Osdal 2:54

Borås, Borås kommun Se på karta

4 975 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 014 m²

Nyproduktion i härliga Funningen. Nytt hem – i naturskönt läge med direkt närhet till Borås. Sydväst om centrala Borås ligger naturnära Funningen. Här uppför A-hus ännu ett hem, på Solhallsgatan, denna väletablerad kvartersgata med närhet till det mesta.
Från Funningen tar ni er snabbt och smidigt in till Borås centrala delar oavsett om man väljer bil (5 min) eller cykel (10 min). I Funningen hittar ni vattendrag, sjöar, vackra strövområden och badplatser. I närområdet finns även Borås ridhus, Daltorpskolan och kommunikationer.
Här finns det mesta man behöver och tillsammans med närheten till omgivningarna är området perfekt för dig som söker lugnet nära centrum.

Här planerar A-hus för en nybyggnation av Villa Ellagård, som har en god utgångsstandard från början, med sådant som parkettgolv, helkaklade badrum, kompletta badrumsinredningar från Svedbergs, rostfria vitvaror från Siemens, energieffektiva aluminiumfönster från Trarydsfönster m.m. Villa Ellagård är ett välplanerat 2-planshus om 146 m². Husmodellen har valts utifrån tomtens förutsättningar och försetts med en stilren exteriör. Som sidobyggnad har vi med en carport med förråd i samma stil som huset.

Nedervåningen i Villa Ellagård domineras av sällskapsytorna – med ett kök som ligger i vinkel med vardagsrummet som i sin tur öppnar upp vackert mot baksidans uteplats. Genom de helglasade pardörrarna är det alltid nära till såväl gräsmattan som grillplatsen. Den rymliga entrén gör det lätt att hålla smutsen borta från trappan. På ovanvåningen finns det plats för hela familjen, med ett stort och ljust sällskapsrum, badrum med badkar och dusch, ett eget hemmakontor och tre sovrum – varav ett lätt görs om till en stor och lyxig walk-in closet.

Bilderna på Villa Ellagård i denna annons är exempelbilder.
A-hus reserverar sig för tryckfel och leverantörsändringar som kan förekomma.

Utgångspris för detta villapaket och tomt är 4 975 000 kr inkl. sidobyggnad, markarbeten, vatten och avlopp. Utgångspris på tomten är 595 000 kr. Tomten säljs med budgivning.

Varmt välkommen med er intresseanmälan/ Med vänliga hälsningar Daniel Forssell och Frida Celind Svensk Fastighetsförmedling

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Borås

Kontakta mäklaren

Frida Celind

Svensk Fastighetsförmedling Borås
Mäklare Frida Celind, Svensk Fastighetsförmedling Borås
+46709834929