Boviksbadet 356

Boviken, Skellefteå kommun Se på karta

1 400 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 958 m²

Välkommen till Boviksbadet 356 och denna trevliga tomt belägen bara ett stenkast från det omtyckta Boviksbadet och campingen.

Tomten sträcker sig över hela 1958 m2 och är belägen på ett högt läge, vilket ger en fantastisk utsikt över havet. Här ges du möjligheten att bygga ditt drömboende med perfekta förutsättningar och närhet till både vacker natur och endast 15 minuters bilresa från centrala Skellefteå.

Tomtens tillåtna byggrätt uppgår till 175 m2, som kan fördelas på en huvudbyggnad med en maximal byggnadsarea på 100 m2 och komplementbyggnader med en sammanlagd byggnadsarea på högst 75 m2. Detta ger dig gott om utrymme att skapa en bekväm och funktionell bostad som passar dina behov och önskemål. Dessutom finns fördelen av att ha kommunalt vatten och avlopp som du kan ansluta dig till. Det innebär att du inte behöver bekymra dig över enskilda brunnar eller avloppslösningar, utan kan njuta av bekvämligheten med anslutning till det kommunala nätverket.

Med sin närhet till Boviksbadet och campingen kan du njuta av en härlig och avkopplande livsstil vid havet.
En kort 15-minuters resa till centrala Skellefteå kan du dra nytta av stadens bekvämligheter och tjänster. Skellefteå erbjuder ett brett utbud av shopping, restauranger, kulturella evenemang mm.

Ta en unik möjlighet att bygga ditt drömboende i en vacker naturlig miljö med närhet till både stranden samt stadens bekvämligheter och utnyttja läget som ger det bästa av två världar.

Välkommen att åka förbi och ta en titt på tomten eller kontakta mäklaren för mer info.

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Anton Eriksson, Husfoto
Bjurfors Skellefteå

Kontakta mäklaren

Aleksandar Sorgic

Bjurfors Skellefteå
Mäklare Aleksandar Sorgic, Bjurfors Skellefteå
0702909887