Mäklare Peter Forsling

Peter Forsling

Om mig

Hej! Funderar du på vilken mäklare/mäklarbyrå du skall anlita? Ring eller maila mig så ska jag berätta hur vi arbetar för att uppnå bästa möjliga resultat. Vi arbetar i större delen av Gävleborg & Dalarnas län. Som fastighetsmäklare har jag alltid ambitionen att göra mitt yttersta för att få nöjda köpare och säljare som i sin tur kan rekommendera mig till vänner och bekanta. Jag har förmedlat i stort sett alla typer av bostäder/fastigheter såsom villor, fritidshus, bostadsrätter mm. Välkommen!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Hammarvägen 11, null, Ockelbo kommun

Hammarvägen 11

Villa
Ockelbo kommun
SkandiaMäklarna Sandviken
1 520 000 kr
104 + 109 m²
7 rum
874 m² tomt

På lugn barnvänlig återvändsgata i centrala Ockelbo hittar du detta trivsamma 1-planshus i vinkel med rymlig källare. Huset är i gott bruksskick och rymmer 7rok varav 4st sovrum, badrum finns på båda plan. Gott om sällskapytor och trivsamt ljusinsläpp. Tvättstuga och bastu finns i källaren. Altanen ligger strategiskt bra i husets vinkel och vetter mot söder, härifrån har du även närhet till köket. Garage finns samt plats att ställa bilar utomhus på den asfalterade uppfarten . Varmt välkommen att boka in dig på visning.

Björkevägen 72, Björke, Gävle kommun
Björkevägen 72, Björke, Gävle kommun, bild 2
Björkevägen 72, Björke, Gävle kommun, bild 3

Björkevägen 72

Villa
Björke, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
5 995 000 kr
230 + 200 m²
8 rum
2 489 m² tomt

Ring eller maila för privat visning! Detta påkostade och rymliga 1,5-planshus hittar du i Björke. Huset rymmer hela 8rok varav 5st sovrum, två riktigt fina badrum samt trivsamma sällskapsytor. Golvvärme på entréplan förutom sovrum och biblioteket. Tre stycken AC-aggregat finns monterade för att kyla ner varma sommardagar. Från vardagsrummet kan du följa hur åkermarken utanför följer årets olika årstider. På fastigheten finns tillhörande sidobyggnad som passar perfekt till egenföretagaren eller för dig som har mkt saker att gömma undan. Här finns även ett extra sovrum om så önskas. Från entrén och vidare söderut så finns en stor trädäckad altan som rymmer många middagsgäster eller solstolar. I Björke finns förskola och skola upp till åk 3. Närhet till natur, sjöar och ca 5km till havet. Trivsamt lugnt och populärt villaområde ute på landet. Men du tar dig snabbt in till Gävle med bil. Önskar du cykla så finns det cykelbana till Hille och vidare in till Gävle. Busshållplats finns strax utanför fastigheten. Välkommen hem!

  • Premium
Stuvaregatan 50, Gävle strand, Gävle kommun
Stuvaregatan 50, Gävle strand, Gävle kommun, bild 2
Stuvaregatan 50, Gävle strand, Gävle kommun, bild 3

Stuvaregatan 50

Lägenhet
Gävle strand, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
2 795 000 kr
79,5 m²
2 rum
vån 5/5
5 348 kr/mån
35 157 kr/m²

Högst upp i fastigheten ligger denna ljusa och rymliga tvåa som med enkla medel kan göras om till tre rum och kök. Stor inglasad balkong i söderläge, utsikt mot Gavleåns utlopp och Gävles takåsar. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Tillgång till garageplats finns i huset. Eventuellt kan ägaren tänka sig att sälja en båtplats som ligger i nära anslutning till fastigheten om någon önskar köpa det. Bo med Gavleån som granne! I närområdet finns en rad trevliga restauranger såsom Fullriggaren med tillhörande skybar, Fiskemagasinet samt Aktern o Fören. I området finns även lekplatser, Skatepark, förskola och vårdcentral. Matbutik Coop och ICA på andra sidan bron. Gångavstånd till Gävle central med tåg- och bussförbindelse. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bergsgatan 45, Centralt/söder, Gävle kommun

Bergsgatan 45

Övrigt
Centralt/söder, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
13 495 000 kr
1 733 m² tomt

HYRESFASTIGHET MED CENTRALT LÄGE I GÄVLE! Nu finns möjlighet att köpa en mycket centralt belägen hyresfastighet. Huset är i gott skick och alla lägenheter är lätta att hyra ut. Trivsam grönskande trädgård med gemensam uteplats för trivsamma grillkvällar mm. Parkeringsmöjligheter finns på gården. Fastigheten kan säljas i bolagsform vilket gör att du bl.a slipper lagfartskostnad och kan ta över de befintliga lån som ligger i bolaget. Fastigheten kan passa både förstagångsköparen alt bolag som önskar fylla på sin befintliga fastighetsportfölj. Eventuellt finns möjlighet att ta över en större lägenhet i fastigheten om du önskar att både äga huset och ha en bostad i samma hus. Fastigheten har ett mycket attraktivt läge, på sikt skulle man kunna se hur intresset är för att göra en ombildning till bostadsrätter. 7 Lägenheter, totalt 561 Kvm, som fördelas enligt följande: Lgh 1- 32Kvm Lgh 2- 118Kvm Lgh 3 - 104Kvm Lgh 4 - 90Kvm Lgh 5 - 90Kvm Lgh 6 - 84Kvm Lgh 7 - 42Kvm Total hyresintäkter per år: ca 810 382Kr. Driftkostnaderna är fördelat enligt följande: Kabel-TV: 10 692Kr Vatten: 10 000Kr El/Nät avgift: 14 000Kr Fjärrvärme: 71 000Kr Sopor: 6 900Kr Försäkring: 6 450Kr Fastighetsskatt 19 383kr Driftnetto ca 671 957kr. RING ELLER MAILA FÖR YTTERLIGARE INFO OCH VISNINGSBOKNING.

Äppelbovägen 39A, Västra Vansbro E16/66, Vansbro kommun

Äppelbovägen 39A

Övrigt
Västra Vansbro E16/66, Vansbro kommun
SkandiaMäklarna Falun
6 900 000 kr
3,1 ha tomt

Här finner ni en industrifastighet i Vansbro med mycket stor potential. Direkt i anslutning till E16 med goda förbindelser har ni ytor om hela 6050 kvm fördelat på enorma lagerhallar, lager, kontor, källare, lastkaj, stora industriportar mm. Fina kontorsrum med kök, konferens mm. Fastigheten kan med fördel delas upp mellan olika företag. Idag är ca 1390 kvm uthyrt till olika företag och täcker upp den beräknade driftkostnaden beroende på priset för uppvärmning. Två tillhörande skogsskiften på andra sidan E16 ingår köpet. Den totala beräknade uthyrningsmöjligheten är på hela 2 898 000 kr/år Den totala driftkostnaden för 2022 var 796 245 kr Vilket ger ett potentiellt driftnetto på hela 2 101 755kr vid full uthyrning. Vansbro har ett strategiskt läge i Västerdalarna, en attraktiv region att besöka. Med ett brett näringsliv inom industri, handel, tjänster och tillverkning erbjuds många möjligheter till affärer. I Vansbro finns idag cirka 780 aktiva företag inom en mängd olika branscher. Näringslivet i Vansbro präglas av tillverkande industri, service och handel, inte minst e-handel. Bland företagen går tradition och förnyelse hand i hand. I Vansbro finns en stark företagstradition, en speciell Vansbroanda. Alla drar åt samma håll och vill att Vansbro ska utvecklas i samverkan. Det finns starka nätverk och företag inom många olika branscher, vilket minskar sårbarheten. Denna fastighet är en investering & en kassako för rätt ägare! Välkomna att kontakta kontaktperson för privat visning av Äppelbovägen 39A

Stentorpsvägen 26, Forsbacka, Gävle kommun

Stentorpsvägen 26

Övrigt
Forsbacka, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
2 995 000 kr
2,2 ha tomt

Nu finns möjlighet att förvärva en anrik industrifastighet i Forsbacka som ligger mellan Gävle och Sandviken. Strategiskt bra placerad med närhet till E16. På fastigheten står idag en byggnad på ca 6000kvm, fördelad på 4000kvm lageryta och 2000kvm produktionslokal. Byggnaden uppfördes 1929 och är i dåligt skick. Ev. bör den rivas eller så går det att behålla vissa bärande fundament. Så nu är det upp till dig att komma på något bra användningsområde för denna fastighet. Här finns gott om parkeringsmöjligheter. Ring för privat visning, Peter Forsling 070-694 01 32.

Visar alla 6