Mäklare Jonas Elmgren

Jonas Elmgren

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kvibergsgatan 70, Borås, Borås kommun

Kvibergsgatan 70

Villa
Borås, Borås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borås
5 290 000 kr
211 + 66 m²
7 rum
1 386 m² tomt

På populära Hestra är denna representativa villa belägen. Med en unik arkitektur och en härlig planlösning har man skapat en hem utöver det vanliga. Villan är skapad för den stora familjen och har generösa utrymmen med flera sociala ytor. Villan har omsorgsfullt renoverats löpande med varsam hand och ett bevarande av orginaldetaljer och gedigna materialval. Här bor du nära naturen och Rya åsars vackra vandringsleder. Skola och förskola går barnen själva till på några minuters promenad. Bussen mot Borås centrum och tågcentral är belägen strax utanför dörren. Välkomna att höra av er till ansvarig mäklare: Jonas Elmgren.

Aspegränd 2, Brämhult, Borås kommun
  • Imorgon kl 17:00
Aspegränd 2, Brämhult, Borås kommun, bild 2
Aspegränd 2, Brämhult, Borås kommun, bild 3

Aspegränd 2

Villa
Brämhult, Borås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borås
5 590 000 kr
129 m²
6 rum

Välkommen till ditt framtida drömhem – ett helt nybyggt tvåplanshus med familjevänlig design! Denna villa är inte bara praktisk, den är också full av karaktär och charm. Med en tidlös arkitektur och omsorgsfullt valda detaljer är detta hemmet en plats att trivas i. Direkt vid entrén möts ni av ett slitstarkt klinkergolv, avhängningsmöjligheter och väggar målade i en beige/grå ton som vidare följer in till den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök. Här möts ni av stora fönsterpartier som tillför ett fint ljusinsläpp, härliga sällskaps ytor och ett smakfullt kök. Entréplan erbjuder även ett helkaklat badrum och groventré/ tvättstuga. Den vitlaserade trappan tar er upp till den välplanerade övervåningen med fyra rymliga sovrum, allrum och ett helkaklat badrum. Inom kort kommer finplanering av tomten att utföras avseende uppfart, gräsmatta och altan. Här bor ni i ett energisnålt hus med fri fastighetsskatt i 15 år! Villan är belägen i ett av Borås mest attraktiva områden - Brämhult. Här bor ni med närhet till en välsorterad Ica butik, vårdcentral och apotek. I området finner ni förskolor och skola upp till årskurs 6. Ni finner även naturen runt knuten, Ymerterrängen med fina motionsspår, skidstadion, gym och discogolf. I området erbjuds även goda bussförbindelser som enkelt tar er in till centrala Borås på tio minuter. För den som pendlar och smidigt vill nå R40 för vidare pendling mot Göteborg eller Ulricehamn är Brämhult ett perfekt val av område! Vänligen kontakta ansvarig mäklare för bokning av visning!

  • Premium
Fabriksgatan 16, Centralt, Borås kommun
  • Tor 5 okt kl 17:00
Fabriksgatan 16, Centralt, Borås kommun, bild 2
Fabriksgatan 16, Centralt, Borås kommun, bild 3

Fabriksgatan 16

Lägenhet
Centralt, Borås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borås
Pris saknas
85 m²
3 rum
5 164 kr/mån

Med utsikt över Borås stad mest kända Monument Pinocchio statyn finner vi denna exklusiva lägenhet. Med en fantastisk vy från 6:e våningen över Centrum och Österlånggatans gågata och med en planlösning som sällan skådats har arkitekten blandat funktionalism med en härligt go hemmakänsla. Lägenheten är unik i sitt slag och har 3 st balkonger och har genomgående stilfulla materialval med hög standard. Med en kort promenad når du hela Borås Centrumkärnas utbud, Annelundsparken med sina fina vandringsstråk och vackra natur. Stadsparken med en porlande Viskan genom staden samt Sandwalls plats når du på ett par minuters gångväg, en träffpunkt för Borås restaurang och uteliv. Här finns ett stort utbud restauranger. Borås statsteater hittar du på 5 min promenad. Det geografiska läget gör bostaden attraktiv och med 1 minuts bilväg är du på R40 mot Göteborg. Hör av dig till ansvarig mäklare: Jonas Elmgren.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Vedhult Västra 3, Kinnarumma, Borås kommun
Vedhult Västra 3, Kinnarumma, Borås kommun, bild 2
Vedhult Västra 3, Kinnarumma, Borås kommun, bild 3

Vedhult Västra 3

Villa
Kinnarumma, Borås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borås
550 000 kr
2 495 m² tomt

Förverkliga dina drömmar om att bygga nytt eller renovera ett äldre torp med bevarade detaljer - Välkomna till Vedhult Västra 3! Nu presenterar vi denna idylliska tomt med stora möjligheter. På tomten finns idag ett charmigt torp med äldre bevarade detaljer och avklädda väggar för att du som köpare skall kunna dokumentera husets stomme och skick. Under 2019 lades nytt tak med råspont och åtgärder avseende torpagrunden utfördes. Fastigheten är belägen med skogen som närmsta granne på en lummig trädgårdstomt. I närområdet finner ni härlig natur, promenadstigar, Frisjön och med 15 minuters bilfärd tar ni er enkelt in till Borås centrum för stadens hela utbud. Missa inte denna sommaridyll, anmäl ditt intresse redan idag för att inte missa kommande visningar!

  • Premium
Floragatan 6, Borås, Borås kommun

Floragatan 6

Villa
Borås, Borås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borås
3 995 000 kr
185 + 70 m²
9 rum
1 219 m² tomt

Floragatan 6 ligger i sluttningen på Druveforskullen med en fin utsikt över Borås knutpunkt. Vi har nöjet att erbjuda dig en villa som har en underbar prägel med fina detaljer och en mysig baksida med altan och innergård. Villan är byggd på höjden och består av ett källarplan och 3 våningsplan. Förstavåningen har en gång i tiden varit en separat lgh och kan enkelt återställas som ett generationsboende eller uthyrning är aktuellt. Ett praktiskt boende med absolut närhet till Centrum inom 5 min. För pendlaren är du på R40 inom 2 min. Det mesta som matbutik, förskola och skola samt apotek, gym. mm når man på 5 min promenad. Välkomna att höra av dig till ansvarig mäklare Jonas Elmgren.

Lundaskogsvägen 24A, Borås, Borås kommun

Lundaskogsvägen 24A

Villa
Borås, Borås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borås
4 990 000 kr
166 + 85 m²
6 rum
813 m² tomt

Välkomna till Lundaskog. En central stadsdel mellan centrum och Sjömarken. Lundaskog är ett lungt familjevänligt område som växer. Här erbjuds en nyrenoverad villa med exklusiva materialval. Hög standard genomgående. Huset har öppen planlösning och panorama fönster med skjutfunktion ut mot den 115 kvm stora altanen. Här får den stora familjen plats med sina fyra sovrum. Här bor du nära till det mesta. Busslinjer mot centrum eller Bollebygd, Välsorterade matbutiker. 2 min bilväg så är du på R40. Missa inte denna unika villa.

Kvarnfallsvägen 5, Borgstena, Borås kommun
  • Ons 11 okt kl 17:00
Kvarnfallsvägen 5, Borgstena, Borås kommun, bild 2
Kvarnfallsvägen 5, Borgstena, Borås kommun, bild 3

Kvarnfallsvägen 5

Villa
Borgstena, Borås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borås
2 390 000 kr
104 + 75 m²
7 rum
1 284 m² tomt

Välkomna till Kvarnfallsvägen och denna välskötta och renoverade villa ca 20 min från Borås. Här erbjuds en kvadratsmart villa med stort garage och en härlig trädgård. Villan har en effektiv uppvärmning med hjälp av bergvärme. Villan inrymmer den stora familjen tack vare en unik planlösning och utrymme i källarplan. Närhet till skola åk 1-6 samt idrottsanläggning. mindre närbutik och pizzeria. I Borgstena finns även tågstation med regelbundna avgångar. I Fristad ca 5 km mot Borås centrum finns en välsorterad Ica affär Välkomna att höra av er för visning. Mäklare: Jonas Elmgren

  • Premium
Lövåsvägen 25, Sandared, Borås kommun

Lövåsvägen 25

Villa
Sandared, Borås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borås
4 790 000 kr
140 + 140 m²
8 rum
1 310 m² tomt

Välkomna till Lövåsvägen 25 i omtyckta Sandared! Här presenterar vi en villa för den stora familjen på bra adress. En generöst tilltagen villa med en öppen planlösning mellan kök, matsal och vardagsrum som ger en härlig öppenkänsla och utsikt över Viaredssjön. Villan erbjuder fem rymliga sovrum, helkaklade badrum, sällskapsytor och praktiska förvaringsmöjligheter. Den stora träaltanen om ca 80 kvm sträcker sig runt syd och sydvästgaveln, vilket göra att solen infinner sig hela dagen. Huset värms upp av bergvärme vilket ger en fördelaktig ekonomi. Skola, förskola och fritidsaktiviteter som badhus, tennis, fotboll mm. når man på et fåtal minuter. Välsorterad Ica affär, bageri samt vårdcentral finns i centrala Sandared. Välkomna på visning!

Stormgatan 13D, Borås, Borås kommun

Stormgatan 13D

Övrigt
Borås, Borås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borås
1 695 000 kr
236 m² tomt

Välkomna till Viareds populäraste industriområde Här erbjuds ett mycket fint lager/kontorsfastighet i radhusform. Här äger du din egna lokal och bedriver verksamhet till en låg kostnad. Övre entresolplan på ca 50 m2 finns möjlighet till att inreda Kontor/Toalett/Kök mm. Här finns ingång via loftgång som ger möjlighet att dela av fastigheten och hyra ut kontor/lager separat. Till fastigheten finns även en inhägnad asfalterad yta på baksidan. Dörr med Kodlås samt Larm. Epoxymålat Golv. Lokalens mått ca 6,50*16 m samt entresolplan 6,5*8. Parkeringsmöjligheter för 2-3 bilar framför fastigheten. Fastigheten överlåtes i bolagsform och har momsskyldighet. En mycket fin lokal för dig eller ditt företag!

Viskarhultsvägen 29, Viskafors, Borås kommun

Viskarhultsvägen 29

Villa
Viskafors, Borås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borås
2 590 000 kr
116 + 20 m²
6 rum
1 115 m² tomt

Välkomna till Viskarhultsvägen. Nu erbjuds en välskött och rymlig villa där den stora familjen får plats. Villan har genom åren renoverats med tak, fönster, värmekälla kök och badrum. Området är familjärt och ligger i anslutning till naturen. Skolan åk 1-9 cyklar man enkelt till, bussen ligger 5-7 min promenad bort. Tack vare en unik planlösning så upplevs villan betydligt större. Viskafors har allt man kan önska sig. En välsorterad matbutik, pizzeria, vårdcentral bageri samt Storsjön med sin härliga badplats. Välkomna att höra av er till ansvarig mäklare: Jonas Elmgren

Skogshyddegatan 4, Borås, Borås kommun

Skogshyddegatan 4

Lägenhet
Borås, Borås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borås
1 590 000 kr
72,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 933 kr/mån
21 931 kr/m²

Med lugnt och bra läge på Alideberg erbjuds nu denna välplanerade trea med balkong och genomgående hög standard. Bostaden är fördelad på tre rum och kök plus en stor balkong, under (2021) har stora renoveringar genomförts. Här är det bara är att flytta rakt in och trivas. På Alideberg bor du centralt och lugnt med närhet till bland annat shopping, mataffärer, utmärkta kommunikationer, lekplatser, skola och förskola. Knalleland ligger på andra sidan gatan, Borås Centrum och Almenäs med sin fina badplats och Rya Åsar med sina promenadstråk når du enkelt med cykel eller promenad. Missa inte chansen, anmäl dig till visningen eller kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Myråsgatan 18, Brämhult, Borås kommun

Myråsgatan 18

Villa
Brämhult, Borås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borås
4 690 000 kr
190 + 75 m²
6 rum
1 657 m² tomt

Välkomna till Myråsgatan 18. Här erbjuds en rymlig villa för den stora familjen. Villan har en noga genomtänkt planlösning med plats för att umgås. Stor social yta med ryggåstak och ett fantastiskt ljusinsläpp. Villan har en genomgående en bra standard. Här bor du nära till Myråsskolan (ca 100 m) närhet till natur, buss och välsorterad Ica butik. Du är snabbt ute på R40 mot Göteborg eller Jönköping. Välkomna att höra av er till Fastighetsmäklare Jonas Elmgren.

Alingsåsvägen 86A, Sjömarken, Borås kommun

Alingsåsvägen 86A

Villa
Sjömarken, Borås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borås
5 950 000 kr
185 + 40 m²
8 rum
570 m² tomt

Välkomna till Sjömarken. Här erbjuds en villa för stora familjen. Villan är ett av Myresjöhus flaggskepp och håller genomgående hög klass. Villan är ett en och halvplanhus med garage i huskroppen. Tomten angränsar till naturen och har en insynsskyddad baksida och en härlig uteplats. Sjömarken är familjevänligt villa område ca 5 km öster om Borås mot Göteborg. Här finns det goda pendlingsmöjligheter med både buss och tåg som utgår från Sandared 1 km bort. Skola och förskola samt välsorterade matbutiker inom räckhåll samt närhet till kvällsdoppet i Viaredssjön. Välkomna på visning.

Södra Parkvägen 3A, Fristad, Borås kommun

Södra Parkvägen 3A

Villa
Fristad, Borås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borås
2 500 000 kr
130 m²
1 215 m² tomt

Nu! Chansen till ett billigt boende/alt byggnation av lägenheter. Centralt i Fristad ligger denna 2-familjsvilla från 20-talet. Idag inrymmer huset 2 st uthyrningsbara lägenheter om ca 65 kvm vardera. Varför inte bio i en lgh och hyra ut den andra. På tomten finns förövrigt en mindre ladugård. Tomten är på hela 1200 kvm och ligger i ett område omgivet med både villor och hyreslägenhet. För entreprenören kan det vara ett ypperligt tillfälle att bygga lägenheter på tomten. Inga bygglov eller förhandsbesked finns i nuläget. Välkomna att höra av sig till ansvarig mäklare : Jonas Elmgren.

Äsperedsvägen 8, Äspered, Borås kommun

Äsperedsvägen 8

Övrigt
Äspered, Borås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borås
3 750 000 kr
5 251 m² tomt

Välkommen till Äsperedsvägen 8 med stora och fina möjligheter. Detta är från begynnelse en icabutik som byggts om till hyresfastighet. Fastigheten inrymmer 2 fina lägenheter, en lokal om ca 250 kvm samt garage om ca 300 kvm. Det är 2 kommersiella ytor, en i markplan och en i källarplan. Källarplan går att dela av till olika enheter. Ett uthus om ca 60 kvm. Lägenheten nr 1, är om ca 100 kvm och har renoverats med fin standard. Lägenheten inrymmer en välkomnande hall, rymligt kök, stort vardagsrum 2-3 sovrum samt ett fräscht badrum med dusch och tvätt. Lägenhet nr 2, är om ca 90 kvm med ett vindsutrymme på ca 20 kvm innehållande 2 sovrum. Lägenheten renoverades 2015 samt uppgraderat kök och nytt badrum i entréplan 2022. Entré i markplan, med badrum och klädkammare/förråd. En trappa upp finner ni en möblerbar hall/sovrum, kök med plats för matgrupp, matsals med plats för stor matgrupp, ett rymligt vardagsrum, allrum med utgång till en trevlig takterrass att njuta av, badrum med tvättmöjligheter samt ytterligare bra förråds/förvaringsmöjligheter. Vindsutrymmet är inrett och erbjuder 2 charmiga sovrum med snedtak och ljusinsläpp. Stor lokal om ca 300 kvm i markplan. Garage/lokal i Suterängplan är om ca 250 kvm med ytterligare pannrum om ca 50 kvm. På fastigheten finns ytterligare ett uthus med uthyrningsmöjligheter om ca 60 kvm. I markplan förråd/garage om ca 30 kvm och ovanvåning om ca 30 kvm. Enklare carport i anslutning till uthuset. Total hyresintäkt ca 33083kr/månad. Renoveringar: 2015- Fasaden är bytt och målad 2015- Renovering av lägenhet nr 2 2015-20- Lägenhet nr1 2020- Nytt tak med papp, läkt och plåt 2020- Solpaneler installerades 18kw 2022- Ny luftvattenvärmepump samt en del nya radiatorer 2022- Ny varmvattenberedare 2022- Renovering av wc i lägenhet nr2 Uppvärmning Luft/vattenvärmepump samt nyligen installerade solpaneler 60 st och otimerat värmeanläggningen. Driftkostnad är osäkert men går att uppskatta. Fastigheten säljs i bolagsform.

Visar alla 15