Mäklare Mauricio Figueroa

Mauricio Figueroa

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Femte Tvärgatan 19C, Brynäs, Gävle kommun
  • Sön 28 apr kl 12:45
Femte Tvärgatan 19C, Brynäs, Gävle kommun, bild 2
Femte Tvärgatan 19C, Brynäs, Gävle kommun, bild 3

Femte Tvärgatan 19C

Lägenhet
Brynäs, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
1 350 000 kr
68,5 m²
3 rum
vån 1/3
4 190 kr/mån
19 708 kr/m²

Varmt välkomna till denna genomgående ljusa, toppfräscha och helt nyrustade 3:a som erbjuder en härlig lägenhet där varenda centimeter av lägenheten har renoverats. Fullutrustat kök med induktionshäll, diskmaskin och side by side kyl och frys. Två trivsamma sovrum och ett toppfräscht badrum med takdusch, kommod i valnöt och förberett för tvättmaskin. Perfekt läge på Brynäs med närhet till mataffär, restauranger och bussförbindelser. En kort promenad bort ligger Centralstationen och fina stråk kring Gavleån och Gävle strand. Trivsam förening med grillplats och övernattningsrum för föreningens medlemmar att nyttja. Här finner du allt för ett trevligt boende. Välkommen hem!

  • Premium
Myggdansvägen 9I, Olsbacka, Gävle kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00
Myggdansvägen 9I, Olsbacka, Gävle kommun, bild 2
Myggdansvägen 9I, Olsbacka, Gävle kommun, bild 3

Myggdansvägen 9I

Radhus
Olsbacka, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
2 395 000 kr
83,9 m²
3 rum
5 042 kr/mån
28 546 kr/m²

Varmt välkomna till detta nyrenoverade radhus om 83 kvm lugnt beläget i omtyckta Olsbacka. Här möts du av en välkomnande hall med goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter. Vidare kommer du till det mycket smakfullt renoverade kök som erbjuder goda arbetsytor och bra förvaring. Vidare från köket kommer du till sovrummet som i sin tur tar dig ut till radhusets baksida. Här kan du med fördel bygga en härlig altan. Intill sovrummet har du badrummet som även det renoverades under november 2021 och är utrustat med dusch, kombinerad tvättmaskin och torktumlare och handdukstork. Plan två erbjuder ett rymligt vardagsrum, ett stort sovrum och en klädkammare/kontor med trapp upp till vinden. Sammanfattningsvis har du ett mycket trevligt gavelradhus som är smakfullt renoverad (november 2021) beläget i mycket omtyckta Olsbacka. Stabil förening med god ekonomi i trivsamt område här finns möjlighet till parkeringsplats direkt vid inflytt och föreningen har även två st laddplatser till dig med elbil. Föreningen ligger i det populära området Olsbacka med närhet till allt för ett bekvämt boende. Skola, förskola, lekplatser, matbutiker och annat som behövs i vardagen. Endast ca 2 km till centrala Gävle och allt det har att erbjuda! Kontakta ansvarig mäklare för visning av bostaden! Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
Fjärde Tvärgatan 49, Brynäs, Gävle kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Fjärde Tvärgatan 49, Brynäs, Gävle kommun, bild 2
Fjärde Tvärgatan 49, Brynäs, Gävle kommun, bild 3

Fjärde Tvärgatan 49

Lägenhet
Brynäs, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
1 295 000 kr
61 m²
2 rum
vån 3/3
3 602 kr/mån
21 230 kr/m²

Välkommen till denna hemtrevliga 2:a med balkong i västerläge! Lägenheten har en välkomnande hall, ett trivsamt sovrum, ett rymligt kök med gott om förvaringsmöjligheter och plats för matbord. Rymligt vardagsrum med plats för både soffa och matmöbel om så önskas. Från vardagsrummet nås balkongen med soligt västerläge. Stort badrum med hotellkänsla utrustat med badkar och dusch! Här bor du med närhet till söders stora utbud av restauranger och nöjen samt med promenadavstånd till Centralstationen. Högskolan nås även den inom ett bekvämt cykelavstånd. Brf kuttern är en välskött och omtyckt förening med en trevlig innergård för föreningens medlemmar att nyttja. Till lägenheten hör också två förråd och i avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och bostadsrättstillägg.

  • Premium
  • Balkong
Brynäsgatan 3, null, Gävle kommun
Brynäsgatan 3, null, Gävle kommun, bild 2
Brynäsgatan 3, null, Gävle kommun, bild 3

Brynäsgatan 3

Villa
Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
4 495 000 kr
159 + 101 m²
6 rum
597 m² tomt

Nu kan vi stolt presentera detta idylliska hus med spår av 1700-talets fiskegårdar i gamla kvarteret Springer! Detta charmiga hus, om 151 kvm, är en förtrollande kombination av bevarad historia och modern komfort. Här möts du av ett mycket hemtrevligt boende som erbjuder en välkomnande hall, socialt kök med bra förvaring och där man valt att bevara den traditionella vedspisen för en autentisk atmosfär. Här samsas det historiska med det praktiska. Rymligt vardagsrum för de sociala sammankomsterna och som pricken över i:et finns här en torparugn. Husets mångsidiga planlösning erbjuder i övrigt tre rymliga sovrum, varav ena sovrummet på entréplan har en numrerad gjutjärnskamin av Skoglund och Olsson i fint och bevarat skick. Det finns även möjlighet till fler rum om du så önskar. Matsalen pyntas av fina detaljer som kakelugn och platsbyggd bokhylla med lönnfack mm. En perfekt plats för gemensamma måltider. Dessutom finns två badrum på varsin våning för maximal bekvämlighet. Med husets tidigare uppdelning i tre lägenheter öppnas dörren för uthyrningsmöjligheter om du vill dela detta unika hem med andra. Dessutom finns möjlighet att bedriva verksamhet i någon av de extra ytorna, vilket ger flexibilitet och potential för en extra inkomst. I en av utrymmena hittar du en traditionell och funktionell vedspis som värmer. Den kreativa själen kommer att älska den inbjudande ateljén som även kan nyttjas som gästrum. Dessutom finns två praktiska bodar för extra förvaring eller kanske som utrymme för hobbyprojekt. Trädgården med gat- och kantsten från tidigt 1800-tal med fontäner, kastanj, blåregn, vindruvor och hängalm för gungan, är värd sitt namn - konstträdgård. Detta idylliska hem ligger med få minuters gångavstånd från Gavleån, buss- och tågstation. Lokal busshållplats finns strax utanför porten där du även hittar parkeringsplats för två bilar med direktanslutning till trädgården. Plats för fler bilar finns då man kan köra in bilarna på trädgården. Sammanfattningsvis har vi här ett hus som andas historia, med inte mindre än två kakelugnar och en murad sk torparugn som värmer upp rummen och ger en känsla av tidlös elegans. Tre sovrum med möjlighet till fler. Socialt kök med bra förvaring, vedspis, två badrum, två bodar och en ateljé. Brynäsgatan 3 är inte bara ett hem; det är en möjlighet att äga och vårda en del av Gävles historia. En unik kombination av historisk charm och modern komfort väntar dig här. Ta chansen att skapa egna minnen och uppleva det bästa av både det förflutna och nuet i detta extraordinära hem. Här finns en länk till en 3D-ritning där du även kan klicka dig in i bostaden och även vandra runt i den! https://my.matterport.com/show/?m=rZiJsZp9KYq Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
Månskensgatan 12B, Andersberg, Gävle kommun
  • Sön 5 maj kl 11:00
Månskensgatan 12B, Andersberg, Gävle kommun, bild 2
Månskensgatan 12B, Andersberg, Gävle kommun, bild 3

Månskensgatan 12B

Radhus
Andersberg, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
1 950 000 kr
94,5 m²
3 rum
4 409 kr/mån
20 635 kr/m²

Varmt välkommen till detta mycket mycket hemtrevliga radhus i 2½ plan med. Här välkomnas du av en mycket välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter. Vidare kommer du till det mycket smakfulla och renoverade köket med bland annat en köks-ö som blir den givna samlingsplatsen i köket. Vardagsrummet har gott om fönster vilket ger mycket fint ljusinsläpp. Från vardagsrummet kommer du ut till bostadens inglasade uterum med plats för det stora sällskapet. Övre plan erbjuder två sovrum och ett stort badrum med badkar. Här har man även valt att öppna upp till den oinredda vinden för att skapa ett extra sovrum med förvaring och kattvind. Pricken över i:et är att en garageplats med laddplats för elbil ingår i avgiften! Föreningen har gröna och fina omgivningar, samt trevliga innergårdar med lekplatser. Gemensamma utrymmen utöver radhusets egna tillgångar är bland annat grovtvättstuga, motionslokal med bastu, samlingslokal/festlokal, lekpark och tennisbana. Det finns även en hall för bilvård, spolplatta med biltvätt, en släpvagn att låna vid behov samt tillgång till diverse trädgårdsredskap. I närheten finns även förskola/grundskola, bibliotek, enkla bussförbindelser till centrum, Hemlingby köpcentrum med dess stora utbud på gångavstånd. Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
Norra Järvstavägen 17, null, Gävle kommun
Norra Järvstavägen 17, null, Gävle kommun, bild 2
Norra Järvstavägen 17, null, Gävle kommun, bild 3

Norra Järvstavägen 17

Villa
Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
3 750 000 kr
165 + 88 m²
6 rum
1 219 m² tomt

Varmt välkomna till Norra järvstavägen 17 och detta fantastiska hus med dubbelgarage!. Det första du möts av när du kliver in i huset är en stor och välkomnande hall med plats för avhängning och möblemang. Vidare från hallen kommer du till det stora allrummet som har en modern öppen planlösning mot köket. Här har vi stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp, stora ytor som erbjuder plats för stor mat- och soffgrupp. Vidare erbjuder entréplan en gästtoalett och ett mindre rum som kan nyttjas som exempelvis kontor. Övre plan erbjuder ett stort badrum med wc, dusch och bubbelbad. Tre trivsamma sovrum varav ett med utgång till husets balkong. Sammanfattningsvis har vi här ett mycket hemtrevligt hus som är i mycket gott skick och erbjuder utrymmen för den stora familjen. Pricken över i:et är att man byggt en lägenhet i källaren (som har en egen ingång) och här finns ett sovrum, allrum, kök, toa och tvättstuga. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Ulvsmygen 3, Sätra, Gävle kommun
Ulvsmygen 3, Sätra, Gävle kommun, bild 2
Ulvsmygen 3, Sätra, Gävle kommun, bild 3

Ulvsmygen 3

Lägenhet
Sätra, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
1 095 000 kr
80,5 m²
3 rum
vån 1/4
4 332 kr/mån
13 602 kr/m²

Varmt välkommen till denna härliga 3:a om 80,5 välplanerade kvm! Här möts du av en rymlig och välkomnade hall med bra avhängningsmöjligheter. Bostaden erbjuder ljusa ytskikt, ett stort vardagsrum med utgång till bostadens inglasade balkong, två sovrum och ett stort kök. Från hallen kommer du till vardagsrum och kök. Köket är ljust och fräscht och har bra arbets- och förvaringsutrymmen. Kökets utrustning består av kombinerad kyl/frys, ugn, spis, diskmaskin, mikrovågsugn och kolfilterfläkt. Vidare från köket kan du komma in i ett av lägenhetens sovrum, som i sin tur tar dig vidare till bostadens badrum med duschkabin, tvättställskommod och wc. Från badrummet, som har två ingångar, kommer du in i master bedroom där det finns plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang. Denna bostad är perfekt för dig som vill flytta in i en lägenhet där du kan sätta din egna prägel. Bostaden erbjuder mycket ljus tack vare att du har solen i köket på förmiddagen och mot balkong och vardagsrum på eftermiddagen. I samma byggnad har du tvättstuga och uthyrningslägenhet. Här har du fördelen att bo i en förening med mycket stabil ekonomi. Brf Gävlehus Nr 11 är Gävles största bostadsrättsförening med hela 401 bostadsrättslägenheter. Föreningen har en lång och gedigen underhållsplan för framtida förbättringar. Brf Gävlehus 11 är belägen centralt i stadsdelen Sätra med god tillgång till samhällsservice såsom hälsocentral, folktandvård, apotek, förskolor och låg-, mellan- och högstadieskolor, Maria kyrkan, bibliotek och sporthall. I direkt anslutning till området finns två busslinjer mot centrala Gävle. I skogsområdet mellan Sätra och Stigslund finns motionsspår varav ett är elljusspår (2,5 km). Avståndet till Gavlerinken Arena, Gavlevallen, Gavlehovshallen, Gunder Häggstadion och travbana är ca 1 km. Till Sätra centrum är det ca 200 m där det finns bland annat matvaruaffär, paketutlämning, blomsteraffär, frisör, restaurang/pizzerior mm. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hantverkargatan 14C, Centralt/ norr, Gävle kommun
Hantverkargatan 14C, Centralt/ norr, Gävle kommun, bild 2
Hantverkargatan 14C, Centralt/ norr, Gävle kommun, bild 3

Hantverkargatan 14C

Lägenhet
Centralt/ norr, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
895 000 kr
27,5 m²
1 rum
2 489 kr/mån
32 545 kr/m²

Välkommen till Hantverkargatan 14C och denna mycket trivsamma och välplanerade 1:a med loft och separat kök, ljusa och fräscha ytskikt samt en otroligt härlig takhöjd. Här har du en lägenhet med alldeles egen entrédörr från Hantverkargatan, välutrustat kök, stort kaklat badrum och sovloft. Brf Tyskland är en omtyckt och välskött förening. I den låga avgiften om 2 194 kr ingår värme, vatten, kabel-TV, bredband och bostadsrättstillägget. Föreningen tillämpar enhetsmätning av elen. Den faktiska förbrukningen debiteras månadsvis. På Hantverkargatan 14C bor du mycket centralt och naturnära. Gävle centrum, som har ett stort utbud av restauranger, barer, butiker och caféer ligger endast ett stenkast bort. Gävle sjukhus och Boulognerskogen med fina promenadstråk, utomhusgym och badplats ligger endast en kort promenad bort. Högskolan når du enkelt med en kortare cykel/busstur. Detta är en perfekt bostad med ett toppenläge i hjärtat av Gävle! Välkommen hem!

  • Premium

Visar alla 8