Mäklare Mauricio Figueroa

Mauricio Figueroa

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hillmanskroken 9B, Brynäs, Gävle kommun
  • Lör 3 aug kl 12:00
Hillmanskroken 9B, Brynäs, Gävle kommun, bild 2
Hillmanskroken 9B, Brynäs, Gävle kommun, bild 3

Hillmanskroken 9B

Lägenhet
Brynäs, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
1 095 000 kr
57 m²
2 rum
vån 1/3
4 100 kr/mån
19 211 kr/m²

Välkommen till denna trevliga tvåa med balkong! Lägenheten är välplanerad och har ett rymligt kök med plats för matgrupp. Vardagsrum med plats för flera möbleringsalternativ och utgång till bostadens balkong. Trivsamt sovrum med plats dubbelsäng och förvaring. Rymlig hall med mycket plats för förvaring och ett fräscht badrum utrustat med bl.a. tvättmaskin. Till lägenheten hör ett källarförråd och i avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv (grundutbud), bredband och bostadsrättstillägg. Från Hillmanskroken har du nära till både söders stora utbud av restauranger och nöjen samt promenadavstånd till centralstationen. Högskolan nås även den inom ett bekvämt cykelavstånd! Föreningen Brf Stenhagen är välskött och omtyckt förening med ordnad ekonomi! Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
Brändströmsgatan 13B, Centralt/Väster, Gävle kommun
  • Idag kl 14:00
Brändströmsgatan 13B, Centralt/Väster, Gävle kommun, bild 2
Brändströmsgatan 13B, Centralt/Väster, Gävle kommun, bild 3

Brändströmsgatan 13B

Lägenhet
Centralt/Väster, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
750 000 kr
31 m²
2 rum
vån 2
2 151 kr/mån
24 194 kr/m²

Varmt välkomna till denna "mini-tvåa" med låg avgift! Perfekt planerad "mini-tvåa" med allrum, innehållande kokvrå samt gott om plats för båda soff-, och matgrupp, och separat sovrum med klädkammare och plats för större säng. Köket och alla ytskikt är renoverade från 2019. I den redan låga avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och bredband! Brf Engelbrektsgårdarna är en stabil och välskött förening med bastu och övernattningsrum för föreningens medlemmar att nyttja. Här bor du med promenadavstånd till både mataffär, apotek och Centrum. Endast en kort promenad från gården kommer du till Boulognerskogen med fina promenadstråk, minigolfbana och badstrand. Perfekt boende för den som studerar på Högskolan eller arbetar på Gävle sjukhus! Välkommen hem!

  • Premium
Norra gatan 4, null, Gävle kommun
  • Idag kl 10:00
Norra gatan 4, null, Gävle kommun, bild 2
Norra gatan 4, null, Gävle kommun, bild 3

Norra gatan 4

Lägenhet
Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
1 375 000 kr
70 m²
3 rum
vån 3/4
3 939 kr/mån
19 643 kr/m²

Välkommen till denna hemtrevliga trea med ett genomgående ljusinsläpp och öppna ytor. Här erbjuds en luftig planlösning med en generös takhöjd och vackra detaljer i form av pardörrar och fiskbensparkett. Vardagsrummet är luftigt och har yta för både soffgrupp och matplats, här finner du även utgången till lägenhetens balkong i söderläge som har utsikt ut mot föreningens innergård. Köket är ljust och erbjuder mycket arbetsyta samt skapar utrymme för ett mindre köksbord. Det finns två ljusa sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Hallen erbjuder dig goda förvaringsmöjligheter med flera inbyggda städskåp/garderober samt en större klädkammare. I anslutning till hallen finns ett helkaklat badrum med dusch. Huset erbjuder en hiss som skapar bekvämlighet och ökar tillgängligheten. Genom föreningen finns tillhörande lokal med relax, bastu, ett mindre gym samt övernattningslägenheter. Lägenheten är centralt belägen med kort promenadavstånd till centralstationen som passar utmärkt för den som pendlar. Den erbjuder närhet till mataffärer, restauranger, butiker, bussförbindelser och all annan tänkbar service. Du finner även trivsamma promenadstråk i Boulognerskogen i närheten. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ordslingan 14A, Nya Hemlingby, Gävle kommun
  • Lör 3 aug kl 11:00
Ordslingan 14A, Nya Hemlingby, Gävle kommun, bild 2
Ordslingan 14A, Nya Hemlingby, Gävle kommun, bild 3

Ordslingan 14A

Radhus
Nya Hemlingby, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
2 550 000 kr
101 m²
4 rum
7 203 kr/mån
25 248 kr/m²

Varmt välkomna till detta trivsamma gavelradhus i Nya Hemlingby! Här är det bara att flytta in och trivas! Entréplan med hall och plats för klädavhängning, förvaring under trapp. Kök, i öppen planlösning mot vardagsrum, med goda arbetsytor, köksbänk i granit och plats för matgrupp. Vardagsrum med plats för soff-, och matgrupp samt utgång till den stora altanen med lugnt och soligt läge mot skogen. Till sist finns ett helkaklat badrum/tvättstuga entréplan. Övre plan erbjuder tre rymliga sovrum, ett av sovrummen med egen klädkammare, ett mindre rum med fönster, perfekt för kontor eller klädkammare, helkaklat badrum och ett allrum som kan göras om till ett sovrum! Genomgående fint ljusinsläpp i hela bostaden med extra fönster i och med gavelläget. På framsidan finns ett tillhörande förråd och plats för bilar på uppfarten! Att bo i Södra Hemlingby ger dig direkt närhet till skog och natur med flertalet grillplatser som också leder bort till Hemlingbyspåret. En stor nybyggd naturlekpark finns i området där det även finns ett utegym. Här har du även närhet till Hemlingby handelsområde med tillhörande butiker som Ica Maxi, Systembolaget, Rusta och Biltema. Bra med kommunikationer där närmsta busshållplats ligger en kort promenad bort! Klistra in länken i din webbläsare för en 3D-ritning av objektet. https://my.matterport.com/show/?m=zXCYZKVKVUK Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
Vikingavägen 49D, Södra Bomhus, Gävle kommun
Vikingavägen 49D, Södra Bomhus, Gävle kommun, bild 2
Vikingavägen 49D, Södra Bomhus, Gävle kommun, bild 3

Vikingavägen 49D

Radhus
Södra Bomhus, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
1 750 000 kr
126,5 m²
5 rum
6 889 kr/mån
13 834 kr/m²

Välkommen till Vikingavägen 49D och detta fina radhus i familjevänliga Bomhus! Här bor ni i ett barnvänligt boende med lekplats direkt utanför dörren. Bostadens 126 kvm är fördelade på två plan med ett socialt entréplan bestående av hall, kök, tvättstuga, badrum, allrum samt vardagsrum med utgång till inglasade uterummet och trallen. Övre plan inrymmer 3 sovrum varav ett av sovrummen har utgång till balkong och klädkammare. Badrummet på övre plan erbjuder bubbelbad. Garage i länga ingår i månadsavgiften och föreningen tillhandahåller verktyg, gräsklippare m.m. för den som vill låna. Området är lugnt och bebott av människor i blandade åldrar, allt från barnfamiljer till äldre och pensionärer. Bra kommunikationer till centrala Gävle och promenadavstånd till matbutik, skola, förskola och natursköna områden. Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
Norra Kungsgatan 35A, Nynäs, Gävle kommun
Norra Kungsgatan 35A, Nynäs, Gävle kommun, bild 2
Norra Kungsgatan 35A, Nynäs, Gävle kommun, bild 3

Norra Kungsgatan 35A

Lägenhet
Nynäs, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
1 295 000 kr
43 m²
2 rum
vån 4/4
3 628 kr/mån
30 116 kr/m²

Välkommen till denna fina 2:a på Norra Kungsgatan 35A! Här erbjuds en bostad med genomgående fint skick högst upp i huset. Takhöjden om ca 2,7m bidrar till en ljus och luftig känsla. Här finns ett modernt kök, ett rymligt vardagsrum med plats för flera möbleringsalternativ och utgång till balkongen. Sovrummet ger plats för dubbelsäng och har ett lugnt läge mot husets innergård och har utsikt över takåsarna. Hallen erbjuder goda avhängningsmöjligheter. Intill finns ett helkaklat och fräscht badrum med duschhörna. Till lägenheten hör ett källarförråd och ett vindsförråd. I avgiften ingår värme, vatten. kabel-tv och bredband. I huset finns också hiss! Centralt belägen lägenhet kort promenadavstånd till Centralstationen, Högskolan, all tänkbar service i Centrum och fina promenadstråk i Boulognerskogen. Gemensam innergård med utemöbler sommartid. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sollidenvägen 3, null, Gävle kommun
  • Imorgon kl 13:15
Sollidenvägen 3, null, Gävle kommun, bild 2
Sollidenvägen 3, null, Gävle kommun, bild 3

Sollidenvägen 3

Villa
Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
7 795 000 kr
176 + 150 m²
7 rum
1 636 m² tomt

Varmt välkomna till detta fantastiska hus om 176 kvm boarea fördelat på två plan. Här möts du av en rymlig och välkomnande hall som vidare tar dig in i den stora matplatsen som är i modern och öppen planlösning mellan kök/matdel och vardagsrum. Köket erbjuder bra förvaring, bra arbetsytor, en köksö som gör det till ett naturligt ställe att samlas vid, vid de sociala sammankomsterna. Vardagsrummet har ryggåstak vilket ger en härlig rymd och ett fantastiskt ljusinsläpp. Förutom detta så erbjuder vardagsrummet även kamin och en härlig utsikt mot havet. I övrigt erbjuder entréplan vattenburen golvvärme, tre rymliga sovrum, ett stort badrum, klädkammare och tvättstuga med grovingång. På nybyggda övervåningen finner du ett stort allrum, klädkammare, två sovrum och ett stort badrum. På övervåningen finns möjlighet att bygga en lägenhet och installera ett kök då vatten, avlopp samt el är framdraget. Garaget är på ca 150 kvm fördelat på två plan. Högra garaget har avlång brunn för isiga/snöiga bilar under vintertid. Vänstra garaget på ca 50 kvadrat är isolerat förutom innertaket. Vänstra garaget har en trappa till övervåningen som har en förberedd mellanvägg för bygga en lägenhet med stort fönster i söderläge med havsutsikt. För övrigt har man dragit vatten, nätverkskabel, tv-kabel samt förberett för luftvärmepump samt laddning av elbil i garaget. Nu finns en tillhörande stor båtplats med 4,30 m bred och 7 m långa Y-bommar, som kan tas över om så önskas. Under vecka 27 färdigställdes vägen in till huset! Norrlandet erbjuder allt du behöver för ett liv i harmoni. Här har du naturen och havet lättillgängligt. Norrlandet har en fantastisk kustled som sträcker sig från Engeltofta till Utvalnäs och erbjuder flertalet badplatser, bla. Brädviken, Böna Sand och Engesberg med restaurang och minigolf. Njut av atmosfären vid båthamnen, sommarrestaurangen vid Huseliiharen, Bönans bärs och bubbel och Böna café, alla inom gångavstånd. Vill du avnjuta en härlig skogspromenad eller löpning i naturen har du härliga stråk genom skogen. Ca 10 minuter från bostaden har du Gävle golfklubb som förutom fantastiska banor erbjuder otrolig mat. Här finner du även Ica supermarket strömsbro, folktandvård och blomsterhandel. Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
Ulvsmygen 3, Sätra, Gävle kommun
  • Imorgon kl 12:00
Ulvsmygen 3, Sätra, Gävle kommun, bild 2
Ulvsmygen 3, Sätra, Gävle kommun, bild 3

Ulvsmygen 3

Lägenhet
Sätra, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
1 045 000 kr
80,5 m²
3 rum
vån 1/4
4 332 kr/mån
12 981 kr/m²

Varmt välkommen till denna härliga 3:a om 80,5 välplanerade kvm! Här möts du av en rymlig och välkomnade hall med bra avhängningsmöjligheter. Bostaden erbjuder ljusa ytskikt, ett stort vardagsrum med utgång till bostadens inglasade balkong, två sovrum och ett stort kök. Från hallen kommer du till vardagsrum och kök. Köket är ljust och fräscht och har bra arbets- och förvaringsutrymmen. Kökets utrustning består av kombinerad kyl/frys, ugn, spis, diskmaskin, mikrovågsugn och kolfilterfläkt. Vidare från köket kan du komma in i ett av lägenhetens sovrum, som i sin tur tar dig vidare till bostadens badrum med duschkabin, tvättställskommod och wc. Från badrummet, som har två ingångar, kommer du in i master bedroom där det finns plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang. Denna bostad är perfekt för dig som vill flytta in i en lägenhet där du kan sätta din egna prägel. Bostaden erbjuder mycket ljus tack vare att du har solen i köket på förmiddagen och mot balkong och vardagsrum på eftermiddagen. I samma byggnad har du tvättstuga och uthyrningslägenhet. Här har du fördelen att bo i en förening med mycket stabil ekonomi. Brf Gävlehus Nr 11 är Gävles största bostadsrättsförening med hela 401 bostadsrättslägenheter. Föreningen har en lång och gedigen underhållsplan för framtida förbättringar. Brf Gävlehus 11 är belägen centralt i stadsdelen Sätra med god tillgång till samhällsservice såsom hälsocentral, folktandvård, apotek, förskolor och låg-, mellan- och högstadieskolor, Maria kyrkan, bibliotek och sporthall. I direkt anslutning till området finns två busslinjer mot centrala Gävle. I skogsområdet mellan Sätra och Stigslund finns motionsspår varav ett är elljusspår (2,5 km). Avståndet till Gavlerinken Arena, Gavlevallen, Gavlehovshallen, Gunder Häggstadion och travbana är ca 1 km. Till Sätra centrum är det ca 200 m där det finns bland annat matvaruaffär, paketutlämning, blomsteraffär, frisör, restaurang/pizzerior mm. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Trumslagarvägen 17E, Södra Bomhus, Gävle kommun
  • Imorgon kl 11:00
Trumslagarvägen 17E, Södra Bomhus, Gävle kommun, bild 2
Trumslagarvägen 17E, Södra Bomhus, Gävle kommun, bild 3

Trumslagarvägen 17E

Radhus
Södra Bomhus, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
1 320 000 kr
92,5 m²
3 rum
7 308 kr/mån
14 270 kr/m²

Varmt välkomna till ett hemtrevligt radhus med social och öppen planlösning! Här finner ni ett fridfullt radhus med allt ett boende behöver. Radhuset erbjuder invändigt rymlig hall, kök med goda arbetsytor och plats för matgrupp samt öppen planlösning mot vardagsrum med utgång till radhusets altan på baksidan. På övre plan finns rymlig och möblerbar hall, helkaklat badrum och två trivsamma sovrum! Föreningen är populär och stabil med välskötta grönområden och lekplatser. Området är barnvänligt med nära till både dagis, skola, mataffär, äldreboende och busshållplatser m.m. På vardagar går bussen till Gävle centrum förbi var 15:e minut. Här finns allt för hela familjen och allt ett trevligt boende behöver! OBS! Planritning kommer snart Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
Sörbygatan 71A, Söder/Södertull, Gävle kommun
Sörbygatan 71A, Söder/Södertull, Gävle kommun, bild 2
Sörbygatan 71A, Söder/Södertull, Gävle kommun, bild 3

Sörbygatan 71A

Lägenhet
Söder/Södertull, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
895 000 kr
40 m²
1 rum
vån 2/4
2 711 kr/mån
22 375 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma och kvadratsmarta 1:a med låg månadsavgift och renoverat badrum från 2019. Lägenheten erbjuder en välplanerad yta med genomgående ljusa ytskikt. Stort allrum med många möbleringsalternativ. Rymligt kök med bra förvaring och bra arbetsytor. Mycket fint och smakfullt renoverat badrum, helkaklat med extra tillval som bland annat golvvärme och en bättre kommod. Här bor du i en populär förening med god ekonomi i ett lugnt och trivsamt område. Attraktivt läge med promenad- och cykelavstånd både till Centralstationen och Högskolan. Du tar dig snabbt och enkelt till Söder med stort utbud av restauranger och butiker. Detta är en kommande försäljning, kontakta gärna ansvarig mäklare för mer information. Välkommen hem!

  • Premium
  • Hiss
Myggdansvägen 9I, Olsbacka, Gävle kommun
  • Idag kl 13:05
Myggdansvägen 9I, Olsbacka, Gävle kommun, bild 2
Myggdansvägen 9I, Olsbacka, Gävle kommun, bild 3

Myggdansvägen 9I

Radhus
Olsbacka, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
2 395 000 kr
83,9 m²
3 rum
5 042 kr/mån
28 546 kr/m²

Varmt välkomna till detta nyrenoverade radhus om 83 kvm lugnt beläget i omtyckta Olsbacka. Här möts du av en välkomnande hall med goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter. Vidare kommer du till det mycket smakfullt renoverade kök som erbjuder goda arbetsytor och bra förvaring. Vidare från köket kommer du till sovrummet som i sin tur tar dig ut till radhusets baksida. Här kan du med fördel bygga en härlig altan. Intill sovrummet har du badrummet som även det renoverades under november 2021 och är utrustat med dusch, kombinerad tvättmaskin och torktumlare och handdukstork. Plan två erbjuder ett rymligt vardagsrum, ett stort sovrum och en klädkammare/kontor med trapp upp till vinden. Sammanfattningsvis har du ett mycket trevligt gavelradhus som är smakfullt renoverad (november 2021) beläget i mycket omtyckta Olsbacka. Stabil förening med god ekonomi i trivsamt område här finns möjlighet till parkeringsplats direkt vid inflytt och föreningen har även två st laddplatser till dig med elbil. Föreningen ligger i det populära området Olsbacka med närhet till allt för ett bekvämt boende. Skola, förskola, lekplatser, matbutiker och annat som behövs i vardagen. Endast ca 2 km till centrala Gävle och allt det har att erbjuda! Kontakta ansvarig mäklare för visning av bostaden! Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
Myggdansvägen 8D, Olsbacka, Gävle kommun
  • Idag kl 12:30
Myggdansvägen 8D, Olsbacka, Gävle kommun, bild 2
Myggdansvägen 8D, Olsbacka, Gävle kommun, bild 3

Myggdansvägen 8D

Radhus
Olsbacka, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
1 995 000 kr
82,5 m²
3 rum
4 970 kr/mån
24 182 kr/m²

Varmt välkomna till detta fantastiska radhus med möjlighet att sätta din egna prägel på, beläget i omtyckta Olsbacka. Här möts du av en välkomnande hall med goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter. Hallen leder dig till köket som är fräscht men av äldre standard. Vidare från köket kommer du till radhusets uterum/altan. Nedre plan erbjuder alltså en stor hall, ett sovrum som man kan använda som matrum om man väljer att öppna upp till köket. Badrum utrustat med wc, badkar och tvättmaskin. Kök med bra förvaring och arbetsytor samt utgång till uterum. Plan två erbjuder ett rymligt vardagsrum med plats för soff- och matgrupp, master bedroom och ett litet extrarum/kontor med trapp upp till vinden. Sammanfattningsvis har du en mycket trevlig bostad med chans att sätta din egna prägel på, stort uterum med plats för det stora sällskapet och trevligt vardagsrum stora fönster för bra ljusinsläpp. Stabil förening med god ekonomi i trivsamt område här finns möjlighet till parkeringsplats direkt vid inflytt och föreningen har även två st laddplatser till dig med elbil. Föreningen ligger i det populära området Olsbacka med närhet till allt för ett bekvämt boende. Skola, förskola, lekplatser, matbutiker och annat som behövs i vardagen. Endast ca 2 km till centrala Gävle och allt det har att erbjuda! Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
Fönsterlavsvägen 2, Järvstagläntan, Gävle kommun
Fönsterlavsvägen 2, Järvstagläntan, Gävle kommun, bild 2
Fönsterlavsvägen 2, Järvstagläntan, Gävle kommun, bild 3

Fönsterlavsvägen 2

Villa
Järvstagläntan, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
5 195 000 kr
145 m²
7 rum

Välkommen till denna rymliga villa i nya familjevänliga området - Järvstagläntan! Huset fördelar sig om två plan och har en modern planlösning om 145 kvm. Huset är ett nybyggt med 6 rok varav 4 sovrum. Här välkomnas du av en ljus entré med klinkergolv. Entréplanet erbjuder en social och öppen yta med kök vardagsrum och matplats. Från köket nås husets baksida och trädgård. För den som önskar finns möjlighet att sätta in både kamin samt köksö efteråt. Det går även enkelt att dela av vardagsrummet för den som önskar ytterligare ett sovrum. Vidare på entréplanet finns en rymlig tvättstuga med groventré och ett helkaklat badrum med dusch. Det övre planet ger plats för allrum/tv-rum, fyra sovrum varav ett masterbedroom med klädkammare intill. Här finns också ett helkaklat badrum med möjlighet till badkar eller dusch. Huset är välisolerat och värms med modernaste värmepumpen från Nibe med återvinning. För den som önskar eldstad finns förberett kaminmontage i bjälklag och tak, samt ett giltig bygglov för typ Contura 556. På den grusade uppfarten finns ett garage med plats för två bilar. Gräsmatta är nyligen sådd. Tillträde flexibelt! Området Järvstagläntan är ett naturskönt nytt bostadsområde som nu växer fram i Järvsta och södra delen av Gävle. Här byggs 10 villor och 12 brf-radhus med naturen runt knuten men ändå mycket nära (4,5 km) till Gävles stadsliv och alla bekvämligheter. I Järvsta finns en förskola och bara inom någon kilometer ett mycket stort serviceutbud såsom flertalet mataffärer, restauranger, skolor och serviceområden som Kryddstigen, Sörby urfjäll och Hemsta. Hemlingby nås med kort cykeltur och har ett friluftsområde som är Gävles största rekreationsområde. Här finns fina löpspår och mountainbikeleder. På vintern finns möjlighet att både åka längdskidor i preparerade spår samt slalom för den lite yngre målgruppen. Ca 300 meter bort ligger Gästrikeleden som är en vandringsled som sträcker sig från Uppland och slingrar sig genom hela Gästrikland. E4ans på- och avfart nås enkelt för dig som pendlar eller reser till närliggande städer. Området har närhet till busshållplats och fina cykelstråk för enkel resa mot Gävle City och Furuvik/Skutskär. Tågkommunikation finns från både Gävle och Furuvik. Kontakta mäklaren för visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Finnstigen 18, Axmar, Gävle kommun

Finnstigen 18

Fritidshus
Axmar, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
1 500 000 kr
64 m²
4 rum
1 853 m² tomt

Varmt välkomna till denna mysiga sommarstuga! Här har vi ett mysigt sommarställe endast ett stenkast bort från havet. Stor tomt om hela 1 853 m² med tillhörande gäststuga, förråd och vedeldad bastu som idag nyttjas som förvaring. Huvudstugan erbjuder två sovrum, badrum, kök och ett stort vardagsrum med fönster mot skog som gör att naturen blir en del av rummet. Härlig altan med plats för det stora sällskapet. På tomten finns även en gäststuga med kök, sovrum samt en liten altan på framsidan. Tomten har ett av områdets högsta lägen vilket gör att du har minimal vattensamling på tomten. Fibernätverk finns indraget. Sommarvatten finns indraget via gemensam brunn och är igång mellan 15 april - 15 oktober. Möjlighet att hyra egen båtplats en kort promenad från stugan. Finnharsfjärden som ligger endast ca 35 minuter med bil från Gävle centrum erbjuder fina promenadstråk genom skogen till havet och hamnen med bad- och båtplatser. Axmarby är en trivsam liten bygd med aktiv byförening och ett vackert hamnområde. Inte långt bort ligger Gåsholma, Finnharen, Axmar bruk som arrangerar många olika evenemang och prisbelönta havskrogen Axmarbrygga. Sammanfattningsvis har vi en lummigt belägen stuga där du kan njuta av sommaren till fullo!

Månskensgatan 12B, Andersberg, Gävle kommun
Månskensgatan 12B, Andersberg, Gävle kommun, bild 2
Månskensgatan 12B, Andersberg, Gävle kommun, bild 3

Månskensgatan 12B

Radhus
Andersberg, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
1 950 000 kr
94,5 m²
3 rum
4 730 kr/mån
20 635 kr/m²

Varmt välkommen till detta mycket mycket hemtrevliga radhus i 2½ plan med inredd vind. Här välkomnas du av en mycket välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter. Vidare kommer du till det mycket smakfulla och renoverade köket med bland annat en köks-ö som blir den givna samlingsplatsen i köket. Vardagsrummet har gott om fönster vilket ger mycket fint ljusinsläpp. Från vardagsrummet kommer du ut till bostadens inglasade uterum med plats för det stora sällskapet. Övre plan erbjuder två sovrum och ett stort badrum med badkar. Här har man även valt att öppna upp till den oinredda vinden för att skapa ett extra sovrum med förvaring och kattvind. Pricken över i:et är att en garageplats med laddplats för elbil ingår i avgiften! Föreningen har gröna och fina omgivningar, samt trevliga innergårdar med lekplatser. Gemensamma utrymmen utöver radhusets egna tillgångar är bland annat grovtvättstuga, motionslokal med bastu, samlingslokal/festlokal, lekpark och tennisbana. Det finns även en hall för bilvård, spolplatta med biltvätt, en släpvagn att låna vid behov samt tillgång till diverse trädgårdsredskap. I närheten finns även förskola/grundskola, bibliotek, enkla bussförbindelser till centrum, Hemlingby köpcentrum med dess stora utbud på gångavstånd. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Övre Arbetshusgatan 54B, Söder, Gävle kommun

Övre Arbetshusgatan 54B

Lägenhet
Söder, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
825 000 kr
22,9 m²
1 rum
vån 3/8
2 148 kr/mån
36 026 kr/m²

Varmt välkommen till denna härliga och helrenoverade etta på söder med hotellkänsla. Nu har du chansen att förvärva denna kvadratsmarta etta, som är genomgående renoverad. Det första du möts av är en hall med gott om yta för avhängning. Vidare finns allrummet som bereder palts för soffa, säng samt annan önskad möblering, från vardagsrummet når du en inglasad balkong av större modell. Fint kök från IKEA i grått utfarande. Badrummet är nyrenoverat med renoverat med kakel och klinker. Boendet passar ypperligt som pendlarbostad, studentbostad eller varför inte slå till på denna som första bostad. Här bor du med gångavstånd till Högskolan, Boulognerskogen, sjukhuset, livsmedelsbutik, transport och Gävle City. För dig som gillar natur och hälsa är Boulognerskogen den ultimata platsen med fina promenadstråk, som slingrar sig runt Gavleån, utomhusgym och en nybyggd badplats med bechvolleybollbanor. Med några få minuters promenad når du Gävles centrum, som erbjuder soliga uteserveringar, restauranger, butiker och kaféer. Välkommen hem!

  • Balkong
  • Hiss
Hantverkargatan 14C, Centralt/ norr, Gävle kommun
Hantverkargatan 14C, Centralt/ norr, Gävle kommun, bild 2
Hantverkargatan 14C, Centralt/ norr, Gävle kommun, bild 3

Hantverkargatan 14C

Lägenhet
Centralt/ norr, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
895 000 kr
27,5 m²
1 rum
2 489 kr/mån
32 545 kr/m²

Välkommen till Hantverkargatan 14C och denna mycket trivsamma och välplanerade 1:a med loft och separat kök, ljusa och fräscha ytskikt samt en otroligt härlig takhöjd. Här har du en lägenhet med alldeles egen entrédörr från Hantverkargatan, välutrustat kök, stort kaklat badrum och sovloft. Brf Tyskland är en omtyckt och välskött förening. I den låga avgiften om 2 194 kr ingår värme, vatten, kabel-TV, bredband och bostadsrättstillägget. Föreningen tillämpar enhetsmätning av elen. Den faktiska förbrukningen debiteras månadsvis. På Hantverkargatan 14C bor du mycket centralt och naturnära. Gävle centrum, som har ett stort utbud av restauranger, barer, butiker och caféer ligger endast ett stenkast bort. Gävle sjukhus och Boulognerskogen med fina promenadstråk, utomhusgym och badplats ligger endast en kort promenad bort. Högskolan når du enkelt med en kortare cykel/busstur. Detta är en perfekt bostad med ett toppenläge i hjärtat av Gävle! Välkommen hem!

  • Premium

Visar alla 17