Åbovägen 21

Bankeryd, Jönköpings kommun Se på karta

2 000 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 211 m²

Väl tilltagen tomt i Bankeryd om 1 211 kvm till salu!

Nu erbjuds en unik möjlighet att förverkliga din husdröm på tomt med attraktivt läge i Bankeryd! Den vackra naturen med sjö, fina promenadstråk och grillplats på höjden inpå knuten men samtidigt nära goda kommunikationer och hela Bankeryds serviceutbud. En perfekt plats för dig som letar efter en fridfull och lugn plats att bygga ditt drömhus på. 

Med en generöst tilltagen tomt utanför planlagt område finns det goda möjligheter att göra verklighet av dina bostadsplaner på en nyligen avstyckad fastighet. Förhandsbesked för enfamiljshus finns giltigt t.o.m. mitten av januari 2023 och nu har bygglovshandlingar skickats in och kompletterats. Här planeras hus byggda utifrån dina idéer och byggt med passion av Sundberg Byggkonsult. Här har man tänkt till på detaljerna för tomterna när det kommer till väderstreck och möjlighet till hållbara val. Så länge bygglovet inte är klart går det fortfarande att påverka planlösning.

Här finns visionen om att ett lantligt område med vackra hus ska få växa fram. Hållbarhet, ekologiskt och naturnära omgivningar är några av ledorden som kommer att arbetas för. Se nedan i annonsen för faktainformation.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare, Amanda Emme för ytterligare information och inbokning av visning.

Förbered dig gärna genom att:

- Åka förbi området, bekanta dig och läsa på om objektet.
- Låta oss hjälpa dig att ordna ett objektspecifikt lånelöfte genom någon av våra samarbetspartners. Vi har lokala/oberoende samarbeten med alla banker.
- Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av din bostad redan idag för att skapa en trygg process.

Välkommen att kontakta mig Amanda Emme:
Tel: 0702-87 34 00
Mail: [email protected]

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Jönköping

Kontakta mäklaren

Amanda Emme

HusmanHagberg Jönköping
Mäklare Amanda Emme, HusmanHagberg Jönköping
0702-87 34 00