Per Hörbergs väg 48B

Bodafors, Nässjö kommun Se på karta

250 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 020 m²

Går ni i byggtankar? Nu har ni chansen att förvärva en tomt belägen i ett lugnt och naturskönt villaområde i utkanten av Bodafors. Skapa det drömboende som ni alltid fantiserat om. För vem har inte drömt om att få bygga sitt eget hus och bestämma alla val helt själv?

Avstyckad tomt på 1 020 kvm med möjlighet till anslutning av kommunalt vatten och avlopp el i direkt anslutning till tomten. Denna tomt är även förberedd för fiber ute vid Per Hörbergs väg. Detaljplanen berättar att en permanentbostad i ett plan plus vindsvåning är beviljat. Läs mer om gällande byggregler i detaljplanen under fliken "dokument".

Här i Bodafors finns utbud av det mesta såsom livsmedelsbutik, vårdcentral, tandläkare, apotek, medborgarkontor med bibliotek, kyrkor m.m. Här finns också förskola, fritids och grundskola upp till 9:e klass. Önskas sportaktiviteter finns flera idrottsklubbar, sporthall, fotbollsplan, träningslokal (gym) att tillgå. Kommunikationerna är goda både med buss och tåg och närhet till tätorter som Sävsjö 15 km, Nässjö 18 km, Eksjö och Vetlanda ca.30 km samt Jönköping 50-60 km. Här hittar ni helt enkelt ett fantastiskt, lugnt och härligt boende med närhet till de flesta faciliteter.

För platsvisningar och mer information kontakta ansvarig mäklare.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Nässjö

Kontakta mäklaren

Hanna Ohlsson

Mäklarhuset Nässjö
Mäklare Hanna Ohlsson, Mäklarhuset Nässjö
0733245914
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas