Fastighetsbyrån Älvsbyn

Fastighetsbyrån Älvsbyn

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Sihedsgatan 11, Prästgärdan, Älvsbyns kommun

Sihedsgatan 11

Villa
Prästgärdan, Älvsbyns kommun
Fastighetsbyrån Älvsbyn
1 100 000 kr
97 + 93 m²
3 rum
1 043 m² tomt

Rejäl tegelvilla med öppen planlösning i utkanten av populära Prästgärdan. Uppvuxen trädgårdstomt med bästa söderläget. Kök, vardagsrum och allrum med ljus och öppen planlösning. Renoverad källare med extra sovrum och helt nytt badrum och tvättstuga -15. Nytt plåttak och utbyggd entré. Bekvämt gångavstånd till centrum, skol- och idrottsområde och elljusspår. Huset är förbesiktigat av Vibroakustik med dolda fel-försäkring.

Gammelvägen 6, Östermalm, Älvsbyns kommun
 • Tor 28 sep
Gammelvägen 6, Östermalm, Älvsbyns kommun, bild 2
Gammelvägen 6, Östermalm, Älvsbyns kommun, bild 3

Gammelvägen 6

Villa
Östermalm, Älvsbyns kommun
Fastighetsbyrån Älvsbyn
1 500 000 kr
184 + 92 m²
6 rum
1 608 m² tomt

Här har vi en fastighet som har få jämlikar på orten. Stooort garage, kuperad tomt och en uteplats med enastående utsikt över Hund- och Rackberget. Huset bjuder likt en bröllopstårta på flera lager av fyllning. Här finns plats för det egna företaget. Kanske en hobbyverksamhet? Eller möjlighet att hyra ut en våning. Eller så behöver du utrymmet själv helt enkelt. Kort och gott, här saknas inte möjligheter!

 • Premium
Nygrensvägen 18, Prästgärdan, Älvsbyns kommun
 • Tor 28 sep kl 18:30

Nygrensvägen 18

Villa
Prästgärdan, Älvsbyns kommun
Fastighetsbyrån Älvsbyn
1 100 000 kr
138 + 115 m²
7 rum
923 m² tomt

På vårt populära Prästgärdan har vi nöjet att presentera en välskött villa från AB Svenska trähus. Med påbyggd övervåning finns här hela fem sovrum att sprida ut sig på. Dessutom garage och en hel källare med biutrymmen. Treglasfönster med aluminiumklädd utsida, tegelfasad och plåttak = lättskött utsida. Kanske bäst av allt: nyrenoverat badrum! Prydlig infart med asfalt och stenläggning. Avgränsad tomt med tät, fin häck som skyddar mot insyn. Gångavstånd till service. Förbesiktat. Fiber!

 • Plus
Idrottsvägen 15, Korsträsk, Älvsbyns kommun

Idrottsvägen 15

Villa
Korsträsk, Älvsbyns kommun
Fastighetsbyrån Älvsbyn
575 000 kr
103 + 24 m²
4 rum
1 137 m² tomt

Litet och nätt boende för familjen med krav på ett lättskött hus i ett plan. Här finns två till tre sovrum i en trevlig och praktisk planlösning, dubbla toaletter och dubbla duschutrymmen. Fönster och kök är bytta under 2000-talet tillsammans med flera kosmetiska uppdateringar. Lummig baksida i västligt läge med äppel- och pilträd. Gräsmatteskötsel står Mr Automower för, så att ni kan koncentrera er på annat. Välkomna på visning!

 • Plus
Städdjejaur 2, null, Arvidsjaurs kommun

Städdjejaur 2

Gård/Skog
Arvidsjaurs kommun
Fastighetsbyrån Älvsbyn
375 000 kr
3 rum
4,3 ha tomt

Välkomna till Städdjejaur, på tröskeln av Lappland! Här på mysig gård med egen täppa finns allt man behöver för fulländade vildmarkshelger. Mysig liten gård byggd 1936 med flera kringbyggnader. Utrymmen med självhushåll finns det för flera sovgäster, både i den gamla ladugården och i det söta lilla härbret. Utskiftet på 3 ha ger en möjlighet till självförsörjning av ved. Fram med timmerstöttingen! Det är här det börjar om du vill ha en gammeldags vinter med snö och norrsken!

Tvärsel 3, Småträsk, Älvsbyns kommun

Tvärsel 3

Gård/Skog
Småträsk, Älvsbyns kommun
Fastighetsbyrån Älvsbyn
2 150 000 kr
90 + 90 m²
3 rum
43,9 ha tomt

Slå ned bopålarna vid Borgforsälven, där öringen simmar och kräftorna vandrar. Här bland lugn och ro finns en rejäl bit mark, en åker och ett finfint skogsbestånd värderat till 2 150 000 kr. På köpet får man hus, bagarstuga, ladugård och flertalet uthusbyggnader. Samtliga byggnader har ett generellt renoveringsbehov och fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Välkomna till Tväselet 1:11!

Åkerdal 8, Sörstrand, Älvsbyns kommun

Åkerdal 8

Gård/Skog
Sörstrand, Älvsbyns kommun
Fastighetsbyrån Älvsbyn
995 000 kr
83 + 5 m²
3 rum
20,6 ha tomt

Här är det tag två fastigheter betala för en: gård med 5 ha mark och ca 15 ha i separat skogsskifte. Som gjort för småskaligt jord- och skogsbruk. På åkern ryms både hästar, höns och grönsaker. Gott om förvaringsutrymmen finns det gott om, flera stora lador och en lång länga. Här finns också möjlighet att bo väldigt billigt med vedeldning från egen skog och vatten från egen kallkälla. Ps. Virkesförrådet är bara det på 2 150 m3 och värderas till ca 760 000 kr!

Högheden 7, Högheden, Älvsbyns kommun

Högheden 7

Villa
Högheden, Älvsbyns kommun
Fastighetsbyrån Älvsbyn
1 995 000 kr
185 m²
6 rum
8,4 ha tomt

Inbäddad i grönska bland klorofyll och växtlighet hittar vi Högheden 7 som i bästa 70-talsanda bjuder på generösa sociala ytor, murad eldstad, fyra sovrum och fristående dubbelgarage. Ett komplett boende med bergvärme, beställt bredband och utrymme för den stora familjen. Dessutom en prunkande och välplanerad trädgård, infart med rundkörning och 8 ha skog - rikedom på tillväxt! Möjligheternas paradis, välkommen på visning!

 • Plus
Korsträsk 303, Korsträsk, Älvsbyns kommun

Korsträsk 303

Villa
Korsträsk, Älvsbyns kommun
Fastighetsbyrån Älvsbyn
2 795 000 kr
120 m²
5 rum
3 052 m² tomt

Låt oss presentera Heden 1:78 som likt ett kinderägg erbjuder tre populära önskningar! 1. Pedantkött enplansvilla med genomgående hög standard, värmande kamin i husets mitt och inglasning i bästa väderstreck. 2. Stora garageutrymmen med separata ingångar, för eget bruk eller för din verksamhet? 3. Sist men inte minst – lägenhet för uthyrning med ryggåstak och sovloft! Packa flyttkartongerna och styr kosan mot Korsträsk, denna möjlighet med extra allt vill du inte missa!

 • Plus
Kommunala tomter centralt, Centralt, Älvsbyns kommun

Kommunala tomter centralt

Tomt
Centralt, Älvsbyns kommun
Fastighetsbyrån Älvsbyn
52 083 kr

Välkomna till Älvsbyn och Norrbottens pärla. I Älvsbyn är livet okomplicerat och enkelt utan att man saknar nödvändig service. Närhet är ett nyckelord. Från de centralt placerade tomterna når du Älvsbyns centrum med butiker och restauranger, vårdcentral, förskolor, skolor och idrottsanläggning med fotbollsplan, ishall, badhus och mycket annat inom en kvarts promenad. Lätt! Dessutom finns Kanis skidanläggning med både utförsåkning och längdskidåkning inom 10 minuter med bil. Enkelt! Här finns också mängder med natur att utforska och berg att bestiga. Du når också Boden, Luleå och Piteå, alla inom 45 min. Perfekt! Fastighetsbyrån i samarbete med Älvsbyns kommun erbjuder centralt placerade (och redan planerade) obebyggda tomter. Tomterna är mellan 643 kvm och 1 231 kvm stora och priserna från 52 083 kr till 184 650 kr beroende på läge och storlek. Se bifogad områdesplan samt prislista. Kostnader för anslutning av el och VA tillkommer. Köparen är införstådd med att fastigheten inte får användas som spekulationsobjekt eller som medel för obefogad kapitalvinst. Köparen förbinder sig att på fastigheten uppföra bostadshus i enlighet med gällande plan, gällande byggregler och bestämmelser. Byggnation ska vara påbörjad inom 2 år och färdigställd inom 5 år, i enlighet med Plan- och bygglagen. I köpeskillingen ingår ej anslutningsavgift för vatten, avlopp, el eller fiber. Avgifter enligt gällande VA-taxa erläggs genom att köparen till Älvsbyns Energi AB inbetalar beloppen vid anfordran.

 • Nyproduktion
Kommunala tomter Korsträsk, Korsträsk, Älvsbyns kommun

Kommunala tomter Korsträsk

Tomt
Korsträsk, Älvsbyns kommun
Fastighetsbyrån Älvsbyn
20 925 kr

Korsträsk fortsätter att stiga i popularitet hos våra barnfamiljer. Det byggs nya hus på flera platser redan och det är inte så konstigt, för runt Korsträsket finns både vacker natur, flertalet butiker och en förskola. Med nybyggd gång- och cykelväg in till Älvsbyn är det närmare än aldrig förr. Fastighetsbyrån i samarbete med Älvsbyns kommun erbjuder centralt placerade (och redan planerade) obebyggda tomter. Tomterna är mellan 864 kvm och 1 137 kvm stora och priserna från 23 328 kr till 92 097 kr beroende på läge och storlek. Se bifogad områdesplan samt prislista. Kostnader för anslutning av el och VA tillkommer. Köparen är införstådd med att fastigheten inte får användas som spekulationsobjekt eller som medel för obefogad kapitalvinst. Köparen förbinder sig att på fastigheten uppföra bostadshus i enlighet med gällande plan, gällande byggregler och bestämmelser. Byggnation ska vara påbörjad inom 2 år och färdigställd inom 5 år, i enlighet med Plan- och bygglagen. I köpeskillingen ingår ej anslutningsavgift för vatten, avlopp, el eller fiber. Avgifter enligt gällande VA-taxa erläggs genom att köparen till Älvsbyns Energi AB inbetalar beloppen vid anfordran.

 • Nyproduktion
Kommunala tomter Vistträsk, Vistträsk, Älvsbyns kommun

Kommunala tomter Vistträsk

Tomt
Vistträsk, Älvsbyns kommun
Fastighetsbyrån Älvsbyn
30 537 kr

Vistträsk är kommunens västra utpost och runt Vistträsk och Muskussjöarna pågår det ständigt aktiviteter. Centralt i byn finns blandad bebyggelse med dagligvaruhandel, flera företag och en omtyckt F-3 skola med fritidshem. Vistträsk har potential att bli ett nytt Klondike då det ligger strategiskt beläget ca 25 km från Laverområdet, som är föremål för en eventuell gruvetablering i framtiden. Fastighetsbyrån i samarbete med Älvsbyns kommun erbjuder centralt placerade tomter på mellan 1 086 kvm och 1 893 kvm. Priserna varierar från 30 537 kr till 153 333 kr beroende på läge och storlek. Se bifogad områdesplan samt prislista. Kostnader för anslutning av el och VA tillkommer. Köparen är införstådd med att fastigheten inte får användas som spekulationsobjekt eller som medel för obefogad kapitalvinst. Köparen förbinder sig att på fastigheten uppföra bostadshus i enlighet med gällande plan, gällande byggregler och bestämmelser. Byggnation ska vara påbörjad inom 2 år och färdigställd inom 5 år, i enlighet med Plan- och bygglagen. I köpeskillingen ingår ej anslutningsavgift för vatten, avlopp, el eller fiber. Avgifter enligt gällande VA-taxa erläggs genom att köparen till Älvsbyns Energi AB inbetalar beloppen vid anfordran.

 • Nyproduktion
Kommunala tomter Vidsel, Vidsel, Älvsbyns kommun

Kommunala tomter Vidsel

Tomt
Vidsel, Älvsbyns kommun
Fastighetsbyrån Älvsbyn
21 546 kr

Vackra Vidsel med omnejd står ut som kommunens turistmecka med mäktiga Storforsen som fond. Många internationella gäster besöker området varje år och några tycker så bra om området att man väljer att köpa hus och flytta hit. Här pratas det tyska, franska, engelska, thailändska och många andra språk. I centrala Vidsel finns matvaruaffär och pizzeria. I byn finns också f-6 skola och den nystartade Hjärtats friskola med åk 7-9. På Hotell Storforsen finns både fin middag och aktiviteter med padel och mountainbike m.m. Vid det lilla kapellet har också många brudpar producerats genom åren. Största arbetsgivare på orten är Vidsel Test Range, ett 1650 km2 stort testområde för verifiering och validering av militära system. Här finns ca ett 80-tal anställda. Fastighetsbyrån i samarbete med Älvsbyns kommun erbjuder centralt placerade (och delvis redan planerade) obebyggda tomter. Tomterna är mellan 798 kvm och 1 037 kvm stora och priserna från 21 546 kr till 27 999 kr beroende på läge och storlek. Se bifogad områdesplan samt prislista. Kostnader för anslutning av el och VA tillkommer. Köparen är införstådd med att fastigheten inte ska användas som spekulationsobjekt eller som medel för obefogad kapitalvinst. Köparen förbinder sig att på fastigheten uppföra bostadshus i enlighet med gällande plan, gällande byggregler och bestämmelser samt att färdigställa projektet inom två år från kontraktsdagen. I köpeskillingen ingår ej anslutningsavgift för vatten, avlopp, el eller fiber. Avgifter enligt gällande VA-taxa erläggs genom att köparen till Älvsbyns Energi AB inbetalar beloppen vid anfordran.

 • Nyproduktion
Bäckängen, Bäckängen, Älvsbyns kommun

Bäckängen

Tomt
Bäckängen, Älvsbyns kommun
Fastighetsbyrån Älvsbyn
128 000 kr

Med Korsträskbäcken porlande i bakgrunden kan ni på Bäckängen förverkliga era planer på nybyggnation. Att kunna ha förskola och låg/mellanstadieskola på andra sidan vägen och fem minuters promenad till högstadiet är väl helt ok? Andra kallar det för närhet. Vi kallar det för Älvsbyn. Välkommen hit! Fastighetsbyrån i samarbete med Älvsbyns kommun erbjuder centralt placerade och obebyggda tomter. Tomterna är mellan 1 217 kvm och 1 990 kvm stora och priserna från 91 425 kr till 237 600 kr beroende på läge och storlek. Se bifogad områdesplan samt prislista. Kostnader för anslutning av el och VA tillkommer. Köparen är införstådd med att fastigheten inte ska användas som spekulationsobjekt eller som medel för obefogad kapitalvinst. Köparen förbinder sig att på fastigheten uppföra bostadshus i enlighet med gällande plan, gällande byggregler och bestämmelser samt att färdigställa projektet inom två år från kontraktsdagen. I köpeskillingen ingår ej anslutningsavgift för vatten, avlopp, el eller fiber. Avgifter enligt gällande VA-taxa erläggs genom att köparen till Älvsbyns Energi AB inbetalar beloppen vid anfordran. Köparen har erbjudits tillgång till utförda geotekniska undersökningar samt möjlighet att själv undersöka fastigheten. Köparen är införstådd med att resultatet av undersökningarna representerar respektive provtagningspunkt och ej hela eller delar av området. Säljaren ansvarar ej för avvikelser från utförd geoteknisk undersökning.

 • Nyproduktion

Visar alla 14