Mäklare Erik Jonsson

Erik Jonsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Älvåkersgatan 1, Centralt, Älvsbyns kommun

Älvåkersgatan 1

Villa
Centralt, Älvsbyns kommun
Fastighetsbyrån Älvsbyn
780 000 kr
92 + 116 m²
3 rum
951 m² tomt

Enplans tegelhus med insynskyddad tomt, så centralt man kan komma i Älvsbyn. Underhållsfri utsida med tegelfasad, plåttak och 3-glasfönster. Dessutom omdränerat 2021, så att ni kan lägga krutet på annat håll. Invändigt finns en lätt justerad planlösning med två sovrum, kök, toalett och ett stort vardagsrum med bra ljus. I källaren finns fina utrymmen och ytterligare två inredda rum. Tömt och klart för omgående övertagande!

Granträsk 103, Granträsk, Älvsbyns kommun

Granträsk 103

Villa
Granträsk, Älvsbyns kommun
Fastighetsbyrån Älvsbyn
2 800 000 kr
145 + 60 m²
5 rum
3 855 m² tomt

I lugna Granträsk kan man bokstavligen se årstiderna flyta förbi vardagsrumsfönstret. I modern enplansvilla från ortens prisvinnande hustillverkare trivs man som öringen i sjön. Dyrt att trivas blir det inte heller med sjövärmeanläggning installerad. Interiör med fantastiska sällskapsytor, 58 kvm kök och vardagsrum med ryggåstak. Fyra fina sovrum och dubbla badrum. Ett välkommet tillskott så här års är det nybyggda dubbelgaraget med groventré. Bada året runt och lägg till med båten vid egen pir!

  • Plus
Majringen 14, Vidsel, Älvsbyns kommun

Majringen 14

Radhus
Vidsel, Älvsbyns kommun
Fastighetsbyrån Älvsbyn
350 000 kr
125 + 29 m²
5 rum
660 m² tomt

Behändigt, rymligt och lättskött enplans-kedjehus med garage. Med en annorlunda planlösning bjuder Majringen 14 på trevliga sällskapsytor och hela fyra sovrum. Fin lättskött tomt i söderläge mot angränsande grönyta!

Haradsvägen 12, Vidsel, Älvsbyns kommun

Haradsvägen 12

Villa
Vidsel, Älvsbyns kommun
Fastighetsbyrån Älvsbyn
595 000 kr
170 + 130 m²
6 rum
1 280 m² tomt

Nu finns tillfälle att köpa ett sällsynt välhållet och renoverat tvåfamiljshus i centrala Vidsel. Huset består av två trerumslägenheter varav den ena i princip är helrenoverad. Vidbyggt dubbelgarage med egen terass och förvaring finns i överflöd på vind och i källare. Två boenden till priset av ett helt enkelt. Kanonläge att hyra ut till turister, besökare vid testanläggningarna eller svärmor!

Kommunala tomter centralt, Centralt, Älvsbyns kommun

Kommunala tomter centralt

Tomt
Centralt, Älvsbyns kommun
Fastighetsbyrån Älvsbyn
52 083 kr

Välkomna till Älvsbyn och Norrbottens pärla. I Älvsbyn är livet okomplicerat och enkelt utan att man saknar nödvändig service. Närhet är ett nyckelord. Från de centralt placerade tomterna når du Älvsbyns centrum med butiker och restauranger, vårdcentral, förskolor, skolor och idrottsanläggning med fotbollsplan, ishall, badhus och mycket annat inom en kvarts promenad. Lätt! Dessutom finns Kanis skidanläggning med både utförsåkning och längdskidåkning inom 10 minuter med bil. Enkelt! Här finns också mängder med natur att utforska och berg att bestiga. Du når också Boden, Luleå och Piteå, alla inom 45 min. Perfekt! Fastighetsbyrån i samarbete med Älvsbyns kommun erbjuder centralt placerade (och redan planerade) obebyggda tomter. Tomterna är mellan 643 kvm och 1 231 kvm stora och priserna från 52 083 kr till 184 650 kr beroende på läge och storlek. Se bifogad områdesplan samt prislista. Kostnader för anslutning av el och VA tillkommer. Köparen är införstådd med att fastigheten inte får användas som spekulationsobjekt eller som medel för obefogad kapitalvinst. Köparen förbinder sig att på fastigheten uppföra bostadshus i enlighet med gällande plan, gällande byggregler och bestämmelser. Byggnation ska vara påbörjad inom 2 år och färdigställd inom 5 år, i enlighet med Plan- och bygglagen. I köpeskillingen ingår ej anslutningsavgift för vatten, avlopp, el eller fiber. Avgifter enligt gällande VA-taxa erläggs genom att köparen till Älvsbyns Energi AB inbetalar beloppen vid anfordran.

  • Nyproduktion
Kommunala tomter Korsträsk, Korsträsk, Älvsbyns kommun

Kommunala tomter Korsträsk

Tomt
Korsträsk, Älvsbyns kommun
Fastighetsbyrån Älvsbyn
23 328 kr

Korsträsk fortsätter att stiga i popularitet hos våra barnfamiljer. Det byggs nya hus på flera platser redan och det är inte så konstigt, för runt Korsträsket finns både vacker natur, flertalet butiker och en förskola. Med nybyggd gång- och cykelväg in till Älvsbyn är det närmare än aldrig förr. Fastighetsbyrån i samarbete med Älvsbyns kommun erbjuder centralt placerade (och redan planerade) obebyggda tomter. Tomterna är mellan 864 kvm och 1 137 kvm stora och priserna från 23 328 kr till 30 699 kr beroende på läge och storlek. Se bifogad områdesplan samt prislista. Kostnader för anslutning av el och VA tillkommer. Köparen är införstådd med att fastigheten inte får användas som spekulationsobjekt eller som medel för obefogad kapitalvinst. Köparen förbinder sig att på fastigheten uppföra bostadshus i enlighet med gällande plan, gällande byggregler och bestämmelser. Byggnation ska vara påbörjad inom 2 år och färdigställd inom 5 år, i enlighet med Plan- och bygglagen. I köpeskillingen ingår ej anslutningsavgift för vatten, avlopp, el eller fiber. Avgifter enligt gällande VA-taxa erläggs genom att köparen till Älvsbyns Energi AB inbetalar beloppen vid anfordran.

  • Nyproduktion
Kommunala tomter Vistträsk, Vistträsk, Älvsbyns kommun

Kommunala tomter Vistträsk

Tomt
Vistträsk, Älvsbyns kommun
Fastighetsbyrån Älvsbyn
29 268 kr

Vistträsk är kommunens västra utpost och runt Vistträsk och Muskussjöarna pågår det ständigt aktiviteter. Centralt i byn finns blandad bebyggelse med dagligvaruhandel, flera företag och en omtyckt F-3 skola med fritidshem. Vistträsk har potential att bli ett nytt Klondike då det ligger strategiskt beläget ca 25 km från Laverområdet, som är föremål för en eventuell gruvetablering i framtiden. Fastighetsbyrån i samarbete med Älvsbyns kommun erbjuder centralt placerade tomter på mellan 1 084 kvm och 1 915 kvm. Priserna varierar från 29 268 kr till 51 705 kr beroende på läge och storlek. Se bifogad områdesplan samt prislista. Kostnader för anslutning av el och VA tillkommer. Köparen är införstådd med att fastigheten inte får användas som spekulationsobjekt eller som medel för obefogad kapitalvinst. Köparen förbinder sig att på fastigheten uppföra bostadshus i enlighet med gällande plan, gällande byggregler och bestämmelser. Byggnation ska vara påbörjad inom 2 år och färdigställd inom 5 år, i enlighet med Plan- och bygglagen. I köpeskillingen ingår ej anslutningsavgift för vatten, avlopp, el eller fiber. Avgifter enligt gällande VA-taxa erläggs genom att köparen till Älvsbyns Energi AB inbetalar beloppen vid anfordran.

  • Nyproduktion
Kommunala tomter Vidsel, Vidsel, Älvsbyns kommun

Kommunala tomter Vidsel

Tomt
Vidsel, Älvsbyns kommun
Fastighetsbyrån Älvsbyn
21 573 kr

Vackra Vidsel med omnejd står ut som kommunens turistmecka med mäktiga Storforsen som fond. Många internationella gäster besöker området varje år och några tycker så bra om området att man väljer att köpa hus och flytta hit. Här pratas det tyska, franska, engelska, thailändska och många andra språk. I centrala Vidsel finns matvaruaffär och pizzeria. I byn finns också F-6 skola och den nystartade Hjärtats friskola med åk 7-9. På Hotell Storforsen finns både fin middag och aktiviteter med padel och mountainbike m.m. Vid det lilla kapellet har också många brudpar producerats genom åren. Största arbetsgivare på orten är Vidsel Test Range, ett 1 650 km2 stort testområde för verifiering och validering av militära system. Här finns ca ett 80-tal anställda. Fastighetsbyrån i samarbete med Älvsbyns kommun erbjuder centralt placerade (och delvis redan planerade) obebyggda tomter. Tomterna är mellan 799 kvm och 1 042 kvm stora och priserna från 21 573 kr till 28 134 kr beroende på läge och storlek. Se bifogad områdesplan samt prislista. Kostnader för anslutning av el och VA tillkommer. Köparen är införstådd med att fastigheten inte ska användas som spekulationsobjekt eller som medel för obefogad kapitalvinst. Köparen förbinder sig att på fastigheten uppföra bostadshus i enlighet med gällande plan, gällande byggregler och bestämmelser samt att färdigställa projektet inom två år från kontraktsdagen. I köpeskillingen ingår ej anslutningsavgift för vatten, avlopp, el eller fiber. Avgifter enligt gällande VA-taxa erläggs genom att köparen till Älvsbyns Energi AB inbetalar beloppen vid anfordran.

  • Nyproduktion
Bäckängen, Bäckängen, Älvsbyns kommun

Bäckängen

Tomt
Bäckängen, Älvsbyns kommun
Fastighetsbyrån Älvsbyn
128 000 kr

Med Korsträskbäcken porlande i bakgrunden kan ni på Bäckängen förverkliga era planer på nybyggnation. Att kunna ha förskola och låg/mellanstadieskola på andra sidan vägen och fem minuters promenad till högstadiet är väl helt ok? Andra kallar det för närhet. Vi kallar det för Älvsbyn. Välkommen hit! Fastighetsbyrån i samarbete med Älvsbyns kommun erbjuder centralt placerade och obebyggda tomter. Tomterna är mellan 1 217 kvm och 1 990 kvm stora och priserna varierar beroende på läge och storlek. Se bifogad områdesplan samt prislista. Kostnader för anslutning av el och VA tillkommer. Köparen är införstådd med att fastigheten inte ska användas som spekulationsobjekt eller som medel för obefogad kapitalvinst. Köparen förbinder sig att på fastigheten uppföra bostadshus i enlighet med gällande plan, gällande byggregler och bestämmelser samt att färdigställa projektet inom två år från kontraktsdagen. I köpeskillingen ingår ej anslutningsavgift för vatten, avlopp, el eller fiber. Avgifter enligt gällande VA-taxa erläggs genom att köparen till Älvsbyns Energi AB inbetalar beloppen vid anfordran. Köparen har erbjudits tillgång till utförda geotekniska undersökningar samt möjlighet att själv undersöka fastigheten. Köparen är införstådd med att resultatet av undersökningarna representerar respektive provtagningspunkt och ej hela eller delar av området. Säljaren ansvarar ej för avvikelser från utförd geoteknisk undersökning.

  • Nyproduktion

Visar alla 9