² tomt

Varmt välkomna till denna hemtrevliga och renoverade villa i populära Älvboda, Skutskär! Här erbjuds allt för ett trevligt boende och plats för hela familjen. Hall med plats för klädavhängning, rymligt kök med goda arbetsytor och plats för matbord, tvättstuga med groventré, badrum med dusch och ingång från både hall och tvättstuga, vardagsrum med eldstad och utgång till husets inglasade altan och altan i underbart söderläge. Övrigt på entréplan finns två rymliga sovrum. Övre plan erbjuder allrum, som med enkla medel kan göras om till ett sovrum, badrum med dusch och badkar samt slutligen ett till sovrum! På tomten erbjuds goda gräsytor, uppfart med plats för flertalet bilar, vidbyggt enkelgarage och förrådsbyggnad, delvis varmbonad. Obs. delvis egenritad planritning, viss avvikelse kan förekomma! Besiktningsprotokoll från tidigare ägare. Huset ligger i Skutskärs södra del, i området kallat Älvboda, på återvändsgatan, i lugnt område. Här finns direkt närhet till skog, grönområden, fina motionsspår, skola (förskola-9:e klass) och bussförbindelser, till Gävle, Älvkarleby och Tierp. Samt så finns närhet till vatten, i form av Dalälven (Bodaån), matbutiker och tågförbindelser, till Gävle och Uppsala. Utöver husets närhet till alla nödvändigheter ligger det på en återvändsgata. I närheten till detta barnvänliga område finner du även mellansveriges riviera, Rullsands Havsbad och Camping, samt en mycket fin golfklubb längs Dalälven, Älvkarleby Golfklubb. Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
Ekorrbärsvägen 7B, Liljebacken, Skutskär, Älvkarleby kommun
  • Imorgon kl 14:00
Ekorrbärsvägen 7B, Liljebacken, Skutskär, Älvkarleby kommun, bild 2
Ekorrbärsvägen 7B, Liljebacken, Skutskär, Älvkarleby kommun, bild 3

Ekorrbärsvägen 7B

Radhus
Liljebacken, Skutskär, Älvkarleby kommun
SkandiaMäklarna Gävle
1 295 000 kr
110,4 + 7,7 m²
5 rum
696 m² tomt

Nu har du möjlighet att förvärva ett prisvärt hus i två plan om 5 rok, ca 110 kvm med smakfull inredning samt väl tilltagen tomt med utvändigt förråd! Varmt välkomna till detta trevliga parhus, helt nyrenoverat med vattenburen golvvärme i entréplan samt sociala ytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Här finns också gott om plats för både soff-, och matgrupp och köket överblickar entrésidan. Köksutrustning med ugn/mikro i högskåp, fullstor kyl och frys samt ett städskåp. På entréplan finns även ett helkaklat badrum med dusch, wc, kommod samt en separat tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och tvättho. Goda förvaringsmöjligheter inomhus i såväl förrådsutrymme under trappan till övervåningen samt en rymlig klädkammare på övre plan. Övrigt på övre plan erbjuds ett härligt allrum/lekrum/tv-rum samt tre rymliga sovrum. Här skulle också finnas möjlighet att bygga om allrum till ett fjärde sovrum vid behov. Alla sovrum har dessutom gott om plats för den som önskar att inreda med olika garderobslösningar. Här finns även ytterligare ett badrum med wc & plats för ett mindre badkar alt. dusch. Obs. delvis bilder från annat parhus i föreningen så viss standard/tillval/material kan särskilja från vad bilderna visar. Juridisk person kan accepteras som köpare efter särskild prövning. Husen ligger i området Liljebacken som har ett bra läge i Skutskär och närhet till allt. Allra närmast finns närheten till skog, natur och havet. Inte alls så långt från området ligger en populär strand vid namn Sandbankarna, intill de området finns "Rödsten" där det kommer finnas möjlighet till båtplats som tar en vidare ut i havet samt andra intilliggande populära badstränder, "Kläcken", "Brämmen" etc.. Övrigt i Skutskär så finns allt ett boende kan tänkas behöva. Skola (förskola-9:e klass), bussförbindelser, till Gävle, Älvkarleby och Tierp, matbutiker och tågförbindelser, till Gävle (ca 12 minuter) och Uppsala (ca 1h). I närheten finns även mellansveriges riviera, Rullsands Havsbad och Camping, samt en mycket fin golfklubb längs Dalälven, Älvkarleby Golfklubb. Välkommen hem!

  • Premium
Turkivägen 31, Turkiet, Skutskär, Älvkarleby kommun
  • Budgivning pågår
  • Imorgon kl 16:15
Turkivägen 31, Turkiet, Skutskär, Älvkarleby kommun, bild 2
Turkivägen 31, Turkiet, Skutskär, Älvkarleby kommun, bild 3

Turkivägen 31

Villa
Turkiet, Skutskär, Älvkarleby kommun
SkandiaMäklarna Gävle
1 495 000 kr
144 m²
5 rum
2 200 m² tomt

Varmt välkomna till denna stora villa med centralt och naturnära läge! Här erbjuds allt för ett trevligt boende. Huvudbyggnad i fyra plan. Entréplan med hall och gott om plats för klädavhängning, stort kök med goda arbetsytor och plats för stort matbord, sovrum, vardagsrum och till sist badrum som idag nyttjas som wc/tvättstuga. Övre plan erbjuder möblerbar hall samt tre sovrum. Här finns även helkaklat badrum med dusch. Från hallen nås även trappen upp till den inredningsbara vinden. Till sist finns källarplanet med förvaringsytor och pannrum. På den rymliga tomten finns flertalet uthus. På framsidan ett för förvaring, ett med garageport och ett äldre bostadshus med renoveringsbehov. På baksidan finns även där några byggnader/skjul. Perfekt villa för den händiga och som vill bo naturnära och centralt och närhet till allt Skutskär har att erbjuda! Huset har sin placering i området kallat "Turkiet" som är ett mycket lugnt område och erbjuder mycket fin natur, samt har ett väldigt pendlarvänligt läge i form av tågförbindelser (Upptåget) mellan Gävle och Uppsala, samt buss till Gävle, Älvkarleby och Tierp. Övrigt i närområdet finns allt Skutskär har att erbjuda, skola, matbutiker och mycket, mycket mer. Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
Gävlevägen 9, Skutskär, Älvkarleby kommun
Gävlevägen 9, Skutskär, Älvkarleby kommun, bild 2
Gävlevägen 9, Skutskär, Älvkarleby kommun, bild 3

Gävlevägen 9

Villa
Skutskär, Älvkarleby kommun
SkandiaMäklarna Gävle
2 395 000 kr
232 + 116 m²
8 rum
1 166 m² tomt

Varmt välkomna till denna karaktäristiska 20-talskåk med boende-, och butiksdel! Här erbjuds allt för ett mycket trevligt boende i hus uppdelat i boende-, och butiksdel. På entréplan finns rymlig hall med plats för avhängning och garderober. Kök med goda arbetsytor och plats för matgrupp. Häftigt renoverat matrum och vardagsrum med härliga detaljer. Dessa utrymmen är även i öppen planlösning och här finns också kakelugn samt utgång till inglasad altan i soligt söderläge. Övrigt på entréplan finns wc och butiksdel som idag är present-, och kuriosabutik, kan med enkla medel göras om till valfri annan butik, eller inredas som extra sovrum, extra sällskapsutrymme etc.. Övre plan erbjuder allrum med eldstad, två sovrum med garderober och utrymme som idag nyttjas som klädkammare, men som kan användas som kontor/mindre sovrum. Till sist finns även två badrum där ena innehåller dusch samt bastu och det andra badkar. I övrigt mycket stora rum och härlig känsla. I huset finns även ett källarplan med bra ljusinsläpp från stora fönster, goda förvaringsytor, tvättstuga och verkstad. På tomten erbjuds goda gräsytor och stort uthus! Planritning från tidigare ägare. Planritning över källarplan finns endast i original (1929), ni finner den under dokument! Obs. besiktningsprotokoll från tidigare ägare. Intäkter per år uppgår preliminärt till 196 500 kr. Det är vad nuvarande ägare tagit av nuvarande hyresgäst (vars avtal utgår 2024-01-31). Den siffran är delvis preliminär och kan vara högre, se info under kostnader på hemsidan. Säljaren uppskattar även att butiksdelen, som är outhyrd, bör kunna generera 5 000 kr - 7 000 kr i månaden (uppgifter från 2023-12-06, enligt säljaren). Det skulle generera 60 000 kr - 84 000 kr mer i intäkter per år. Så i ett potentiellt scenario har du 280 500 kr in varje år och enligt tidigare ägares driftkostnad (43 937 kr/år (+ fastighetsskatt)) ut så tjänar du därmed 236 563 kr/år (minus eventuell lånekostnad och skatt). Obs. fiktiva/preliminära siffror som kan särskilja från verkligheten. Huset är väldigt centralt placerat i Skutskär, i området kallat Kyrkbyn, med närhet till allt Skutskär har att erbjuda. I Skutskär finns härliga skogs-, och grönområden, skola (förskola-9:e klass) och bussförbindelser, till Gävle, Älvkarleby och Tierp. Samt så finns närhet till vatten, i form av Dalälven/Bodaån, matbutiker och tågförbindelser, till Gävle och Uppsala. Till sist finns även mellansveriges riviera, Rullsands Havsbad och Camping, samt en mycket fin golfklubb längs Dalälven, Älvkarleby Golfklubb inte allt för långt från Skutskärs centrala kärna. Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
Persbacksvägen 11, Rörberg, Gävle kommun

Persbacksvägen 11

Tomt
Rörberg, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
450 000 kr
1 001 m² tomt

Varmt välkommen att uppfylla dina husdrömmar på naturnära tomt i Rörberg! Här erbjuds alla möjligheter att skapa ditt drömhem. På rymlig tomt om 1 001 kvm, helt omringad av skog och natur, kan du bygga ditt hem att trivas i. Möjlighet att ansluta fastigheten till kommunalt V/A. El finns i området och kan anslutas mot en avgift från ca 44 000 kr. Fiber finns utgrävt i området, kontakta Gavlenet för mer information om anslutning i samband med din byggnation. Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område och gör därför bygget väldigt flexibelt utan riktlinjer för vad som får byggas. För att bolla dina byggplaner rekommenderar jag dig att kontakta Gävle kommun! Fastigheten har sin placering i naturnära Rörberg med allt ett fridfullt boende kan önska. Här bor du med direkt anslutning till naturen och samtidigt närhet till Valbo, och specifikt Valbo köpcentrum, med all bekvämlighet ett boende behöver. Här finns matbutiker, skolor, förskolor och mycket mer. Från Valbo är det inte långt kvar in till Gävle och allt vad det har att erbjuda. Från Rörberg kan man också med enkla medel, via buss 48, ta sig in till Gävle, via Valbo. Allt för ett trevligt boende finner du här! Välkommen att skapa ditt drömhem!

  • Plus
Falluddsvägen 4, Falludden, Älvkarleö, Älvkarleby kommun
Falluddsvägen 4, Falludden, Älvkarleö, Älvkarleby kommun, bild 2
Falluddsvägen 4, Falludden, Älvkarleö, Älvkarleby kommun, bild 3

Falluddsvägen 4

Tomt
Falludden, Älvkarleö, Älvkarleby kommun
SkandiaMäklarna Gävle
625 000 kr
1 724 m² tomt

Varmt välkomna att skapa ditt drömhem på Falludden! Här erbjuds fantastiska möjligheter att skapa sitt drömhem i magiskt miljö. Byggklar och plan tomt med närhet till vatten. Anslutet kommunalt V/A, en byggrätt på 300 kvm per plan (får byggas två plan), anslutningskostnad tillkommer för anslutning av el (ca 36 000 kr, betalas av köpare). I området finns chans till båtplats! På Falludden bor du med fantastiskt läge i Älvkarleö med direkt närhet till natur och vatten. Övrigt i närområdet finns allt ett boende behöver, Älvkarleby kommun erbjuder i Skutskär och Älvkarleby allt man kan tänkas behöva. Skolor, restauranger, livsmedelsbutiker, kommunikationer till Gävle/Tierp/Uppsala/Stockholm och mycket, mycket mer. Kontakta gärna ansvarig mäklare för mer information om närområdet! Fritt att åka förbi och titt på tomten. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Premium
Falluddsvägen 6, Falludden, Älvkarleö, Älvkarleby kommun

Falluddsvägen 6

Tomt
Falludden, Älvkarleö, Älvkarleby kommun
SkandiaMäklarna Gävle
740 000 kr
1 598 m² tomt

Varmt välkomna att skapa ditt drömhem på Falludden! Här erbjuds fantastiska möjligheter att skapa sitt drömhem i magiskt miljö. Byggklar och plan tomt med närhet till vatten. Anslutet kommunalt V/A, en byggrätt på 300 kvm per plan (får byggas två plan), anslutningskostnad tillkommer för anslutning av el (ca 36 000 kr, betalas av köpare). I området finns chans till båtplats! På Falludden bor du med fantastiskt läge i Älvkarleö med direkt närhet till natur och vatten. Övrigt i närområdet finns allt ett boende behöver, Älvkarleby kommun erbjuder i Skutskär och Älvkarleby allt man kan tänkas behöva. Skolor, restauranger, livsmedelsbutiker, kommunikationer till Gävle/Tierp/Uppsala/Stockholm och mycket, mycket mer. Kontakta gärna ansvarig mäklare för mer information om närområdet! Fritt att åka förbi och titt på tomten. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Visar alla 13