Svensk Fastighetsförmedling Borås

Svensk Fastighetsförmedling Borås

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Vilegränd 19, Borås, Borås kommun
 • Imorgon kl 17:45
Vilegränd 19, Borås, Borås kommun, bild 2
Vilegränd 19, Borås, Borås kommun, bild 3

Vilegränd 19

Lägenhet
Borås, Borås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borås
2 150 000 kr
135 m²
4 rum
vån 2/2
7 201 kr/mån
15 926 kr/m²

Välkommen till detta fina boende på Hedvigsborg – ett omsorgsfullt planerat och välskött radhus i två plan, där varje detalj är noggrant utformat för att skapa det ultimata hemmet för dig och din familj. Detta trivsamma radhus i bostadsrättsform bjuder på ett bekvämt boende med ett högt läge. Med tre rymliga sovrum finns det gott om plats för hela familjen eller för att skapa ditt eget personliga utrymme. Varje rum är utformat för att maximera komforten och skapa en trivsam atmosfär. Sällskapsytan består av ett stort vardagsrum som rymmer både soffgrupp och matsal. Den ljusa och luftiga atmosfären förstärks av de generösa fönsterpartierna och utgången till den insynsskyddade altanen. Altanen är inte bara en förlängning av ditt vardagsrum utan erbjuder också en härlig utsikt från sitt höga läge med sol från lunch till solnedgång – perfekt för avkoppling eller sociala tillställningar. Köket, som ligger i anslutning till vardagsrummet, är stilrent med vita släta luckor och med gott om förvaring och en separat yta för matbord. De två helkaklade badrummen ger en extra touch bekvämlighet. Eget garage i direkt anslutning till huset ger en bekväm och säker parkering. Dessutom finns det extra förrådsutrymme för att enkelt organisera och förvara dina ägodelar. Varmt välkommen att kontakta mäklare Victoria Reichel för med information och anmäl dig gärna till visningen!

 • Premium
 • Uteplats
Tallvägen 5, Rångedala, Borås kommun
 • Sön 21 apr kl 15:00
Tallvägen 5, Rångedala, Borås kommun, bild 2
Tallvägen 5, Rångedala, Borås kommun, bild 3

Tallvägen 5

Villa
Rångedala, Borås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borås
850 000 kr
50 m²
3 rum
1 249 m² tomt

Välkommen till Tallvägen 13 och denna charmiga stuga på stor tomt med många möjligheter och med närhet till både natur och områdets sjöar. Stugan har genomgått en invändig totalrenovering och färdigställdes 2023. Den inbjudande verandan välkomnar dig in i stugans 50 välplanerade kvadrat genom ett härligt allrum där du kan sitta och beskåda naturen genom rummets alla fönster. Vidare in i huset finns ett praktiskt kök med plats för matbord och den öppna planlösningen mot vardagsrummet som rymmer soffgrupp och TV-möbel, två sovrum med plats för större sängar samt ett badrum med dusch. Stugan ligger på en lättskött trädgårdstomt med bra odlingsmöjligheter och utöver huset finns ett förrådshus. I intilliggande Marsjön finns utöver bad- och båtmöjligheter ett rikligt fågelliv och gott om fisk samt möjlighet att ta sig via kanaler i ett sjösystem om tre sjöar. Bara 250 meter från stugan ligger en fin liten badplats och den kommunala badplatsen med brygga nås rakt över sjön. Området har vackra omgivningar och och promenadvägar utmed sjön. Från stugan är det drygt 9 km till välsorterad ICA-affär, bank, vårdcentral och olika restauranger mm. i Fristad. Riksväg 40 nås enkelt via Rångedala så Borås, Ulricehamn och Göteborg nås på ett snabbt och smidigt sätt. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och anmäl er gärna till visningen!

 • Premium
Nanogatan 39, Borås, Borås kommun
 • Imorgon kl 16:45
Nanogatan 39, Borås, Borås kommun, bild 2
Nanogatan 39, Borås, Borås kommun, bild 3

Nanogatan 39

Radhus
Borås, Borås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borås
1 995 000 kr
113 + 3 m²
4 rum
225 m² tomt

Renoverat radhus med ett lugnt och barnvänligt läge. Radhusets 113 välplanerad kvadrat är uppdelade på två plan där du på entréplan möts av hall, ett praktiskt kök med matplats, ett rymligt vardagsrum med utgång till altan under tak med soligt läge, ett sovrum, badrum med dusch, tvättstuga och förråd. En våning upp finns en mindre hall, två sovrum varav ett större master bedroom, ett helkaklat badrum med badkar samt ett större förrådsutrymme. Bekvämt och barnvänligt boende i samfällighet med plan och lättskött trädgård. Till huset hör en garageplats i länga och intill garaget finns dessutom ett förråd. Huset är besiktigat! Här bor ni med centralt, familjevänligt och lugnt läge med närhet till påfarten av R40, förskolor, skolor, matbutiker, utmärkta kommunikationer och vackra promenadstråk. Inom gångavstånd når du Ymergården med flera olika aktivitetsområden såsom boule, tennisbana, beachvolleyboll, motion, utegym och orientering. Dessutom finns en populär discgolfbana och på vintern kan du njuta av välskötta längdskidspår. Kypesjön med sin fina badplats ligger en kort promenad från huset, liksom Borås Centrum som nås på ca 15 minuters promenad. För den som pendlar utanför Borås ligger RV40 lätt till hands. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och anmäl dig gärna till visningen!

 • Premium
 • Uteplats
Bäckabo 19, Sandared, Borås kommun
Bäckabo 19, Sandared, Borås kommun, bild 2
Bäckabo 19, Sandared, Borås kommun, bild 3

Bäckabo 19

Tomt
Sandared, Borås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borås
3 895 000 kr
1 600 m² tomt

Drömmar om att bygga nytt? Nu presenterar vi denna tomt om 1 600kvm i natursköna Sandared! Som köpare av denna tomt har du oändliga möjligheter att välja ditt framtida drömhus. Smålandsvillan har tagit fram ett förslag på husmodell Villa Kalmar till denna tomt. Det är ett 1,5- planshus som erbjuder en praktisk planlösning för hela familjen. Entréplan har en boyta om 95kvm fördelat på en välkomnande hall, kök i öppenhet till vardagsrum, två trivsamma sovrum, helkaklat badrum och groventrén med praktisk tvättavdelning. Önskar du större vardagsrum eller walk in closet från sovrummet går det enkelt att planera om. Övervåningen lämnas oinredd för att du som köpare skall kunna utforma och planera efter era egna önskemål. Villa Kalmar kan växa till hela 7 rum och kök och få en boyta om 156 kvm med inredd övervåning! På denna tomt kan ni även välja att bygga ett Myresjöhus. Smålandsvillan och Myresjöhus är en del av OBOS som är en av Nordens största bostadsutvecklare som byggt hus i snart 100 år, både i Sverige och i Norge. Villorna byggs med hög kvalité och erbjuder energieffektiva lösningar för låga driftskostnader. När ni bygger nytt är ni även fria från fastighetsskatt kommande 15år. Varmt välkommen till Bäckabo och denna tomt med naturskönt läge med närhet till både Sandared och Sjömarken och alla de bekvämligheter som de båda samhällena erbjuder. Borås når ni på en 15 minuters bilfärd för stadens hela utbud! Kontakta ansvarig mäklare för mer information om detta husprojekt!

 • Premium
Boråsvägen 15B, Aplared, Borås kommun
Boråsvägen 15B, Aplared, Borås kommun, bild 2
Boråsvägen 15B, Aplared, Borås kommun, bild 3

Boråsvägen 15B

Tomt
Aplared, Borås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borås
2 920 000 kr
1 679 m² tomt

Drömmer om att bygga nytt? Nu presenterar vi denna tomt om 1 679kvm i omtyckta Aplared! Som köpare av denna tomt har du oändliga möjligheter att välja ditt framtida drömhus. Smålandsvillan har tagit fram ett förslag på husmodell Villa Näsby till denna tomt. Med en praktisk planlösning fördelat på 95 välplanerade kvadratmeter bjuder huset på stor huskänsla i litet format. Ni kan planera huset med upp till tre sovrum, praktisk walk-in closet, smakfullt kök med öppenhet till vardagsrummet, en praktisk tvättstuga och ett smakfullt badrum. Intill denna tomt finns ytterligare en tomt med fastighetsbeteckning Borås Aplared 1:58 där samma möjligheter finns! På denna tomt kan ni även välja att bygga ett Myresjöhus. Smålandsvillan och Myresjöhus är en del av OBOS som är en av Nordens största bostadsutvecklare som byggt hus i snart 100 år, både i Sverige och i Norge. Villorna byggs med hög kvalité och erbjuder energieffektiva lösningar för låga driftskostnader. När ni bygger nytt är ni även fria från fastighetsskatt kommande 15år. I Aplared, bor man i ett lugnt och trivsamt samhälle med närhet till fin natur och bra pendlingsmöjligheter till Borås centrum, ca 20 min med bil. Här i Aplared finns 2 stycken omtyckta förskolor, skola, fritidsgård och goda möjligheter till motion i form av fotboll och tennis genom Aplareds If som är en aktiv idrottsförening. Strax utanför Aplared finns fina bad- och fiskemöjligheter i flertalet olika sjöar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information om detta husprojekt!

 • Premium
Aspegränd 2, Brämhult, Borås kommun
 • Imorgon
Aspegränd 2, Brämhult, Borås kommun, bild 2
Aspegränd 2, Brämhult, Borås kommun, bild 3

Aspegränd 2

Villa
Brämhult, Borås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borås
5 490 000 kr
129 m²
6 rum

Välkommen till ditt framtida drömhem – ett helt nybyggt tvåplanshus med familjevänlig design! Denna villa är inte bara praktisk, den är också full av karaktär och charm. Med en tidlös arkitektur och omsorgsfullt valda detaljer är detta hemmet en plats att trivas i. Direkt vid entrén möts ni av ett slitstarkt klinkergolv, avhängningsmöjligheter och väggar målade i en beige/grå ton som vidare följer in till den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök. Här möts ni av stora fönsterpartier som tillför ett fint ljusinsläpp, härliga sällskaps ytor och ett smakfullt kök. Entréplan erbjuder även ett helkaklat badrum och groventré/ tvättstuga. Den vitlaserade trappan tar er upp till den välplanerade övervåningen med fyra rymliga sovrum, allrum och ett helkaklat badrum. Finplaneringen är nu färdigställd avseende asfaltering, plattsättning, altan och gräsmatta. Här bor ni i ett energisnålt och underhållsfritt hus med fri fastighetsskatt i 15 år! Villan är belägen i ett av Borås mest attraktiva områden - Brämhult. Här bor ni med närhet till en välsorterad Ica butik, Borås sjukhus, vårdcentral och apotek. I området finner ni förskolor och skola upp till årskurs 6. Ni finner även naturen runt knuten, Ymerterrängen med fina motionsspår, skidstadion, gym och discogolf. I området erbjuds även goda bussförbindelser som enkelt tar er in till centrala Borås på tio minuter. För den som pendlar och smidigt vill nå R40 för vidare pendling mot Göteborg eller Ulricehamn är Brämhult ett perfekt val av område! Vänligen kontakta ansvarig mäklare för bokning av visning!

 • Premium
Södra Munkvägen 20, Hedared, Borås kommun
 • Imorgon kl 17:00
Södra Munkvägen 20, Hedared, Borås kommun, bild 2
Södra Munkvägen 20, Hedared, Borås kommun, bild 3

Södra Munkvägen 20

Villa
Hedared, Borås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borås
Pris saknas
111 + 104 m²
5 rum
902 m² tomt

Med ca 15 min bilväg från Borås, upp på höjderna i Hedared finner vi denna unika 70-talsvilla med en planlösning och interiör utöver det vanliga. Villan renoverades fackmannamässigt under 2022 och håller mkt hög standard. Med en unik öppen planlösning och ett ljusinsläpp blir villan modern. I Hedared finns en välsorterad matbutik, samt idrottsanläggning. Blir man badsugen tar man cykeln 400 m bort till Valsjön. För pendlaren når man Göteborg på ca 45 min. Bussen mot Borås ligger på 200 m promenad. Välkomna på Visning. Mäklare : Jonas Elmgren

 • Premium
Kvarbo Hästhagen 5A, Fristad, Borås kommun
Kvarbo Hästhagen 5A, Fristad, Borås kommun, bild 2
Kvarbo Hästhagen 5A, Fristad, Borås kommun, bild 3

Kvarbo Hästhagen 5A

Tomt
Fristad, Borås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borås
4 399 000 kr
996 m² tomt

Drömmar om att bygga nytt? Nu presenterar vi denna tomt om 996kvm i natursköna Fristad! Som köpare av denna tomt har du oändliga möjligheter att välja ditt framtida drömhus. Myresjöhus har tagit fram ett förslag på husmodell Smart 117 med industriell stil till denna tomt. Ett välplanerat enplanshus fyllt av smarta lösningar fördelat över 117kvadratmeter. Hallen välkomnar er med praktiska förvaringsmöjligheter och öppenhet in till kök och vardagsrum. Kök och vardagsrum är villans mittpunkt och på vardera sida finner ni bland annat sovrummen. Arbetsrummet i anslutning till köket tar er vidare in till masterbedroom som erbjuder en walk-in closet samt ingång till det stora badrummet som ni även når genom hallen. I andra änden finner ni två rymliga sovrum med ett badrum i anslutning. Här bor man i ett arkitekt ritat hus med stort fokus på effektiva och praktiska ytor för hela familjen! På denna tomt kan ni även välja att bygga en Smålandsvilla. Smålandsvillan och Myresjöhus är en del av OBOS som är en av Nordens största bostadsutvecklare som byggt hus i snart 100 år, både i Sverige och i Norge. Villorna byggs med hög kvalité och erbjuder energieffektiva lösningar för låga driftskostnader. När ni bygger nytt är ni även fria från fastighetsskatt kommande 15år. Intill denna tomt finns ytterligare en tomt med fastighetsbeteckning Borås Arta 3:52 där samma möjligheter finns. På vår hemsida svenskfast.se kan ni gå in och läsa mer om vilken husmodell Smålandsvillan presenterar som förslag. Med ett barnvänligt läge, promenadavstånd till sjön Ärtingen och närhet till härlig natur är detta en plats att trivas på. I närliggande Fristad finns ett trevligt torg med matbutik, butiker, café , bageri och pizzerior etc. Det finns flera moderna och bra förskolor och skola från årskurs 1 till 9. I samhället har man också mycket bra kommunal service med vårdcentral och apotek. Ni finner även ett aktivt föreningsliv i Fristad för båda barn och vuxna. Kontakta ansvarig mäklare för mer information om detta husprojekt!

 • Premium
Vikhöjdsvägen 1, Sandared, Borås kommun
Vikhöjdsvägen 1, Sandared, Borås kommun, bild 2
Vikhöjdsvägen 1, Sandared, Borås kommun, bild 3

Vikhöjdsvägen 1

Villa
Sandared, Borås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borås
8 750 000 kr
147 + 10 m²
7 rum
8 140 m² tomt

Välkommen till detta fina hem, där möjligheterna är lika stora som den fantastiska utsikten! Detta mysiga hus, högt beläget vid Viaredsjön, erbjuder en härlig kombination av charm, potential och en idyllisk omgivning. Med en tomt på över 8000 kvm blir detta hem ditt eget privata paradis. Här kan du njuta av storslagna soluppgångar och skåda sjöns skiftande ansikten från de generösa balkongerna. Läget, högst upp på strandtomten, ger dig en unik känsla av avskildhet och närhet till naturen. Vid strandkanten finns ett båthus, en friggebod samt ett pumphus för bevattning under sommartid. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar samhörighet även för den som står för middagen och den generösa sällskapsytan är perfekt för familjemiddagar, umgänge med vänner eller för att koppla av framför den värmande kaminen. Här kan du skapa minnen för livet i en atmosfär som genomsyras av hemtrevnad och värme. Huset imponerar med sina fem sovrum där fyra av dem ligger på övre plan och där master bedroom, i bottenplan, inte bara är en plats för vila utan även en plats att vakna upp till den vackra utsikten. På balkongen utanför kan morgonkaffet avnjutas. Ett modernt badrum och tvättstuga som erbjuder alla praktiska detaljer för ett bekvämt levene. Här finns allt du behöver för att kombinera stil med funktion. Välkommen att kontakta mig för mer information och varmt välkommen att anmäla er till visningen! / Victoria

 • Premium
Gnejsvägen 5, Frufällan, Borås kommun

Gnejsvägen 5

Villa
Frufällan, Borås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borås
3 950 000 kr
154 + 24 m²
7 rum
1 070 m² tomt

Denna välplanerade enplansvilla i vinkel ligger högt beläget i det populära bostadsområdet Frufällan. Villan har en rymlig och öppen planlösning med generösa sällskapsytor där kök, matplats och vardagsrum smidigt flyter ihop. I vardagsrummet finns en vacker kakelugn som sprider en mysig och behaglig värme året om. Huset har flera utgångar till en stor och solig trädgård med fina planteringar och utrymme för lek och avkoppling. Här finns även altan där man kan njuta av måltider utomhus och underbara solnedgångar. I huskroppen finns även ett praktiskt garage och gott om förvaringsutrymmen. Villan är väldigt ljus och luftig med stora fönsterpartier och fin utsikt, vilket skapar en härlig atmosfär. Närhet till buss och skola i Sparsör förskola och skola åk 1-6 Sammanfattningsvis är detta ett drömhus för den som söker en välskött enplansvilla med vacker kakelugn och garage, högt belägen i Frufällan. Ett perfekt hem för den som vill bo nära naturen och samtidigt ha bekvämligheter inom räckhåll. Kontakta mäklare för visning.

Döbelnsgatan 9, Norrmalm, Borås kommun
Döbelnsgatan 9, Norrmalm, Borås kommun, bild 2
Döbelnsgatan 9, Norrmalm, Borås kommun, bild 3

Döbelnsgatan 9

Lägenhet
Norrmalm, Borås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borås
1 195 000 kr
39 m²
1 rum
vån 1
3 033 kr/mån
30 641 kr/m²

Välkommen till Döbelnsgatan 9 och denna charmiga etta! Lägenheten är belägen på en attraktiv adress, bara ett stenkast från stadens centrum. Här bor du med gångavstånd till allt som centrum har att erbjuda, med restauranger, butiker, nöjen och Borås Högskola. Lägenheten präglas av ljusa ytskikt, smakfulla materialval, fint ljusinsläpp och en kvadratsmart planlösning. Här bor du bekvämt på andra våning med balkong som erbjuder ett härligt solläge och fin utsikt. Lägenheten har renoverats med nya ytskikt och nytt golv för en modernare känsla. Även det helkaklade badrummet är renoverat med stilrena färgval utrustat med toalett, dusch, handduks tork och kommod. Det rymliga köket ligger i anslutning till den välkommande hallen där du möts av klassiska materialval, ljusa ytskikt, bra med förvaringsutrymmen och plats för stor matgrupp. För dig som vill bo centralt i en bra förening med god ekonomi är detta ett boende för dig! För bokning av visning är du välkommen att kontakta ansvarig mäklare!

 • Premium
 • Balkong
Lillsjövägen 5, Sandared, Borås kommun
Lillsjövägen 5, Sandared, Borås kommun, bild 2
Lillsjövägen 5, Sandared, Borås kommun, bild 3

Lillsjövägen 5

Villa
Sandared, Borås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borås
7 975 000 kr
176 m²
8 rum
990 m² tomt

Välkomna till Lillsjövägen i Sandared, ett av Borås mest exklusiva områden. Nu erbjuds denna strandnära en-plansvilla i vinkel med ett fristående dubbelgarage och en fantastisk utsikt över Viaredssjön ut till försäljning. Läget av villan gör den mkt attraktiv. Belägen med sjöusikt, erbjuds det fantastiska vyer och möjligheter till aktiviteter vid sjön. Sandared erbjuder allt som man kan önska: tennis, padel, gym, simhall samt välsorterad matbutik, vårdcentral. Restaurang och konditori. mm. Den geografiska platsen gör det enkelt för pendlaren då både buss och tåg ligger på gångavstånd mot Göteborg eller Borås. Förskola och skola åk 1-9 är beläget på 5-10 min promenad. Kontakta ansvarig mäklare : Jonas Elmgren

 • Premium
Hasselbacksvägen 14A, Målsryd, Borås kommun
Hasselbacksvägen 14A, Målsryd, Borås kommun, bild 2
Hasselbacksvägen 14A, Målsryd, Borås kommun, bild 3

Hasselbacksvägen 14A

Lägenhet
Målsryd, Borås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borås
985 000 kr
74,5 m²
3 rum
vån 1
3 175 kr/mån
13 221 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma 3:a med stor potential belägen i Målsryd! Lägenhetens 74,5 kvadratmeter är fördelade på en välkomnande hall med avhängnings möjligheter. Ett rymligt kök med klassiska materialval och plats för matgrupp. Vardagsrum med härligt ljusinsläpp och utgång till balkongen i bra solläge. Två rymliga sovrum med inbyggda garderober och plats för dubbelsäng samt ett badrum. I Målsryd bor du i ett lugnt och trivsamt område! I närområdet finner du skog och natur med härliga promenadstråk, idrottsplats, discogolfbana, pizzeria och skola F-6. Med 15 minuters bilfärd tar du dig enkelt in till Borås centrum för stadens hela utbud. Här bor du i en stabil förening med god ekonomi och låga avgifter! Varmt välkommen att anmäla dig till visningen!

 • Premium
 • Balkong
Rydsvägen 27, Gånghester, Borås kommun

Rydsvägen 27

Villa
Gånghester, Borås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borås
2 490 000 kr
102 + 49 m²
4 rum
1 211 m² tomt

Denna välplanerade enplansvilla på hörntomt i Gånghester är en äldre men välskött bostad som erbjuder bekvämt och trivsamt boende. Huset är ljust och luftigt med generösa ytor och en praktisk planlösning. Entrén leder in till en rymlig hall med plats för avhängning och förvaring. Det öppna vardagsrummet har stora fönster som släpper in mycket naturligt ljus och skapar en härlig atmosfär. Köket är av äldre standard och välutrustat med gott om förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Här finns även plats för matbord där familjen kan samlas för gemensamma måltider. I huset finns tre sovrum, ett master bedroom och två andra sovrum alla med gott om garderobsutrymme. Två rymliga badrum finns, ett bad dusch och ett med badkar. En separat tvättstuga med förråd i anslutning finns också i huset för extra bekvämlighet. Tomten är stor och pryds av grönskande träd och växtlighet. Här finns gott om utrymme för lek och trädgårdsarbete, samt en härlig altan där man kan njuta av soliga dagar och trevliga grillkvällar. Ett garage i huskroppen och förråd finns för praktisk förvaring av bil och trädgårdsredskap. Denna vackra enplansvilla är perfekt för den som söker ett bekvämt och trivsamt boende i en lugn och fridfull miljö. Med närhet till skolor, affärer och natur är detta en dröm för den som vill bo centralt i Gångheste men ändå ha naturen inpå knutarna. Gånghester är ett populärt och barnvänligt samhälle strax öster om Borås. Här har man möjlighet att delta aktivt i föreningslivet och utnyttja omgivningarna till motion och friluftsaktiviteter. I Gånghester finns bland annat en välsorterad mataffär med generösa öppettider, pizzeria, café och en större bensin-/servicestation. Skogsgläntans förskola ligger centralt, vackert och naturnära i en omväxlande fin natur. Gånghesterskolan är centralt belägen i samhället i en lugn och vacker miljö nära naturen. Skolan har år F-6 och en integrerad fritidshemsavdelning. Kommunikationerna till Borås är mycket bra och man är snabbt inne i centrum med både bil och buss. Föredrar man cykel finns separerad cykelbana in till Borås centrum, Dalsjöfors eller ända till Ulricehamn via den gamla banvallen.

Mannerfelts väg 11, Borås, Borås kommun
Mannerfelts väg 11, Borås, Borås kommun, bild 2
Mannerfelts väg 11, Borås, Borås kommun, bild 3

Mannerfelts väg 11

Lägenhet
Borås, Borås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borås
3 195 000 kr
108 m²
4 rum
vån 1/7
8 593 kr/mån
29 583 kr/m²

Denna moderna och påkostade lägenhet på Mannerfelts väg 11 i Borås är verkligen något utöver det vanliga. Med sina höga tak och generösa ytor skapar den en känsla av rymd och luftighet. Med stilrena materialval och ljusa ytskikt ges en naturlig bas att inreda efter och skapa ditt eget drömhem. Lägenheten är välplanerad och erbjuder all modern utrustning som du kan önska dig. Köket är stilrent och funktionellt, perfekt för dig som älskar att laga mat och den öppna planlösningen mot det inbjudande vardagsrummet skapar en perfekt sällskapsyta. Med utgång från vardagsrummet nås den härliga terrassen där plats för både loungemöbel och matbord finns. I Brf Kopralen 1914 bor man med bekvämt avstånd till stadens utbud och samtidigt nära naturen. I den vackra stenlagda innergården finns pergolas med sittgrupper. Här finns möjlighet till p-plats eller garageplats med hiss direkt upp till lägenheten. Läget är fantastiskt naturnära, vilket ger dig möjlighet att njuta av lugnet samtidigt som du har närhet till stadens bekvämligheter. Här kan du njuta av sköna promenader i närliggande grönområden eller ta en kort bilfärd till Borås centrum där du hittar ett brett utbud av shopping, restauranger och nöjen. Här har du även nära till kommunikationer och påfarten till R40. Varmt välkommen att höra av dig till ansvarig mäklare för mer information och anmäl er till visningen! / Rebecka & Victoria

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Karlagatan 5, Borås, Borås kommun
 • Ons 17 apr kl 17:30
Karlagatan 5, Borås, Borås kommun, bild 2
Karlagatan 5, Borås, Borås kommun, bild 3

Karlagatan 5

Lägenhet
Borås, Borås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borås
1 790 000 kr
65 m²
2 rum
vån 1/5
5 121 kr/mån
27 538 kr/m²

Välkommen till denna charmiga tvårummare med en härlig balkong. Med sitt strategiska läge har du tillgång till stadens alla bekvämligheter och sevärdheter på gångavstånd. Lägenheten kvadratmeter är uppdelade på en välkomnade hall med anslutande klädkammare, ett praktiskt kök med separat matplats, ett ljust vardagsrum, ett rymligt sovrum samt ett modernt helkaklat badrum. Vardagsrummets stora fönster släpper in mycket naturligt ljus och ger en härlig atmosfär. Här finns gott om utrymme för att inreda med en större soffgrupp och skapa en mysig plats att koppla av och umgås på. Sovrummet är rymligt och erbjuder gott om förvaringsutrymme för kläder och personliga tillhörigheter. Här kan du njuta av en lugn och avkopplande nattsömn efter en lång dag. Badrummet är ljust och välkomnande, utrustat med alla bekvämligheter du kan önska, inklusive ett avkopplande badkar och en praktisk tvättmaskin. Lägenhetens fina balkong ger en fantastisk möjlighet att njuta av utomhuslivet. Här kan du njuta av din morgonkopp kaffe eller koppla av efter jobbet med en bok i handen. Balkongen erbjuder även möjligheten att odla några gröna växter eller skapa en liten trädgårdsoas. Lugnet, beskriver väl området med bara några minuters gångväg till det karaktäristiska området vid Gustav Adolfskyrkan som erbjuder konstmuseum, stadsteater och bibliotek. Det centrala läget gör det möjligt att enkelt nå stadens hela utbud med shopping, restauranger och kaféer. Du har bara några minters promenad till Högskolan och goda kommunikationer finns för den som pendlar med buss eller tåg. Dessutom finns det gott om grönområden och natursköna platser i närheten såsom Annelundsparken med fina promenadstråk och Kypegården som både erbjuder motionsspår och badplats. Varmt välkommen att kontakta mig för mer information och anmäl er gärna till visningen! /Victoria

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Huldregatan 2a, Sjöbo, Borås kommun

Huldregatan 2a

Lägenhet
Sjöbo, Borås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borås
775 000 kr
65,5 m²
3 rum
vån 2
5 502 kr/mån
11 832 kr/m²

Välkomna till Huldregatan Nu erbjuds en mysig 3-rumslägenhet med en kvadratsmart planlösning och en stor balkong i söderläge. Lägenheten har gångavstånd till Knalleland och Sjöbo torg samt bussen strax utanför. Närhet till skola och förskola samt Öresjö och Almenäs badplats. Vill man ge sig ut på en långpromenad har man Rya åsars vackra vandringsleder. Föreningen har en stabil ekonomi och en bra underhållsplan. Välkomna att höra av er till Ansvarig mäklare: Jonas Elmgren

Österlånggatan 76, Centralt, Borås kommun
Österlånggatan 76, Centralt, Borås kommun, bild 2
Österlånggatan 76, Centralt, Borås kommun, bild 3

Österlånggatan 76

Lägenhet
Centralt, Borås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borås
1 790 000 kr
39,9 m²
1 rum
vån 7/7
3 609 kr/mån
44 862 kr/m²

Varmt välkommen till denna vackra lägenhet vars fina tillval skapar en exklusiv känsla så fort du kliver innanför dörren. Lägenheten är högt belägen med utsikt över Annelundsparken. Generös takhöjd och stora fönster tillsammans med en öppen planlösning och ljusa färgval ger en härlig rymd och en inbjudande och harmonisk atmosfär. Lägenheten står registrerad som en etta men har genom en vägg gjorts om till en kvadratsmart tvåa. Utanför entrédörren har du möjlighet att placera utemöbler och njuta av kvällssolen och på denna våning finns även två generösa uteplatser för medlemmarna att nyttja. Fastigheten är funktions- och handikappanpassad med hiss direkt från markplan och ned till garaget. Bostaden är belägen mitt i centrum med närhet till allt som stadskärnan har att erbjuda såsom restauranger, gym, solarium, tandläkarkliniker, matbutiker, bageri, stadsparksbadet, Här bor du mitt emot en av Borås vackraste parker, Annelundsparken och med smidiga påfartsmöjligheter till både Göteborg och Jönköping. Det finns gott om parkeringsmöjligheter både strax utanför bostaden och i p-huset Vulkanus som ligger i anslutning till fastigheten. Nordic Wellnes gym finns på bottenplan i samma byggnad. Bra med bussförbindelser strax utanför bostaden. Varmt välkommen att kontakta mig för mer information och anmäl dig gärna till visningen! / Victoria

 • Premium
 • Hiss
Hasselstigen 2 , Bredared, Borås kommun
Hasselstigen 2 , Bredared, Borås kommun, bild 2
Hasselstigen 2 , Bredared, Borås kommun, bild 3

Hasselstigen 2

Villa
Bredared, Borås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borås
3 990 000 kr
120 m²
4 rum

Välkommen till detta nyproducerade 1,5-planshus från Myresjöhus som erbjuder modern elegans och funktionell design. Innanför entrédörren välkomnas du av en rymlig och ljust atmosfär med en öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. De generösa fönstren som pryder bostadens entréplan skapar ett härligt ljus och lyfter fram husets fina detaljer. På entréplanet finner du även ett helkaklat badrum och en praktisk tvättstuga. På övre planet finns ett mysigt allrum, två bekväma sovrum, en praktisk klädkammare ger gott om utrymme för förvaring och ett större helkaklat badrum. Huset är beläget på en lättskött trädgårdstomt med en härlig sjöutsikt. För att fånga solens alla timmar finns tre altaner runt om huset. Detaljplanen säger att du får bygga atterfallshus och förråd om 15 kvm. I utkanten av Bredared ligger det vackra Mjöshult som erbjuder ett strandnära läge vid sjön Säven med privat badplats och möjlighet till båtplats. Samfälligheten anordnar boulekvällar och trevliga midsommarfiranden. Bredared är ett mindre samhälle är beläget ca 12 km från Borås Centrum. Bredared erbjuder förskola, skola, mataffär och golfbana. I närheten finns även Vänga kvarn som är ett populärt utflyktsmål med café, bageri och fina vandringsleder i naturreservatet Vänga mosse. Hit kan man även ta sig med båt från Mjöshult. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och anmäl dig gärna till visningen!

 • Premium
 • Uteplats
Norra Sjöbogatan 61 - NYTT PRIS!, Borås, Borås kommun
Norra Sjöbogatan 61 - NYTT PRIS!, Borås, Borås kommun, bild 2
Norra Sjöbogatan 61 - NYTT PRIS!, Borås, Borås kommun, bild 3

Norra Sjöbogatan 61 - NYTT PRIS!

Lägenhet
Borås, Borås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borås
795 000 kr
57 m²
2 rum
vån 1/3
4 043 kr/mån
13 947 kr/m²

Varmt välkomna till denna charmiga tvåa belägen på första våning! Lägenheten präglas av fina materialval och erbjuder en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Det rymliga köket med vita köksluckor har gott om förvaringsutrymme, bänkyta och plats för matbord. Öppenheten mellan vardagsrummet och köket skapar en social atmosfär och skänker ett fint ljusinsläpp från två väderstreck. Vardagsrummet har vitmålade väggar och ett fint fiskbensparkett till golv som slipades 2021. Här finner ni även plats för soffgrupp och utgång till balkongen med fin grönska och de blommande körsbärsträden på våren. Sovrummet är rymligt och inbjudande med gott om plats för förvaring från de inbyggda garderoberna. Under 2023 har sovrummet tapetserats med en charmig tapet och en fin heltäckningsmatta lades in för en mysigare känsla av rummet. Badrummet finner ni i anslutning till den välkomnande hallen! Lägenheten är belägen i ett trivsamt område med närhet till allt ni kan tänkas behöva. Här bor ni med bra bussförbindelser som enkelt tar er till centrum för stadens hela utbud och Knalleland för shopping och nöjen. På bekvämt avstånd finner ni även Sjöbo torg och inte minst Borås Djurpark som är ett populärt utflyktsmål för hela familjen. Ett stenkast bort finner ni även Sjöbo badplats för sommarens alla soliga dagar! Vill ni veta mer om lägenheten och önskar en visning är ni varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Södra Granbäcksvägen 10C, Borås, Borås kommun
Södra Granbäcksvägen 10C, Borås, Borås kommun, bild 2
Södra Granbäcksvägen 10C, Borås, Borås kommun, bild 3

Södra Granbäcksvägen 10C

Villa
Borås, Borås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borås
4 980 000 kr
195 m²

Välkommen till denna nybyggda och stilfulla Smålandsvilla med husmodell Lekeryd! Villan är familjevänligt belägen med naturen som närmsta granne på en plan och lättskött trädgårdstomt. Villan präglas av öppna ytor, härligt ljusinsläpp och en praktisk planlösning för hela familjen. Redan vid entrén möts du av de smakfulla materialvalen och en känsla av kvalité. Ekparketten följer sedan vidare in till köket och den öppna planlösningen mellan matsalsdelen och vardagsrummet. Här finner du ett stilrent kök med köksö, utgång till altanen, matsalsplatsen för alla dess sociala tillfällen och vardagsrums delen med ett fantastiskt ljusinsläpp och utgång till villans andra altan. På entréplan finner du även villans två sovrum, det helkaklade badrummet utrustat med dusch, kommod, spegelskåp, handdukstork, toalett samt grovéntren/tvättstugan med praktisk tvättavdelning. Övervåningen är isolerad och ger dig som köpare möjlighet att kunna anpassa planlösningen utefter dina egna önskemål och behov. Med inredd övervåning kan du få upp till 10 rum och kök med en boarea på 195 m2. Granbäcken är ett lugnt område 10 minuter från centrala Borås. Här bor ni granne med med fina promenadstråk, motionsspår, härlig natur och närhet till Svalesjön som ligger utmed en av vandringslederna. Ni finner även den omtyckta förskolan Ur & Skur 200m från villan. För dig som spelar golf är detta läge något för dig, här bor du ett stenkast från Borås golfklubb! Missa inte chansen att förvärva denna nybyggda Smålandsvilla med möjlighet att skapa ditt drömhem - Kontakta ansvarig mäklare för mer information och tid för visning!

 • Premium
 • Uteplats
Sandsjövägen 12B, Aplared, Borås kommun
Sandsjövägen 12B, Aplared, Borås kommun, bild 2
Sandsjövägen 12B, Aplared, Borås kommun, bild 3

Sandsjövägen 12B

Tomt
Aplared, Borås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borås
3 825 000 kr
1 219 m² tomt

Nu ges möjligheten att kunna skapa ert nya drömhem tillsammans med A-hus! På denna tomt har du möjlighet att bygga det A-hus som passar dig bäst. A-hus har tagit fram ett förslag på husmodell Villa Furuvik i modern stil till denna tomt. I denna enplansvilla har man maximerat varje kvadratmeter och kan samtidigt erbjuda en flexibilitet i planlösningen. Allt för att bygga ett framtidssäkrat och energieffektivt hem. På 100 m2 har du möjligheten att välja upp till fyra sovrum, praktiska förvaringsmöjligheter samt en härlig inramning av gemensamhetsytorna genom det charmiga ryggåstaket. Sandsjön är ett nytt attraktivt bostadsområde som ni via R27 enkelt tar er till på ynka 20 minuter från centrala Borås. Denna tomt är perfekt för den familj som söker ett familjevänligt läge med drömmar om att bygga nytt och bo med närhet till sjön och fin natur. Här kan ni njuta av den underhållsfria livsstilen och låta barnen leka fritt i den generösa trädgården på hela 1 219 kvadratmeter. Missa inte chansen att uppfylla era drömmar - kontakta ansvarig mäklare för mer information om detta projekt!

 • Premium
Sandsjövägen 12A, Aplared, Borås kommun
Sandsjövägen 12A, Aplared, Borås kommun, bild 2
Sandsjövägen 12A, Aplared, Borås kommun, bild 3

Sandsjövägen 12A

Tomt
Aplared, Borås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borås
4 660 000 kr
1 202 m² tomt

Nu ges möjligheten att kunna skapa ert nya drömhem tillsammans med A-hus! På denna tomt har du möjlighet att bygga det A-hus som passar dig bäst. A-hus har tagit fram ett förslag på husmodell Villa Tyresund i modern stil till denna tomt. Det är ett 1,5- planshus praktiskt planerat på 156kvm för hela familjen. I Villa Tyresund öppnar hallen upp direkt mot det stora vardagsrummet. Här har du ett ljust och modernt kök i ena änden och du tar dig smidigt ut på uteplatsen för att njuta av solen i den andra. Ert eget sovrum ligger behagligt med utsikt över trädgården och i anslutning till generösa förvaringsmöjligheter och det moderna badrummet. På ovanvåningen ligger familjedelen med tre sovrum, ett komplett badrum med både badkar och dusch, och ett ljust och stort sällskapsrum som barnen kan ha för sig själva. Sandsjön är ett nytt attraktivt bostadsområde som ni via R27 enkelt tar er till på ynka 20 minuter från centrala Borås. Denna tomt är perfekt för den familj som söker ett familjevänligt läge med drömmar om att bygga nytt och bo med närhet till sjön och fin natur. Här kan ni njuta av den underhållsfria livsstilen och låta barnen leka fritt i den generösa trädgården på hela 1202 kvadratmeter. Missa inte chansen att uppfylla era drömmar - kontakta ansvarig mäklare för mer information om detta projekt!

 • Premium
Muskotgatan 10 A, Sörmarken, Borås kommun
 • Ons 17 apr kl 16:30
Muskotgatan 10 A, Sörmarken, Borås kommun, bild 2
Muskotgatan 10 A, Sörmarken, Borås kommun, bild 3

Muskotgatan 10 A

Lägenhet
Sörmarken, Borås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borås
2 390 000 kr
107 m²
4 rum
5 980 kr/mån
22 336 kr/m²

Du har nu möjlighet att förvärva detta nyproducerade parhus i bostadsrättsform på populära Sörmarken. Bostadens 107 kvm är uppdelade på två plan och har en öppen planlösning där sambandet mellan kök och vardagsrum ger härliga ytor i entréplanet. I hallen används ytan under trappan på ett bra sätt med ett förråd. Köket är välutrustat med kyl och frys i fullhöjd, ugn, mikrovågsugn, diskmaskin och härliga stora bänkytor som dessutom kompletteras av en köksö. Här finns också ett stort badrum som kombinerats med tvättavdelning. På övervåningen finns den privata delen med två sovrum, allrum som med fördel kan göras om till ytterligare ett sovrum, en mysig läshörna, badrum och klädkammare. Ett charmigt bostadsområde precis i utkanten av Borås. Här bor du modernt och barnvänligt med goda kommunikationer in till centrum strax utanför dörren och påfarten till R40 mot Göteborg och Jönköping några hundra meter ifrån. I närheten finns även flera förskolor, skolor och matbutiker och på några minuters promenad når du friluftsområdet Kransmossen. Varmt välkommen att kontakta mig för mer information och anmäl dig gärna till visningen! / Victoria

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Sturegatan 7, Centralt, Borås kommun
Sturegatan 7, Centralt, Borås kommun, bild 2
Sturegatan 7, Centralt, Borås kommun, bild 3

Sturegatan 7

Lägenhet
Centralt, Borås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borås
2 490 000 kr
78 m²
3 rum
vån 1
5 756 kr/mån
31 923 kr/m²

Nu presenterar vi denna centrumlägenhet för dig som vill bo bekvämt - varmt välkomna till Sturegatan 7! Lägenheten erbjuder en praktiska planlösningen, smakfulla materialval, en inglasad balkong samt egen uteplats mot den lugna innergården. Ni välkomnas in i den rymliga hallen med praktiska avhängningsmöjligheter, en walk in closet och det helkaklade badrummet med tvättavdelning. Direkt till höger finner ni masterbedroom med utgång till den härliga uteplatsen som erbjuder morgon/förmiddagssol. Vidare in i lägenheten möts ni av det rymliga vardagsrummet i fin öppenhet till det smakfulla köket, utgång till den inglasade balkongen samt lägenhetens andra sovrum. För dig som vill bo centralt är detta läge perfekt. Med gångavstånd finner ni allt ni kan önska så som restauranger, shopping, kultur, Borås högskola, busshållsplats utanför porten, Annelundsparken, Kypesjön med badplats, skola och förskola. Hissen tar er bekvämt ner till parkeringsgaraget, i dagsläget finns det lediga parkeringsplatser! Vart välkommen att kontakta ansvarig mäklare för bokning av visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss

Visar 1 - 25 av 46