Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Fastighetsbyrån Älvsbyn

Fastighetsbyrån Älvsbyn

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Tjärhovsgatan 6, Altuna, Älvsbyns kommun

Tjärhovsgatan 6

Villa
Altuna, Älvsbyns kommun
Fastighetsbyrån Älvsbyn
745 000 kr
146 + 100 m²
5 rum
1 218 m² tomt

Mycket välvårdat enplans Älvsbyhus "130" på trevlig hörntomt. Genom åren har huset uppdaterats med bland annat nytt tak, fönster, kök och badrum. Inglasad altan i sydvästläge med utgång till trädgården. Halv källarvåning under huset som rymmer fina förvarings och sällskapsytor. Varmgarage och Vidbyggt kallgarage med separat skoter/trädgårdsförråd. Isolerad sovstuga på 13 kvm finns på tomten. Ett mycket fint boende!

 • Plus
Vetegatan 21, Grekland, Älvsbyns kommun
Vetegatan 21, Grekland, Älvsbyns kommun, bild 2
Vetegatan 21, Grekland, Älvsbyns kommun, bild 3

Vetegatan 21

Villa
Grekland, Älvsbyns kommun
Fastighetsbyrån Älvsbyn
1 150 000 kr
156 + 33 m²
4 rum
883 m² tomt

Kan detta vara det ultimata huset för barnfamiljen? Mycket talar för det: lugn gata, fri baksida, nära skolorna, egen lekplats... egen pool! Här på Vetegatan kan ni uppleva Grekisk sommar utan att lämna landet. Huset är renoverat och om/tillbyggt sedan mitten av 00-talet med bland annat extra sovrum och nytt garage. Fin sovstuga för tonåringen eller gästerna. Välkomna på visning!

 • Premium
Soldatgatan 5, Altuna, Älvsbyns kommun

Soldatgatan 5

Villa
Altuna, Älvsbyns kommun
Fastighetsbyrån Älvsbyn
800 000 kr
108 + 60 m²
4 rum
873 m² tomt

Enplanshus med härligt lummig tomt på gamla Altunaområdet. Instängslat och klart för hund eller barnägaren. Det finns ett par saker att hugga tag i vid övertagandet, men sen har ni ett fint boende i många år framöver. För här har det renoverats en hel del och både kök, tak och fönster är bytt de senaste 15 åren. Besiktat och klart för nästa generation att ta vid!

Nybyn 44, Nybyn, Älvsbyns kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Nybyn 44

Villa
Nybyn, Älvsbyns kommun
Fastighetsbyrån Älvsbyn
595 000 kr
117 m²
4 rum
3 616 m² tomt

13 minuter från centrala Älvsbyn finns denna behändiga gård full av möjligheter för den som vill förverkliga sin dröm om ett liv på landet. Charmigt hus, ut- och ombyggt i omgångar med idag, modern standard. Här finns både fiber och effektiv värme och sommartid, även kyla via luftvärmepumpar. Rejäl, timrad stuga på gården för gästerna samt förrådsbod som med enkla medel går att nyttja till framtida djurhållning. Låg driftkostnad!

Nybyn 76, Nybyn, Älvsbyns kommun

Nybyn 76

Gård/Skog
Nybyn, Älvsbyns kommun
Fastighetsbyrån Älvsbyn
1 900 000 kr
85 m²
4 rum
25,7 ha tomt

Skynda fynda! Fastighet på nästan 24 ha produktiv skogsmark med skogsvärdering på 2 mkr. Här finns möjligheter för den investeringssugne att antingen nyttja allt för egen del, eller stycka av för att sälja antingen gården eller skogen. Praktiskt hus med fri baksida, trevlig planlösning och låga driftkostnader. Jakträtt finns. Välvårdad, äldre skog med bra åtkomst. Välkommen på visning!

Turistgatan 50, Östermalm, Älvsbyns kommun

Turistgatan 50

Radhus
Östermalm, Älvsbyns kommun
Fastighetsbyrån Älvsbyn
495 000 kr
118 + 30 m²
4 rum
444 m² tomt

Souterrängbyggt parhus med liten, enkel trädgård och praktiskt garage med källare. Entré på markplan med kök, badrum och vardagsrum uppe. Två sovrum som lätt blir tre för den som återställer planlösningen till ursprunget. Badrum finns på bägge våningsplanen. Fina ljusinsläpp och bra uppvärmning med fjärrvärme och kamin. Renoveringsbehov föreligger, men varför inte riva av plåstret direkt och få det som man vill ha det innan man ens flyttat in?

Prästbogatan 8, Prästgärdan, Älvsbyns kommun

Prästbogatan 8

Villa
Prästgärdan, Älvsbyns kommun
Fastighetsbyrån Älvsbyn
975 000 kr
74 + 74 m²
3 rum
890 m² tomt

Centrumnära Prästgärdan och Prästbogatan erbjuder charmiga enplansvillor från 1950-talet. Här har ni ett mycket fint exempel på en sådan. Rymligt vardagsrum/allrum och två sovrum (plus ett extra i källaren). Huset är tillbyggt med garage av bra storlek och en liten men trevlig inglasning. Huset är renoverat i olika omgångar och de senaste stora är nytt yttertak 2016 och mysig bastu med relax 2018. Huset står vridet med altan och nybyggd uteplats i sydväst för sköna, sena sommarkvällar. Välkomna!

Manjärv 501, Manjärv, Älvsbyns kommun

Manjärv 501

Gård/Skog
Manjärv, Älvsbyns kommun
Fastighetsbyrån Älvsbyn
1 195 000 kr
25 m²
1 rum
14,1 ha tomt

Här kan du laga mat med utsikt över Manjärvsjön medan frugan sågar plank i sågverket. Eller om ni vill göra tvärt om. Det går förstås lika bra. Sockersöt sommarstuga på mycket välskött skogsfastighet med färsk skogsbruksplan som bevis. Här finns säkert också möjlighet för den som vill klippa och klistra med avstyckning. Jakträtt ingår i byns jaktlag, för den som är intresserad!

Segerkarlsgatan 4, Altuna, Älvsbyns kommun

Segerkarlsgatan 4

Villa
Altuna, Älvsbyns kommun
Fastighetsbyrån Älvsbyn
775 000 kr
97 + 30 m²
3 rum
1 072 m² tomt

Mitt på barnvänliga Altuna och lugna Segerkarlsgatan ligger detta behändiga enplanshus. Med fjärrvärme, inglasad altan, treglasfönster och renoverat värmesystem, så har vi en bra grund att stå på. På tal om grund förresten, krypgrunden är försedd med plast och avfuktare, skönt. Check på den. Granne med kommunens grönyta kommer ni här att trivas som fisken i vattnet. Välkomna på visning!

Soldatgatan 13, Altuna, Älvsbyns kommun

Soldatgatan 13

Villa
Altuna, Älvsbyns kommun
Fastighetsbyrån Älvsbyn
995 000 kr
105 + 62 m²
3 rum
791 m² tomt

Stilfullt enplanshus med valmat tak, pelare och burspråk. Lägg till stenläggningar av industristandard och en rundtimmerstuga med imponerande stockar. Det var utsidan, check. På insidan finns förbättringspotential och viss renovering kommer att behövas innan inflytt. Men med det avklarat så kan ni njuta av golvvärme och imponerande täljstenskamin i öppen planlösning!

Körargatan 16, Altuna, Älvsbyns kommun

Körargatan 16

Villa
Altuna, Älvsbyns kommun
Fastighetsbyrån Älvsbyn
850 000 kr
80 m²
4 rum
1 003 m² tomt

Charmigt boende efter återvändsgata, ett stenkast från förskola och grönområde. Bara att flytta in då huset har genomgått omfattande renoveringar med bland annat nytt kök, tak och ny fasad. Huset fascinerar då det upplevs näpet i sin exteriör och rymlig i sin interiör. Attraktivt läge nära Piteälven med gång- och cykelbanor in till centrum.

 • Plus
 • Energieffektiv
Villagatan 8, Vidsel, Älvsbyns kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Villagatan 8

Villa
Vidsel, Älvsbyns kommun
Fastighetsbyrån Älvsbyn
450 000 kr
107 + 32 m²
5 rum
780 m² tomt

Här är det bara att flytta in! 1-planshus med totalrenoverad interiör, nu senast med helt nytt kök med öppen planlösning mot matplats och allrum, perfekt för trevligt umgänge. Vattenburen värme med ny elpanna och luftvärmepump. Garage, inglasat uterum och altan. Rejäl bastubyggnad med relax och inglasad altan på baksidan. Bra läge med fri baksida mot skogsdunge.

Malmgatan 4, Kyrkmalmen, Älvsbyns kommun

Malmgatan 4

Villa
Kyrkmalmen, Älvsbyns kommun
Fastighetsbyrån Älvsbyn
999 999 kr
170 + 70 m²
5 rum
789 m² tomt

Välkomna till Malmgatan 4 och detta mycket välvårdade souterränghus. Här finns alla tidstypiska färger, material och detaljer som förväntas. Vad sägs om: Höganäs-keramik, Kork-o-plast, färgat porslin och sköna, mjuka heltäckningsmattor? Allt nästan helt uteslutande från byggåret (och i bra skick!). Här finns utrymme för hela familjen och dessutom bägge bilarna. Se så, skynda på. Terrassen väntar på middagsgästerna!

Vistträsk by 4, Vistträsk, Älvsbyns kommun

Vistträsk by 4

Fritidshus
Vistträsk, Älvsbyns kommun
Fastighetsbyrån Älvsbyn
450 000 kr
100 + 12 m²
3 rum
2 211 m² tomt

Välkommen till charmiga Vistträsk by som omges av Sör-Vistträsket att bada, fiska och köra skoter på. Vi bjuder ut 4:an till försäljning som idag nyttjas till fritidshus men som även går att bo i året runt. Kommunalt vatten och avlopp tillhör bekvämligheterna här, med både dusch, tvättmaskin och WC. Interiören är full av charm, estetik och kärlek. Håll radiatorerna varma med en sprakande brasa i köksnoran. Ta luftvärmepumpen till hjälp när du inte är där, eller varför inte till svalkande AC på sommaren..?

 • Plus
Tväråselet 20, Övre Tväråsel, Älvsbyns kommun

Tväråselet 20

Gård/Skog
Övre Tväråsel, Älvsbyns kommun
Fastighetsbyrån Älvsbyn
1 500 000 kr
170 + 13 m²
5 rum
42,4 ha tomt

Fastighet på drygt 42 ha, varav drygt 26 ha produktiv skogsmark. Här finns möjlighet för den investeringssugne att antingen nyttja allt för egen del, eller stycka av för att sälja antingen gården eller skogen. Rymligt hus med gott om ljusinsläpp och högt till tak på bägge våningarna. Jordvärme och vattenmantlad köksnorah. Renoverat badrum och dubbla kök; perfekt för barnens pysselstunder! Kommunalt VA. Bördig mark, perfekt för den som vill odla och diverse ekonomibyggnader som kan komma väl till pass för djurhållning. Kom på visning, om inte annat för att se den vackra och annorlunda kakelspisen från Höganäs!

 • Plus
Förargatan 35, Västermalm, Älvsbyns kommun

Förargatan 35

Radhus
Västermalm, Älvsbyns kommun
Fastighetsbyrån Älvsbyn
675 000 kr
125 + 44 m²
5 rum
450 m² tomt

Praktiskt kedjehus i 1 1/2 plan som fått sig en facelift de senaste åren. Tre sovrum och trevligt, nytt kök med matplats mot gatan. Vardagsrum med bra storlek och ett eget allrum till barnen på övervåningen. Fin liten tomt med fri baksida som angränsar till Korsträskbäcken i sydost. Lugn gata nära förskola med gång och cykelväg till skolor och centrum. Finns fiber? Fiber finns, förstås!

Finnäs 27, Finnäset, Älvsbyns kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Finnäs 27

Villa
Finnäset, Älvsbyns kommun
Fastighetsbyrån Älvsbyn
450 000 kr
116 m²
3 rum
1 560 m² tomt

Behändig gård och tomt med fritt läge på tallheden, ett stenkast från Piteälven. Välhållet och omhändertaget är ledorden. Två sovrum och rymligt kök, tvärs över huset. Fina förvaringsutrymmen och rejäla kringbyggnader. Dubbelgarage, carport och sovstuga för att nämna några. Enkel access från byavägen och endast 1 km från matbutiken i centrala Vidsel. Ca 8 km till Storforsen med hotell, restaurang och padelhall!

 • Plus
Villagatan 9, Vidsel, Älvsbyns kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Villagatan 9

Villa
Vidsel, Älvsbyns kommun
Fastighetsbyrån Älvsbyn
295 000 kr
97 + 48 m²
4 rum
951 m² tomt

Praktiskt, hemtrevligt och lättskött enplanshus med lummig trädgård. Kan det passa herrskapet? Ljus och trevlig insida med 97 välplanerade kvadratmeter (+ 48 kvm biarea, icke att förglömma). Tre st sovrum och två toaletter. En perfekt storlek helt enkelt. Grönområde mot norr med naturstigar och friluftslivet alldeles in på knuten. Vidsels centrum finns inom 500 m med livsmedelsaffär och pizzeria. Endast 6 km till vackra storforsen med omnejd!

Korsträsk 303, Korsträsk, Älvsbyns kommun

Korsträsk 303

Villa
Korsträsk, Älvsbyns kommun
Fastighetsbyrån Älvsbyn
2 495 000 kr
120 m²
5 rum
3 052 m² tomt

Låt oss presentera Heden 1:78 som likt ett kinderägg erbjuder tre populära önskningar! 1. Pedantskött enplansvilla med genomgående hög standard, värmande kamin i husets mitt och inglasning i bästa väderstreck. 2. Stora garageutrymmen med separata ingångar, för eget bruk eller för din verksamhet? 3. Sist men inte minst – lägenhet för uthyrning med ryggåstak och sovloft! Packa flyttkartongerna och styr kosan mot Korsträsk, denna möjlighet med extra allt vill du inte missa!

 • Plus
Kommunala tomter centralt, Centralt, Älvsbyns kommun

Kommunala tomter centralt

Tomt
Centralt, Älvsbyns kommun
Fastighetsbyrån Älvsbyn
52 083 kr

Välkomna till Älvsbyn och Norrbottens pärla. I Älvsbyn är livet okomplicerat och enkelt utan att man saknar nödvändig service. Närhet är ett nyckelord. Från de centralt placerade tomterna når du Älvsbyns centrum med butiker och restauranger, vårdcentral, förskolor, skolor och idrottsanläggning med fotbollsplan, ishall, badhus och mycket annat inom en kvarts promenad. Lätt! Dessutom finns Kanis skidanläggning med både utförsåkning och längdskidåkning inom 10 minuter med bil. Enkelt! Här finns också mängder med natur att utforska och berg att bestiga. Du når också Boden, Luleå och Piteå, alla inom 45 min. Perfekt! Fastighetsbyrån i samarbete med Älvsbyns kommun erbjuder centralt placerade (och redan planerade) obebyggda tomter. Tomterna är mellan 643 kvm och 1 231 kvm stora och priserna från 52 083 kr till 184 650 kr beroende på läge och storlek. Se bifogad områdesplan samt prislista. Kostnader för anslutning av el och VA tillkommer. Köparen är införstådd med att fastigheten inte får användas som spekulationsobjekt eller som medel för obefogad kapitalvinst. Köparen förbinder sig att på fastigheten uppföra bostadshus i enlighet med gällande plan, gällande byggregler och bestämmelser. Byggnation ska vara påbörjad inom 2 år och färdigställd inom 5 år, i enlighet med Plan- och bygglagen. I köpeskillingen ingår ej anslutningsavgift för vatten, avlopp, el eller fiber. Avgifter enligt gällande VA-taxa erläggs genom att köparen till Älvsbyns Energi AB inbetalar beloppen vid anfordran.

 • Nyproduktion
Kommunala tomter Korsträsk, Korsträsk, Älvsbyns kommun

Kommunala tomter Korsträsk

Tomt
Korsträsk, Älvsbyns kommun
Fastighetsbyrån Älvsbyn
23 328 kr

Korsträsk fortsätter att stiga i popularitet hos våra barnfamiljer. Det byggs nya hus på flera platser redan och det är inte så konstigt, för runt Korsträsket finns både vacker natur, flertalet butiker och en förskola. Med nybyggd gång- och cykelväg in till Älvsbyn är det närmare än aldrig förr. Fastighetsbyrån i samarbete med Älvsbyns kommun erbjuder centralt placerade (och redan planerade) obebyggda tomter. Tomterna är mellan 864 kvm och 1 137 kvm stora och priserna från 23 328 kr till 30 699 kr beroende på läge och storlek. Se bifogad områdesplan samt prislista. Kostnader för anslutning av el och VA tillkommer. Köparen är införstådd med att fastigheten inte får användas som spekulationsobjekt eller som medel för obefogad kapitalvinst. Köparen förbinder sig att på fastigheten uppföra bostadshus i enlighet med gällande plan, gällande byggregler och bestämmelser. Byggnation ska vara påbörjad inom 2 år och färdigställd inom 5 år, i enlighet med Plan- och bygglagen. I köpeskillingen ingår ej anslutningsavgift för vatten, avlopp, el eller fiber. Avgifter enligt gällande VA-taxa erläggs genom att köparen till Älvsbyns Energi AB inbetalar beloppen vid anfordran.

 • Nyproduktion
Kommunala tomter Vistträsk, Vistträsk, Älvsbyns kommun

Kommunala tomter Vistträsk

Tomt
Vistträsk, Älvsbyns kommun
Fastighetsbyrån Älvsbyn
29 268 kr

Vistträsk är kommunens västra utpost och runt Vistträsk och Muskussjöarna pågår det ständigt aktiviteter. Centralt i byn finns blandad bebyggelse med dagligvaruhandel, flera företag och en omtyckt F-3 skola med fritidshem. Vistträsk har potential att bli ett nytt Klondike då det ligger strategiskt beläget ca 25 km från Laverområdet, som är föremål för en eventuell gruvetablering i framtiden. Fastighetsbyrån i samarbete med Älvsbyns kommun erbjuder centralt placerade tomter på mellan 1 084 kvm och 1 915 kvm. Priserna varierar från 29 268 kr till 51 705 kr beroende på läge och storlek. Se bifogad områdesplan samt prislista. Kostnader för anslutning av el och VA tillkommer. Köparen är införstådd med att fastigheten inte får användas som spekulationsobjekt eller som medel för obefogad kapitalvinst. Köparen förbinder sig att på fastigheten uppföra bostadshus i enlighet med gällande plan, gällande byggregler och bestämmelser. Byggnation ska vara påbörjad inom 2 år och färdigställd inom 5 år, i enlighet med Plan- och bygglagen. I köpeskillingen ingår ej anslutningsavgift för vatten, avlopp, el eller fiber. Avgifter enligt gällande VA-taxa erläggs genom att köparen till Älvsbyns Energi AB inbetalar beloppen vid anfordran.

 • Nyproduktion
Kommunala tomter Vidsel, Vidsel, Älvsbyns kommun

Kommunala tomter Vidsel

Tomt
Vidsel, Älvsbyns kommun
Fastighetsbyrån Älvsbyn
21 573 kr

Vackra Vidsel med omnejd står ut som kommunens turistmecka med mäktiga Storforsen som fond. Många internationella gäster besöker området varje år och några tycker så bra om området att man väljer att köpa hus och flytta hit. Här pratas det tyska, franska, engelska, thailändska och många andra språk. I centrala Vidsel finns matvaruaffär och pizzeria. I byn finns också F-6 skola och den nystartade Hjärtats friskola med åk 7-9. På Hotell Storforsen finns både fin middag och aktiviteter med padel och mountainbike m.m. Vid det lilla kapellet har också många brudpar producerats genom åren. Största arbetsgivare på orten är Vidsel Test Range, ett 1 650 km2 stort testområde för verifiering och validering av militära system. Här finns ca ett 80-tal anställda. Fastighetsbyrån i samarbete med Älvsbyns kommun erbjuder centralt placerade (och delvis redan planerade) obebyggda tomter. Tomterna är mellan 799 kvm och 1 042 kvm stora och priserna från 21 573 kr till 28 134 kr beroende på läge och storlek. Se bifogad områdesplan samt prislista. Kostnader för anslutning av el och VA tillkommer. Köparen är införstådd med att fastigheten inte ska användas som spekulationsobjekt eller som medel för obefogad kapitalvinst. Köparen förbinder sig att på fastigheten uppföra bostadshus i enlighet med gällande plan, gällande byggregler och bestämmelser samt att färdigställa projektet inom två år från kontraktsdagen. I köpeskillingen ingår ej anslutningsavgift för vatten, avlopp, el eller fiber. Avgifter enligt gällande VA-taxa erläggs genom att köparen till Älvsbyns Energi AB inbetalar beloppen vid anfordran.

 • Nyproduktion
Bäckängen, Bäckängen, Älvsbyns kommun

Bäckängen

Tomt
Bäckängen, Älvsbyns kommun
Fastighetsbyrån Älvsbyn
128 000 kr

Med Korsträskbäcken porlande i bakgrunden kan ni på Bäckängen förverkliga era planer på nybyggnation. Att kunna ha förskola och låg/mellanstadieskola på andra sidan vägen och fem minuters promenad till högstadiet är väl helt ok? Andra kallar det för närhet. Vi kallar det för Älvsbyn. Välkommen hit! Fastighetsbyrån i samarbete med Älvsbyns kommun erbjuder centralt placerade och obebyggda tomter. Tomterna är mellan 1 217 kvm och 1 990 kvm stora och priserna varierar beroende på läge och storlek. Se bifogad områdesplan samt prislista. Kostnader för anslutning av el och VA tillkommer. Köparen är införstådd med att fastigheten inte ska användas som spekulationsobjekt eller som medel för obefogad kapitalvinst. Köparen förbinder sig att på fastigheten uppföra bostadshus i enlighet med gällande plan, gällande byggregler och bestämmelser samt att färdigställa projektet inom två år från kontraktsdagen. I köpeskillingen ingår ej anslutningsavgift för vatten, avlopp, el eller fiber. Avgifter enligt gällande VA-taxa erläggs genom att köparen till Älvsbyns Energi AB inbetalar beloppen vid anfordran. Köparen har erbjudits tillgång till utförda geotekniska undersökningar samt möjlighet att själv undersöka fastigheten. Köparen är införstådd med att resultatet av undersökningarna representerar respektive provtagningspunkt och ej hela eller delar av området. Säljaren ansvarar ej för avvikelser från utförd geoteknisk undersökning.

 • Nyproduktion

Visar alla 24