Nyproduktion

Bäckängen

Bäckängen, Älvsbyns kommun Se på karta

128 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Nyproduktion

Med Korsträskbäcken porlande i bakgrunden kan ni på Bäckängen förverkliga era planer på nybyggnation. Att kunna ha förskola och låg/mellanstadieskola på andra sidan vägen och fem minuters promenad till högstadiet är väl helt ok? Andra kallar det för närhet. Vi kallar det för Älvsbyn. Välkommen hit!

Tomterna är mellan 1 217 och 1 990 kvm stora och priserna från 155 100 kr till 237 600 kr beroende på läge och storlek. Se bifogad områdesplan. Kostnader för anslutning av el och VA tillkommer.

Köparen är införstådd med att fastigheten inte ska användas som spekulationsobjekt eller som medel för obefogad kapitalvinst. Köparen förbinder sig att på fastigheten uppföra bostadshus i enlighet med gällande plan, gällande byggregler och bestämmelser samt att färdigställa projektet inom två år från kontraktsdagen.

I köpeskillingen ingår ej anslutningsavgift för vatten, avlopp, el eller fiber. Avgifter enligt gällande VA-taxa erläggs genom att köparen till Älvsbyns Energi AB inbetalar beloppen vid anfordran.

Köparen har erbjudits tillgång till utförda geotekniska undersökningar samt möjlighet att själv undersöka fastigheten. Köparen är införstådd med att resultatet av undersökningarna representerar respektive provtagningspunkt och ej hela eller delar av området. Säljaren ansvarar ej för avvikelser från utförd geoteknisk undersökning.

Läs mer om bostaden
Fastighetsbyrån Älvsbyn

Kontakt

Erik Jonsson

Fastighetsbyrån Älvsbyn
Mäklare Erik Jonsson, Fastighetsbyrån Älvsbyn
070-383 85 54
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas