Mäklare Lilian Le

Lilian Le

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Stålnäsvägen 24, Söderhamns Skärgård, Söderhamns kommun

Stålnäsvägen 24

Villa
Söderhamns Skärgård, Söderhamns kommun
SkandiaMäklarna Söderhamn/Hudiksvall/Bollnäs
1 995 000 kr
135 m²
4 rum
1 476 m² tomt

Hitta lugnet på Stålnäsvägen med vattnet och naturen som närmsta granne! Här finner du ett välplanerat boende med stor potential. Med sina stora sociala ytor, fantastiska läge och utsikt mot vattnet ger det dig en bra grund för att skapa ditt drömboende. Planlösningen är utformad som ett H och erbjuder en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter. Badrummet är helkaklat med dusch och bastu. Vidare in finns två sovrum varav ena har utsikt mot vattnet. Köket har generöst med förvaring och goda arbetsytor. Härifrån nås även den stora altanen i västerläge och utsikt mot vattnet. Bostaden har två stora sällskapsrum som med enkla medel kan göras om till ytterligare ett sovrum om så önskas. Separat tvättstuga och en wc finns också. Utöver detta finns två mindre byggnader på tomten som ger plats för ytterligare förvaring. Här finns även förutsättningarna att skapa ett gästrum eller kontor. Planritning kommer inom kort! Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Obs. bostaden är inrökt. Söderhamns skärgård är en självklart plats för dig som vill bo i en lugn miljö. Härifrån har du ca. 2,5 timme till Stockholm, 15 minuter till Söderhamns Centrum och endast några minuter med bil till Söderhamns Golfklubb och Storsand med sin härliga badstrand. Välkommen på visning!

Fältspatvägen 38, Sätra, Gävle kommun

Fältspatvägen 38

Lägenhet
Sätra, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
850 000 kr
49 m²
1 rum
vån 2/5
2 401 kr/mån
17 347 kr/m²

Välkommen till denna fina lägenhet i populära Brf Sätra! Här erbjuds en välplanerad lägenhet med en välkomnande hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder och garderober för extra förvaring. Rymligt vardagsrum med sovalkov ger utrymme för flera möbleringsalternativ. Från vardagsrummet når du även lägenhetens inglasade balkong. Köket erbjuder goda förvaringsutrymmen, arbetsytor och plats för matgrupp. Här finns också ett fräscht helkaklat badrum med duschhörna. I den låga avgiften om 2401kr/mån ingår värme, vatten, kabel-TV, bredband, parkeringsplats och bostadsrättstillägg. Till lägenheten hör ett förråd och ett matkällarförråd. I fastigheten finns också hiss. Här bor du i ett lugnt område med närhet till det mesta så som träningsanläggningar, skolor, förskolor, livsmedelsbutik och mycket mer. Bussförbindelserna till centrala Gävle är riktigt bra, föredrar du att cykla är du nere på stan på ca 10 minuter. Det är en populär förening med egen vaktmästare som finns tillgänglig dagtid. I föreningen finns även uthyrningslägenhet, hobbyrum och samlingslokal. Vid intresse, kontakta ansvarig mäklare för visning!

  • Balkong
  • Hiss
Brynäsgränd 14, Brynäs, Gävle kommun
Brynäsgränd 14, Brynäs, Gävle kommun, bild 2
Brynäsgränd 14, Brynäs, Gävle kommun, bild 3

Brynäsgränd 14

Lägenhet
Brynäs, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
695 000 kr
21,2 m²
1 rum
vån 1/3
1 783 kr/mån
32 783 kr/m²

Nu tillsaluförs en perfekt etta för dig som söker en övernattningslägenhet eller bostad under studieperioden! Här erbjuds en smakfullt renoverad lägenhet med genomgående ljusa ytskikt och ekparkettgolv. Bostaden har ett allrum ger plats för både säng, mindre soffgrupp och matbord om så önskas. Renoverad köksdel med bra skåpluckor för förvaring, spishäll, fläkt, ugn, diskmaskin och kyl/frys. Mycket fint helkaklat badrum med rymlig duschhörna, handfat och toalett. Till lägenheten hör två förråd och i den låga avgiften om 1783 kr/månad ingår värme, vatten, kabel-TV, bredband och bostadsrättstillägg. Med detta centrala läge på Brynäs har du närhet till Brynäs Centrum med sitt utbud av matbutiker, pizzerior och goda bussförbindelser till rådhustorget. Härifrån tar du dig även enkelt till högskolan och centralstationen med en kortare cykeltur! Vid intresse, kontakta ansvarig mäklare för visning!

  • Premium
Kaplansgatan 15, Centralt, Gävle kommun
  • Budgivning pågår
Kaplansgatan 15, Centralt, Gävle kommun, bild 2
Kaplansgatan 15, Centralt, Gävle kommun, bild 3

Kaplansgatan 15

Lägenhet
Centralt, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
1 295 000 kr
46 m²
1.5 rum
vån 2/3
3 263 kr/mån
28 152 kr/m²

- Hiss från markplan! - Centralt läge! - Renoverat badrum! - Balkong i västerläge! Här erbjuds ett rymligt boende med välplanerade ytor fördelat på 46kvm. Bostaden har en rymlig hall med garderober med spegeldörrar, samt plats för avhängning av ytterkläder. Köket är fullutrustat med spis, fläkt, diskho, kyl/frys och även diskmaskin. I köket finns även plats för matgrupp. Vidare in finns vardagsrummet med plats för soffgrupp och en praktisk skiljevägg ger en separat sovdel med plats för dubbelsäng. Från vardagsrummet nås även bostadens balkong i bästa läge med sol större delen av dagen. Badrummet är helkaklat med dusch, toalett och tvättställ. I avgiften ingår det mesta - värme, vatten, kabel-TV, bredband och bostadsrättstillägg. Till lägenheten upplåts även ett vinds- och källarförråd! Här bor du mycket centralt med närhet till bland annat stortorget med sitt utbud av shopping, caféer och restauranger. Härifrån har du även närhet till vackra boulognerskogen med fina promenadstråk, kommunikationer och skolor. Högskolan når du enkelt med en kortare cykeltur eller kollektivtrafik. Detta är en bostad med ett perfekt läge i hjärtat av centrala Gävle! Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Gamla Byvägen 15, Långsand, Älvkarleby kommun
Gamla Byvägen 15, Långsand, Älvkarleby kommun, bild 2
Gamla Byvägen 15, Långsand, Älvkarleby kommun, bild 3

Gamla Byvägen 15

Villa
Långsand, Älvkarleby kommun
SkandiaMäklarna Gävle
2 600 000 kr
100 + 36 m²
3 rum
1 310 m² tomt

I havs- och naturnära Långsand finner du detta trivsamma hus med allt i ett plan! Huset har under säljarnas ägo renoverats med nytt kök, genomgående nya och uppfräschade ytskikt samt öppnat upp väggar för att få en mer öppen planlösning. Här erbjuds 3 rum och kök, samt ett fantastiskt uterum i söderläge. Köket är modernt med ljusa luckor, rostfria vitvaror och ger plats för matgrupp. Vardagsrummet ger plats för större soffgrupp, samt har en centralt placerad eldstad. I anslutning till vardagsrummet finns även en matplats för större matgrupp som är perfekt för sociala sammanhang med familj och vänner. Vidare in finns två sovrum, tvättstuga som är utrustad med allt som behövs och badrum med intilliggande bastu. Utöver detta finns ett A-hus med kokvrå och loftsäng och en garagebyggnad med goda ytor för förvaring. Tomten är välskött och insynsskyddad från grannar med härligt växlighet. Här finns även en pool med uppvärmning, utekök för härligt häng under varma sommardagar. I trädgården finns även en liten fiskedamm (fiskar ingår). Här bor du i ett lugnt och trivsamt område med sandstränder, härliga promenadstråk, tennisbanor, kanotklubb och mycket mer. Övrigt i närheten finns även Mellansveriges riviera, Rullsands Havsbad och Camping, med kilometerlånga stränder och restaurang, här finns även Billuddens naturreservat. Långsand har även tillgång till båthamn med möjlighet att hyra båtplats och busskommunikation, in till Skutskär, där man enkelt via buss eller tåg kan ta sig till Älvkarleby, Tierp, Gävle och Uppsala. I Skutskär finns annars all övrig service i form av matbutiker och allt annat basutbud. Gamla Byvägen 15 är ett perfekt boende för dig som vill bo bekvämt och ha naturen alldeles runt hörnet! Vid intresse, kontakta ansvarig mäklare för visning!

  • Premium
  • Uteplats
Brändströmsgatan 9A, Centralt/Väster, Gävle kommun
Brändströmsgatan 9A, Centralt/Väster, Gävle kommun, bild 2
Brändströmsgatan 9A, Centralt/Väster, Gävle kommun, bild 3

Brändströmsgatan 9A

Lägenhet
Centralt/Väster, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
725 000 kr
22,5 m²
1 rum
vån 1/3
2 187 kr/mån
32 222 kr/m²

Chans att förvärva en renoverad och välplanerad etta där allt lösöre ingår! Här bor du i en välplanerad lägenhet med generös takhöjd om 2,70m och öppen planlösning som ger plats för säng, soffa och mindre matgrupp. Bostaden har ett praktiskt kök med diskmaskin och ett helkaklat badrum med golvvärme, samt goda förvaringsmöjligheter. Genomgående renoverad med ljusa materialval såsom vitmålade väggar och ekparkettgolv. I den låga avgiften om 2187kr/mån ingår värme, vatten, kabel-TV och el. Bostaden är belägen i närheten av lummiga Boulongerskogen med sina vackra promenadstråk och badplats, samt i närheten till Gävle sjukhus och busskommunikation. Med en kortare promenad/cykeltur finner du mataffär, högskolan och stortorget med sitt utbud av caféer, restauranger och affärer. En perfekt bostad för dig som studerar eller behöver en övernattningsbostad. Allt som finns på bilderna/på visningen ingår i köpet. Vid intresse, kontakta ansvarig mäklare för visning!

  • Premium
Brunnsgatan 66, Söder, Gävle kommun
Brunnsgatan 66, Söder, Gävle kommun, bild 2
Brunnsgatan 66, Söder, Gävle kommun, bild 3

Brunnsgatan 66

Lägenhet
Söder, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
1 250 000 kr
30 + 5 m²
1 rum
vån 2/8
1 601 kr/mån
41 667 kr/m²

Varmt välkomna till denna renoverade etta med oslagbart läge på söder! Här erbjuds ett praktiskt och modernt boende med genomgående nyare ytskikt. Badrum (2017) med kakel, klinker och golvvärme, fullutrustat kök (2017) med rostfria vitvaror och ett allrum med plats för säng och soffa. Utöver detta har bostaden ett möblerbart uterum i västerläge med skjutfönster. I den låga avgiften om 1601kr/månad ingår värme, vatten, kabel-TV, bredband, parkeringskort samt bostadsrättstillägg. Till lägenheten hör även ett förråd som bekvämt finns på samma våning. Lägenheten tillhör en mycket välskött och populär bostadsrättsförening med låga avgifter och låg belåning. Här bor du med ett av söders bästa lägen med gångavstånd till allt - Gävle högskola, Gävles Centralstation, busskommunikation, mataffärer, stortorget samt söders breda utbud av restauranger. Vid intresse, kontakta ansvarig mäklare!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Östanåvägen 52, null, Älvkarleby kommun
Östanåvägen 52, null, Älvkarleby kommun, bild 2
Östanåvägen 52, null, Älvkarleby kommun, bild 3

Östanåvägen 52

Övrigt
Älvkarleby kommun
SkandiaMäklarna Gävle
3 895 000 kr

Nu har du chansen att förvärva en fastighet med egen restaurang och två lägenheter! På entréplan finns allt för dig som drömmer om att driva en egen restaurangverksamhet. Här finns ett fullutrustat kök, bardisk, goda arbetsytor och diskutrymme. På entréplan finns även en gästtoalett. Restaurangen har renoverats med nytt kakel och klinker, ny el, nya element, ommålning och nytt badrum. En våning upp finns två rymliga lägenheter som uppskattas vara ca 80kvm vardera. Lägenhet 1: 3rok. Totalrenoverades 2009 och har ett kök som är nästintill oanvänt. Helkaklat badrum med golvvärme, nya fönster, nya innerdörrar, ny el, nya element och ny ytterdörr. Lägenhet 2: 4rok. Genomgående äldre ytskikt, ny ytterdörr. Utöver detta har byggnaden dränerats, lagt ny asfaltering runt byggnaden, avgränsat fastigheten med mur och lagt nytt tak. Fastigheten har stått tom en längre tid, därav finns inga intäkter att räkna på. Vid intresse, kontakta ansvarig mäklare!

  • Premium
Båtsmansvägen 1, Marmaverken, Söderhamns kommun

Båtsmansvägen 1

Villa
Marmaverken, Söderhamns kommun
SkandiaMäklarna Söderhamn/Hudiksvall/Bollnäs
750 000 kr
98 + 48 m²
4 rum
1 065 m² tomt

- Hörnfastighet! - Bergvärme som installerades 2018! - Belägen i ett lugnt område nära till skog och natur! Här ges chansen att förvärva en hörnfastighet med en bostadsbyggnad med enorm potential. Med en boarea om närmre 100kvm erbjuder det här huset fyra rum och kök fördelat på två plan + källare. På entréplan finns en farstu med plats för avhängning och vidare in finns ett fullutrustat kök med plats för matgrupp (ny fläkt kommer installeras av ägaren). I anslutning till köket finns ett sovrum med garderober. På entréplan finns även ett rymligt vardagsrum med plats för större soffgrupp. En murstock finns centralt placerad i bostaden och ger dig möjligheten att installera en eldstad för ytterligare en värmekälla. På övre plan finns två sovrum varav ett "huvudsovrum" med plats för dubbelsäng och annat möblemang. Här finns även ett större förvaringsutrymme som kan göras om till en praktisk walk-in-closet, utöver det finns även garderober för maximal förvaring. Det andra sovrummet ger plats för säng, skrivbord och har platsbyggda garderober. Badrummet är i äldre skick med plastmatta och badkar. På övre planet finns även en rymlig och möblerbar balkong. Källaren består utav ett förråd, matkällare, pannrum och en tvättstuga med dusch! Utöver bostadsbyggnaden finns ett rymligt förrådsutrymme, garage och carport. Huset är beläget i ett lugnt område med närhet till pizzeria och busskommunikaton som enkelt tar dig till Söderhamns centrum samt resecentrum. Här bor du även med skog och natur runt hörnet! Vid intresse, kontakta ansvarig mäklare för visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Brändströmsgatan 3A, Centralt/Väster, Gävle kommun
Brändströmsgatan 3A, Centralt/Väster, Gävle kommun, bild 2
Brändströmsgatan 3A, Centralt/Väster, Gävle kommun, bild 3

Brändströmsgatan 3A

Lägenhet
Centralt/Väster, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
840 000 kr
26 m²
1 rum
vån 1/4
2 106 kr/mån
32 308 kr/m²

Varmt välkomna till denna fantastiska och stilrena etta om 26kvm nära centrum! Här bor du i en välplanerad lägenhet med generös takhöjd om 2,70m och öppen planlösning, med sovalkolv, rymlig med plats för soffa och mindre matgrupp. Bostaden har ett fullt utrustat kök med diskmaskin, inbyggd häll och ugn och ett helkaklat badrum med golvvärme och infällda spotlights i taket. I hallen är det klinkergolv samt garderob för förvaring. Genomgående renoverad 2017 med ljusa materialval såsom vitmålade väggar, ekparkettgolv. I den låga avgiften om 2106kr/mån ingår värme, vatten, hushållsel, kabel-tv och bostadsrättstillägg. Bostaden är belägen i närheten av lummiga Boulongerskogen med sina vackra promenadstråk och badplats, samt i närheten till Gävle sjukhus och busskommunikation. Med en kortare promenad/cykeltur finner du mataffär, Högskolan i Gävle och Stortorget med sitt utbud av caféer, restauranger och affärer. En perfekt bostad för dig som studerar eller behöver en övernattningsbostad. Vid intresse, kontakta ansvarig mäklare för visning!

  • Premium
Norralagatan 24A, Centralt, Söderhamns kommun

Norralagatan 24A

Lägenhet
Centralt, Söderhamns kommun
SkandiaMäklarna Söderhamn/Hudiksvall/Bollnäs
550 000 kr
50 m²
2 rum
vån 1/2
3 500 kr/mån
11 000 kr/m²

- Välplanerad! - Bekvämt belägen på första våningen! - Nära till centrum! Här erbjuds en genomgående fin lägenhet med närhet till både centrum och natur! Hallen ger plats för avhängning, vidare in finns köket med ljusa luckor och rostfria vitvaror. Här finns även plats för matgrupp. I anslutning till köket finns sovrummet som rymmer en dubbelsäng och skrivbord, samt har platsbyggda garderober. Vardagsrummet är stort och ger plats för både matgrupp och soffgrupp. Bostaden har också ett fräscht badrum som har renoverats med våtrumsmatta och tapet. Utöver detta finns även en klädkammare, samt två tillhörande förråd för maximal förvaring. Ett perfekt boende för dig som vill bo bekvämt, endast en halv trappa upp! Vid intresse, kontakta ansvarig mäklare!

Norralagatan 17A, Centralt, Söderhamns kommun

Norralagatan 17A

Lägenhet
Centralt, Söderhamns kommun
SkandiaMäklarna Söderhamn/Hudiksvall/Bollnäs
525 000 kr
57 m²
2 rum
vån 1/3
3 765 kr/mån
9 211 kr/m²

Välkommen till denna charmiga och moderna tvåa vars generösa ljusinsläpp gör det lätt att trivas! Här erbjuds en välplanerad lägenhet med en inbjudande och funktionell hall med inbyggda garderober och goda avhängningsmöjligheter. Kök med ljusa luckor, goda arbetsytor och bra förvaring. Vardagsrummet är rymligt och ger plats för större soffgrupp. Från vardagsrummet nås även bostadens balkong med eftermiddagssol. Vidare finns sovrummet med platsbyggda garderober och plats för dubbelsäng. Renoverat badrum med våtrumsmatta och tapet, utrustat med tvättställ, toalett och dusch! Från Norralagatan 17A har du närhet till centrum med sitt utbud av affärer, restauranger och caféer. Här har du även närhet till busskommunikation! Vid intresse, kontakta ansvarig mäklare för visning!

  • Balkong

Visar alla 12