Mäklare Peter Forsling

Peter Forsling

Om mig

Hej! Funderar du på vilken mäklare/mäklarbyrå du skall anlita? Ring eller maila mig så ska jag berätta hur vi arbetar för att uppnå bästa möjliga resultat. Vi arbetar i större delen av Gävleborg & Dalarnas län. Som fastighetsmäklare har jag alltid ambitionen att göra mitt yttersta för att få nöjda köpare och säljare som i sin tur kan rekommendera mig till vänner och bekanta. Jag har förmedlat i stort sett alla typer av bostäder/fastigheter såsom villor, fritidshus, bostadsrätter mm. Välkommen!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Hanövägen 56, Hemlingby, Gävle kommun
  • Kommande

Hanövägen 56

Villa
Hemlingby, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
3 750 000 kr
91 m²
4 rum
1 980 m² tomt

Sista huset på gatan, där ligger denna fantastiska strandtomt med egen brygga vid Hemlingbysjön. På Hanövägen 56 bor ni med skog och natur inpå husknuten och utan närliggande grannar. Ni bor även med närhet till friluftsområdet i Hemlingby med utegym, slalombacke, cykel-, löp- och skidspår. Huset har ett högt läge mot sjön vilket ger en n utsikt över vattnet både från in- och utsidan. Tomt om hela 1 980 kvm med tillhörande brygga, två gäststugor, jordkällare och lekstuga. Välkommen hem!

Silverlavsvägen 2, Järvstagläntan, Gävle kommun
  • Kommande
Silverlavsvägen 2, Järvstagläntan, Gävle kommun, bild 2
Silverlavsvägen 2, Järvstagläntan, Gävle kommun, bild 3

Silverlavsvägen 2

Villa
Järvstagläntan, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
6 895 000 kr
147 m²
7 rum
1 120 m² tomt

Kommande försäljning! Äntligen finns möjligheten att förverkliga drömmen om att bo i ett helt nytt hus. Inom kort finns möjlighet att köpa en tomt med nyproducerad villa i det nyetablerade och trivsamma, barnvänliga och lugna området Järvstagläntan. Tomten paketeras med ett hus från Anebyhus modell Diameter. Vi presenterar här ett förslag på hur det kan se ut och vissa tillval kan förekomma på de bilder som visas. Viktigt att vara medveten om att priser kan ändras under projektets gång utifrån priser på material osv. MODIG VILLA SOM TAR FÖR SIG I ALLA MILJÖER Ett spännande och kreativt hus som kombinerar sadeltak med pulpettak och som dessutom har en modern och generös fönstersättning. Hela huset bildar en H-form, vilket ger många fördelar i planlösningen. Här finns två separata delar, en barn-/ungdomsdel och en föräldradel. En praktisk lösning för alla, där ingen behöver störa någon annan. Båda delarna förenas av köket och matplatsen, som bildar husets hjärta. Härifrån har man direktkontakt med såväl entré, som vardagsrum och allrum, tack vare de stora öppningarna. Priser är satt utifrån standardmodell, vissa avvikelser kan förekomma på bilderna då det kan finnas tillval. Tex. poolen. Varför bygga nytt? - Vara med och påverka vilken typ av hus du vill bo i. - Välja vilka material du vill ha interiört. - Låga driftskostnader. - Slippa fastighetsavgiften under 15år, annars ca 8000kr/år. -Slippa tänka på renovering mm. Järvstagläntan är ett nytt bostadsområde som nu växer fram med både villor och br-radhus endast ca 4,5km från Gävle centrum. Här bor du med naturen runt knuten men ändå mycket nära till Gävles stadsliv och alla bekvämligheter. Hemlingby nås med kort cykeltur om så önskas och har ett friluftsområde som är Gävles största rekreationsområde. Det ligger i ett stort naturreservat drygt tre kilometer söder om Gävle centrum. Här finns fina löpspår och mountainbike leder. På vintern finns möjlighet att både åka längdskidor i preparerade spå samt slalom för den lite yngre målgruppen. https://anebyhusgruppen.se/vara-husmodeller/diameter/

  • Premium

Visar alla 2