Mäklare Rebecka Palmqvist

Rebecka Palmqvist

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Ekängsgatan 19, Sjöbo, Borås kommun
  • Tis 7 feb kl 17:00

Ekängsgatan 19

Lägenhet
Sjöbo, Borås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borås

850 000 kr

56 m²

2 rum

3 515 kr/mån

15 179 kr/m²

Nu ges möjligheten att kunna förvärva denna fina tvårummare med balkong bekvämt belägen på första våning! Lägenheten är fördelad på en välkomnande hall med avhängningsmöjligheter, ljusa ytskikt och ett grått laminatgolv som vidare genomsyrar lägenhetens alla rum. Vidare in i lägenheten finner ni ett rymligt vardagsrum med utgång till balkongen, sovrummet med fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng, det stilrena köket med klassiska materialval och det helkaklade badrummet. Ekängsgatan 19 är belägen på Sjöbo i en förening med god ekonomi. På Sjöbo bor ni med närhet till mataffärer, vårdcentral, förskolor, Sjöboskolan F-6, Erikslundsskolan för det större barnen, bibliotek och mycket mer. I närområdet finner ni även Almenäs badplats, Kyppesjön och Rya åsar med härliga promenadstråk och fin natur. Ni tar er enkelt in till Borås centrum och Knalleland genom goda bussförbindelser eller med en kort bilfärd. Varmt välkommen att anmäla dig till visningen!

  • Plus
Skogshyddegatan 35, Borås, Borås kommun

Skogshyddegatan 35

Lägenhet
Borås, Borås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borås

690 000 kr

29 m²

1 rum

1 877 kr/mån

23 793 kr/m²

Varmt välkomna till Skogshyddegatan 35! Nu ges möjligheten att förvärva denna kvadratsmarta etta med egen uteplats och låg månadsavgift! Lägenheten totalrenoverades 2016 med ljusa ytskikt, fint golv och stilrena materialval som genomsyrar lägenheten. Med den praktiska planlösningen ger vardagsrummet plast för både soffgrupp, matgrupp och tv-möblemang. Ni finner även en rymlig sovalkov plats för både säng och garderobs förvaring. I anslutning till vardagsrummet finner ni det stilrena köket och genom den rymliga hallen tar ni er in till lägenhetens badrum. Här bor ni i en stabil förening med låga avgifter i ett lugnt och trivsamt område. Ett stenkast bort finner ni Knalleland och hela dess utbud med restauranger, shopping och nöjen. I närområdet finner ni även Borås arena, djurpark, simarena, fina naturområden, förskola och skola. Med goda bussförbindelser eller på några minuters bilfärd tar ni er enkelt in till Borås centrum för stadens hela utbud. Välkommen att anmäla dig till visning!

  • Plus
  • Uteplats
Sörmarksgatan 191, Borås, Borås kommun

Sörmarksgatan 191

Radhus
Borås, Borås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borås

2 790 000 kr

116 m²

5 rum

375 m² tomt

Varmt välkomna till Sörmarksgatan 191! Nu ges möjligheten att förvärva detta lättskötta parhus beläget med naturen runt knuten. Villans två plan är fördelade på trevliga sällskaps ytor, ett rymligt kök med plats för matgrupp, ett stort vardagsrum i vinkel, två badrum, tvättstuga med egen ingång, två rymliga sovrum med takkupor för fint ljusinsläpp, förvaringsutrymme och ett allrum. Villan är välskött med genomgående bra standard belägen på en lättskött trädgårdstomt med en härlig altan i bra solläge. Här bor ni i ett lugnt och familjevänligt område. I närområdet finner ni fina grönområden, lekplats, vandringsleder vid Kransmossen, busshållplats för goda bussförbindelser, förskolor och skola. Med närhet till R40 bor ni med goda pendlingsmöjligheter till Göteborg och Jönköping och med en kort bilfärd når ni Borås centrum för stadens hela utbud! Varmt välkomna att anmäla er till visningen!

  • Uteplats
Ekängsgatan 21, Borås, Borås kommun

Ekängsgatan 21

Lägenhet
Borås, Borås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borås

1 350 000 kr

81 m²

3 rum

4 535 kr/mån

16 667 kr/m²

Nu ges möjligheten att kunna förvärva denna nyrenoverade trea belägen på första våning med balkong! Lägenheten har en kvadratsmart planlösning fördelat på 81 kvadratmeter där ni välkomnas in av en ljus och rymlig hall som vidare tar er in till lägenhetens alla rum. I anslutning till hallen finner ni köket från Epok med bra förvaringsutrymmen och plats för matgrupp. Vidare finner ni vardagsrummet där ni möts av ett härligt ljusinsläpp och utgång till balkongen. Lägenheten har två rymliga sovrum med plats för säng och förvaring. I hallen finner ni även det helkaklade badrummet som delvis renoverats. Lägenheten har ljusa ytskikt och ett fint ljus som genomsyrar lägenhetens alla rum. Här bor ni i en stabil förening med god ekonomi! På Sjöbo bor ni med närhet till det mesta. Sjöbo erbjuder mataffärer, vårdcentral, förskolor, Sjöboskolan F-6, Erikslundsskolan för det större barnen, bibliotek och mycket mer. I närområdet finner ni fin natur med härliga vandringsleder, lekplatser och grönområden. Ni finner även Almenäs badplats, Kypesjön och Rya åsar med härliga promenadstråk med några minuters bilfärd. Ni tar er även enkelt in till Borås centrum och Knalleland genom goda bussförbindelser eller med en kort bilfärd. Varmt välkommen att anmäla dig till visningen!

Malmbergavägen 22, Viskafors, Borås kommun

Malmbergavägen 22

Villa
Viskafors, Borås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borås

2 395 000 kr

86 m²

4 rum

1 260 m² tomt

Välkommen till Malmbergavägen 22 och denna 1-plansvilla med källare och vidbyggt garage på förträffligt läge i området, med hörntomt längst in på gatan nära lekplats. Stor och härlig altan med soligt läge samt lättskött trädgårdstomt. Fiber indraget. Med ett bra läge i Viskafors har man närhet till förskola, skola (F-9), matbutik, pizzeria och konditori. Lugnt och barnvänligt villaområde med direkt närhet till kommunikationer med tåg och buss mot Borås och Mark. Viskafors erbjuder även ett aktivt föreningsliv både för barn och vuxna. Välkommen på visning!

  • Uteplats

Visar alla 5