Mäklare Rebecka Palmqvist

Rebecka Palmqvist

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Bäckabo 19, Sandared, Borås kommun
Bäckabo 19, Sandared, Borås kommun, bild 2
Bäckabo 19, Sandared, Borås kommun, bild 3

Bäckabo 19

Tomt
Sandared, Borås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borås
3 895 000 kr
1 600 m² tomt

Drömmar om att bygga nytt? Nu presenterar vi denna tomt om 1 600kvm i natursköna Sandared! Som köpare av denna tomt har du oändliga möjligheter att välja ditt framtida drömhus. Smålandsvillan har tagit fram ett förslag på husmodell Villa Kalmar till denna tomt. Det är ett 1,5- planshus som erbjuder en praktisk planlösning för hela familjen. Entréplan har en boyta om 95kvm fördelat på en välkomnande hall, kök i öppenhet till vardagsrum, två trivsamma sovrum, helkaklat badrum och groventrén med praktisk tvättavdelning. Önskar du större vardagsrum eller walk in closet från sovrummet går det enkelt att planera om. Övervåningen lämnas oinredd för att du som köpare skall kunna utforma och planera efter era egna önskemål. Villa Kalmar kan växa till hela 7 rum och kök och få en boyta om 156 kvm med inredd övervåning! På denna tomt kan ni även välja att bygga ett Myresjöhus. Smålandsvillan och Myresjöhus är en del av OBOS som är en av Nordens största bostadsutvecklare som byggt hus i snart 100 år, både i Sverige och i Norge. Villorna byggs med hög kvalité och erbjuder energieffektiva lösningar för låga driftskostnader. När ni bygger nytt är ni även fria från fastighetsskatt kommande 15år. Varmt välkommen till Bäckabo och denna tomt med naturskönt läge med närhet till både Sandared och Sjömarken och alla de bekvämligheter som de båda samhällena erbjuder. Borås når ni på en 15 minuters bilfärd för stadens hela utbud! Kontakta ansvarig mäklare för mer information om detta husprojekt!

 • Premium
Kvarbo Hästhagen 5A, Fristad, Borås kommun
Kvarbo Hästhagen 5A, Fristad, Borås kommun, bild 2
Kvarbo Hästhagen 5A, Fristad, Borås kommun, bild 3

Kvarbo Hästhagen 5A

Tomt
Fristad, Borås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borås
4 399 000 kr
996 m² tomt

Drömmar om att bygga nytt? Nu presenterar vi denna tomt om 996kvm i natursköna Fristad! Som köpare av denna tomt har du oändliga möjligheter att välja ditt framtida drömhus. Myresjöhus har tagit fram ett förslag på husmodell Smart 117 med industriell stil till denna tomt. Ett välplanerat enplanshus fyllt av smarta lösningar fördelat över 117kvadratmeter. Hallen välkomnar er med praktiska förvaringsmöjligheter och öppenhet in till kök och vardagsrum. Kök och vardagsrum är villans mittpunkt och på vardera sida finner ni bland annat sovrummen. Arbetsrummet i anslutning till köket tar er vidare in till masterbedroom som erbjuder en walk-in closet samt ingång till det stora badrummet som ni även når genom hallen. I andra änden finner ni två rymliga sovrum med ett badrum i anslutning. Här bor man i ett arkitekt ritat hus med stort fokus på effektiva och praktiska ytor för hela familjen! På denna tomt kan ni även välja att bygga en Smålandsvilla. Smålandsvillan och Myresjöhus är en del av OBOS som är en av Nordens största bostadsutvecklare som byggt hus i snart 100 år, både i Sverige och i Norge. Villorna byggs med hög kvalité och erbjuder energieffektiva lösningar för låga driftskostnader. När ni bygger nytt är ni även fria från fastighetsskatt kommande 15år. Intill denna tomt finns ytterligare en tomt med fastighetsbeteckning Borås Arta 3:52 där samma möjligheter finns. På vår hemsida svenskfast.se kan ni gå in och läsa mer om vilken husmodell Smålandsvillan presenterar som förslag. Med ett barnvänligt läge, promenadavstånd till sjön Ärtingen och närhet till härlig natur är detta en plats att trivas på. I närliggande Fristad finns ett trevligt torg med matbutik, butiker, café , bageri och pizzerior etc. Det finns flera moderna och bra förskolor och skola från årskurs 1 till 9. I samhället har man också mycket bra kommunal service med vårdcentral och apotek. Ni finner även ett aktivt föreningsliv i Fristad för båda barn och vuxna. Kontakta ansvarig mäklare för mer information om detta husprojekt!

 • Premium
Södra Granbäcksvägen 10C, Borås, Borås kommun
Södra Granbäcksvägen 10C, Borås, Borås kommun, bild 2
Södra Granbäcksvägen 10C, Borås, Borås kommun, bild 3

Södra Granbäcksvägen 10C

Villa
Borås, Borås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borås
4 980 000 kr
195 m²

Välkommen till denna nybyggda och stilfulla Smålandsvilla med husmodell Lekeryd! Villan är familjevänligt belägen med naturen som närmsta granne på en plan och lättskött trädgårdstomt. Villan präglas av öppna ytor, härligt ljusinsläpp och en praktisk planlösning för hela familjen. Redan vid entrén möts du av de smakfulla materialvalen och en känsla av kvalité. Ekparketten följer sedan vidare in till köket och den öppna planlösningen mellan matsalsdelen och vardagsrummet. Här finner du ett stilrent kök med köksö, utgång till altanen, matsalsplatsen för alla dess sociala tillfällen och vardagsrums delen med ett fantastiskt ljusinsläpp och utgång till villans andra altan. På entréplan finner du även villans två sovrum, det helkaklade badrummet utrustat med dusch, kommod, spegelskåp, handdukstork, toalett samt grovéntren/tvättstugan med praktisk tvättavdelning. Övervåningen är isolerad och ger dig som köpare möjlighet att kunna anpassa planlösningen utefter dina egna önskemål och behov. Med inredd övervåning kan du få upp till 10 rum och kök med en boarea på 195 m2. Granbäcken är ett lugnt område 10 minuter från centrala Borås. Här bor ni granne med med fina promenadstråk, motionsspår, härlig natur och närhet till Svalesjön som ligger utmed en av vandringslederna. Ni finner även den omtyckta förskolan Ur & Skur 200m från villan. För dig som spelar golf är detta läge något för dig, här bor du ett stenkast från Borås golfklubb! Missa inte chansen att förvärva denna nybyggda Smålandsvilla med möjlighet att skapa ditt drömhem - Kontakta ansvarig mäklare för mer information och tid för visning!

 • Premium
 • Uteplats
Sandsjövägen 12B, Aplared, Borås kommun
Sandsjövägen 12B, Aplared, Borås kommun, bild 2
Sandsjövägen 12B, Aplared, Borås kommun, bild 3

Sandsjövägen 12B

Tomt
Aplared, Borås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borås
3 825 000 kr
1 219 m² tomt

Nu ges möjligheten att kunna skapa ert nya drömhem tillsammans med A-hus! På denna tomt har du möjlighet att bygga det A-hus som passar dig bäst. A-hus har tagit fram ett förslag på husmodell Villa Furuvik i modern stil till denna tomt. I denna enplansvilla har man maximerat varje kvadratmeter och kan samtidigt erbjuda en flexibilitet i planlösningen. Allt för att bygga ett framtidssäkrat och energieffektivt hem. På 100 m2 har du möjligheten att välja upp till fyra sovrum, praktiska förvaringsmöjligheter samt en härlig inramning av gemensamhetsytorna genom det charmiga ryggåstaket. Sandsjön är ett nytt attraktivt bostadsområde som ni via R27 enkelt tar er till på ynka 20 minuter från centrala Borås. Denna tomt är perfekt för den familj som söker ett familjevänligt läge med drömmar om att bygga nytt och bo med närhet till sjön och fin natur. Här kan ni njuta av den underhållsfria livsstilen och låta barnen leka fritt i den generösa trädgården på hela 1 219 kvadratmeter. Missa inte chansen att uppfylla era drömmar - kontakta ansvarig mäklare för mer information om detta projekt!

 • Premium
Boråsvägen 15B, Aplared, Borås kommun
Boråsvägen 15B, Aplared, Borås kommun, bild 2
Boråsvägen 15B, Aplared, Borås kommun, bild 3

Boråsvägen 15B

Tomt
Aplared, Borås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borås
2 920 000 kr
1 679 m² tomt

Drömmer om att bygga nytt? Nu presenterar vi denna tomt om 1 679kvm i omtyckta Aplared! Som köpare av denna tomt har du oändliga möjligheter att välja ditt framtida drömhus. Smålandsvillan har tagit fram ett förslag på husmodell Villa Näsby till denna tomt. Med en praktisk planlösning fördelat på 95 välplanerade kvadratmeter bjuder huset på stor huskänsla i litet format. Ni kan planera huset med upp till tre sovrum, praktisk walk-in closet, smakfullt kök med öppenhet till vardagsrummet, en praktisk tvättstuga och ett smakfullt badrum. Intill denna tomt finns ytterligare en tomt med fastighetsbeteckning Borås Aplared 1:58 där samma möjligheter finns! På denna tomt kan ni även välja att bygga ett Myresjöhus. Smålandsvillan och Myresjöhus är en del av OBOS som är en av Nordens största bostadsutvecklare som byggt hus i snart 100 år, både i Sverige och i Norge. Villorna byggs med hög kvalité och erbjuder energieffektiva lösningar för låga driftskostnader. När ni bygger nytt är ni även fria från fastighetsskatt kommande 15år. I Aplared, bor man i ett lugnt och trivsamt samhälle med närhet till fin natur och bra pendlingsmöjligheter till Borås centrum, ca 20 min med bil. Här i Aplared finns 2 stycken omtyckta förskolor, skola, fritidsgård och goda möjligheter till motion i form av fotboll och tennis genom Aplareds If som är en aktiv idrottsförening. Strax utanför Aplared finns fina bad- och fiskemöjligheter i flertalet olika sjöar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information om detta husprojekt!

 • Premium
Torstensonsgatan 55, Lugnet, Borås kommun
Torstensonsgatan 55, Lugnet, Borås kommun, bild 2
Torstensonsgatan 55, Lugnet, Borås kommun, bild 3

Torstensonsgatan 55

Lägenhet
Lugnet, Borås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borås
1 995 000 kr
84,5 m²
3 rum
vån 3
6 082 kr/mån
23 609 kr/m²

Med ett centralt läge högst upp i lägenhetshuset finner ni denna charmiga trerummare på Torstensonsgatan 55 - Här bor ni ett stenkast från Borås centrum, högskolan och stadens hela utbud! Lägenheten är fördelad på hela 84,5 praktiska kvadratmeter där ni välkomnas ni av den rymliga hallen, en walk in closeth och badrummet i äldre standard. Vidare in i lägenheten finner ni det praktiska köket med utgång till balkongen som sträcker från köket till vardagsrummet. Vardagsrummet skänker gott om plats för möblering, ett härligt ljusinsläpp och utgång till balkongen som vetter mot den lugna och lummiga innergården. Lägenheten erbjuder även två väl tilltagna sovrum med gott om plats för möblering och förvaring. Här bor ni centralt i en trygg och stabil förening som värnar om sina medlemmar. Ni finner även lyxen med att en parkeringsplats följer med lägenheten, hiss finns i huset och en mysig innergård finns att tillgå. Missa inte chansen att ta del av denna unika möjlighet och förvärva denna mysiga trerummare centralt belägen med närhet till allt ni kan tänkas behöva! Kontakta ansvarig mäklare redan idag för mer information och för att boka din visningstid!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Ekängsgatan 11, Sjöbo, Borås kommun
 • Ons 26 jun
Ekängsgatan 11, Sjöbo, Borås kommun, bild 2
Ekängsgatan 11, Sjöbo, Borås kommun, bild 3

Ekängsgatan 11

Lägenhet
Sjöbo, Borås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borås
880 000 kr
62 m²
2 rum
vån 1
3 672 kr/mån
14 194 kr/m²

Välkommen till denna rymliga och ljusa gaveltvåa. Optimalt planerad med hela 62 kvadrat erbjuds gott om utrymme och med välgjorda renoveringar passar lägenheten perfekt för dig som bara vill flytta in och börja trivas. Här kombineras detaljer från original, såsom fönsterbänkar i sten och slipat fiskbensparkett från 2022 tillsammans med det renoverade köket med stilrena materialval. Lägenheten är belägen endast en trappa upp och fördelas på en välkomnade hall, det smakfulla köket, stort vardagsrum med häligt lusinsläpp och ut¨gn till balkongen samt det rymliga sovrummet. Lägenheten präglas av ett härligt ljusinsläpp och rymd! Här bor du med ett lugnt läge i en stabil förening med närhet till täta kommunikationer till Borås centrum, högskola samt knalleland. Dessutom finns Almenäs badplats och Sjöbo torg på gångavstånd från bostaden. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information samt för bokning av visning!

 • Premium
 • Balkong
Elias väg 19, Svaneholm, Borås kommun

Elias väg 19

Villa
Svaneholm, Borås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borås
1 850 000 kr
107 + 12 m²
5 rum
749 m² tomt

Drömmer du om att bo i utkanten av Borås på en lugn gata med närhet till sjö och fin natur? Spana då in denna familjevänliga villa i Svaneholm! På Elias Väg 19 finner ni denna 1/5-plans villa fördelad på fyra rymliga sovrum, vardagsrum med utgång till villans härliga altan i söderläge, smakfullt kök med plats för matgrupp, toalett, helkaklat badrum och en tvättstuga. I anslutning till villan finns även ett praktiskt förråd och den stenlagda uppfarten med plats för två bilar. Villan är belägen på en lättskött tomt som omringas av fin grönska och erbjuder ett fantastiskt solläge! Svaneholm är ett trevlig samhälle 20 minuter från centrala Borås. Här erbjuds, förskola och skola upp till årskurs 6. När barnen blir större går dom på Viskaforsskolan upp till årskurs 9. Ett stenkast från villan finner ni busshållplats med goda bussförbindelser, lekplats, skog och fin natur samt Bogrydssjön för sol och bad. Grannsamhället Viskafors finner ni på en 5 minuters bilfärd där ni finner mataffär, pizzerior, blomsterbutik, vårdcentral, apotek och alla dess nödvändigheter. Missa inte kommande visningar, gör en intresseanmälan redan idag!

 • Uteplats
Döbelnsgatan 9, Norrmalm, Borås kommun
 • Ons 26 jun kl 16:30
Döbelnsgatan 9, Norrmalm, Borås kommun, bild 2
Döbelnsgatan 9, Norrmalm, Borås kommun, bild 3

Döbelnsgatan 9

Lägenhet
Norrmalm, Borås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borås
1 195 000 kr
39 m²
1 rum
vån 1
3 033 kr/mån
30 641 kr/m²

Välkommen till Döbelnsgatan 9 och denna charmiga etta! Lägenheten är belägen på en attraktiv adress, bara ett stenkast från stadens centrum. Här bor du med gångavstånd till allt som centrum har att erbjuda, med restauranger, butiker, nöjen och Borås Högskola. Lägenheten präglas av ljusa ytskikt, smakfulla materialval, fint ljusinsläpp och en kvadratsmart planlösning. Här bor du bekvämt på andra våning med balkong som erbjuder ett härligt solläge och fin utsikt. Lägenheten har renoverats med nya ytskikt och nytt golv för en modernare känsla. Även det helkaklade badrummet är renoverat med stilrena färgval utrustat med toalett, dusch, handduks tork och kommod. Det rymliga köket ligger i anslutning till den välkommande hallen där du möts av klassiska materialval, ljusa ytskikt, bra med förvaringsutrymmen och plats för stor matgrupp. För dig som vill bo centralt i en bra förening med god ekonomi är detta ett boende för dig! För bokning av visning är du välkommen att kontakta ansvarig mäklare!

 • Premium
 • Balkong
Sandsjövägen 12A, Aplared, Borås kommun
Sandsjövägen 12A, Aplared, Borås kommun, bild 2
Sandsjövägen 12A, Aplared, Borås kommun, bild 3

Sandsjövägen 12A

Tomt
Aplared, Borås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borås
850 000 kr
1 202 m² tomt

Nu ges möjligheten att kunna skapa ert nya drömhem tillsammans med A-hus! På denna tomt har du möjlighet att bygga det A-hus som passar dig bäst. A-hus har tagit fram ett förslag på husmodell Villa Tyresund i modern stil till denna tomt. Det är ett 1,5- planshus praktiskt planerat på 156kvm för hela familjen. I Villa Tyresund öppnar hallen upp direkt mot det stora vardagsrummet. Här har du ett ljust och modernt kök i ena änden och du tar dig smidigt ut på uteplatsen för att njuta av solen i den andra. Ert eget sovrum ligger behagligt med utsikt över trädgården och i anslutning till generösa förvaringsmöjligheter och det moderna badrummet. På ovanvåningen ligger familjedelen med tre sovrum, ett komplett badrum med både badkar och dusch, och ett ljust och stort sällskapsrum som barnen kan ha för sig själva. Sandsjön är ett nytt attraktivt bostadsområde som ni via R27 enkelt tar er till på ynka 20 minuter från centrala Borås. Denna tomt är perfekt för den familj som söker ett familjevänligt läge med drömmar om att bygga nytt och bo med närhet till sjön och fin natur. Här kan ni njuta av den underhållsfria livsstilen och låta barnen leka fritt i den generösa trädgården på hela 1202 kvadratmeter. Är ni intresserade av att se era möjligheter och prisförslag på olika musmodeller avseende denna tomt, är ni varmt välkomna att kontakta ansvariga mäklare!

 • Premium
Norra Sjöbogatan 61, Borås, Borås kommun
Norra Sjöbogatan 61, Borås, Borås kommun, bild 2
Norra Sjöbogatan 61, Borås, Borås kommun, bild 3

Norra Sjöbogatan 61

Lägenhet
Borås, Borås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borås
795 000 kr
57 m²
2 rum
vån 1/3
4 043 kr/mån
13 947 kr/m²

Varmt välkomna till denna charmiga tvåa belägen på första våning! Lägenheten präglas av fina materialval och erbjuder en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Det rymliga köket med vita köksluckor har gott om förvaringsutrymme, bänkyta och plats för matbord. Öppenheten mellan vardagsrummet och köket skapar en social atmosfär och skänker ett fint ljusinsläpp från två väderstreck. Vardagsrummet har vitmålade väggar och ett fint fiskbensparkett till golv som slipades 2021. Här finner ni även plats för soffgrupp och utgång till balkongen med fin grönska och de blommande körsbärsträden på våren. Sovrummet är rymligt och inbjudande med gott om plats för förvaring från de inbyggda garderoberna. Under 2023 har sovrummet tapetserats med en charmig tapet och en fin heltäckningsmatta lades in för en mysigare känsla av rummet. Badrummet finner ni i anslutning till den välkomnande hallen! Lägenheten är belägen i ett trivsamt område med närhet till allt ni kan tänkas behöva. Här bor ni med bra bussförbindelser som enkelt tar er till centrum för stadens hela utbud och Knalleland för shopping och nöjen. På bekvämt avstånd finner ni även Sjöbo torg och inte minst Borås Djurpark som är ett populärt utflyktsmål för hela familjen. Ett stenkast bort finner ni även Sjöbo badplats för sommarens alla soliga dagar! Vill ni veta mer om lägenheten och önskar en visning är ni varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Nolhagagatan 53, Sjöbo, Borås kommun
Nolhagagatan 53, Sjöbo, Borås kommun, bild 2
Nolhagagatan 53, Sjöbo, Borås kommun, bild 3

Nolhagagatan 53

Lägenhet
Sjöbo, Borås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borås
680 000 kr
41 m²
1.5 rum
vån 3/3
2 540 kr/mån
16 585 kr/m²

Varmt välkomna till denna charmiga och välskötta 1,5 rums lägenhet! Lägenheten präglas av fina materialval, härligt ljusinsläpp och fin utsikt. Här bor ni fördelat på 41 välplanerade kvadratmeter där ni välkomnas in i den rymliga hallen med praktiska förvaringsmöjligheter. Vidare in från hallen möts ni av det renoverade köket i smakfulla materialval som erbjuder bra med förvaringsutrymme och bekvämligheter så som diskmaskin och integrerad ugn/micro. I köket ges även plats för ett mindre matbord samt ytterligare möblemang. Hallen tar er även in till vardagsrummet och sovalkoven där ni direkt möts av ett härligt ljusinsläpp, fransk balkong och den fina utsikten över trädtopparna. I vardagsrummet ges plast för soffgrupp med tv-möblemang och i den mysiga sovalkoven ryms det plats för en dubbelsäng. I anslutning till hallen finner ni även en praktis walk-in closet och badrummet. Lägenheten är belägen på nedre Sjöbo, ett stenkast från sjön där ni kan njuta av vacker natur och möjlighet till bad. Här bor ni med bra bussförbindelser som enkelt tar er till centrum för stadens hela utbud och Knalleland för shopping. På bekvämt avstånd finner ni även Sjöbo torg och inte minst Borås Djurpark som är ett populärt utflyktsmål för hela familjen. Lägenheten är belägen i ett lugnt område i en stabil förening som värnar om dess medlemmar och erbjuder bland annat gym, föreningslokal och en trevlig innergård! Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för bokning av visning!

 • Premium
Lundåsavägen 15A, Lundaskog, Borås kommun
Lundåsavägen 15A, Lundaskog, Borås kommun, bild 2
Lundåsavägen 15A, Lundaskog, Borås kommun, bild 3

Lundåsavägen 15A

Villa
Lundaskog, Borås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borås
3 690 000 kr
114 m²
4 rum
648 m² tomt

Varmt välkomna till Lundåsavägen 15A och denna välplanerade enplansvilla! Villan erbjuder ljusa och öppna ytor med en praktisk planlösning fördelat över 114 kvadratmeter. När villan byggdes 2010 valde nuvarande ägare att få ett större masterbedroom med praktiska garderober och utgång till den stenlagda uteplatsen, ett till rymligt sovrum, helkaklat badrum i stilrena materialval, ett smakfulla kök med praktiska lösningar för förvaring samt en stor och rymlig tvättstuga/groventré. Intill det ena sovrummet kan man enkel göra ett till sovrum/kontor om så önskas. I anslutning till groventrén finner ni carporten med förrådsdel, den stenlagda uppfarten med plats för två bilar och trädgården med fin grönska och en vacker häck för avskildhet. På baksidan finner ni den stenlagda uteplatsen som delvis är under tak, förrådsbyggnad för alla trädgårdsredskap och ett soligt läge! Lundaskog är ett attraktivt område och en central statsdel mellan Borås centrum och Sjömarken. Här bor man i ett familjevänligt område med närhet till härlig skog och natur, Viaredssjön och Pickesjön. I närområdet finner ni City Gross, butiker och goda bussförbindelser. För dig som pendlar är läget utmärkt, med en 2 minuters bilfärd tar du dig enkelt till R40. Villan är dessutom belägen på en lugn och familjevänlig återvändsgränd. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för bokning av visning!

 • Premium
 • Uteplats
Norra Sjöbogatan 53, Sjöbo, Borås kommun
Norra Sjöbogatan 53, Sjöbo, Borås kommun, bild 2
Norra Sjöbogatan 53, Sjöbo, Borås kommun, bild 3

Norra Sjöbogatan 53

Lägenhet
Sjöbo, Borås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borås
750 000 kr
57 m²
2 rum
vån 3/6
3 959 kr/mån
13 158 kr/m²

Nu presenterar vi denna smakfulla tvårummare belägen på Norra Sjöbogatan 53! Med hissen upp till tredje våning välkomnas ni in i lägenheten av ett fint ljus och en härlig rymd. Ni finner goda förvaringsmöjlighet och det stilrena badrummet i anslutning till hallen. Det mörka trägolvet följer sedan vidare in till det smakfulla köket som renoverats 2016 och vardagsrummet där ni möts av öppenhet och ljusinsläpp från två väderstreck. Köket erbjuder praktiska förvaringsmöjligheter och moderniteter samt plats för matgrupp. Från vardagsrummet når ni den rymliga balkongen med förmiddagssol samt sovrummet med praktiska garderobslösningar som renoverats 2023. Lägenheten är belägen i ett trivsamt område med närhet till allt ni kan tänkas behöva. Här bor ni med bra bussförbindelser utanför dörren som enkelt tar er till centrum för stadens hela utbud, högskolan och Knalleland för shopping och nöjen. På bekvämt avstånd finner ni även Sjöbo torg och inte minst Borås Djurpark som är ett populärt utflyktsmål för hela familjen. Ett stenkast bort finner ni även Sjöbo badplats för sommarens alla soliga dagar. Lägenheten är belägen i en stabil och trygg förening! Vill ni veta mer om lägenheten och önskar en visning är ni varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Aspegränd 2, Brämhult, Borås kommun
Aspegränd 2, Brämhult, Borås kommun, bild 2
Aspegränd 2, Brämhult, Borås kommun, bild 3

Aspegränd 2

Villa
Brämhult, Borås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borås
5 490 000 kr
129 m²
6 rum

Välkommen till ditt framtida drömhem – ett helt nybyggt tvåplanshus med familjevänlig design! Denna villa är inte bara praktisk, den är också full av karaktär och charm. Med en tidlös arkitektur och omsorgsfullt valda detaljer är detta hemmet en plats att trivas i. Direkt vid entrén möts ni av ett slitstarkt klinkergolv, avhängningsmöjligheter och väggar målade i en beige/grå ton som vidare följer in till den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök. Här möts ni av stora fönsterpartier som tillför ett fint ljusinsläpp, härliga sällskaps ytor och ett smakfullt kök. Entréplan erbjuder även ett helkaklat badrum och groventré/ tvättstuga. Den vitlaserade trappan tar er upp till den välplanerade övervåningen med fyra rymliga sovrum, allrum och ett helkaklat badrum. Finplaneringen är nu färdigställd avseende asfaltering, plattsättning, altan och gräsmatta. Här bor ni i ett energisnålt och underhållsfritt hus med fri fastighetsskatt i 15 år! Villan är belägen i ett av Borås mest attraktiva områden - Brämhult. Här bor ni med närhet till en välsorterad Ica butik, Borås sjukhus, vårdcentral och apotek. I området finner ni förskolor och skola upp till årskurs 6. Ni finner även naturen runt knuten, Ymerterrängen med fina motionsspår, skidstadion, gym och discogolf. I området erbjuds även goda bussförbindelser som enkelt tar er in till centrala Borås på tio minuter. För den som pendlar och smidigt vill nå R40 för vidare pendling mot Göteborg eller Ulricehamn är Brämhult ett perfekt val av område! Vänligen kontakta ansvarig mäklare för bokning av visning!

 • Premium
Hasselbacksvägen 14A, Målsryd, Borås kommun
Hasselbacksvägen 14A, Målsryd, Borås kommun, bild 2
Hasselbacksvägen 14A, Målsryd, Borås kommun, bild 3

Hasselbacksvägen 14A

Lägenhet
Målsryd, Borås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borås
949 000 kr
74,5 m²
3 rum
vån 1
3 175 kr/mån
12 738 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma 3:a med stor potential belägen i Målsryd! Lägenhetens 74,5 kvadratmeter är fördelade på en välkomnande hall med avhängnings möjligheter. Ett rymligt kök med klassiska materialval och plats för matgrupp. Vardagsrum med härligt ljusinsläpp och utgång till balkongen i bra solläge. Två rymliga sovrum med inbyggda garderober och plats för dubbelsäng samt ett badrum. I Målsryd bor du i ett lugnt och trivsamt område! I närområdet finner du skog och natur med härliga promenadstråk, idrottsplats, discogolfbana, pizzeria och skola F-6. Med 15 minuters bilfärd tar du dig enkelt in till Borås centrum för stadens hela utbud. Här bor du i en stabil förening med god ekonomi och låga avgifter! Varmt välkommen att anmäla dig till visningen!

 • Premium
 • Balkong
Döbelnsgatan 5, Borås, Borås kommun
Döbelnsgatan 5, Borås, Borås kommun, bild 2
Döbelnsgatan 5, Borås, Borås kommun, bild 3

Döbelnsgatan 5

Lägenhet
Borås, Borås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borås
985 000 kr
22 m²
1 rum
vån 1/3
1 739 kr/mån
44 773 kr/m²

Varmt välkommen till denna yteffektiva etta med låg avgift! Här bor du med bästa läge i stabil förening med närhet till stadens centrum och dess utbud av mat, uteliv och shopping samt endast 300 meter till högskolan. Lägenheten passar perfekt för dig som letar efter ditt första egna boende, studentlägenhet eller övernattningslägenhet med låga boendekostnader. Bostaden är fördelad på entré med smakfull klinkers, toalett med badkar, vidare in vardagsrummet finns sovloftet som möjliggör för möblemang. Här finns dessutom praktisk klädkammare för förvaring, på golvet ligger vackert trägolv och lägenhetens tre fönster ger ett bra ljusinsläpp! För bokning av visning är ni varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare! Förbered er gärna genom att: - Låt oss hjälpa dig med att ordna lånelöfte via våra samarbetspartners - Har du ett ägt boende? Boka en kostnadsfri, muntlig värdering av din nuvarande bostad. Kontakta Rebecka Palmqvist: 070-885 91 67, [email protected]

 • Premium
Järnvägsgatan 9, Svenljunga, Svenljunga kommun

Järnvägsgatan 9

Lägenhet
Svenljunga, Svenljunga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borås
1 650 000 kr
94,9 m²
4 rum
vån 1/4
6 422 kr/mån
17 387 kr/m²

Söker ni en rymlig fyra i ett lugnt och trevligt samhälle? Missa då inte denna fina bostadsrätt på Järnvägsgatan 9! Med sina unika 94,9 kvadratmeter erbjuder lägenheten en härlig rymd och bjuder på ett fint ljusinsläpp. Ni välkomnas in i en rymlig hall med walk-in closet och det helkaklade badrummet med bekvämligheter så som tvätt- och torktumlare. Vidare in i lägenheten möts ni av den öppna planlösning mellan vardagsrum och det smakfulla köket med matplats, utgång till det inglasade uterummet i soligt läge, tre sovrum, gästtoalett samt praktiska förvaringsmöjligheter. Lägenheten är belägen i bostadsrättsföringen Stinsens som erbjuder ett praktisk och modernt boende med en fin gemenskap grannar emellan. Ni finner även ett stort cykelförråd, gemensam altan och grönyta för att kunna njuta av soliga dagar. Lägenheten är belägen i markplan men hiss finns i huset som smidigt tar dig upp till förrådet som hör till lägenheten. Även parkeringsplats ingår i avgiften! Vid intresse är ni varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för bokning av visning!

 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Boanäs 7, Dannike, Borås kommun

Boanäs 7

Villa
Dannike, Borås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borås
750 000 kr
50 m²
3 rum
1 349 m² tomt

Välkommen till denna charmiga och naturnära pärla i Dannike! Här finner du en underbar plats som bjuder på många soltimmar, ett barnvänliga läge, sjön bara en kort promenad bort för bad och fiske samt naturen runt hörnet! Inne i huset möts du av en öppen och luftig planlösning där vardagsrummet smälter samman med köksdelen. Huset har genomgående vitmålade väggar och ger dig som köpare möjlighet att sätta din egna prägel vid installation av kök, golv och vackra listverk. I huset erbjuds även två sovrum varav ett med balkongdörr ut samt det helkaklade badrummet. Huset är nyligen målat och har fått ny panel samt ny el. Taket är endast fem år gammalt och vattenborrningen är från 2022. Nytt avlopp som är godkänt av kommunen finns på tomten som du som köpare får ansvara för att installera. Här finns även fiber för den som önskar snabbt internet. En kort promenad bort finner ni den gemensamma bryggan med möjlighet till båtplats. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul! Missa inte chansen att bli ägare av detta hus med stor potential beläget 25 min från centrala Borås. Varmt välkommen till Boanäs 7!

 • Uteplats
Barnhemsgatan 48, Sjöbo, Borås kommun

Barnhemsgatan 48

Lägenhet
Sjöbo, Borås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borås
875 000 kr
69,4 m²
3 rum
4 812 kr/mån
12 608 kr/m²

Barnhemsgatan 48 - En praktisk lägenhet fördelat på hela 69,4 kvadratmeter! Lägenheten välkomnar er in i den praktiska hallen och tar er sedan vidare in till lägenhetens alla rum. Ni finner två rymliga sovrum med goda förvaringsmöjligheter, vardagsrum med fint ljusinsläpp och utgång till balkongen som ligger i ett härligt solläge, köket med bevarade detaljer som erbjuder en öppenhet mellan matsals plats och vardagsrummet samt garderob och badrummet i anslutning till hallen. Här finner ni möjlighet att kunna sätta er egna prägel och skapa er drömlägenhet i en trygg förening med god ekonomi! Lägenheten är belägen i ett trivsamt område med närhet till allt ni kan tänkas behöva. Här bor ni med bra bussförbindelser som enkelt tar er till centrum för stadens hela utbud och Knalleland för shopping och nöjen. På bekvämt avstånd finner ni även Sjöbo torg och inte minst Borås Djurpark som är ett populärt utflyktsmål för hela familjen. Ett stenkast bort finner ni även Sjöbo badplats för sommarens alla soliga dagar! Vill ni veta mer om lägenheten och önskar en visning är ni varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare!

 • Balkong
Applagården 19, Sandared, Borås kommun
Applagården 19, Sandared, Borås kommun, bild 2

Bild saknas

Applagården 19

Tomt
Sandared, Borås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borås
895 000 kr
1 790 m² tomt

Nu finns det möjlighet att skapa ditt drömhem på denna stora tomt i utkanten av Sandared! Tomten ligger med ett naturnära och fint läge och är inte knuten till någon specifik hus leverantör. Här i Sandared bor man i ett familjevänligt område med all service som behövs i det vardagliga livet så som Ica supermarket, restauranger, gym, frisör, bageri, apotek och vårdcentral samt tandläkare etc. Det är ett levande samhälle med en aktiv idrottsförening och stor ungdomsverksamhet. Borås centrum och R40 når ni på 15 minuter med bilen för stadens hela utbud samt pendlingsmöjligheterna mot Göteborg! Vid intresse är ni varmt välkomna att höra av er!

 • Premium
Stamvägen 6B, Borås, Borås kommun

Stamvägen 6B

Tomt
Borås, Borås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borås
495 000 kr
660 m² tomt

Bra möjlighet att förvärva en tomt och uppfylla husdrömmen i härliga Tosseryd, strax utanför Borås Centrum! Denna tomt ligger i ett tryggt och härligt bostadsområde, men även med närhet till natur och grönområden, samtidigt som du har närhet till stadens puls och bekvämligheter endast 10 minuter bort! Här finns chansen att själv välja vilken husleverantör och husmodell man önskar, då tomten ej är knuten. Tomten har en bra placering med kort cykelavstånd till Öresjö, där du kan njuta av sol och bad på sommardagarna. Dessutom finns det flera vackra naturområden i närheten som erbjuder härliga promenadstråk och löprundor. På denna tomt har du möjlighet att skapa ditt drömhem enligt dina egna önskemål och behov. Här kan du skapa en unik och personlig bostad som passar perfekt för dig och din familj. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

Björkhemsgatan 63, Sjöbo, Borås kommun

Björkhemsgatan 63

Lägenhet
Sjöbo, Borås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borås
750 000 kr
45 m²
2 rum
vån 3/3
2 892 kr/mån
16 667 kr/m²

Välkommen till Sjöbo och denna välplanerade tvåa i omtyckt förening med låg avgift. Här bor du med närhet till både natur och bad i Öresjö samt endast tio minuter till centrala Borås och högskolan, från bostaden går täta kommunikationer. Gångavstånd till Sjöbo torg som erbjuder välsorterad mataffär, vårdcentral, apotek och mycket mer. Bostaden är fördelad på entréhall och i direkt anslutning till hallen ligger klädkammare för extra förvaring. Ljust kök som renoverades 2015, helkaklat badrum, stort och ljust vardagsrum med parkett från 2019 samt rymligt sovrum med förvaring. Lägenheten har genomgående bra och ljusa ytskikt och ett härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Huldregatan 4B, Borås, Borås kommun

Huldregatan 4B

Lägenhet
Borås, Borås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borås
750 000 kr
50 m²
2 rum
vån 2/3
3 258 kr/mån
15 000 kr/m²

Välkommen till Huldregatan 4B och denna fina 2 rok på andra våning. Ljus och välkomnande hall med plats för avhängning. Här finns praktisk förvaring i form av en rymlig klädkammare och linneskåp. Kök som renoverats ca-15 med kök från Ikea. Naturlig matplats framför fönsterpartiet. Köket är utrustat med stilrena vita skåp, bänkskiva i ek med mosaik mellan över- och underskåpen., ny induktionshäll, infälld fläkt, inbyggnadsugn- och micro, diskmaskin samt kombinerat kyl/frys i rostfritt. Ljusa väggar, en fondvägg och slitstarkt laminatgolv. Vardagsrum med plats för soffgrupp och matgrupp med utgång till balkongen. med plats för utegrupp. Vardagsrummet har ljusa tapet med en fondvägg och parkettgolv. Sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande sängmöbler. Tapet och parkettgolv. Badrum är renoverat 2008 och är utrustat med dusch, handfat, spegelskåp, wc och handdukstork. Vitt kakel på väggarna och klinkergolv. Här bor man i ett lugnt område och ett trevligt läge med närhet till Almenäs med fina badmöjligheter, Sjöbo torg med mataffär, bibliotek, pizzeria, härliga motionsspår längs med viskan samt närhet till Knalleland med dess utbud i form av affärer, restauranger, träningsmöjligheter. Fina möjligheter att cykla till stan och högskolan. Bra busskommunikation till Knalleland, högskolan och Borås centrum. Varmt välkommen att anmäla er till visningen!

Malmbergavägen 22, Viskafors, Borås kommun

Malmbergavägen 22

Villa
Viskafors, Borås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borås
2 395 000 kr
86 + 86 m²
4 rum
1 260 m² tomt

Välkommen till Malmbergavägen 22 och denna 1-plansvilla med källare och vidbyggt garage på förträffligt läge i området, med hörntomt längst in på gatan nära lekplats. Stor och härlig altan med soligt läge samt lättskött trädgårdstomt. Fiber indraget. Med ett bra läge i Viskafors har man närhet till förskola, skola (F-9), matbutik, pizzeria och konditori. Lugnt och barnvänligt villaområde med direkt närhet till kommunikationer med tåg och buss mot Borås och Mark. Viskafors erbjuder även ett aktivt föreningsliv både för barn och vuxna. Välkommen på visning!

 • Uteplats

Visar alla 25