Granövägen 30A

Blidö - Granö, Norrtälje kommun Se på karta

795 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
2 411 m²

Välkommen till Blidö en populär sommarö bland kobbar & skär! Ett utmärkt tillfälle att förvärva en grönskande tomt för sitt drömhus upp till 80 kvm + 20 kvm (+Attefallshus om 30 kvm). Till fastigheten ingår en skyddad båtplats i Granösundet, nära havet - Svartlögafjärden.
Lättbyggd plan tomt om 2 411 kvm, som idag är grovröjd. Belägen på Oxhalsö /Granö med ett lugnt och fridfullt läge med närhet till bad, båtplats, promenadstråk, idrottsplats med padelbanor, boulebanor, utegym och fotbollsplan, tennisbana, året-runt-öppen matbutik med Systembolagsombud, sjökrog och båtförbindelse till fastlandet via bilfärja samt skärgårdsbåtar. Tomten är belägen ca 3 km från bilfärjeläget, nära till busshållplats ca 280 meter och kort promenad från Bromskärs brygga.

”Ön i solen” som även Blidö kallas, ligger i Norrtälje kommun i Roslagens norra skärgård. I detta populära sommarparadis, finner du varma kobbar och skär med närhet till Norröra, där Saltkråkan utspelade sig.

Skärgårdsö med både fast boende och många sommarhem. På ön finns även en skärgårdskrog, Blidö Brygga och Bistro med vandrarhem belägen vid Stämmarsund. Under sommaren öppnar ”Blidö bio”, som visar aktuella biofilmer för både små som vuxna.
Det finns även en idrottsplats med ett utomhus-gym, padelbanor, boulebana, en gräsfotbollsplan och tennisbana. Det finns även en finns allmän badplats - Rådmansholmen (ca 20 minuters promenad) med långgrunt och varmt vatten, brygga, sandstrand samt gungor.

Vänligen kontakta mäklaren för visning, Marko på 0709-71 11 05.

Läs mer hos mäklaren
Wallin & Co AB

Kontakta mäklaren

Marko Åslund

Wallin & Co AB
Mäklare Marko Åslund, Wallin & Co AB
0709-71 11 05