Mäklare Marko Åslund

Marko Åslund

Om mig

Jag heter Marko Åslund & har arbetat som fastighetsmäklare på Kungsholmen, Lilla- och Stora Essingen samt Vasastan sedan 2003, med Stockholms innerstad som fokusområdet. Under årens lopp har jag hjälpt många familjer förverkliga sina bostadsdrömmar i Stockholm med omnejd. Funderar Ni också på att byta boende? Så vill jag gärna berätta mer om hur jag kan hjälpa just dig. Ring eller maila så berättar jag mer.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Vänskapsvägen 55, 3 tr, Kungsholmen - Stora Essingen, Stockholms kommun

Vänskapsvägen 55, 3 tr

Lägenhet
Kungsholmen - Stora Essingen, Stockholms kommun
Wallin & Co AB
3 995 000 kr
50 m²
2.5 rum
vån 3/3
3 943 kr/mån
79 900 kr/m²

Välkommen till en mycket trivsam & välplanerad hörnlägenhet med milsvid utsikt över takåsar och Mälaren! Här bor man med härlig sjöutsikt högst upp i huset med lugnt och ostört läge. Sommartid kan man njuta av vackra solnedgångar på balkongen som ligger med helt fritt läge. Fint ljusinsläpp får man genom generösa fönsterpartier i två väderstreck. Lägenheten har ljusmålade väggar och originalgolv av parkett som flyter igenom samtliga rum. Vardagsrummet har hörn läge och utgången till balkongen. Matrummet i anslutning till kök och vardagsrum, rummet kan även användas som arbetsrum alternativt barnrum. Köket har gott om förvaringsskåp och serveringsskåpet från byggnadsåret finns bevarat. Rymligt sovrum med platsbyggda garderober och gott om plats för dubbelsäng. Badrummet är helkaklat med klinkergolv och badkar. Läget på ön är bra, det är nära både till affär, buss och den allmänna badplatsen. Välskött förening med renoverade fastigheter, föreningen har dolda tillgångar i tre hyreslägenheter och man äger marken. I månadsavgiften ingår både basutbudet för TV och fiberbredband. Till bostaden finns ett rymligt vindsförråd. Att bo på Stora Essingen har alldeles unika fördelar. Här bor man innanför tullarna med skärgårdskänsla mitt i stan och med klippor, badplatser, småbåtshamn men har ändå city på cykel-/gångavstånd. Ön erbjuder en trevlig italiensk Bistro, bageri, blomsteraffär och allmän service. På ön finns bl.a. två gym, en judodojo, tre förskolor, tre grundskolor och tre gymnasieskolor. På idrottsplatsen tränas och spelas fotboll med Essingen IK, Kungsholmens basket har också aktiviteter på ön. Nere vid vattnet finns en kayakomat by Point 65 där man kan hyra kajak. Bra kommunikationer med 1:ans och 56:ans bussar, nattbuss 91, samt tvärbana. Sommartid kan man ta båten från Värdshusbryggan till Stadshuset/Drottningholm. Pendelbåten Movitz börjar trafikera Stora Essingen den 29 april. 1:ans buss är en av stamlinjerna och passerar Fridhemsplan, stannar vid T-centralen och Arlanda Express, kör Kungsgatan förbi Stureplan och vidare upp till Östermalm. Tvärbanan går mellan Sickla och Solna station via Gullmarsplan, Globen, Liljeholmen och Alvik, alla med anknytning till tunnelbana och bussar, bl.a. till Arlanda och Bromma Flygplats. I Årstaberg och Sundbyberg kan man också byta till pendeltåg.

  • Balkong
Eknäsvägen 13, Kungsholmen - Stora Essingen, Stockholms kommun

Eknäsvägen 13

Lägenhet
Kungsholmen - Stora Essingen, Stockholms kommun
Wallin & Co AB
5 995 000 kr
66 + 5 m²
3 rum
vån 3/3
3 569 kr/mån
90 833 kr/m²

Accepterat pris! Varmt välkomna till denna härliga gavellägenhet högst upp i huset med sjöutsikt! Lägenheten har många fönster i flera väderstreck vilket ger ett underbart ljusinsläpp. Läget är lugnt och fritt, från vardagsrummet har man utsikt över takåsar, Mälaren och Bromma. Flera originaldetaljer finns bevarade såsom fönsterbänkar av marmor, öppen spis och hallgolv av kolmårdsmarmor. Vardagsrummet är rymligt och har plats för både soffgrupp och matbord samt två sovrum i bra storlek. Föreningen bildades 2023 och består av 8 bostadsrättslägenheter samt ett garage. Avståndet till den allmänna badplatsen med tre badbryggor är endast ca 250 meter. Föreningen har en gemensam uteplats i syd/västläge som finns på framsidan av huset. Busshållplats finns på någon minuts gångavstånd. Fastigheten är stambytt och underhållen. Läget på ön är centralt och bra med närhet till allmän service, badplats, småbåtshamn och allmänna kommunikationer. Här bor man med skärgårdskänsla, mitt i stan. Att bo på Stora Essingen har alldeles unika fördelar. Här bor man innanför tullarna med skärgårdskänsla mitt i stan och med klippor, badplatser, småbåtshamn men har ändå city på cykel-/gångavstånd. Boendeparkering på gatan kostar 500 kr/månad. Bra kommunikationer och mycket nära till tvärbanans hållplats Stora Essingen samt 1:ans och 56:ans bussar och nattbuss 91. Sommartid kan man ta båten från Värdshusbryggan till Stadshuset/Drottningholm. 1:ans buss är en av stamlinjerna och passerar Fridhemsplan, stannar vid T-centralen och Arlanda Express, kör Kungsgatan förbi Stureplan och vidare upp till Östermalm. Tvärbanan går mellan Sickla och ända till Solna station via Gullmarsplan, Globen, Liljeholmen och Alvik, alla med anknytning till tunnelbana och bussar, bl.a. till Arlanda och Bromma Flygplats. I Årstaberg och Sundbyberg kan man också byta till pendeltåg. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Eknäsvägen 13, vån 2/2, Kungsholmen - Stora Essingen, Stockholms kommun

Eknäsvägen 13, vån 2/2

Lägenhet
Kungsholmen - Stora Essingen, Stockholms kommun
Wallin & Co AB
3 995 000 kr
45 m²
2 rum
vån 2
2 433 kr/mån
88 778 kr/m²

Trivsam och mycket charmig hörnlägenhet med sjöglimtar och fransk balkong. Här bor man med fritt läge och utsikt över Stora Essingens takåsar. Här finns flera stora fönsterpartier i syd/väst vilket ger fantastiskt härligt ljusinsläpp. Vardagsrummet är rymligt, har plats för soffgrupp och här finns ett fint burspråk. Lägenheten ligger högst upp i huset och här är snedtak, högsta punkten är 4 meter. Sovrummet är lagom stort med gott om plats för dubbelsäng och fler garderober. Badrummet är helkaklat är förberett för tvättmaskin. Föreningen bildades 2023 och består av 8 bostadsrättslägenheter samt ett garage. Avståndet till den allmänna badplatsen med tre badbryggor är endast ca 250 meter. Föreningen har en gemensam uteplats i syd/västläge som finns på framsidan av huset. Busshållplats finns på någon minuts gångavstånd. Fastigheten är stambytt och underhållen. Läget på ön är centralt och bra med närhet till allmän service, badplats, småbåtshamn och allmänna kommunikationer. Här bor man med skärgårdskänsla, mitt i stan. Att bo på Stora Essingen har alldeles unika fördelar. Här bor man innanför tullarna med skärgårdskänsla mitt i stan och med klippor, badplatser, småbåtshamn men har ändå city på cykel-/gångavstånd. Boendeparkering på gatan kostar 500 kr/månad. Bra kommunikationer och mycket nära till tvärbanans hållplats Stora Essingen samt 1:ans och 56:ans bussar och nattbuss 91. Sommartid kan man ta båten från Värdshusbryggan till Stadshuset/Drottningholm. 1:ans buss är en av stamlinjerna och passerar Fridhemsplan, stannar vid T-centralen och Arlanda Express, kör Kungsgatan förbi Stureplan och vidare upp till Östermalm. Tvärbanan går mellan Sickla och ända till Solna station via Gullmarsplan, Globen, Liljeholmen och Alvik, alla med anknytning till tunnelbana och bussar, bl.a. till Arlanda och Bromma Flygplats. I Årstaberg och Sundbyberg kan man också byta till pendeltåg. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong

Visar alla 3