Mäklare Mauricio Figueroa

Mauricio Figueroa

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Lillmyravägen 149, null, Gävle kommun

Lillmyravägen 149

Radhus
Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
2 850 000 kr
129 + 69 m²
5 rum
197 m² tomt

Du välkomnas till en rymlig hall med gott om plats för ytterkläder och förvaring som övergår till det stora köket med stora och sociala umgängesytor. Köket erbjuder även bra arbetsytor och en härlig öppen planlösning mot vardagsrummet. Via vardagsrummet nås bostadens baksida i härligt söderläge som erbjuder en härlig altan med infälld belysning innan du kliver ut på gräsmattan. På entréplanet finns också ett stort sovrum och ett helkaklat badrum med badkar. Det övre planet har 3 sovrum, en rymlig hall med inbyggd förvaring, luckan upp till vinden och ett helkaklat badrum med dusch. På källarplan finner du tvättstuga som även har en dusch och bastu, ett stort sovrum med ett "förrum" med platsbyggt skrivbord och ett stort rum som idag används som kontor/gym men kan även nyttjas som sovrum. Sammanfattningsvis har vi ett fantastiskt friköpt radhus med ett av områdets bästa lägen utan insyn. Två uteplatser som gör att ni får sol från morgon till kväll. Baksidan vetter ut mot grönområde och framsidan ut mot områdets lekpark. Som bostaden nyttjas idag så erbjuder bostaden 5 sovrum och ett kontor/gym. Trivsamt och barnvänligt område i Södra Bomhus med närhet till skola och förskolor, goda bussförbindelser och närhet till matbutik och trevliga Bomhusbacken.

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Norra Järvstavägen 17, null, Gävle kommun
  • Sön 24 mar kl 11:00
Norra Järvstavägen 17, null, Gävle kommun, bild 2
Norra Järvstavägen 17, null, Gävle kommun, bild 3

Norra Järvstavägen 17

Villa
Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
3 750 000 kr
165 + 88 m²
6 rum
1 219 m² tomt

Varmt välkomna till Norra järvstavägen 17 och detta fantastiska hus med dubbelgarage!. Det första du möts av när du kliver in i huset är en stor och välkomnande hall med plats för avhängning och möblemang. Vidare från hallen kommer du till det stora allrummet som har en modern öppen planlösning mot köket. Här har vi stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp, stora ytor som erbjuder plats för stor mat- och soffgrupp. Vidare erbjuder entréplan en gästtoalett och ett mindre rum som kan nyttjas som exempelvis kontor. Övre plan erbjuder ett stort badrum med wc, dusch och bubbelbad. Tre trivsamma sovrum varav ett med utgång till husets balkong. Sammanfattningsvis har vi här ett mycket hemtrevligt hus som är i mycket gott skick och erbjuder utrymmen för den stora familjen. Pricken över i:et är att man byggt en lägenhet i källaren (som har en egen ingång) och här finns ett sovrum, allrum, kök, toa och tvättstuga. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Hyacintvägen 9A, Sätra, Gävle kommun
Hyacintvägen 9A, Sätra, Gävle kommun, bild 2
Hyacintvägen 9A, Sätra, Gävle kommun, bild 3

Hyacintvägen 9A

Radhus
Sätra, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
1 850 000 kr
79 m²
3 rum
5 694 kr/mån
23 418 kr/m²

Varmt välkommen till detta fina enplansparhus med attraktivt läge i Sätra! Detta är helt klart ett boende för dig som söker något extra med uteplats och trädäck mot en lummig och insynsskyddad trädgård. Huset erbjuder en välkomnande hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder, fint kök med plats för matgrupp och utgång till altan med markis. Vidare finns två rymliga sovrum och från hallen nås badrum med tvättmaskin, torktumlare och duschhörna. Vardagsrummet ger plats åt flera möbleringsalternativ och har utgång till den uteplatsen på baksidan. Den härliga uteplatsen har naturskön utsikt mot trädgården. På husets framsida finns en carport och ett rymligt förråd för praktisk förvaring. I närområdet finns trevliga promenadstråk och du bor också med närhet till skola, förskola och matbutik. Brf Björkpyrolan är en attraktiv och ordningsam bostadsrättsförening med gemensam kvarterslokal med möjlighet att hyra vid festliga tillfällen. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Södra Kungsgatan 32H, Söder, Gävle kommun
Södra Kungsgatan 32H, Söder, Gävle kommun, bild 2
Södra Kungsgatan 32H, Söder, Gävle kommun, bild 3

Södra Kungsgatan 32H

Radhus
Söder, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
2 895 000 kr
88 m²
4 rum
4 595 kr/mån
32 898 kr/m²

Varmt välkomna till ett av de eftertraktade radhusen på taket av Ica Söder med uteplats på fram- och baksida som erbjuder sol från morgon till kväll. Här möts du av en välkomnande hall med bra förvaring och goda avhängningsmöjligheter. Vidare kommer du till det härliga köket som erbjuder goda arbetsytor och bra förvaring. Köket är i en härlig och modern öppen planlösning mot vardagsrummet som även tar dig ut till radhusets inglasade uteplats. I inglasningen finns plats för utemöbler och utanför har du plats för grill. På entréplan finns även ett stort badrum med badkar. Övre plan består av hall, tre trivsamma sovrum, klädkammare och ett helkaklat badrum. Bostaden tillhör den välskötta föreningen Brf Söders tak som med sin goda ekonomi och avgift erbjuder ett väldigt trevligt boende med allt du behöver för att trivas. Bostaden har även ett förträffligt läge på Söder med närhet till Södermalmstorg och dess utbud av restauranger och mataffärer, samt en kort promenad till centrum. Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Eiraplan 6A, Olsbacka, Gävle kommun
Eiraplan 6A, Olsbacka, Gävle kommun, bild 2
Eiraplan 6A, Olsbacka, Gävle kommun, bild 3

Eiraplan 6A

Radhus
Olsbacka, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
2 695 000 kr
78 m²
3 rum
4 390 kr/mån
34 551 kr/m²

Äntligen finns möjligheten att förvärva ett mycket smakfullt renoverat gavelradhus på Parkvägen med två härliga uteplatser vilket gör att du kan njuta av solen från morgon till kväll! Det första du möts av när du kliver in är den ljusa och välkomnande entrén med goda avhängningsmöjligheter. Vidare kommer du till det mycket trevliga och välplanerade köket som renoverades 2019. Köket är även utrustat med vattenburen golvvärme. Vardagsrummet har många möjliga möbleringsalternativ och har plats för både soff- och matgrupp. Pricken över i:et är den öppna spisen för maximal mysfaktor! Från vardagsrummet kommer du ut till den insynsskyddade baksidan med sol från morgon till sen eftermiddag. Övre plan erbjuder två sovrum och ett badrum med kakel, klinker, wc, dusch och separat badkar. I källaren finns en stor gillestuga som kan nyttjas som sovrum/tv-rum/vardagsrum med gott om förvaringsmöjligheter. Utöver gillestugan finns det gästtoa och tvättstuga. Parkeringsplats med motorvärmaruttag ingår i månadsavgiften. Föreningens byggnader ligger i populära Olsbacka med närhet till allt ett boende kräver. Skola/förskola, butiker, restauranger och strövområden. Alldeles i närheten finns även Fjärran Höjders badhus och flera träningsanläggningar. Det är även gångavstånd till Stortorget och allt det har att erbjuda. Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
Ulvsmygen 3, Sätra, Gävle kommun
Ulvsmygen 3, Sätra, Gävle kommun, bild 2
Ulvsmygen 3, Sätra, Gävle kommun, bild 3

Ulvsmygen 3

Lägenhet
Sätra, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
1 095 000 kr
80,5 m²
3 rum
vån 1/4
4 332 kr/mån
13 602 kr/m²

Varmt välkommen till denna härliga 3:a om 80,5 välplanerade kvm! Här möts du av en rymlig och välkomnade hall med bra avhängningsmöjligheter. Bostaden erbjuder ljusa ytskikt, ett stort vardagsrum med utgång till bostadens inglasade balkong, två sovrum och ett stort kök. Från hallen kommer du till vardagsrum och kök. Köket är ljust och fräscht och har bra arbets- och förvaringsutrymmen. Kökets utrustning består av kombinerad kyl/frys, ugn, spis, diskmaskin, mikrovågsugn och kolfilterfläkt. Vidare från köket kan du komma in i ett av lägenhetens sovrum, som i sin tur tar dig vidare till bostadens badrum med duschkabin, tvättställskommod och wc. Från badrummet, som har två ingångar, kommer du in i master bedroom där det finns plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang. Denna bostad är perfekt för dig som vill flytta in i en lägenhet där du kan sätta din egna prägel. Bostaden erbjuder mycket ljus tack vare att du har solen i köket på förmiddagen och mot balkong och vardagsrum på eftermiddagen. I samma byggnad har du tvättstuga och uthyrningslägenhet. Här har du fördelen att bo i en förening med mycket stabil ekonomi. Brf Gävlehus Nr 11 är Gävles största bostadsrättsförening med hela 401 bostadsrättslägenheter. Föreningen har en lång och gedigen underhållsplan för framtida förbättringar. Brf Gävlehus 11 är belägen centralt i stadsdelen Sätra med god tillgång till samhällsservice såsom hälsocentral, folktandvård, apotek, förskolor och låg-, mellan- och högstadieskolor, Maria kyrkan, bibliotek och sporthall. I direkt anslutning till området finns två busslinjer mot centrala Gävle. I skogsområdet mellan Sätra och Stigslund finns motionsspår varav ett är elljusspår (2,5 km). Avståndet till Gavlerinken Arena, Gavlevallen, Gavlehovshallen, Gunder Häggstadion och travbana är ca 1 km. Till Sätra centrum är det ca 200 m där det finns bland annat matvaruaffär, paketutlämning, blomsteraffär, frisör, restaurang/pizzerior mm. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hantverkargatan 14C, Centralt/ norr, Gävle kommun
Hantverkargatan 14C, Centralt/ norr, Gävle kommun, bild 2
Hantverkargatan 14C, Centralt/ norr, Gävle kommun, bild 3

Hantverkargatan 14C

Lägenhet
Centralt/ norr, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
895 000 kr
27,5 m²
1 rum
2 489 kr/mån
32 545 kr/m²

Välkommen till Hantverkargatan 14C och denna mycket trivsamma och välplanerade 1:a med loft och separat kök, ljusa och fräscha ytskikt samt en otroligt härlig takhöjd. Här har du en lägenhet med alldeles egen entrédörr från Hantverkargatan, välutrustat kök, stort kaklat badrum och sovloft. Brf Tyskland är en omtyckt och välskött förening. I den låga avgiften om 2 194 kr ingår värme, vatten, kabel-TV, bredband och bostadsrättstillägget. Föreningen tillämpar enhetsmätning av elen. Den faktiska förbrukningen debiteras månadsvis. På Hantverkargatan 14C bor du mycket centralt och naturnära. Gävle centrum, som har ett stort utbud av restauranger, barer, butiker och caféer ligger endast ett stenkast bort. Gävle sjukhus och Boulognerskogen med fina promenadstråk, utomhusgym och badplats ligger endast en kort promenad bort. Högskolan når du enkelt med en kortare cykel/busstur. Detta är en perfekt bostad med ett toppenläge i hjärtat av Gävle! Välkommen hem!

  • Premium

Visar alla 7