Mäklare Michaela Bolins

Michaela Bolins

Om mig

Jag tror mig veta att gott samarbete och en engagerad mäklare är betydande för att nå en lyckad bostadsaffär. Jag är uppvuxen i Alfta, Hälsingland och har efter examen på Gävle Högskola arbetat på SkandiaMäklarna i Uppsala i ca fyra år, sedan fyra år är jag återigen i Gävle och förmedlar bostäder i Gävleborgs län. Jag har hög energi och drivs av nå hög kundnöjdhet! Går du i sälj- eller köptankar är du varmt välkommen!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Ölbovägen 335, Verkebro, Gävle kommun
 • Idag kl 13:00
Ölbovägen 335, Verkebro, Gävle kommun, bild 2
Ölbovägen 335, Verkebro, Gävle kommun, bild 3

Ölbovägen 335

Villa
Verkebro, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
1 395 000 kr
76 + 20 m²
3 rum
1 465 m² tomt

Välkommen till ett charmigt boende med lantligt läge med natur och skog runt knuten. Huset fördelar sig om 1 1/2-plan och har en hall och ett renoverat badrum på entréplanet. Vidare finns ett kök och vardagsrum i öppen planlösning. Här finns en kamin för värme och extra mysfaktor. Övre plan har två sovrum och en toalett. På fastigheten finns en uthuslänga med vedbod och förvaringsutrymme samt en timrad gäststuga. Stora renoveringar gjorda så som ny 3-kammarbrunn, nytt tak och nya fönster (-17). Ca 15 minuter med bil nås Hemlingby köpcentrum med all tänkbar service. Välkommen hem!

 • Premium
Klasbärsvägen 1K, Sätra, Gävle kommun
 • Imorgon kl 16:30
Klasbärsvägen 1K, Sätra, Gävle kommun, bild 2
Klasbärsvägen 1K, Sätra, Gävle kommun, bild 3

Klasbärsvägen 1K

Lägenhet
Sätra, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
895 000 kr
44,1 m²
1 rum
vån 1/1
2 459 kr/mån
20 295 kr/m²

Välkomna till ett bekvämt boende! Här fördelas boendeytan i ett plan och det finns en välkomnande hall med gott om avhängning av ytterkläder genom garderob med skjutdörrar. Vidare finns ett fint kök med matplats framför fönster. Sort rum med plats för flera möbleringasalternativ och utgång till den inglasade uteplatsen och husets baksida, Badrum renoverat 2017 med bla. duschhörna och tvättmaskin. Det finns också en stor altan med trätrall på framsidan. Trivsam insynsskyddad tomt på baksidan och även fina ytor vid entrén. Vid husets entré finns också ett rymligt förråd för extra förvaring. Här bor man i ett lugnt område med närhet till bussar, naturen och till Sätra Centrum med affärer och hälsocentral. Välkommen hem!

 • Premium
Furumovägen 18, Stigslund, Gävle kommun
Furumovägen 18, Stigslund, Gävle kommun, bild 2
Furumovägen 18, Stigslund, Gävle kommun, bild 3

Furumovägen 18

Lägenhet
Stigslund, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
1 195 000 kr
58 m²
2 rum
vån 8/9
3 165 kr/mån
20 603 kr/m²

Välkommen till denna 2:a med inglasad balkong belägen högt upp på våning 8 av 9 i huset! Här bor du i en välplanerad lägenhet med ett härligt ljusinsläpp. Vardagsrummet är rymligt, ger plats åt flera möbleringsalternativ och har utgång till den inglasade balkongen med en fantastisk utsikt över trädtoppar och Gävle med omnejd. Här kan du njuta av milslång utsikt och vackra solnedgångar. Vidare finns ett kök med matplats framför fönster, en välkomnande hall och en klädkammare med mycket plats för förvaring. Sovrum med plats för dubbelsäng och från hallen nås ett fräscht badrum med duschhörna och tvättmaskin. Till lägenheten hör ett vindsförråd och i avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV. I fastigheten finns hiss och tvättstuga i markplan. Parkering finns att hyra för 200kr/mån. Här bor du i en trivsam och välskött förening i ett populärt område med närhet till natur, mataffärer och smidiga kommunikationer till Centrum. Kort promenadavstånd till Gavlehov och trevliga skid- och motionsspår. Välkommen hem!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Ekvägen 5, Bergby, Gävle kommun

Ekvägen 5

Villa
Bergby, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
695 000 kr
198 + 4 m²
7 rum
966 m² tomt

Välkommen till denna rymliga villa i trivsamt och lugnt område i Bergby! Här finns stora ytor att disponera. Det finns en välkomnande hall, ett kök med matplats och en gäst-wc. En halv trappa ned finns två allrum och tre sovrum. Badrum med stort renoveringsbehov då det idag enbart finns badkar och tvättmaskin, intilliggande wc. Från hallen nås även ett sovloft samt förråd beläget våningen ovanför köket. Uppvärmning via luft/vattenvärmepump installerad 2021. På tomten finns ett kallgarare och en carport samt ett förråd. I Bergby finns matbutik, restaurang, bageri, godisbutik, blomaffär, förskola och skola. Idrottshall, fotbollsplaner, vårdcentral och apotek. Härifrån har du även närhet till det populära Totrabadet och en fin diskgolfbana, I Norrsundet hittar du restaurangen Bergmans Fisk och i Axmarby ligger Restaurang Axmar Brygga. Härifrån finns också bra kommunikation via bussförbindelse till Gävle. Närhet till E4ans på- och avfart, Välkommen!

Hillmansgatan 11B, Brynäs, Gävle kommun

Hillmansgatan 11B

Lägenhet
Brynäs, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
1 250 000 kr
77 m²
3 rum
vån 3/3
3 394 kr/mån
16 234 kr/m²

Varmt välkomna till denna välplanerade trea med balkong i söderläge! Lägenheten har en välkomnande och stor hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder och garderober för förvaring. Badrum med badkar och tvättmaskin. Kök med goda arbetsytor och plats för matgrupp framför fönster. Stort vardagsrum med plats för soff- och matgrupp, samt utgång till en härlig balkong i soligt söderläge. Vidare finns två rymliga sovrum med garderober. I månadsavgiften om 3 394 kr ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband och bostadsrättstillägg! Brf Staffan är en populär förening med stabil och bra ekonomi, tillgång till fin innergård och övernattningsrum för gäster. Lugnt område på Brynäs med bra kommunikationer, närhet till matbutiker samt gångavstånd till Söders restaurangstråk. Allt för ett trevligt boende finner du här. Välkommen hem!

Furumovägen 18, Stigslund, Gävle kommun

Furumovägen 18

Lägenhet
Stigslund, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
1 650 000 kr
73 m²
3 rum
vån 1
3 663 kr/mån
22 603 kr/m²

Välkommen till en modern och smakfull 3:a belägen på Furumovägen 18 i populära Stigslund! Här bor du i en välplanerad lägenhet med renoverade ytskikt. Här erbjuds ett smakfullt och modernt kök med en öppen planlösning mot vardagsrummet. Vardagsrummet känns rymligt och ger plats åt flera möbleringsalternativ och har utgång till den inglasade balkongen med plats för utemöbler. Vidare finns två sovrum med plats för dubbelsäng och från hallen nås ett kaklat badrum med duschhörna och tvättmaskin. Rymlig hall med bra förvaringsmöjligheter. Till lägenheten hör ett källarförråd och i avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV. I fastigheten finns hiss och parkering finns att hyra för 100kr/mån. Här bor du i en trivsam förening i ett populärt område med närhet till mataffärer och smidiga kommunikationer till Centrum. Kort promenadavstånd till Gavlehov och trevliga motionsspår. Välkommen hem!

 • Hiss
Lilla centralgatan 41, Söder, Gävle kommun

Lilla centralgatan 41

Lägenhet
Söder, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
1 295 000 kr
97 m²
4 rum
vån 1
5 735 kr/mån
13 351 kr/m²

Varmt välkomna till denna rymliga fyra praktiskt belägen på första våningen! Här erbjuds ett kök med plats för matgrupp, rymligt vardagsrum, tre sovrum samt en väl tilltagen hall med golvvärme, bra plats för avhängning av ytterkläder. Här finns två badrum, det ena med badkar och det andra med duschhörna. Lägenheten har en praktisk planlösning och gavelläge som ger ett härligt ljusinsläpp i lägenheten. I fastigheten finns hiss från markplan. Lägenheten nås via loftgång och har en mindre uteplats/altan vid lägenhetens ingång med trevlig utsikt över föreningens gård. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband och BR-tillägg. Lägenheten tillhör den attraktiva och välskötta föreningen Brf Reval med härlig sammanhållning, ordnad och stabil ekonomi. Trevlig innergård med grillplats och lekplats. Möjlighet till parkering via p-plats eller garage (200-350 kr/mån). Här bor du med ett attraktivt läge med närhet till det mesta, skolor, förskolor, matbutik, fina promenadstråk och mycket mer. En bit bort nås enkelt söders utbud av restauranger och livsmedel samt allt annat för ett bekvämt och trevligt boende! Välkommen hem!

 • Hiss
Ruddammsgatan 42, Centalt, Gävle kommun
Ruddammsgatan 42, Centalt, Gävle kommun, bild 2
Ruddammsgatan 42, Centalt, Gävle kommun, bild 3

Ruddammsgatan 42

Lägenhet
Centalt, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
1 550 000 kr
59 m²
2 rum
vån 4/5
4 683 kr/mån
26 271 kr/m²

Varmt välkommen till denna centralt belägna 2:a på Ruddammsgatan 42! Lägenheten är välplanerad och erbjuder en välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläder. Intill finns ett helkaklat och smakfullt renoverat badrum med bla. duschhörna och kombinerad tvättmaskin/torktumlare, Vidare finns ett rymligt vardagsrum med plats för flera möbleringsalternativ och utgång till inglasad balkong. Sovrummet ger plats för dubbelsäng och har en praktisk klädkammare intill. Fint och stort kök med bra skåp för förvaring samt plats för matgrupp. Lägenheten är belägen på våning fyra och hiss finns från entréplanet! Här bor du i en stabil förening som erbjuder sina medlemmar tillgång till renoverad tvättstuga, bastu med loungedel, samlingslokal, cykelförråd samt gemensam uteplats på innergården. På Ruddammsgatan 42 bor du även med närhet och gångavstånd till restauranger, shopping, livsmedelsbutiker, Gävle Centralstation och Boulognerskogen. Välkommen hem!

 • Premium
 • Hiss
Fältspatvägen 18C, Sätra, Gävle kommun

Fältspatvägen 18C

Radhus
Sätra, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
2 095 000 kr
96,7 + 47 m²
4 rum
5 078 kr/mån
21 665 kr/m²

Välkommen till detta välskötta och fina radhus i populär och omtyckt förening! Radhuset fördelar sig om 2 plan plus källare och har ett bra läge i området och en trivsam uteplats på husets baksida med soligt västerläge. Entréplanet har en välkomnande hall, nyrenoverad gäst-wc och ett rymligt vardagsrum. Köket har en öppen planlösning mot vardagsrummet och utgång till en lättskött trädgårdstäppa och uteplats med kvällssol. Här finns altan med markis och plats för både grill och odlingslådor om så önskas. Det övre planet har ett renoverat badrum och tre sovrum varav det ena har utgång till balkongen. Här finns också en klädkammare för extra förvaring. Källarplanet har ett sovrum, klädkammare/förvaringsyta och en tvättstuga/duschrum med arbetsyta, dusch och bastu. Mycket födelaktig avgift där värme, el, vatten, bredband, kabel-TV, br-tillägg och garageplats i länga med motorvärmare ingår. Brf Bäckhagen är en trivsam föreningen med gemensamma gräsytor och lekplats i området. Här bor du i barnvänligt och lugnt område med bra kommunikationer och närhet till all tänkbar service i Sätra. Välkommen hem!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Brynäsgatan 109, Brynäs, Gävle kommun

Brynäsgatan 109

Lägenhet
Brynäs, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
695 000 kr
27 m²
1 rum
vån 1/4
2 106 kr/mån
25 741 kr/m²

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR VISNING! Perfekt första bostad, studentbostad eller pendlarbostad. Snabbt tillträde kan ske! Här erbjuds en modern och praktisk etta, bekvämt belägen på första våningen. Nytt kök -20 utrustat med induktionshäll, integrerad och rostfri ugn, fläkt samt kyl/frys. Duschrummet renoverades -20 med kakel och klinker, vidare har lägenheten genomgående nya golv och ytskikt. Hallen är inbjudande och rymlig med plats för avhängning. Allrum med plats för soffa samt tillhörande möblering. HSB Brf Herrgårdshagen är en välskött och stabil förening med en härlig gemenskap, god ekonomi och en tydlig och långsiktig plan för framtida förbättringar. Föreningen tillhandahåller bland annat tvättstuga, bastu, gym, en vacker innergård samt en modern och rolig lekplats. I månadsavgiften om 2106kr ingår värme, vatten, digital-TV, bredband och bostadsrättstillägg. Här bor du med ett av Brynäs trevligaste lägen. I närområdet finner du T-Uddens naturreservat där du kan ta en härlig kvällspromenad längs vattnet. I området finns även Fjällbackens köpcentrum med sitt utbud av butiker och busskommunikation som snabbt tar dig till centrala Gävle. Vid intresse, kontakta ansvarig mäklare för visning!

 • Hiss
Fönsterlavsvägen 4, Järvstagläntan, Gävle kommun

Fönsterlavsvägen 4

Villa
Järvstagläntan, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
5 750 000 kr
145 m²
7 rum
669 m² tomt

Välkommen till denna rymliga villa i nya familjevänliga området - Järvstagläntan! Huset fördelar sig om två plan och har en modern planlösning om 145 kvm. Huset är ett nybyggt Anebyhus Fokus 145 med 6 rok varav 4 sovrum. Här välkomnas du av dubbeldörr och en ljus entré med klinkergolv. Entréplanet erbjuder en social och öppen yta med kök vardagsrum och matplats. Från köket nås husets baksida och trädgård. För den som önskar finns möjlighet att sätta in både kamin samt köksö efteråt. Det går även enkelt att dela av vardagsrummet för den som önskar ytterligare ett sovrum. Vidare på entréplanet finns en rymlig tvättstuga med groventré och ett helkaklat badrum med dusch. Det övre planet ger plats för allrum/tv-rum, fyra sovrum varav ett masterbedroom med klädkammare intill. Här finns också ett helkaklat badrum med möjlighet till badkar eller dusch. Huset är välisolerat och värms med modernaste värmepumpen från Nibe med återvinning. För den som önskar eldstad finns förberett kaminmontage i bjälklag och tak, samt ett giltig bygglov för typ Contura 556. På den grusade uppfarten finns ett garage med plats för en bil. Inflyttningsklart klart under Q3 2023. Området Järvstagläntan är ett naturskönt nytt bostadsområde som nu växer fram i Järvsta och södra delen av Gävle. Här byggs 10 villor och 12 brf-radhus med naturen runt knuten men ändå mycket nära (4,5 km) till Gävles stadsliv och alla bekvämligheter. I Järvsta finns en förskola och bara inom någon kilometer ett mycket stort serviceutbud såsom flertalet mataffärer, restauranger, skolor och serviceområden som Kryddstigen, Sörby urfjäll och Hemsta. Hemlingby nås med kort cykeltur och har ett friluftsområde som är Gävles största rekreationsområde. Här finns fina löpspår och mountainbikeleder. På vintern finns möjlighet att både åka längdskidor i preparerade spår samt slalom för den lite yngre målgruppen. Ca 300 meter bort ligger Gästrikeleden som är en vandringsled som sträcker sig från Uppland och slingrar sig genom hela Gästrikland. E4ans på- och avfart nås enkelt för dig som pendlar eller reser till närliggande städer. Området har närhet till busshållplats och fina cykelstråk för enkel resa mot Gävle City och Furuvik/Skutskär. Tågkommunikation finns från både Gävle och Furuvik. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information om visning!

 • Uteplats
Femte Tvärgatan 17A, Brynäs, Gävle kommun

Femte Tvärgatan 17A

Lägenhet
Brynäs, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
650 000 kr
26 + 4 m²
1 rum
vån 1
2 226 kr/mån
25 000 kr/m²

Varmt välkomna till en välplanerad etta lämplig som student eller förstaboende med bra läge på expansiva Brynäs. Välplanerad boendeyta med välkomnande hall, badrum med dushhörna, rum och köksdel intill. Lägenheten har bra ljusinsläpp med skyddat läge mot innergården. Låg månadsavgift som även inkluderar bredbandet (100mbit) och välskött förening. Smidigt beläget en trappa ner finns både tvättstuga och förråd i samma trappuppgång. Lägenheten ligger endast en kort promenad från Brynäs centrum och till Tågstationen tar det ca 10 minuter att gå. Välkommen hem!

Silverlavsvägen 6, null, Gävle kommun

Silverlavsvägen 6

Tomt
Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
1 495 000 kr
1 223 m² tomt

Tillfälle att förvärva en hörntomt om 1 223 kvm med möjlighet att förverkliga drömmen om att bygga nyproducerad villa i det nyetablerade och trivsamma området Järvstagläntan. Detaljplanen ger utrymme för 1 eller 1-1/2-plansvilla med en total byggrätt på 250 kvadratmeter, se mer i bifogad detaljplan. Tätt samarbete finns med Anebyhus och Reformhus. Kontakta mäklaren för förslag på husmodeller och kontakt med husleverantör. Bilderna är endast exempel på några av leverantörernas husmodeller. Silverlavsvägen är en kommunal väg som asfalteras och får belysning 2023. Kommunalt VA. el och fiber är förberett till tomtgräns Fördelar med nyproduktion: - Vara med och påverka vilken typ av hus du vill bo i. - Välja vilka material du vill ha interiört och exteriört. - Låga driftskostnader. - Energisnålt - Ingen fastighetsavgift kommande 15 år (annars ca 8000kr/år) - Minimalt med underhåll närmsta år, vad skönt att slippa renovering :) Området Järvstagläntan är ett naturskönt nytt bostadsområde som nu växer fram i Järvsta och södra delen av Gävle. Här byggs 10 villor och 12 brf-radhus med naturen runt knuten men ändå mycket nära (4,5 km) till Gävles stadsliv och alla bekvämligheter. I Järvsta finns en förskola och bara inom någon kilometer ett mycket stort serviceutbud såsom flertalet mataffärer, restauranger, skolor och serviceområden som Kryddstigen, Sörby urfjäll och Hemsta. Hemlingby nås med kort cykeltur och har ett friluftsområde som är Gävles största rekreationsområde. Här finns fina löpspår och mountainbikeleder. På vintern finns möjlighet att både åka längdskidor i preparerade spår samt slalom för den lite yngre målgruppen. Ca 300 meter bort ligger Gästrikeleden som är en vandringsled som sträcker sig från Uppland och slingrar sig genom hela Gästrikland. E4ans på- och avfart nås enkelt för dig som pendlar eller reser till närliggande städer. Området har närhet till busshållplats och fina cykelstråk för enkel resa mot Gävle City och Furuvik/Skutskär. Tågkommunikation finns från både Gävle och Furuvik. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information och visningsanmälan!

Visar alla 13