Mäklare Marko Åslund

Marko Åslund

Om mig

Jag heter Marko Åslund & har arbetat som fastighetsmäklare på Kungsholmen, Lilla- och Stora Essingen samt Vasastan sedan 2003, med Stockholms innerstad som fokusområdet. Under årens lopp har jag hjälpt många familjer förverkliga sina bostadsdrömmar i Stockholm med omnejd. Funderar Ni också på att byta boende? Så vill jag gärna berätta mer om hur jag kan hjälpa just dig. Ring eller maila så berättar jag mer.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Tvätterskevägen 4, 1 tr, Kungsholmen - Stora Essingen, Stockholms kommun
  • Sön 8 okt kl 12:00
Tvätterskevägen 4, 1 tr, Kungsholmen - Stora Essingen, Stockholms kommun, bild 2
Tvätterskevägen 4, 1 tr, Kungsholmen - Stora Essingen, Stockholms kommun, bild 3

Tvätterskevägen 4, 1 tr

Lägenhet
Kungsholmen - Stora Essingen, Stockholms kommun
Wallin & Co AB
3 495 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2/4
3 466 kr/mån
67 212 kr/m²

Fantastisk gavellägenhet med fönster i tre väderstreck & solig balkong ut mot föreningens grönskande trädgårdstomt. Bostaden är i mycket bra skick med där fina originaldetaljer finns bevarade såsom vacker fiskbensparkett och fönsterbänkar av sten i en fastighet från 1946. Vardagsrum med vacker ekparkett i fiskbensmönster och utgång till den soliga balkongen, som ligger ut mot grönskande trädgård. Sovrum med gott om plats för två och bra förvaring i rymlig inbyggd garderobsvägg. Det stilrena köket i vitt med släta, vita luckor, arbetsytor av svart sten och matplats för tre-fyra personer. Badrummet är renoverat och fräscht från 2014 med badkar samt vädringsfönster. Här bor du i en fin gavellägenhet med fridfullt och lugnt läge med badrocksavstånd till badbryggor! Föreningens fastigheter är i mycket gott skick med de stora kostsamma renoveringarna utförda. Föreningen har en stor, friköpt, trädgårdstomt med rejält tilltagen uteplats med grillmöjligheter. Huset ligger fridfullt på en återvändsgata på ön. Centralt och bra läge på ön. Huset ligger högt upp på en kulle med lugnt och ostört läge. På kort gångavstånd finns mataffär, runt Essingetorget finns flera caféer, kiosk och tobaksaffär med postservice. Restaurangutbudet består av flera pizzerior, en populär sushi-restaurang, Essinge-Wok samt en efterlängtad, Italiensk Bistro. Badplats och småbåtshamn finns på någon minuts gångavstånd! Att bo på Stora Essingen har många fina och unika fördelar. Här bor man innanför tullarna med skärgårdskänsla mitt i stan med klippor, badplatser, småbåtshamn med City inom cykel-/gångavstånd. På och runt Essingetorg finns Caféer, restauranger, matbutik, juvelerare etc. Bra kommunikationer med tvärbana, hållplats Stora Essingen samt bussar såsom 1:an, 56:an och nattbussen 91. Under sommaren kan man från Värdshusbryggan hoppa på båten som tar dig till Stadshuset eller i andra riktningen till vackra Drottningholm. 1:ans buss är en av stamlinjerna och passerar Fridhemsplan och fortsätter igenom Kungsholmen, stannar nära T-centralen samt Arlanda Express, tar dig vidare längs Kungsgatan förbi Stureplan över Östermalm/Gärdet med slutdestination Frihamnen. Tvärbanan går mellan Sickla och Solna station via, Gullmarsplan, Globen, Liljeholmen och Alvik, alla med anknytning till tunnelbana och bussar, bl.a. till Arlanda och Bromma Flygplats. I Årstaberg och Sundbyberg kan du även byta till pendeltåg.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Essinge Högväg 6, 1 tr, Kungsholmen - Stora Essingen, Stockholms kommun

Essinge Högväg 6, 1 tr

Lägenhet
Kungsholmen - Stora Essingen, Stockholms kommun
Wallin & Co AB
5 495 000 kr
65 m²
3 rum
vån 2/2
3 819 kr/mån
84 538 kr/m²

Mycket ljus & charmfull 3:a i fint skick med underbart läge i lugna villakvarter! Rymligt och socialt vardagsrum med fönster i två väderstreck i anslutning till det fina köket med Carrarramarmor. Två bra sovrum och kaklat badrum. Fint skick med genomgående ljus, behaglig färgsättning och ett original golv av furutiljor, som flyter genom hela lägenheten. Tillgången till stora trädgård med gräsytor, uteplats och odlingsmöjligheter skänker detta boende dig en skön villa/radhuskänsla. Föreningen välskött och stabil, stambyte och samtliga stora renoveringar är utförda. Man äger marken samt har en hyresrättslägenhet kvar (dold tillgång). Lugnt och centralt läge på ön. På kort gångavstånd finns mataffär, runt Essingetorget finns flera caféer, kiosk och tobaksaffär med postservice. Restaurangutbudet består av flera pizzerior, en populär sushi-restaurang, Essinge-Wok samt en relativt nyöppnad Italiensk Bistro med god mat och gemytlig service. Närheten till 1:ans buss är bekväm, hållplats finns strax utanför porten. Badplats och småbåtshamn finns på någon minuts gångavstånd! Att bo på Stora Essingen har många fina och unika fördelar. Här bor man innanför tullarna med skärgårdskänsla mitt i stan med klippor, badplatser, småbåtshamn med City inom cykel-/gångavstånd. På och runt Essingetorg finns Caféer, restauranger, matbutik, juvelerare etc. Bra kommunikationer med tvärbana, hållplats Stora Essingen samt bussar såsom 1:an, 56:an och nattbussen 91. Under sommaren kan man från Värdshusbryggan hoppa på båten som tar dig till Stadshuset eller i andra riktningen till vackra Drottningholm. 1:ans buss är en av stamlinjerna och passerar Fridhemsplan och fortsätter igenom Kungsholmen, stannar nära T-centralen samt Arlanda Express, tar dig vidare längs Kungsgatan förbi Stureplan över Östermalm/Gärdet med slutdestination Frihamnen. Tvärbanan går mellan Sickla och Solna station via, Gullmarsplan, Globen, Liljeholmen och Alvik, alla med anknytning till tunnelbana och bussar, bl.a. till Arlanda och Bromma Flygplats. I Årstaberg och Sundbyberg kan du även byta till pendeltåg.

  • Balkong
Essingeringen 90, Kungsholmen - Stora Essingen, Stockholms kommun
Essingeringen 90, Kungsholmen - Stora Essingen, Stockholms kommun, bild 2
Essingeringen 90, Kungsholmen - Stora Essingen, Stockholms kommun, bild 3

Essingeringen 90

Lägenhet
Kungsholmen - Stora Essingen, Stockholms kommun
Wallin & Co AB
2 895 000 kr
35 m²
1 rum
vån 2/3
2 041 kr/mån
82 714 kr/m²

Välkommen till denna pärla på Stora Essingen, en boendeupplevelse som kombinerar smart planering, modern elegans & en enastående utsikt över grönska och Mälaren från den soliga balkongen. Den genomgående planlösningen ger fönster i två väderstreck och skänker en rymlig känsla. Vardagsrummet har vacker oljad fiskbensparkett, ljusa väggar och glasade pardörrar ut till balkongen. Sovrumdelen går att dela av, som tidigare ägare har haft det en gång i tiden. De breda fönsterpartierna ger ett fint ljusinsläpp i hela bostaden. Det moderna köket ger en perfekt kombination av stil, funktion och matlagningsglädje. Genomgående fina påkostade materialval, sobra färgval samt oljad ekparkett. Förening med mycket god ekonomi! Otroligt låg belåningsgrad om ca 1 403 kr/kvm i fint renoverad fastighet. Runt knuten finner du den närmsta badplats och närhet till matbutik, bageri och restauranger vid torget samt bra kommunikationer med både buss och tvärbana. Att bo på Stora Essingen har alldeles unika fördelar. Här bor man innanför tullarna med skärgårdskänsla mitt i stan. Nära till strandpromenad, klippor, badplatser, småbåtshamn med mera samt bekvämt cykel-/gångavstånd till City. Ön erbjuder en trevlig italiensk bistro, bageri, blomsteraffär och allmän service. På ön finns bl.a. två gym, en judodojo, fyra förskolor, tre grundskolor och tre gymnasieskolor. På idrottsplatsen tränas och spelas fotboll med Essingen IK, Kungsholmens basket har också aktiviteter på ön. Nere vid vattnet finns en kayakomat by Point 65 där man kan hyra kajak. Bra kommunikationer med 1:ans och 56:ans bussar, nattbuss 91, samt tvärbana. Sommartid kan man ta båten från Värdshusbryggan till Stadshuset/Drottningholm. Pendelbåten Movitz börjar trafikera Stora Essingen till Solna och Riddarholmen. 1:ans buss är en av stamlinjerna och passerar Fridhemsplan, stannar vid T-centralen och Arlanda Express, kör Kungsgatan förbi Stureplan och vidare upp till Östermalm. Tvärbanan går mellan Sickla och ända till Solna station via Gullmarsplan, Globen, Liljeholmen och Alvik, alla med anknytning till tunnelbana och bussar, bl.a. till Arlanda och Bromma Flygplats. I Årstaberg och Sundbyberg kan man också byta till pendeltåg.

  • Premium
  • Balkong
Pontonjärgatan 4, Nedre Kungsholmen, Stockholms kommun

Pontonjärgatan 4

Lägenhet
Nedre Kungsholmen, Stockholms kommun
Wallin & Co AB
4 995 000 kr
69 m²
2.5 rum
vån 1/6
9 179 kr/mån
72 391 kr/m²

-- ACCEPTERAT PRIS -- Ring ansvarig mäklare för personlig visning! Charmig & rymlig 1930-tals 2,5:a om 69 kvm med attraktivt, lugnt läge vid Landsstingsparken ett stenkast till Norr Mälarstrand! Välkommen till ett trivsamt boende med genomgående planlösning som präglas av rymd och vackra originaldetaljer såsom stora spröjsade fönsterpartier, generös takhöjd, fönsterbrädor av sten, takrosetter, listverk samt trä/ekparkett. Luftigt vardagsrum med rikligt ljusinsläpp från brett spröjsat fönster och stort sovrum med inbygg garderob med vacker speglad dörr. Kök med bevarade originalskåp samt serveringsgång. Helkaklat badrum med dusch. Bostaden har enorm potential för dig som tycker om 30-tals charmen! Här bor du nära Norr Mälarstrand och Kungsholmstorg samt kort promenadavstånd till Fridhemsplans puls. Bostaden går att bygga om till en yteffektiv 3:a!

  • Plus
  • Hiss

Visar alla 4