Trädgårdsberget 17

Angered, Göteborg Se på karta

1 495 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
621 m²
Antal besök
492
Dagar på Hemnet
15

För Göteborgs Stads räkning säljer vi nu fyra tomter mitt i hjärtat av Angered. Med en känsla av svensk småstadsidyll ligger detta område som i en oas mitt i staden. Här finns allt från livsmedelsaffärer och klädbutiker till vårdcentral, bibliotek och en livlig torghandel. På torget ligger även Blå Stället som är ett kulturellt centrum med teater, biograf, sim - och ishall samt andra fritidsaktiviteter. Angered har naturen inpå knuten och här är det nära till både bad, fiske, svampplockning och friluftsliv i naturreservatet Vättlefjäll med sin orörda natur. Här bor ni med närhet till goda kommunikationer samt vardaglig bekvämlighet med närliggande butiker. Goda kommunikationer finns i området vid Angereds torg finns såväl buss som spårvagn med ett flertal linjer. Här finns människor, kunskaper och kultur från hela världen vilket gör det till ett levande och uppskattat bostadsområde.

VIKTIGT INFO:
Tomten säljs med friskrivningsklausul som innebär att man efter köpet inte kan göra anspråk mot säljaren på grund av fel eller brister i fastigheten. Information avseende kostnader i samband med köp av fastighet/tomt och byggnation har köparen ansvaret att själv kontrollera. Gäller även information avseende detaljplan, ritningar, bygglov m m.

Budgivningen kommer påbörjas 2021-06-18

Tomten kommer inte att säljas på förhand och en köpare kommer inte att kunna köpa tomten med villkor. Tomten säljs endast till privatpersoner. Vi råder dig som intressent att ta kontakt med din bank i god tid före budgivningen startar.

Villor får bebyggas med takhöjd till nock på 7,5m. Två plan. Även generationshus får byggas.

För obebyggd tomt betalas statlig fastighetsskatt med f n 1,0 procent av taxeringsvärdet. Först när ett nyuppfört småhus är färdigställt och har fått ett värdeår vid fastighetstaxeringen, övergår småhuset och tillhörande tomtmark till systemet med kommunal fastighetsavgift. Småhus nybyggda 2012 och därefter (värdeår 2012 och senare) har f n hel befrielse från kommunal fastighetsavgift i 15 år.

Byggnadsplanen finns uppladdad under "Dokument och länkar".

Läs mer hos mäklaren
Lundin Fastighetsbyrå