Bergartsgatan 55

Aröd, Göteborg Se på karta

2 495 000 kr

Visa bud
Budgivning pågår
Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
921 m²
Antal besök
3 322
Dagar på Hemnet
29

Välkommen till lugna och gröna Källehöjden! I detta nyetablerade villakvarter, omringat av gröna skogar och äldre villor endast 13 minuter från Lilla Bommen och Nordstan, sluts nu cirkeln med 8 tomter och stora möjligheter att skapa sitt drömhem!

Letar ni efter en tomt med citynära boende men önskar ändå bo utanför centrala Göteborg har ni nu hittat hem.

Tomterna varierar från 612 - 1004 kvm och är inte knutna till någon husleverantör. Detaljplanen ger möjlighet att bebygga 20% av tomtens storlek, dock max 140 kvm BYA och med komplementbyggnad på max 40 kvm BYA. Huvudbyggnaden får bebygga max med 8 meter och komplementbyggnad med max 3,5 meter, mer info om hur byggnadshöjder räknas finns i infobladet under dokument.
Samtliga 8 tomter säljs av Göteborg Stad och försäljning sker via öppen budgivning efter planerade visningar. Inga förhandsförsäljningar kommer att ske.

På Källehöjden finns tryggheten i att alla känner alla och barnen kan lugnt leka på den gemensamma gården eller i skogsdungen precis i närheten. Området har under de senaste fem åren vuxit fram uppe på höjden ovanför Lillhagsvägen och Aröds ängar och är en dröm för barnfamiljer då flera för- och grundskolor finns på promenadavstånd.

På bekvämt avstånd nås både Backaplan och Bäckebols köpcenter med stort utbud av service. Även ombyggda Selma Lagerlöfs Torg med sin populära Fiskbil finns en kortare bilfärd bort. På andra sidan Lillhagsvägen ligger Sankt Jörgen som har SPA-hotell, restauranger och golfbana.

Längs med Lillhagsvägen går täta avgångar med Buss 52 mot Linneplatsen men som även passerar de stora knutpunkterna Backaplan och Brunnsparken vilket ger goda förbindelser runt hela stan. Centrala Göteborg nås även snabbt cykelvägen.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen