Mäklare Peter Forsling

Peter Forsling

Om mig

Hej! Funderar du på vilken mäklare/mäklarbyrå du skall anlita? Ring eller maila mig så ska jag berätta hur vi arbetar för att uppnå bästa möjliga resultat. Vi arbetar i större delen av Gävleborg & Dalarnas län. Som fastighetsmäklare har jag alltid ambitionen att göra mitt yttersta för att få nöjda köpare och säljare som i sin tur kan rekommendera mig till vänner och bekanta. Jag har förmedlat i stort sett alla typer av bostäder/fastigheter såsom villor, fritidshus, bostadsrätter mm. Välkommen!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Marvägen 6, Eskön, Gävle kommun
Marvägen 6, Eskön, Gävle kommun, bild 2
Marvägen 6, Eskön, Gävle kommun, bild 3

Marvägen 6

Villa
Eskön, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
6 300 000 kr
175 + 45 m²
6 rum
1 242 m² tomt

RING FÖR PERSONLIG VISNING! Nu kan vi presentera ett påkostat 2-planshus från 2019 i ett lugnt och naturskönt bostadsområde på trivsamma Eskön. Huset består av hela 6rok varav 4st sovrum, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Fint och stilrent kök från Marbodal, två badrum som är helkaklade med neutrala färger, högt i tak. Kamin i vardagsrummet som både medför värme och trivsel. Stora vikbara glaspartier om ca 3 meter i bredd ut mot den väl tilltagna altanen som har ett härligt solläge. Härifrån har du havsutsikt. På den övre våningen finns ett inglasat uterum med utsikt mot sjön Hammaren där du har en riktigt bra utsikt mot havet. Här finns isolerat garage samt carport och förråd. Elbilsladdare är installerad i garaget för dig som har behovet eller att du nu har möjlighet att ta steget att köpa en elbil. Asfalterad uppfart samt stenlagd entrégång. Gräsmatta runt huset samt uteplats som är grusad. Fin gärdesgård har byggts runt tomten. Det finns en 3 kubikstank nedgrävd i gräsmattan för regnvatten som kan vara bra för tex bevattning. Detta medför att du kan flytta in direkt och börja njuta. Kort promenad ner till en riktigt fin och påkostad båthamn med segelbåtsdjup, möjlighet finns att ta över båtplats om så önskas. (till en årlig kostnad om 6000kr) Sammanfattningsvis: ett påkostat och naturskönt boende för dig som vill lägga fritiden på annat än att renovera. Gott om sovrum och sällskapsytor, rymligt garage samt carport. Möjlighet finns att ta över befintliga lån med förmånlig ränta. VÄLKOMMEN HEM!

  • Premium
Vinbärsvägen 49B, Sätra, Gävle kommun

Vinbärsvägen 49B

Radhus
Sätra, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
1 675 000 kr
109,5 m²
5 rum
vån 2/2
7 274 kr/mån
15 297 kr/m²

I ett lugnt och barnvänligt område i Sätra finns nu tillfälle att förvärva detta fina bostadsrättsradhus med hörntomt och garageplats inkluderad i månadsavgiften. Här bor du på två plan med sovrum både uppe och nere, rymligt vardagsrum, fint kök samt två fina badrum. Från vardagsrummet tar du dig till det inglasade uterummet som är vinterbonat. Gården är lättskött och består till största del av gräsmatta. På gården finns även ett förråd. Föreningen har gemensamma utrymmen såsom lokal, tvättstuga och bastu. I området finns det även lekplats och boulebana. Radhuset ligger i ett populärt område och har närhet till buss, skola, förskola och mataffär. För den sportintresserade är det även cykelavstånd till Gavlehov arenaby. Där utövas mängder av idrotter, bland annat hockey, fotboll, friidrott, innebandy, tennis, trav m.m. Välkommen hem!

  • Plus
Havsvägen 30, Furuvik, Gävle kommun

Havsvägen 30

Fritidshus
Furuvik, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
3 495 000 kr
63 m²
2 rum
1 551 m² tomt

RING ELLER MAILA FÖR PERSONLIG VISNING! Inte varje dag det kommer ut en fin havstomt till salu i populära Furuvik. På denna tomt står idag ett äldre men charmigt fritidshus, här finns möjlighet att bevara byggnaden alt se över möjligheten att bygga något nytt utifrån dina egna önskemål. I detta område finns allt för ett trivsamt boende med närhet till natur, hav, sjön Trösken, Harnäsbadet, Furuviksparken, restaurang Furuviks brygga, skola och förskola. Från huset är det även gångavstånd till tågstation som tar en in till Gävle på bara några minuter och Uppsala på ca 1 timme. Övrigt finns matbutik etc, i intilliggande ort/stad Skutskär och Gävle! Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Bergsgatan 45, Centralt/söder, Gävle kommun

Bergsgatan 45

Övrigt
Centralt/söder, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
13 995 000 kr
1 733 m² tomt

HYRESFASTIGHET MED CENTRALT LÄGE I GÄVLE! Nu finns möjlighet att köpa en mycket centralt belägen hyresfastighet. Huset är i gott skick och alla lägenheter är lätta att hyra ut. Trivsam grönskande trädgård med gemensam uteplats för trivsamma grillkvällar mm. Parkeringsmöjligheter finns på gården. Fastigheten kan säljas i bolagsform vilket gör att du bl.a slipper lagfartskostnad och kan ta över de befintliga lån som ligger i bolaget. Fastigheten kan passa både förstagångsköparen alt bolag som önskar fylla på sin befintliga fastighetsportfölj. Eventuellt finns möjlighet att ta över en större lägenhet i fastigheten om du önskar att både äga huset och ha en bostad i samma hus. Fastigheten har ett mycket attraktivt läge, på sikt skulle man kunna se hur intresset är för att göra en ombildning till bostadsrätter. 7 Lägenheter, totalt 560 Kvm, som fördelas enligt följande: Lgh 1- 32Kvm Lgh 2- 118Kvm Lgh 3 - 104Kvm Lgh 4 - 90Kvm Lgh 5 - 90Kvm Lgh 6 - 84Kvm Lgh 7 - 42Kvm Total hyresintäkter per år: ca 760 000Kr. Driftkostnaderna är fördelat enligt följande: Kabel-TV: 10 692Kr Vatten: 10 000Kr El/Nät avgift: 14 000Kr Fjärrvärme: 85 000Kr Sopor: 6 900Kr Försäkring: 6 450Kr Fastighetsskatt 19 383kr Driftnetto ca 607 575kr. Hyreshöjning har inträtt från 1 mars med 5,5%. RING ELLER MAILA FÖR YTTERLIGARE INFO OCH VISNINGSBOKNING.

Tittmyrvägen 17, Trödje, Gävle kommun

Tittmyrvägen 17

Villa
Trödje, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
2 995 000 kr
108 + 146 m²
6 rum
1 440 m² tomt

RING ELLER MAILA FÖR PRIVAT VISNING! Bo lantligt men med närhet förskola/skola. Välvårdat 1-planshus med källare, gott om sovrum och sällskapsytor. Huset består av 6 rok inkl. källarvåningen. Här har ägarna bott sedan byggåret 1973 och trivts mycket bra. Härlig grönskande trädgård med soldäck och pool 4 x 7,5m för motion alt nöje. I närhet till boendet finns förskola, fritids och skola för låg- och mellanstadie. Boulebanor, ishockeyplan med klubbstuga och fotbollsplan. Byns idrottsklubb är Trödje IK. Närmiljö med km-vis med grusvägar, stigar, fina bär- och svampmarker. Vintertid finns här även fina skid- och skoterspår. Det finns även många hästgårdar i byn. Ett par hundra meter bort har vi en restaurang/pizzeria, som sommartid ordnar musikkvällar. En frisör finns också på samma plats. Två kilometer bort, på andra sidan byn, kommer vi till Trödjefjärden och havet med fina områden för bad och grillmöjligheter. Här finns även Trödje Marina, och gott om vikar och fina öar för båtlivet och fiske. Nån kilometer söderut hittar vi cross-banor, och den "berömda" Victoria-sjön. Goda bussförbindelser. Det tar ca 20 minuter med bussen till Gävle City. Busshållplats med väntkur ett par hundra meter från fastigheten. Norrut, med goda bussförbindelser, finns Norrsundet Fiskeläger med restaurang och butik Bergmans Fisk. Även Axmar Bruk och Axmar Brygga med restaurang är fina närliggande utflyktsmål. Allt detta tillsammans gör att vårt boende i Trödje by är och har varit till stor glädje. Många som bott här som barn, blir "återvändare" med egen familj. Under senare år har också många barnfamiljer flyttat till byn, utan tidigare anknytning. Se även bifogat besiktningsprotokoll för ytterligare info alt kontakta mäklaren. VÄLKOMMEN HEM!

  • Plus
Uddnäs ö 9, Runn, Uddnäs ö, Falu kommun

Uddnäs ö 9

Fritidshus
Runn, Uddnäs ö, Falu kommun
SkandiaMäklarna Falun
1 950 000 kr
55 + 20 m²
4 rum
3 435 m² tomt

Unikt tillfälle att förvärva en fritidsdröm på natursköna Uddnäs Ö i hjärtat av skärgårdssjön Runn. Endast 1 minuts båtfärd från Stabergs Båthamn finner ni en stor rejäl brygga för djupgående båt som vetter mot Stabergsviken. Väl i land finns en storstuga, två småstugor, stort dass samt mycket förråd på stor tomt. I söder ansluter tomten till en öppen äng som användes för sommarbete på den tiden ön fungerade som fäbod. Storstuga med charmig inbyggd veranda med spröjsade fönster mot Runn. Stort allrum med öppenspis, matbord och soffa. Kök i enklare utförande samt sovrum för dubbelsäng. Friggebod bara några meter från Runn med tre sovplatser Mindre stuga med tre sovplatser Friggebod/dass Större förråd med tre separata delar. Anslutning till elnätet för en kostnad om ca 44 000kr till Falu Energi & Vatten, tillkommer grävning på sin egen tomt. På den stora strandtomten får du gott om utrymme att njuta av sol, bad, naturen och utsikten över det glittrande vattnet. Dessutom är sjön utmärkt för fiske med gott om bland annat gädda, abborre och gös. Runn är en av Sveriges båttätaste insjöar som är av stor rekreation för många människor både sommar som vinter. Runn förbinder Borlänge i söder med Falun i norr Välkomna att anmäler er till visning!

Ekvägen 40, Fridhem, Gävle kommun

Ekvägen 40

Radhus
Fridhem, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
3 750 000 kr
129 m²
5 rum
735 m² tomt

RING FÖR PERSONLIG VISNING! Vi är glada att kunna erbjuda detta underbara enplanshus från 60-talet beläget på Ekvägen 40 i Gävle. Detta är ett perfekt hem för familjen som söker ett lugnt och barnvänligt område att kalla sitt eget. Här finner du en trivsam och harmonisk atmosfär som passar både små och stora. Husets interiör erbjuder generösa ytor med totalt 5 rum, varav 3-4 sovrum, vilket ger gott om utrymme för hela familjen. Varje rum är omsorgsfullt utformat för att maximera komfort och funktionalitet. Här finns gott om naturligt ljus som strömmar in genom de stora fönstren och ger en ljus och luftig känsla. Köket är renoverat och har nyare vitvaror, perfekt för matlagning och umgänge med familj och vänner. En naturlig matplats precis utanför köket rymmer större matbord. Här finns gott om förvaringsutrymmen och arbetsyta. Vardagsrummet är det perfekta stället att koppla av och njuta av tid tillsammans. Detta hem har även en trädgård som ger utrymme för lek och avkoppling. Den grönskande trädgården är barnvänlig och har plats för utomhusaktiviteter. Här kan ni njuta av sommarkvällar och ha trevliga grillfester med vänner och familj. Stor insynsskyddad och möblerbar altan. Läget är optimalt för familjer. Området är lugnt och fridfullt med närhet till skolor, lekplatser och grönområden. Det finns även bra kommunikationer och närliggande bekvämligheter som affärer och service. Detta enplanshus på Ekvägen 40 är inflyttningsklart och väntar på att bli ert nya hem. Här kan ni skapa minnen och njuta av en bekväm livsstil. Missa inte chansen att uppleva detta fantastiska hus! Kontakta oss nu för att boka visning och få mer information om Ekvägen 40. Vi ser fram emot att höra från er och hjälpa er att hitta ert drömbostad i Gävle. VÄLKOMMEN HEM!

Äppelbovägen 39A, Västra Vansbro E16/66, Vansbro kommun

Äppelbovägen 39A

Övrigt
Västra Vansbro E16/66, Vansbro kommun
SkandiaMäklarna Falun
6 900 000 kr
3,1 ha tomt

Här finner ni en industrifastighet i Vansbro med mycket stor potential. Direkt i anslutning till E16 med goda förbindelser har ni ytor om hela 6050 kvm fördelat på enorma lagerhallar, lager, kontor, källare, lastkaj, stora industriportar mm. Fina kontorsrum med kök, konferens mm. Fastigheten kan med fördel delas upp mellan olika företag. Idag är ca 1390 kvm uthyrt till olika företag och täcker upp den beräknade driftkostnaden beroende på priset för uppvärmning. Två tillhörande skogsskiften på andra sidan E16 ingår köpet. Den totala beräknade uthyrningsmöjligheten är på hela 2 898 000 kr/år Den totala driftkostnaden för 2022 var 796 245 kr Vilket ger ett potentiellt driftnetto på hela 2 101 755kr vid full uthyrning. Vansbro har ett strategiskt läge i Västerdalarna, en attraktiv region att besöka. Med ett brett näringsliv inom industri, handel, tjänster och tillverkning erbjuds många möjligheter till affärer. I Vansbro finns idag cirka 780 aktiva företag inom en mängd olika branscher. Näringslivet i Vansbro präglas av tillverkande industri, service och handel, inte minst e-handel. Bland företagen går tradition och förnyelse hand i hand. I Vansbro finns en stark företagstradition, en speciell Vansbroanda. Alla drar åt samma håll och vill att Vansbro ska utvecklas i samverkan. Det finns starka nätverk och företag inom många olika branscher, vilket minskar sårbarheten. Denna fastighet är en investering & en kassako för rätt ägare! Välkomna att kontakta kontaktperson för privat visning av Äppelbovägen 39A

Stentorpsvägen 26, Forsbacka, Gävle kommun

Stentorpsvägen 26

Övrigt
Forsbacka, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
2 995 000 kr
2,2 ha tomt

Nu finns möjlighet att förvärva en anrik industrifastighet i Forsbacka som ligger mellan Gävle och Sandviken. Strategiskt bra placerad med närhet till E16. På fastigheten står idag en byggnad på ca 6000kvm, fördelad på 4000kvm lageryta och 2000kvm produktionslokal. Byggnaden uppfördes 1929 och är i dåligt skick. Ev. bör den rivas eller så går det att behålla vissa bärande fundament. Så nu är det upp till dig att komma på något bra användningsområde för denna fastighet. Här finns gott om parkeringsmöjligheter. Ring för privat visning, Peter Forsling 070-694 01 32.

Visar alla 9