Hertsånger 2:34

Ånäset, Robertsfors kommun Se på karta

550 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 977 m²

Missa inte detta unika tillfälle att förverkliga er dröm om ett naturskönt boende vid havet! Vi erbjuder nu en fantastisk tomt i den populära Långviken, som kommer att få era hjärtan att klappa lite extra.

Hertsånger 2:34 är en imponerande tomt på hela 1 977 kvm, som erbjuder er gott om utrymme att skapa er egen idyll. Med solen som följeslagare från morgon till kväll kan ni se fram emot härliga dagar fyllda av ljus och värme. Bilderna som tagits i maj månad vid 21-tiden fångar den fantastiska kvällssolen och ger en glimt av den förtrollande atmosfären på tomten. Notera att tomten 2:35 redan är såld, vilket bekräftar dess popularitet.

Under sommardagarnas värme kan ni njuta av uppfriskande dopp i havet, med den mjuka sanden mellan tårna eller vid de soliga klipporna intill naturreservatet. Just det faktum att området är ett naturreservat betyder att det kommer att bevaras orört och inte bebyggas på andra sidan viken. Här kan ni uppleva havets ständiga skiftningar, vandra längs kustlinjen och bli överväldigade av naturens storslagenhet. Med båt kan ni enkelt utforska de närliggande öarna, där ni finner pittoreska badvikar, sandstränder, grillplatser och fler fantastiska klippor att utforska och njuta av.

Gällande bygglov rekommenderar vi er att kontakta Robertsfors kommun för vidare information. Tomten har redan beviljats dispens från strandskyddsbestämmelserna, vilket ger er möjlighet att utforma er drömbyggnad. Den tillåtna byggnadsytan har utökats till generösa 250 m2 per tomt, vilket ger er utrymme att skapa ett hem som är anpassat efter era behov och önskemål. Robertsfors kommun rekommenderar även enskilt avlopp med infiltration som en lämplig lösning för er tomt.

Tveka inte att ta tillfället i akt och förvärva denna unika tomt som erbjuder er möjligheten att skapa ert drömboende vid havet. Kontakta oss idag för mer information och boka en visning. Det är dags att förverkliga er vision och uppleva den ultimata livsstilen vid Långviken!

Fakta:
Säljaren har anlagt väg och dragit fram vatten till tomtgräns. Säljaren betalar även anslutningsavgiften till vattenföreningen. Därefter betalar köparen 25 000kr som ett lån till vattenföreningen vilket är vanligt i kustnära områden. Vattenföreningen har en årlig kostnad på ca 1 500kr - 2 000kr. Den årliga kostnaden till vägföreningen är på 1 500kr samt en inträdesavgift i vägföreningen på 4 500kr.
Stora vägen plogas under vintern. Plogning av de mindre vägarna kan beställas av bofast i området.

Om ni känner er intresserade av detta, rekommenderar jag starkt att ni tar er ner till havet och upplever området själva. Ge er ut på en spännande utforskning och leta efter de tydliga tomtpinnarna med röda toppar, som markerar den exakta platsen. Alternativt kan ni använda er av hitta.se/tomter för att hitta och visualisera tomten direkt på er mobil.

Tveka inte att höra av er om ni har ytterligare frågor eller om det är något mer ni önskar veta. Detta är verkligen ett tillfälle ni inte vill missa!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Umeå

Kontakta mäklaren

Robin Sjöberg

Fastighetsbyrån Umeå
Mäklare Robin Sjöberg, Fastighetsbyrån Umeå
0709989845
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas