Mäklare David Töyrylä

David Töyrylä

Om mig

Jag har en tydlig vision för hur vi tillsammans ska få din bostad såld till högsta möjliga pris. Detta är en beprövad metod som jag använt mig av sen jag började som fastighetsmäklare! Min ambition är alltid att bli bättre och enda sen mitt första år har jag, i mitt fokusområde, varit och är den mest rekommenderade mäklaren. Jag är också en av hela Sveriges mest säljande mäklare, vilket jag uppnått med denna metod, mitt driv, noggrannhet och mitt stora kontaktnät! Vill du veta mer? Ring!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Gävlevägen 9, Skutskär, Älvkarleby kommun

Gävlevägen 9

Villa
Skutskär, Älvkarleby kommun
SkandiaMäklarna Gävle
2 395 000 kr
232 + 116 m²
8 rum
1 166 m² tomt

Varmt välkomna till denna karaktäristiska 20-talskåk med boende-, och butiksdel! Här erbjuds allt för ett mycket trevligt boende i hus uppdelat i boende-, och butiksdel. På entréplan finns rymlig hall med plats för avhängning och garderober. Kök med goda arbetsytor och plats för matgrupp. Häftigt renoverat matrum och vardagsrum med härliga detaljer. Dessa utrymmen är även i öppen planlösning och här finns också kakelugn samt utgång till inglasad altan i soligt söderläge. Övrigt på entréplan finns wc och butiksdel som idag är present-, och kuriosabutik, kan med enkla medel göras om till valfri annan butik, eller inredas som extra sovrum, extra sällskapsutrymme etc.. Övre plan erbjuder allrum med eldstad, två sovrum med garderober och utrymme som idag nyttjas som klädkammare, men som kan användas som kontor/mindre sovrum. Till sist finns även två badrum där ena innehåller dusch samt bastu och det andra badkar. I övrigt mycket stora rum och härlig känsla. I huset finns även ett källarplan med bra ljusinsläpp från stora fönster, goda förvaringsytor, tvättstuga och verkstad. På tomten erbjuds goda gräsytor och stort uthus! Planritning från tidigare ägare. Planritning över källarplan finns endast i original (1929), ni finner den under dokument! Obs. besiktningsprotokoll från tidigare ägare. Intäkter per år uppgår preliminärt till 196 500 kr. Det är vad nuvarande ägare tagit av nuvarande hyresgäst (vars avtal utgår 2024-01-31). Den siffran är delvis preliminär och kan vara högre, se info under kostnader på hemsidan. Säljaren uppskattar även att butiksdelen, som är outhyrd, bör kunna generera 5 000 kr - 7 000 kr i månaden (uppgifter från 2023-12-06, enligt säljaren). Det skulle generera 60 000 kr - 84 000 kr mer i intäkter per år. Så i ett potentiellt scenario har du 280 500 kr in varje år och enligt tidigare ägares driftkostnad (43 937 kr/år (+ fastighetsskatt)) ut så tjänar du därmed 236 563 kr/år (minus eventuell lånekostnad och skatt). Obs. fiktiva/preliminära siffror som kan särskilja från verkligheten. Huset är väldigt centralt placerat i Skutskär, i området kallat Kyrkbyn, med närhet till allt Skutskär har att erbjuda. I Skutskär finns härliga skogs-, och grönområden, skola (förskola-9:e klass) och bussförbindelser, till Gävle, Älvkarleby och Tierp. Samt så finns närhet till vatten, i form av Dalälven/Bodaån, matbutiker och tågförbindelser, till Gävle och Uppsala. Till sist finns även mellansveriges riviera, Rullsands Havsbad och Camping, samt en mycket fin golfklubb längs Dalälven, Älvkarleby Golfklubb inte allt för långt från Skutskärs centrala kärna. Välkommen hem!

 • Uteplats
Brändströmsgatan 18A, Centralt/Väster, Gävle kommun
 • Budgivning pågår
 • Idag kl 12:15
Brändströmsgatan 18A, Centralt/Väster, Gävle kommun, bild 2
Brändströmsgatan 18A, Centralt/Väster, Gävle kommun, bild 3

Brändströmsgatan 18A

Lägenhet
Centralt/Väster, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
795 000 kr
46 m²
2 rum
vån 1/3
3 483 kr/mån
17 283 kr/m²

Varmt välkomna till denna rymliga tvåa på väster! Här erbjuds allt för ett trevligt boende. Hall med plats för klädavhängning, vardagsrum med gott om plats för soff-, och matgrupp, kök med gott om förvaring samt plats för matgrupp, sovrum med garderober och plats för dubbelsäng och till sist ett helkaklat badrum med dusch. I månadsavgiften ingår värme, vatten, digital-TV (grundutbud) och bostadsrättstillägg! Lägenheten tillhör en välskött och bra förening med attraktivt och centralt läge och närhet till det mesta, i form av Boulognerskogen, sjukhuset, livsmedel, transportmedel, Högskolan och Gävle City. Välkommen hem!

 • Premium
Fleminggatan 18A, Söder/Södertull, Gävle kommun
 • Idag kl 14:15
Fleminggatan 18A, Söder/Södertull, Gävle kommun, bild 2
Fleminggatan 18A, Söder/Södertull, Gävle kommun, bild 3

Fleminggatan 18A

Lägenhet
Söder/Södertull, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
895 000 kr
40,4 m²
2 rum
vån 2/3
3 619 kr/mån
22 153 kr/m²

Varmt välkomna till denna fina tvåa med balkong i soligt västerläge! Här finns allt för ett trevligt boende. Hall med garderober, badrum med duschkabin och tvättmaskin, stort vardagsrum med garderober, plats för stor soffgrupp, samt möjlighet till matbord och utgång till solig balkong i västerläge. Övrigt i lägenheten finns sovrum med plats för dubbelsäng och renoverat kök med goda arbetsytor och plats för mindre matgrupp! Lägenheten tillhör Brf Gävlehus nr 2 som ligger med trevlig och lugnt läge på Fleminggatan. Här finns närhet till allt för ett trevligt boende. Detta med bland annat närhet till skolor, restauranger, kollektivtrafik samt Söders breda utbud av all basservice som behövs! Välkommen hem!

 • Premium
 • Balkong
Ekorrbärsvägen 3B, Liljebacken, Skutskär, Älvkarleby kommun
 • Idag kl 15:30
Ekorrbärsvägen 3B, Liljebacken, Skutskär, Älvkarleby kommun, bild 2
Ekorrbärsvägen 3B, Liljebacken, Skutskär, Älvkarleby kommun, bild 3

Ekorrbärsvägen 3B

Radhus
Liljebacken, Skutskär, Älvkarleby kommun
SkandiaMäklarna Gävle
1 295 000 kr
110,4 + 7,7 m²
5 rum
3 960 kr/mån
11 730 kr/m²

Nu har du möjlighet att förvärva ett prisvärt hus i två plan om 5 rok, ca 110 kvm med smakfull inredning samt väl tilltagen tomt med utvändigt förråd! Bli först att flytta in i detta nybyggda parhus med vattenburen golvvärme i entréplan samt sociala ytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning. I utrymmet finns även braskamin för mysiga kvällar! Här finns också gott om plats för både soff-, och matgrupp och köket överblickar entrésidan. Köksutrustning med ugn/mikro i högskåp, fullstor kyl och frys samt ett städskåp. På entréplan finns även ett helkaklat badrum med dusch, wc, kommod samt en separat tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och tvättho. Goda förvaringsmöjligheter inomhus i såväl förrådsutrymme under trappan till övervåningen samt en rymlig klädkammare på övre plan. Övrigt på övre plan erbjuds ett härligt allrum/lekrum/tv-rum samt tre rymliga sovrum. Här skulle också finnas möjlighet att bygga om allrum till ett fjärde sovrum vid behov. Alla sovrum har dessutom gott om plats för den som önskar att inreda med olika garderobslösningar. Här finns även ytterligare ett badrum med wc, kommod & plats för ett mindre badkar alt. dusch. Genomgående i huset erbjuds även ett borstat och vitpigmenterad ek-parkettgolv! Obs. delvis bilder från annat parhus i föreningen så viss standard/tillval/material kan särskilja från vad bilderna visar. Juridisk person kan accepteras som köpare efter särskild prövning. Husen ligger i området Liljebacken som har ett bra läge i Skutskär och närhet till allt. Allra närmast finns närheten till skog, natur och havet. Inte alls så långt från området ligger en populär strand vid namn Sandbankarna, intill de området finns "Rödsten" där det kommer finnas möjlighet till båtplats som tar en vidare ut i havet samt andra intilliggande populära badstränder, "Kläcken", "Brämmen" etc.. Övrigt i Skutskär så finns allt ett boende kan tänkas behöva. Skola (förskola-9:e klass), bussförbindelser, till Gävle, Älvkarleby och Tierp, matbutiker och tågförbindelser, till Gävle (ca 12 minuter) och Uppsala (ca 1h). I närheten finns även mellansveriges riviera, Rullsands Havsbad och Camping, samt en mycket fin golfklubb längs Dalälven, Älvkarleby Golfklubb. Välkommen hem!

 • Premium
Kålhagsgatan 2, Söder, Gävle kommun
 • Idag kl 13:15
Kålhagsgatan 2, Söder, Gävle kommun, bild 2
Kålhagsgatan 2, Söder, Gävle kommun, bild 3

Kålhagsgatan 2

Lägenhet
Söder, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
1 650 000 kr
69,6 m²
3 rum
vån 2/4
2 902 kr/mån
23 707 kr/m²

Varmt välkomna till denna hemtrevliga trea på Söder med inglasad balkong i västerläge! Här erbjuds allt du behöver för ett bekvämt och trivsamt boende. Här finns generösa ytor och smarta lösningar som gör livet enklare. När du kliver in genom dörren möts du av en välkomnande och rymlig hall. Här finns gott om plats för klädavhängning och förvaring, så att du alltid kan ha ordning och reda. Helkaklat badrum där du kan njuta av avkopplande stunder i det rymliga badkaret efter en lång dag. Köket är praktiskt och funktionellt, med gott om arbetsytor för matlagning och förvaring. Här finns även plats för en matgrupp där du kan njuta av härliga måltider med familj och vänner. I vardagsrummet finns gott om plats för en stor soffgrupp där du kan koppla av och umgås. Här finns även en utgång till den rymliga inglasade balkongen, som är perfekt för att njuta av soliga dagar och kvällar. Läget i bästa västerliga solläge gör att du kan njuta av solen långt in på kvällen. Lägenheten har också två rymliga sovrum, perfekta för både vuxna och barn. Här finns gott om plats för förvaring och personlig inredning. Lägenheten tillhör en mycket välskött bostadsrättsförening med låga avgifter och låg belåning. Toppenläge på Söder med gångavstånd till Gävles Centralstation, Centrum och Söders restauranger och serviceutbud. Denna lägenhet erbjuder verkligen allt du behöver för ett trivsamt boende. Med sitt bekväma läge och de generösa ytor som den har att erbjuda, är den perfekt för dig som vill ha en plats där du kan flytta in och känna dig hemma direkt. Missa inte chansen att bo i denna underbara lägenhet! Välkommen hem!

 • Premium
 • Balkong
Vallgångsvägen 12D, Höjersdal, Gävle kommun
 • Mån 18 dec kl 17:45
Vallgångsvägen 12D, Höjersdal, Gävle kommun, bild 2
Vallgångsvägen 12D, Höjersdal, Gävle kommun, bild 3

Vallgångsvägen 12D

Radhus
Höjersdal, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
2 495 000 kr
94 + 47 m²
4 rum
5 998 kr/mån
26 543 kr/m²

Varmt välkomna till detta väl rustade radhus i barnvänliga Höjersdal! Här är det bara att flytta in och trivas. Radhuset har under de senaste åren renoverats och är idag i ett fantastiskt skick. Entréplan erbjuder snyggt rustat kök med köksö och öppen planlösning mot matrums-del med plats för större matgrupp. Från köket nås även radhusets uteplats, på baksidan, med härlig yta och plats för valfri möblering. Övrigt finns även sovrum med heltäckningsmatta för lyxig känsla samt garderob, i hallen finns också helkaklad toalett. På övervåningen finns rymligt allrum med utgång till balkongen. Övrigt finns helkaklat badrum med dusch samt stort sovrum med garderobsvägg. I källaren finns ett extra sovrum, mysigt och snyggt inredd. Övrigt finns helkaklad tvättstuga med bra arbetsytor, tvättmaskin, torktumlare och dusch. I källaren finns även bastu och bra förvaringsmöjligheter. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband och garage! Brf Svampen är en stabil och bra förening med god ekonomi och låga avgifter. Föreningen ligger i ett lugnt och trevligt område i barnvänliga Höjersdal. I Höjersdal finns allt för ett trevligt boende med närhet till matbutiker, skolor, natur, kommunikationer, restauranger och mycket mer! Välkommen hem!

 • Premium
Gårdskärsvägen 25, 27, 29, Gårdskär, Älvkarleby kommun
Gårdskärsvägen 25, 27, 29, Gårdskär, Älvkarleby kommun, bild 2
Gårdskärsvägen 25, 27, 29, Gårdskär, Älvkarleby kommun, bild 3

Gårdskärsvägen 25, 27, 29

Villa
Gårdskär, Älvkarleby kommun
SkandiaMäklarna Gävle
1 995 000 kr
129 + 258 m²
6 rum
3 332 m² tomt

Varmt välkomna till en unik möjlighet att inte bara förvärva en, inte heller två utan tre hus på samma fastighet! Är du en stor familj? Söker generationsboende? Eller vill du tjäna bra pengar genom att hyra ut en, två eller alla tre husen? Nu har du denna unika chans att köpa denna fastighet som passar alla målgrupper! Huvudbyggnaden (25) i två plan innehar på entréplan hall, badrum, kök i öppen planlösning mot matrum, sovrum och vardagsrum. Övre plan innehar två sovrum och ett allrum/sovrum. Med utgång från sovrummet på entréplan nås en härlig altan, delvis under tak med pool! Utöver huvudbyggnaden finns som sagt två hus till, om ca 60 kvm och 27 kvm, med adresser Gårdskärsvägen 27 och 29. De är fullt utrustade och kan då användas för uthyrning, generationsboende eller annat som uppfyller ägarens behov. Till fastigheten hör även ett stort garage om ca 171 kvm med massvis av förvaringsutrymmen, garage etc.! Gårdskär erbjuder i sin helhet härlig natur och havsnära läge. I byn finns även idrottsplats och Kina/Thai-kiosk. Från Gårdskär kan du via bil och/eller buss ta dig till Skutskär med all basservice ett normalt hushåll kräver. Därifrån finns även goda kommunikationsmöjligheter för att ta sig till Gävle/Uppsala via upptåget och/eller buss! Kommande försäljning, kontakta mig för mer information!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Sportvägen 13, Älvkarleby, Älvkarleby kommun
Sportvägen 13, Älvkarleby, Älvkarleby kommun, bild 2
Sportvägen 13, Älvkarleby, Älvkarleby kommun, bild 3

Sportvägen 13

Villa
Älvkarleby, Älvkarleby kommun
SkandiaMäklarna Gävle
1 095 000 kr
110 + 23 m²
5 rum
2 337 m² tomt

Varmt välkomna till denna charmiga 20-talsvilla i Älvkarleby med renoveringsbehov och stor potential! Välkommen att skapa dina drömmars hem. 20-talsvilla med rymlig hall och gott om plats för klädavhängning. Badrum i stort behov av renovering omgående. Stort kök med goda arbetsytor och plats för matgrupp. Matrum i anslutning till köket och öppen planlösning mot vardagsrum med braskamin. Övre plan erbjuder hall med balkong, tre rymliga sovrum och "skrubbar" för förvaring. Rymlig vind med möjlighet att inreda. Källarplan med tvättstuga, samt delvis outgrävd del. Rymlig tomt med mestadels gräsmatta. Nyare garagebyggnad med dubbelport (elektrisk) och luft/luft-värmepump. I övrigt finns även äldre garage på baksidan, perfekt för trädgårdsmaskiner, även större förrådsbod samt äldre hus med möjlighet att inreda till gästhus/stuga. Huset i genomgående eftersatt skick och i behov av renovering. Fantastiskt potential för den händige drömmaren! Fastigheten säljs med friskrivningsklausul i och med dödsboförsäljning, se besiktningsprotokoll för information om husets skick! Huset ligger i centrala Älvkarleby nära IP. I Älvkarleby, där Dalälven möter havet, finns allt man kan tänkas behöva för ett bekvämt boende. Affär, restaurang, skola, förskola, idrottsplats, älven med fiske och småbåtshamn. Goda kommunikationer med buss till Gävle, Skutskär, Tierp och med tåg till Gävle, Uppsala och Stockholm. Fina promenadstråk finns längs Dalälven, Älvkarleby golfklubb och Mellansveriges riviera, Rullsands havsbad och camping finner ni vid älvens utlopp i Östersjön. Välkommen hem!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Södra Slottsgatan 21B, Söder/Södertull, Gävle kommun

Södra Slottsgatan 21B

Lägenhet
Söder/Södertull, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
1 495 000 kr
58 m²
2 rum
vån 1/4
2 648 kr/mån
25 776 kr/m²

Varmt välkomna till denna genomgående renoverade tvåa på Söder med balkong i söderläge! Här erbjuds allt för ett trevligt boende och bara att flytta in och trivas. En halv trappa upp finner du lägenheten med rymlig hall innehållande garderob, separat klädkammare och gott om plats för klädavhängning. Kök och matplats i öppen planlösning med goda arbetsytor och plats för stor matgrupp. Här finns även utgång till lägenhetens balkong i soligt söderläge. Vardagsrummet rymmer stor soffa samt annat möblemang. Sovrum med plats för stor dubbelsäng. Här finns också ingång till klädkammaren (med ingång även från hallen). Till sist finns helkaklat badrum med dusch! Låg månadsavgift där även bredband och el ingår! Stabil och omtyckt förening med en stor grönskande innergård med utemöbler och lekplats. Möjlighet till både p-plats och garage finns, separat kö. I källaren finns en bastu och relax för föreningens medlemmar att låna. Här bor du med kort promenadavstånd till all tänkbar service i på söder och i Centrum, i området finns både matbutiker och flera omtyckta restauranger! Välkommen hem!

 • Balkong
Askgatan 18, Älvboda, Skutskär, Älvkarleby kommun
 • Budgivning pågår
 • Mån 18 dec kl 16:15
Askgatan 18, Älvboda, Skutskär, Älvkarleby kommun, bild 2
Askgatan 18, Älvboda, Skutskär, Älvkarleby kommun, bild 3

Askgatan 18

Villa
Älvboda, Skutskär, Älvkarleby kommun
SkandiaMäklarna Gävle
2 495 000 kr
202 + 112 m²
7 rum
1 003 m² tomt

Varmt välkomna till denna stora villa i populära Älvboda! Här erbjuds allt för ett trevligt boende och plats för den stora familjen. Villa om 202 kvm boarea, samt biytor. Först välkomnas man av en storslagen hall med högt i tak och badrum med dusch, utrymmen utrustat med golvvärme. Här finns även trapp upp till övervåningen. Entréplan erbjuder sen renoverat kök med golvvärme, goda arbetsytor och plats för matgrupp, separat tvättstuga, allrum, vardagsrum och matrum i anslutning till varandra och med öppen planlösning. Här kan man med enkla medel göra om för att skapa fler sovrum eller andra ytor som passar familjens unika behov. I dessa utrymmen finns braskamin för mysiga kvällar och utgång till husets inglasade altan mot baksidan i soligt och insynsskyddat söderläge. Till sist på entréplan så finns ett stort sovrum med garderober. På övre plan finns stort allrum med utgång till balkong. Även här kan man dela av utrymmet för att skapa fler sovrum, om behovet finns. Övrigt finns redan idag två rymliga sovrum samt ett mindre sovrum/kontor. Till sist finns också helkaklat badrum med badkar och takfönster, samt separat duschutrymme med bastu! På den rymliga tomten med baksidan i insynsskyddat söderläge finns ytor för allt familjen behöver. Här finns också altan och förrådsbyggnader. Till sist så erbjuder huset en sidobyggnad, tidigare garage som är ombyggt till en salong. Passar alltså perfekt för egenföretagaren och/eller gästrum/bostadsuthyrning eller "tonårs-rum" för de familjer med äldre barn som söker ett mer privat utrymme. Huset innehar allt en familj behöver, ett måste att upplevas på plats! Obs. delvis egenritad planritning, viss avvikelse kan förekomma! Huset ligger i Skutskärs södra del i området kallat Älvboda. Här finns direkt närhet till skog, grönområden, skola (förskola-9:e klass) och bussförbindelser, till Gävle, Älvkarleby och Tierp. Samt så finns närhet till vatten, i form av Dalälven, matbutiker och tågförbindelser, till Gävle och Uppsala. Utöver husets närhet till alla nödvändigheter ligger det på en återvändsgata. I närheten till detta barnvänliga område finner du även mellansveriges riviera, Rullsands Havsbad och Camping, samt en mycket fin golfklubb längs Dalälven, Älvkarleby Golfklubb. Välkommen hem!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Askgatan 2, Älvboda, Skutskär, Älvkarleby kommun
 • Borttagen före visning
Askgatan 2, Älvboda, Skutskär, Älvkarleby kommun, bild 2
Askgatan 2, Älvboda, Skutskär, Älvkarleby kommun, bild 3

Askgatan 2

Villa
Älvboda, Skutskär, Älvkarleby kommun
SkandiaMäklarna Gävle
1 695 000 kr
149 + 28 m²
6 rum
855 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Premium
 • Uteplats
Redargatan 1, Gävle strand, Gävle kommun
 • Tor 14 dec kl 18:15

Redargatan 1

Lägenhet
Gävle strand, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
2 095 000 kr
81 m²
3 rum
vån 2/5
5 299 kr/mån
25 864 kr/m²

Varmt välkomna till denna stora trerummare med tre meter i takhöjd på Gävle strand! Vad sägs om denna fantastiska lägenhet som innehar allt ett boende kan önska. Tre rum och kök och en yta på 81 kvm. Takhöjden är hela 3 meter, vilket ger lägenheten en öppen och rymlig känsla. Lägenheten är relativt ny, den byggdes år 2018 och har vattenburen golvvärme. Kök och vardagsrum är öppet planerade och inbjudande för sällskapliga tillställningar. Balkongen har kvällssol, vilket gör den perfekt för avkopplande stunder efter en lång dag. Det finns också en loftgångsuteplats som erbjuder solsken större delen av dagen. Badrummet är helkaklat och utrustat med både dusch, tvättmaskin och torktumlare. De två sovrummen är rymliga och rymmer en dubbelsäng utan problem. Som om inte detta vore nog, ingår även tillgång till varmgarage i månadsavgiften. Hiss i huset! Föreningen är en trivsam gemenskap som delar en fantastisk innergård på Gävle strand. Dessutom har den ett perfekt läge, med närhet till vatten, centralstation och centrala Gävle. Här finns allt som ett boende behöver för att trivas och ha tillgång till en härlig livsstil. Oavsett om man vill njuta av en picknick eller ta en promenad runt i centrum, finns det massor av möjligheter att uppleva och utforska området. Samtidigt kan man luta sig tillbaka och koppla av på innergården, som är en oas mitt i staden. Välkommen hem!

 • Plus
 • Hiss
Hantverkargatan 6B, Centralt, Gävle kommun
 • Mån 11 dec kl 17:45
Hantverkargatan 6B, Centralt, Gävle kommun, bild 2
Hantverkargatan 6B, Centralt, Gävle kommun, bild 3

Hantverkargatan 6B

Lägenhet
Centralt, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
1 150 000 kr
41,2 m²
2 rum
vån 4/4
2 731 kr/mån
27 913 kr/m²

Varmt välkomna till denna välplanerade tvåa i centrala Gävle med social och öppen planlösning samt stort sovrum! Här erbjuds allt för ett trevligt boende i rymlig tvåa, högst upp i huset! Rymlig hall med plats för klädavhängning. Helkaklat badrum med dusch och plats för installation av tvättmaskin. Social planlösning i allrum med öppen planlösning mot kök, här finns plats för båda soff- och matgrupp. Gott ljusinsläpp från två fönster. Till sist i lägenheten så finns stort sovrum med plats för dubbelsäng, här återfinns även klädkammare! I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband och br-tillägg! Till bostaden hör också ett förråd. Lägenheten tillhör den välskötta föreningen Brf Adelsklubben 3 som utfört alla stora renoveringar och därav inte är i behov av renoveringar/underhåll inom kommande framtid. Föreningens byggnad ligger i trivsamma kvarter och innehar en gemensam uteplats på innergården och ett gym för medlemmar att nyttja. Goda parkeringsmöjligheter i området, samt kort kö till föreningens parkeringsplatser i form av garage och/eller p-plats. Attraktivt område med närhet till fina promenadstråk i Boulognerskogen och kort promenad- och cykelavstånd till Gävle Centrum, konserthuset, sjukhuset, Högskolan och Centralstationen. Välkommen hem!

 • Premium
Ekorrbärsvägen 1B, Liljebacken, Skutskär, Älvkarleby kommun
 • Idag kl 15:30
Ekorrbärsvägen 1B, Liljebacken, Skutskär, Älvkarleby kommun, bild 2
Ekorrbärsvägen 1B, Liljebacken, Skutskär, Älvkarleby kommun, bild 3

Ekorrbärsvägen 1B

Radhus
Liljebacken, Skutskär, Älvkarleby kommun
SkandiaMäklarna Gävle
1 295 000 kr
110,4 + 7,7 m²
5 rum
3 960 kr/mån
11 730 kr/m²

Nu har du möjlighet att förvärva ett prisvärt hus i två plan om 5 rok, ca 110 kvm med smakfull inredning samt väl tilltagen tomt med utvändigt förråd! Bli först att flytta in i detta nybyggda parhus med vattenburen golvvärme i entréplan samt sociala ytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Här finns gott om plats för både soff-, och matgrupp och köket överblickar entrésidan. Köksutrustning med ugn/mikro i högskåp, fullstor kyl och frys samt ett städskåp. På entréplan finns även ett helkaklat badrum med dusch, wc, kommod samt en separat tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och tvättho. Goda förvaringsmöjligheter inomhus i såväl förrådsutrymme under trappan till övervåningen samt en rymlig klädkammare på övre plan. Övrigt på övre plan erbjuds ett härligt allrum/lekrum/tv-rum samt tre rymliga sovrum. Här skulle också finnas möjlighet att bygga om allrum till ett fjärde sovrum vid behov. Alla sovrum har dessutom gott om plats för den som önskar att inreda med olika garderobslösningar. Här finns även ytterligare ett badrum med wc, kommod & plats för ett mindre badkar alt. dusch. Obs. bilder från annat parhus i föreningen så viss standard/tillval/material kan särskilja från vad bilderna visar. Juridisk person kan accepteras som köpare efter särskild prövning. Husen ligger i området Liljebacken som har ett bra läge i Skutskär och närhet till allt. Allra närmast finns närheten till skog, natur och havet. Inte alls så långt från området ligger en populär strand vid namn Sandbankarna, intill de området finns "Rödsten" där det kommer finnas möjlighet till båtplats som tar en vidare ut i havet samt andra intilliggande populära badstränder, "Kläcken", "Brämmen" etc.. Övrigt i Skutskär så finns allt ett boende kan tänkas behöva. Skola (förskola-9:e klass), bussförbindelser, till Gävle, Älvkarleby och Tierp, matbutiker och tågförbindelser, till Gävle (ca 12 minuter) och Uppsala (ca 1h). I närheten finns även mellansveriges riviera, Rullsands Havsbad och Camping, samt en mycket fin golfklubb längs Dalälven, Älvkarleby Golfklubb. Välkommen hem!

 • Premium
 • Uteplats
Södra Slottsgatan 22D, Söder, Gävle kommun
 • Ons 20 dec kl 16:15
Södra Slottsgatan 22D, Söder, Gävle kommun, bild 2
Södra Slottsgatan 22D, Söder, Gävle kommun, bild 3

Södra Slottsgatan 22D

Lägenhet
Söder, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
1 495 000 kr
76,2 m²
3 rum
vån 1/3
3 587 kr/mån
19 619 kr/m²

Varmt välkomna till denna trea på Söder med stor inglasad balkong i västerläge! Här erbjuds allt för ett trevligt boende och goda möjligheter att sätta sin egen prägel på bostaden. Hall med klädkammare och plats för klädavhängning. Två väl tilltagna sovrum. Kök med goda arbetsytor och plats för matgrupp. Helkaklat badrum från föreningens stamrust. Stort vardagsrum med plats för soff- och matgrupp, samt utgång till lägenhetens fantastiska inglasade balkong i härligt västerläge! Lägenheten tillhör den populära och välskötta föreningen Brf Kryddkrämaren som med sin goda ekonomi och avgift erbjuder ett väldigt trevligt boende. Här finns även hiss och handikappanpassade redskap för den bredare målgruppen. Den har även ett förträffligt läge på Söder med närhet till Södermalmstorg och dess utbud av restauranger och mataffärer, samt en kort promenad till centrum. Välkommen hem!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Kullenvägen 6, Kullen, Skutskär, Älvkarleby kommun
Kullenvägen 6, Kullen, Skutskär, Älvkarleby kommun, bild 2
Kullenvägen 6, Kullen, Skutskär, Älvkarleby kommun, bild 3

Kullenvägen 6

Tomt
Kullen, Skutskär, Älvkarleby kommun
SkandiaMäklarna Gävle
395 000 kr
705 m² tomt

Varmt välkomna till denna byggklara tomt på Kullen i Skutskär! Här erbjuds goda möjligheter att bygga ditt drömhem på tomt i populärt område i Skutskär. Här har du möjlighet att bygga ett hus om 1/5-del av tomtens yta (141 kvm) i två plan och med en komplementbyggnad. El, kommunalt vatten och avlopp samt fiber finns utgrävt i området för möjlighet att ansluta. Allt för ett enkelt och bekvämt hem! För mer detaljrik information, besök mäklarens hemsida för detaljplan, info om anslutningar för fiber, vatten, el o.s.v.! På Kullen finns direkt närhet till skog, grönområden, skola (förskola-9:e klass) och bussförbindelser, till Gävle, Älvkarleby och Tierp. Samt så finns närhet till vatten, i form av Dalälven, matbutiker och tågförbindelser, till Gävle och Uppsala. Utöver husets närhet till alla nödvändigheter ligger det på en återvändsgata. I närheten till detta barnvänliga område finner du även mellansveriges riviera, Rullsands Havsbad och Camping, samt en mycket fin golfklubb längs Dalälven, Älvkarleby Golfklubb. Välkommen att åka förbi tomten när det passar och kontakta ansvarig mäklare för mer information, intresse och bud!

 • Premium
Brunnsgatan 84C, Söder, Gävle kommun
Brunnsgatan 84C, Söder, Gävle kommun, bild 2
Brunnsgatan 84C, Söder, Gävle kommun, bild 3

Brunnsgatan 84C

Lägenhet
Söder, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
1 995 000 kr
75 m²
3 rum
vån 1/3
2 775 kr/mån
26 600 kr/m²

Varmt välkomna till en genomgående renoverad trea på söder! Här är det bara att flytta in och trivas! Lägenheten är smakfullt renoverad med schyssta materialval. Här erbjuds kök i öppen planlösning mot vardagsrum, med plats för både stor soff-, och matgrupp samt utgång till möblerbar balkong i västerläge. Helkaklat badrum med dusch och förberett för tvättmaskin. Två rymliga sovrum, ett med fransk balkong och ett som idag nyttjas som klädkammare med flertalet garderober. Till sist finns även rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter i garderober! Den låga månadsavgiften inkluderar bredband! Mycket välskött bostadsrättsförening med låga avgifter och toppläge på Söder med gångavstånd till allt Gävle har att erbjuda. Gävles centralstation, centrum, Söders restauranger/serviceutbud skolor och mycket mer! Välkommen hem!

 • Premium
 • Balkong
Älvkarleby Sågarbo 2:25, Ytterboda/Brämmen, Älvkarleby kommun
Älvkarleby Sågarbo 2:25, Ytterboda/Brämmen, Älvkarleby kommun, bild 2
Älvkarleby Sågarbo 2:25, Ytterboda/Brämmen, Älvkarleby kommun, bild 3

Älvkarleby Sågarbo 2:25

Tomt
Ytterboda/Brämmen, Älvkarleby kommun
SkandiaMäklarna Gävle
495 000 kr
1 748 m² tomt

Varmt välkomna att bygga ert drömhus och/eller fritidsboende på tomt med privat och älvnära läge, endast 10 minuters promenad från havet! Här erbjuds en lugn och fridfull miljö, där man från älvkanten kan njuta av en fantastisk utsikt och en avkopplande atmosfär, och sandstranden vid brinken ett stenkast från tomten inbjuder till både morgon, och kvällsdopp. Tomten ger dig möjligheten att bygga ditt drömhem med enskilt och privat läge. Du kan skapa en plats som är helt unik och anpassad efter dina behov. Godkänt förhandsbesked finns för fritidshus om 100 kvm BYA, men det finns möjligheter att utforma det på det sätt som passar dig och din familj. Vänligen kontakta Älvkarleby kommun för att diskutera dina planer. Tomten och dess unika inbäddade läge skapar oändliga möjligheter för att få ert boende att smälta samman med omgivningen, där man med fördel kan använda den naturliga terrängen och skapa en trädgård som är både vacker och naturskön! Tomten säljs som den står, anslutning för V/A (enskilt i form av borrad brunn/minireningsverk och slamavskiljare) och el (Vattenfall) står köparen för. Vänligen kontakta ansvarig mäklare för mer information! Tomten har sin placering i närheten av Brämmen alldeles i närheten av Rullsands Havsbad och Camping, som också erbjuder kilometerlånga stränder. Området är vida känt för sitt Naturreservat Billudden, som är ett populärt besöksmål för kortare vandring och utflykter. Där hittar man havtorn, en fyr och ett rikt djur- och fågelliv och det är inbjudande att ta en paus vid någon av de väl anordnade grillplatserna. Ävkarleby kommun erbjuder även många fina fiskevatten, och är ett mycket välbesökt område för såväl sportfiskare som fritidsfiskaren. I närheten av tomten finns även Älvkarleby ridklubb för den hästintresserade. Via närliggande hängbron eller Dalälvsbron når man området Tallmon (i Skutskär) där skola (förskola-9:e klass) och bussförbindelser till Gävle, Älvkarleby och Tierp finns. I Skutskär och i Älvkarleby stannar även tåg för pendling till Gävle och Uppsala/Stockholm. I närområdet precis vid älven ligger även Älvkarleby Golfklubb samt ett antal matbutiker och mycket mer! Varmt välkommen att åka förbi och besöka tomten samt kontakta ansvarig mäklare för mer information och intresse!

 • Premium
Falluddsvägen 44, Falludden, Älvkarleö, Älvkarleby kommun

Falluddsvägen 44

Villa
Falludden, Älvkarleö, Älvkarleby kommun
SkandiaMäklarna Gävle
3 295 000 kr
122 m²
6 rum
1 557 m² tomt

Varmt välkomna till denna nybyggda villa på natur-, och vattennära Faludden, Älvkarleö! Denna fantastiska bostad är perfekt för hela familjen med sina 122 kvadratmeter och smarta planlösning. När du kliver in möts du av ett rymligt och modernt kök som smidigt övergår i vardagsrummet i en öppen planlösning. Genom de stora fönstren översvämmas rummet av naturligt ljus, och du kan enkelt ta dig ut till den stora altanen på imponerande 87 kvadratmeter. Altanen är perfekt för sommarens grillkvällar och njutning av solnedgångar, eftersom den är riktad mot väster och bjuder på den bästa solläget. I detta hus finns det gott om utrymme för hela familjen att trivas. Med inte mindre än fyra sovrum finns det gott om plats för både vuxna och barn att ha sina egna personliga utrymmen. Dessutom finns det ett extra separat allrum, vilket ger ännu mer flexibilitet för aktiviteter eller avkoppling. För att göra morgnarna smidiga och bekväma finns det två helkaklade badrum i huset. Det ena är utrustat med en dusch för snabba uppfriskningar, medan det andra är utrustat med ett lyxigt badkar där du kan koppla av och varva ner efter en lång dag. Dessutom finns en separat tvättstuga för att göra den dagliga tvätten enkel och praktisk. Du kommer att uppskatta den behagliga värmen i hela huset, tack vare den vattenburna golvvärmen. Den ger en jämn och skön värme som sprider sig över alla ytor och gör det extra bekvämt för hela familjen att vistas i huset året runt. Huset är omgivet av en generös tomt med gott om utrymme för lek och rekreation. Uppfart med plats för flera bilar. Denna nybyggda villa erbjuder allt du kan önska dig för att skapa en bekväm och trivsam livsmiljö för hela familjen. Kom och upplev den själv, och låt oss visa dig det bästa av modern design och funktionalitet i ditt nya drömhem! I detta fantastiska visningshus har du möjligheten att utforska en unik bostad och samtidigt upptäcka potentialen för att bygga ditt drömhus med liknande tillhörigheter på andra tomter i området. Vi är glada över att kunna erbjuda dig denna möjlighet och uppmuntrar dig att kontakta den ansvariga mäklaren för att få mer information om tillgängligheten. Så ta chansen att uppleva detta visningshus och tänk på de möjligheter som finns att bygga något liknande på andra tomter i området. Det är totalt 12 st tomter det finns möjlighet att välja emellan. Kontakta den ansvariga mäklaren idag för att ta reda på mer om tillgängligheten och börja planera för ditt framtida drömhem! På Falludden bor du med fantastiskt läge i Älvkarleö med direkt närhet till natur och vatten. Några hundra meter från tomterna finns strand/vatten för bad samt så finns det ev. möjlighet för båtplats. Övrigt i närområdet finns allt ett boende behöver, Älvkarleby kommun erbjuder i Skutskär och Älvkarleby allt man kan tänkas behöva. Skolor, restauranger, livsmedelsbutiker, kommunikationer till Gävle/Tierp/Uppsala/Stockholm och mycket, mycket mer. Aktiviteter som golfbana, padel, Laxön, camping. motorstadion etc.! Kontakta gärna ansvarig mäklare för mer information om närområdet! Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning!

Falluddsvägen 4, Falludden, Älvkarleö, Älvkarleby kommun
Falluddsvägen 4, Falludden, Älvkarleö, Älvkarleby kommun, bild 2
Falluddsvägen 4, Falludden, Älvkarleö, Älvkarleby kommun, bild 3

Falluddsvägen 4

Tomt
Falludden, Älvkarleö, Älvkarleby kommun
SkandiaMäklarna Gävle
625 000 kr
1 724 m² tomt

Varmt välkomna att skapa ditt drömhem på Falludden! Här erbjuds fantastiska möjligheter att skapa sitt drömhem i magiskt miljö. Byggklar och plan tomt med närhet till vatten. Anslutet kommunalt V/A, en byggrätt på 300 kvm per plan (får byggas två plan), anslutningskostnad tillkommer för anslutning av el (ca 36 000 kr, betalas av köpare). I området finns chans till båtplats! På Falludden bor du med fantastiskt läge i Älvkarleö med direkt närhet till natur och vatten. Övrigt i närområdet finns allt ett boende behöver, Älvkarleby kommun erbjuder i Skutskär och Älvkarleby allt man kan tänkas behöva. Skolor, restauranger, livsmedelsbutiker, kommunikationer till Gävle/Tierp/Uppsala/Stockholm och mycket, mycket mer. Kontakta gärna ansvarig mäklare för mer information om närområdet! Fritt att åka förbi och titt på tomten. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

 • Premium
Falluddsvägen 8, Falludden, Älvkarleö, Älvkarleby kommun

Falluddsvägen 8

Tomt
Falludden, Älvkarleö, Älvkarleby kommun
SkandiaMäklarna Gävle
740 000 kr
1 545 m² tomt

Varmt välkomna att skapa ditt drömhem på Falludden! Här erbjuds fantastiska möjligheter att skapa sitt drömhem i magiskt miljö. Byggklar och plan tomt med närhet till vatten. Anslutet kommunalt V/A, en byggrätt på 300 kvm per plan (får byggas två plan), anslutningskostnad tillkommer för anslutning av el (ca 36 000 kr, betalas av köpare). I området finns chans till båtplats! På Falludden bor du med fantastiskt läge i Älvkarleö med direkt närhet till natur och vatten. Övrigt i närområdet finns allt ett boende behöver, Älvkarleby kommun erbjuder i Skutskär och Älvkarleby allt man kan tänkas behöva. Skolor, restauranger, livsmedelsbutiker, kommunikationer till Gävle/Tierp/Uppsala/Stockholm och mycket, mycket mer. Kontakta gärna ansvarig mäklare för mer information om närområdet! Fritt att åka förbi och titt på tomten. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Falluddsvägen 6, Falludden, Älvkarleö, Älvkarleby kommun

Falluddsvägen 6

Tomt
Falludden, Älvkarleö, Älvkarleby kommun
SkandiaMäklarna Gävle
740 000 kr
1 598 m² tomt

Varmt välkomna att skapa ditt drömhem på Falludden! Här erbjuds fantastiska möjligheter att skapa sitt drömhem i magiskt miljö. Byggklar och plan tomt med närhet till vatten. Anslutet kommunalt V/A, en byggrätt på 300 kvm per plan (får byggas två plan), anslutningskostnad tillkommer för anslutning av el (ca 36 000 kr, betalas av köpare). I området finns chans till båtplats! På Falludden bor du med fantastiskt läge i Älvkarleö med direkt närhet till natur och vatten. Övrigt i närområdet finns allt ett boende behöver, Älvkarleby kommun erbjuder i Skutskär och Älvkarleby allt man kan tänkas behöva. Skolor, restauranger, livsmedelsbutiker, kommunikationer till Gävle/Tierp/Uppsala/Stockholm och mycket, mycket mer. Kontakta gärna ansvarig mäklare för mer information om närområdet! Fritt att åka förbi och titt på tomten. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Visar alla 22