Bjurfors Skellefteå

Bjurfors Skellefteå

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Fäbodgatan 6, Anderstorp, Skellefteå kommun

Fäbodgatan 6

Lägenhet
Anderstorp, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
1 295 000 kr
84,5 m²
3 rum
vån 2
4 296 kr/mån
15 325 kr/m²

Välkommen till denna 3:a på populära och familjevänliga Anderstorp! Nu har du chansen att förvärva denna bostad som erbjuder dig två vältilltagna sovrum, vardagsrum med plats för matgrupp samt soffgrupp. Badrum med tvättmaskin. Köket har vita köksluckor, fibo tresbo ovan arbetsbänk. Vardagsrummet är rymligt med bra ljusinsläpp. Detta är en kommande annons och planeras säljas inom kort.

  • Balkong
Hemgårdsgatan 43, Kåge, Skellefteå kommun
  • Tis 7 maj kl 16:30

Hemgårdsgatan 43

Lägenhet
Kåge, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
1 650 000 kr
92 m²
4 rum
vån 1/1
5 358 kr/mån
17 935 kr/m²

Välkommen till detta charmiga bostadsrättsradhus på Hemgårdsgatan i populära Kåge! Denna omsorgsfullt renoverade 3-rumslägenhet, tidigare en 4a, är ett perfekt hem för dig som söker både bekvämlighet och trygghet. Med väggarna och taket renoverade år 2006, ger detta hem en känsla av fräschör och kvalitet från första stund. Det rymliga köket från Bogården, vars senaste uppgradering gjordes år 2013, är en sann dröm för den som älskar att laga mat och umgås. Här finns gott om plats för en matgrupp för 4-6 personer, vilket gör det till en perfekt plats för alla sociala tillställningar. Det stora vardagsrummet, med en öppen planlösning mot matplatsen, erbjuder en härlig atmosfär för avkoppling och social samvaro. Från vardagsrummet leder en dörr ut till den underbara altanen i direkt söderläge, där du kan njuta av solen och friska luften under varma dagar och kvällar. Badrummet har renoverats år 2023 och är utrustat med praktisk plastmatta på både golv och väggar för enkel rengöring och långvarig hållbarhet. Dessutom finns en separat tvättstuga för extra bekvämlighet i vardagen. Det stora sovrummet, som renoverades år 2014, erbjuder gott om förvaringsmöjligheter med en praktisk garderobsvägg, vilket gör det till en fristad för lugn och ro. Praktiskt garage med fjärrstyrd port samt erbjuder elbils-laddning. Sammanfattningsvis erbjuder detta bostadsrättsradhus på Hemgårdsgatan en kombination av stil, funktion och komfort. Missa inte chansen att göra detta till ditt nya hem i Kåge!

  • Plus
  • Uteplats
Strandgatan 13C, Centrum, Skellefteå kommun

Strandgatan 13C

Lägenhet
Centrum, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
1 350 000 kr
39 m²
2 rum
vån 2/2
3 530 kr/mån
34 615 kr/m²

Vi är glada över att kunna presentera denna enastående och moderna tvåa, perfekt belägen mitt i hjärtat av Skellefteå. Lägenheten imponerar med sin välplanerade layout, generösa sociala ytor och högkvalitativa finish i både kök, sovrum, vardagsrum och hall. De stora fönsterna och den höga takhöjden skapar ett härligt ljus och luftig känsla i hela bostaden. Köket, som nyligen renoverades 2022, är både stilrent och funktionellt med induktionshäll, köksfläkt, varmluftsugn, mikrovågsugn, diskmaskin och kombinerad kyl/frys. I det rymliga vardagsrummet finns gott om plats för en bekväm soffgrupp och övriga möbler. Sovrummet är också generöst tilltaget med bra förvaringsmöjligheter i form av garderober. Badrummet är komplett med WC, handfat, dusch och en praktisk toppmatad tvättmaskin. Bostaden har även en underbar inglasad balkong som vetter mot väster, perfekt för avkoppling och att njuta av solnedgångarna. Dessutom har du allt du behöver inom bekvämt räckhåll, inklusive mataffärer, gym, restauranger, butiker, skolor, förskolor och natursköna områden längs strandpromenaden. Missa inte chansen att uppleva detta fantastiska boende själv – Varmt välkommen att anmäla er på visningen!

  • Balkong
Pingstgatan 63, Moröbaccke, Skellefteå kommun
  • Mån 6 maj kl 16:30
Pingstgatan 63, Moröbaccke, Skellefteå kommun, bild 2
Pingstgatan 63, Moröbaccke, Skellefteå kommun, bild 3

Pingstgatan 63

Lägenhet
Moröbaccke, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
2 500 000 kr
107,7 m²
4 rum
vån 1/1
6 200 kr/mån
23 213 kr/m²

Varmt välkommen till Pingstgatan 63! Här erbjuds en modern, välplanerad och fin bostadsrättsradhus på populära Moröbacke. Bostaden har en smakfull inredning med generös takhöjd, stora fönsterpartier som ger ett luftigt och härligt ljusinsläpp samt stilsäkra materialval. Bostaden är byggd 2018/2019 vilket är perfekt för dig som ställer höga krav på din boendemiljö! På entré plan samlas idag en stor och öppen hall med goda avhängning och förvaringsmöjligheter samt ett modernt klinkergolv och vattenburen golvvärme. Köket har en modern och öppen planlösning mot matplatsen och vardagsrummet. Badrummet är kombinerat med tvättstuga och erbjuder en WC, handfat, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Uteplatser finner ni i två väderstreck varav en i väster och den andra i öst. På övre plan finner man 3 ordentliga sovrum, ett smakfullt renoverat badrum samt en praktisk klädkammare. Till lägenheten hör även en carport! Välkommen till ett hem att trivas i! Kontakta mäklaren för en digital vinsing!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Vretgatan 24, null, Skellefteå kommun

Vretgatan 24

Lägenhet
Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
650 000 kr
18,5 m²
1 rum
vån 1
1 104 kr/mån
35 135 kr/m²

Välkommen till denna yteffektiva etta på 18,5 kvm med en mycket låg månadsavgift som är centralt belägen! Denna bostad passar perfekt som övernattningslägenhet. Här får du plats med säng soffa samt matbord. Wc med handfat.

Skelleftehamnsvägen 132, Ursviken, Skellefteå kommun
  • Borttagen före visning

Skelleftehamnsvägen 132

Radhus
Ursviken, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
2 200 000 kr
131 + 65 m²
5 rum
161 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Plus
Kågevägen 36C, Norrböle, Skellefteå kommun

Kågevägen 36C

Lägenhet
Norrböle, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
950 000 kr
30 m²
1 rum
2 205 kr/mån
31 667 kr/m²

Nu har du chansen att förvärva denna etta på Kågevägen! Denna bostad passar perfekt för dig som söker en övernattningsbostad eller söker ditt första boende. Bostaden är mycket bra planerad. Här har du två klädkammare en som går att använda som ett kontor som rymmer ett skrivbord. Ett rymligt vardagsrum/sovrum med sovalkov. Kokvrån har vita köksluckor, vitt kakel ovan bänkskiva i laminat samt en diskmaskin (2023). Genomgående fina och ljusa ytskikt i hela bostaden. Badrum som renoverades 2023 med kakel på väggarna och våtrumsmatta på golvet. Här finns tvättmaskin (2023) På Norrböle bor du med närhet till allt! gång och cykelavstånd till stan, närhet till matvarubutik samt Vitbergetsfritidsområde!

Torsgatan 15D, Alhem, Skellefteå kommun

Torsgatan 15D

Lägenhet
Alhem, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
1 995 000 kr
72 m²
3 rum
vån 3/3
4 831 kr/mån
27 708 kr/m²

Nu har ni chansen att köpa denna fina 3:a på Kågevägen. Bostaden är belägen högst upp i huset vilket ger en fin utsikt utan insyn. Bra planlösning med två sovrum. Rymligt vardagsrum med öppet mot hallen vilket ger ett bra ljusinsläpp och en känsla av öppenhet. Stilrent Creoform kök som renoverades 2021. Här får du plats med en matgrupp för ca fyra personer. Denna lägenhet stoltserar med en härlig inglasad balkong i väster. Inglasningen gör att du förlänger tiden att nyttja denna balkong från tidig vår enda in i sen hösten. Denna bostad passar perfekt för dig som bara vill flytta in och möblera! Till dig som vill bo nära stan men enda närhet till naturen. Du har gång och cykelavstånd in till stan och samtidigt närhet till Vitbergsområdet och Eddahallen samt närhet Skellefteå Kraft arena! Välkommen att boka dig till visning!

  • Balkong
Bodbysund 90, Skellefteå, Skellefteå kommun

Bodbysund 90

Villa
Skellefteå, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
800 000 kr
80 + 5 m²
6 rum
2 090 m² tomt

Välkommen till detta charmiga hem i vackra Bodbysund! Denna fastighet erbjuder en perfekt kombination av tradition och modernitet, med en tilltalande mix av äldre charm och bekvämligheter för det moderna livet. Beläget i det populära Bodbysund, njuter du av lugnet och skönheten i omgivningen samtidigt som du har bekvämt nära till skola, förskola och kollektivtrafik. Busshållplats finns i absolut närhet till fastigheten. Huset är utbyggt och innehar fyra mysiga sovrum, perfekta för familjen eller gäster. Ett stort och luftigt vardagsrum erbjuder gott om plats för avkoppling och underhållning, medan det rymliga köket utgör hjärtat av hemmet, utformat för praktisk matlagning och gemenskap. Utöver huvudbyggnaden finns en charmig ladugårdslänga, ett garage i anslutning till huset samt ett fristående garage med god takhöjd, vilket ger generöst med utrymme för förvaring och möjligheter till kreativa projekt. Fastigheten är välhållen med bl.a. en tilläggsisolering som borgar för komfort året runt. Även om huset har en äldre karaktär, är det i underhållet skick och erbjuder en perfekt möjlighet för att införa dina egna personliga prägel. Bodbysund är känt för sin idylliska miljö och närheten till naturen. Här kan du njuta av lugna promenader, skoterturer eller utflykter längs de vackra omgivningarna. Med närhet till förskola, skola och busshållplats, är detta ett idealiskt hem för familjer som söker en harmonisk livsstil utan att behöva ge avkall på bekvämligheterna i vardagen. Denna fastighet är inte bara ett hus, det är en möjlighet att skapa ett drömhem i en avkopplande och samtidigt praktisk miljö. Kom och upptäck allt detta fantastiska hem har att erbjuda! Säljes med generell friskrivningsklausul då nuvarande ägarna ej bott i huset.

Klockarbergsvägen 5A, Prästbordet, Skellefteå kommun

Klockarbergsvägen 5A

Lägenhet
Prästbordet, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
1 595 000 kr
59 m²
2 rum
vån 3/3
3 923 kr/mån
27 034 kr/m²

Nu har ni äntligen chansen att förvärva denna charmiga vindslägenhet på populära Prästbordet! Här finner ni denna väl genomtänkta och smakfullt renoverade lägenheten på hela 59 kvm. Köket är hjärtat i lägenheten med en köksö med induktionshäll. I köket får du plats med en matgrupp för ca 4 personer. Vardagsrummet är mysigt och har ett bra ljusinsläpp. Här får du plats med en större soffgrupp. Utgång till bostadens balkong som kommer att breddas och inglasas under 2024. Sovrum med plats för dubbelsäng och charmigt burspråksfönster. I hallen har du mycket bra förvaringsmöjligheter i form av skjutgarderober. Detta är en kommande försäljning kontakta mäklaren för mer information och förhandsvisning!

  • Balkong
Karlgårdsvägen 34, Sörböle, Skellefteå kommun
  • Mån 29 apr kl 16:00
Karlgårdsvägen 34, Sörböle, Skellefteå kommun, bild 2
Karlgårdsvägen 34, Sörböle, Skellefteå kommun, bild 3

Karlgårdsvägen 34

Villa
Sörböle, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
4 295 000 kr
140 m²
5 rum
960 m² tomt

Välkommen till Karlgårdsvägen 34, en magnifik villa med en exklusiv karaktär och en central belägen position som gör den till ett paradis för både familjer och dem som söker det bästa av både stadsliv och lugn avskildhet. Denna pärla är inbäddad på en lummig hörntomt, och dess baksida är riktad mot det strålande sydvästläget, vilket ger en oöverträffad känsla av ljus och rymd. Genomtänkt design möter naturskön omgivning, och varje hörn av denna egendom andas elegans och komfort. Steg in i detta hem och möt en imponerande interiör som erbjuder generösa sociala ytor med en öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Här utgör en majestätisk Cronspis mittpunkten, som inte bara värmer upp atmosfären utan även tillför en touch av klass och tradition till matplatsen. Lägg därtill burspråket för extra ljusinsläpp och elegans. För avkoppling och lyxig vardaglig njutning finns ett stort utbyggt badrum komplett med bastu och jacuzzi. Här kan du koppla av och skämma bort dig själv medan du omges av eleganta detaljer som kakel och klinker på väggar och golv. På övre plan välkomnas du av tre rymliga sovrum som erbjuder en fristad för avkoppling och återhämtning. Här finns också gott om förvaringsutrymmen, perfekt för att hålla ordning och reda på ditt hemliv. Utomhus bjuder tomten på enastående möjligheter för rekreation och avkoppling. Här finns en fristående varmgarage med carport som erbjuder bekvämt parkeringsutrymme och ytterligare förvaringsmöjligheter. Sammanfattningsvis, Karlgårdsvägen 34 är inte bara en bostad, det är en livsstil. En plats där exklusivitet, komfort och bekvämlighet förenas för att skapa det ultimata hemmet. Missa inte chansen att uppleva denna unika egendom på nära håll På Sörböle bor du med gång och cykelavstånd in till Centrum och strandpromenaden. Här bor du även nära skola, förskola och Campus! Välkommen att boka dig till visning!

  • Premium
Ursviksgatan 67, Skelleftehamn, Skellefteå kommun

Ursviksgatan 67

Villa
Skelleftehamn, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
2 495 000 kr
120 m²
4 rum
1 170 m² tomt

Välkommen till Skelleftehamn och denna väl underhållna och mysiga enplansvilla som erbjuder en varm och inbjudande atmosfär. Det här är ett totalrenoverat hus (2023-2024) för den som vill ha allting klart och bara ställa in möblerna och börja bo! Perfekt för en familj som värderar hemtrevnad och komfort. Villan som är byggd 1973 ligger belägen på en generös tomt om 1170 kvadratmeter är ett hem som utstrålar karaktär och värme med sina 118 kvadratmeter boyta. Huvudentrén öppnar upp till en välkomnande hall som ligger centralt i husets mitt. Med sitt mörka klinkergolv mot de ljusa väggarna skapas kontrast och elegans. Här finns självklart golvvärme. Vardagsrummet bjuder på en rymlig och öppen yta med gott om naturligt ljus från stora fönster. Det vita taket och de varma trägolven kompletteras av en modern kamin, vilket ger både värme och en central punkt i rummet. Här finns utrymme för både avkoppling och sociala tillställningar. Köket är utrustat med moderna apparater och riklig förvaring, inbäddat i en mörkgrå färgpalett som ger en samtida känsla. Det välplanerade läget av köket är perfekt för umgänge och matlagning, och intill finns en matplats. Master bedroom är en fridfull tillflyktsort med mjuka färger och trägolv som fortsätter den lugna estetiken. Ytterligare ett sovrum samt uthyrningsdelen med separat kök ger flexibla alternativ för gäster, barn eller kanske ett hemmakontor. Badrummet är modernt renoverat med ett stort fönster som tillåter ljuset att flöda in, en rymlig dusch och elegant svarta möbler och detaljer som skapar en lyxig känsla. Badrummet i uthyrningsdelen håller liknande hög standard med rena linjer och modernt intryck. Båda badrummen är inreda med kakel, klinker och golvvärme för bästa komfortkänsla. Exteriören av hemmet har en klassisk röd träfasad med vita detaljer, vilket ger en tidlös och traditionell karaktär. Trädgården är lätt att underhålla och erbjuder både privatliv och utrymme för utomhusaktiviteter. Ett tillhörande garage och ytterligare förrådsutrymmen ger gott om plats för förvaring och hobbyprojekt. Sammantaget är detta hem en perfekt kombination av funktion, stil och komfort i ett lugnt och eftertraktat område. Det är redo att välkomna sin nästa familj som kan skapa nya minnen i detta kärleksfulla hem. Varmt välkommen på visning!

Myntgatan 107, Moröhöjden, Skellefteå kommun

Myntgatan 107

Lägenhet
Moröhöjden, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
1 690 000 kr
80 m²
3 rum
vån 2
5 195 kr/mån
21 125 kr/m²

Nu har ni äntligen chansen att förvärva denna tre på Myntgatan! Denna planlösning erbjuder dig två ingångar från trapphuset. I den ena delen finner du en mindre hall, en liten Wc samt ett vältilltaget sovrum med utgång till en balkong. Den andra delen av lägenheten som du når med egen ytterdörr samt genom den första delen erbjuder dig en mycket rymligt hall. Ett praktiskt kök med plats för matgrupp för ca 4 personer. Badrum med våtrumsmatta och tapet. Bostaden ger dig ett rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp samt en matgrupp om så önskas. Stora fönster partier vilket ger dig ett mycket bra ljusinsläpp i vardagsrummet. Utgång till bostadens andra balkong med utsikt över innergården. Denna bostad passar perfekt för den lilla familjen eller den lite större. Den mindre delen med egen ytterdörr går att använda som en "tonårsdel" Cykel och gångavstånd till det mesta. Ca 4 km till Northvolt. På Moröhöjden bor du nära service och kommunikation. ICA-butik och hamburgerrestaurang (Big Smail) alldeles i närheten. Bra bussförbindelser. Promenadavstånd till Solbackens handelsområde där du hittar det mesta såsom ICA Maxi, Willys, sportaffärer och systembolaget. Floraskolan är en helt ny skola F-9 som ligger på Morön med stor friidrottshall samt fotbollsplan. Moröhöjdens nya fina förskola invigdes den 1 december 2017. Fina skogsområden för promenader och hundrastning, belysta motionsspår som är sammanknutna med Vitbergets friluftsanläggning och Camping med miltals av belysta skidspår runt vitberget.

  • Balkong
Dammvägen 13, null, Skellefteå kommun

Dammvägen 13

Tomt
Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
850 000 kr
2 160 m² tomt

Belägen i Bygdsiljum, i ett fridfullt norrländskt landskap, presenteras denna tomt med direkt närhet till vattnet vilket erbjuder en unik möjlighet för den som är beredd att anta ett betydande renoveringsprojekt alternativt bygga nytt. På tomten står idag två äldre byggnader redo för den som har förmågan att se dess fulla potential och vill investera i dess återupplivning. För dig som vill bygga nytt skapar detta oändliga möjligheter. (Se mer under byggrätt.) Tomten är generöst tilltagen och dess positionering en stenkast från vattnet tillhandahåller mer än bara en idyllisk utsikt – det bjuder in till en livsstil där närheten till vattnet blir en daglig del av tillvaron. Denna aspekt av fastigheten är inte bara tilltalande för dem som önskar bo där utan ökar även dess värde och attraktionskraft. Skellefteå Kommun förstärker detta värde genom att åtaga sig att ansluta fastigheten till kommunalt vatten och avlopp, en icke obetydlig detalj som avlastar kostnader för den framtida ägaren och förenklar processen av att modernisera bostaden. För mer information se längre ner under vatten och avlopp För mer information kontakta ansvarig mäklare. Välkommen!

Falmyrvägen 36, Bergsbyn, Skellefteå kommun

Falmyrvägen 36

Radhus
Bergsbyn, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
2 200 000 kr
94 + 38 m²
363 m² tomt

Ett unikt tillfälle att äga ett charmigt radhus i första parkett med en förtrollande utsikt över Skellefteälven. Denna rymliga bostad, belägen på populära Falmyrvägen, erbjuder tre sovrum, två badrum och generöst med plats för arbetsutrymme, perfekt för hela familjen. Den öppna planlösningen mellan det renoverade köket och vardagsrummet skapar en ljus och inbjudande atmosfär. Här har du möjligheten att njuta av moderna bekvämligheter och stilfull design. Badrummet är också smakfullt renoverat för att möta dagens standard. Det optimala läget på södersluttningen ger en lättskött tomt med panoramautsikt över Skellefteälven. Den nuvarande ägaren har till och med haft en brygga vid älven, vilket gör detta till ett unikt tillfälle för den som uppskattar vattenutsikt och närhet till naturen. Området är familjevänligt med närhet till skolor och förskolor, vilket är perfekt för barnfamiljer. Dessutom erbjuder det utmärkta kommunikationsmöjligheter, vilket möjliggör en smidig pendling till centrala Skellefteå på cirka 10 minuter. Till Northvolt är det endast 10 min med cykel. Tveka inte att kontakta ansvarig mäklare för ytterligare information och för att boka en visning. Detta är en unik möjlighet att skapa ditt drömhem med enastående läge och bekvämligheter. Välkommen hem!

Hemmansgatan 23, Anderstorp, Skellefteå kommun

Hemmansgatan 23

Lägenhet
Anderstorp, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
1 695 000 kr
108 m²
4 rum
vån 1
5 635 kr/mån
15 694 kr/m²

Nu har ni äntligen chansen att förvärva detta bostadsrättsradhus fördelat i två plan på hela 108 kvm! Här bor du med tryggheten av att bo i en bostadsrätt men med känslan av att bo i ett radhus. På entréplan finner du ett öppet kök med plats för en matgrupp för ca 4-6 personer. Stort badrum med tvättmaskin och torktumlare. Här finner du ett vältilltaget vardagsrum samt ett sovrum. På övreplan finner du ett badrum och två sovrum. Mycket bra förvaringsmöjligheter i form av ett stort förråd bredvid bostaden. Detta boende passar perfekt för dig som söker något renoverat och klart och bara vill flytta in. För den lilla familjen med extra utrymmen eller för den stora familjen. På Anderstorp bor du i familjevänliga kvarter med närhet till skola, förskola, matvarubutik samt bra bussförbindelser!

  • Plus
  • Uteplats
Järnvägsgatan 22, Jörn, Skellefteå kommun

Järnvägsgatan 22

Villa
Jörn, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
195 000 kr
400 m²
1 809 m² tomt

Varmt välkommen till Jörn och denna väl tilltagna fastighet med stor potential. Letar du efter ett renoveringsprojekt med en unik planlösning så har du hittat helt rätt. Fastigheten är gamla frälsningsarméns lokaler och är disponibel på 2 plan som i dagsläget bland annat inrymmer 2 lägenheter med badrum och kök, samt en stor sal mellan huskropparna som går att göra om precis som man vill. Utöver det finns även potential för ytterligare 2 lägenheter. Stora öppna ytor att disponera sig på där bara fantasin sätter gränser och tomten som är på hela 1809 kvm. Varje lägenhet 4 st mäter ca 70 m² vardera och en sal på ca 70 m² på varje plan som binder ihop huskropparna. Fastigheten kommer att säljas med en generell friskrivningsklausul. Låter detta intressant?! Tveka inte att kontakta mig så berättar jag gärna mer om förutsättningarna för fastigheten.

Kvällsgränd 14, Morö Backe, Skellefteå kommun

Kvällsgränd 14

Radhus
Morö Backe, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
2 675 000 kr
79 m²
3 rum
390 m² tomt

Välkommen till detta enplanshus som erbjuder en praktisk och bekväm boendemiljö på en lättskött tomt, perfekt för dig som värdesätter både funktionalitet och trivsel. Med sina 79 kvadratmeter och smarta planlösning skapar detta hem en harmonisk atmosfär för vardagslivet. Den rymliga hallen leder till ett stilrent kök med utgång till en inglasad altan i väster, perfekt för avkoppling och sociala stunder utomhus. Det påkostade badrummet är elegant utfört med kakel, klinker och golvvärme för extra komfort. Vardagsrummet är generöst och erbjuder gott om utrymme för både vardagsliv och underhållning. Med två rymliga sovrum finns det gott om plats för familj och gäster. En praktisk tvättstuga underlättar hushållssysslorna. Utomhus finns ett garage och en rymlig uppfart för bekväm parkering. Tomten är lättskött och erbjuder möjlighet till planteringar för den trädgårdsintresserade. Beläget i ett lugnt område, är detta hem perfekt för den som söker en fridfull tillvaro samtidigt som det finns närhet till flera förskolor, Moröbacke skola F-9, Northvolt (5 minuters avstånd), centrala Skellefteå (10 minuters bilfärd), hälsocentral, Solbackens handelsområde, natur och andra bekvämligheter som bidrar till hög trivselfaktor. Välkommen att boka in dig på visning.

  • Plus
Repslagargränd 5, Centrum, Skellefteå kommun

Repslagargränd 5

Lägenhet
Centrum, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
2 850 000 kr
71,5 m²
2 rum
vån 3
5 730 kr/mån
39 860 kr/m²

Nu har jag det stora nöjet att presentera en rymlig tvårummare om hela 71,5 kvm, mitt i centrala Skellefteå på populära Repslagargränd 5. Här finner du en genomgående välplanerad bostad som dessutom erbjuder två sovrum. Allt väldigt stilrent och centralt i ett hus byggt år 2017. Du välkomnas in av en ljus och trevlig hall med goda ytor för hallmöblemang som sko- och hatthylla. Via hallen tar du dig in till en stor social yta i form av vardagsrummet som får plats med en större soffgrupp och övriga möbler samt en matgrupp om ca. 4-6 personer. Via vardagsrummet nås den stora inglasade balkongen i direkt västerläge med utsikt över innergården. Den öppna planlösningen gör att köket och hallen smälter ihop på ett naturligt sätt. Stilrent kök som erbjuder gott om förvaring- och arbetsyta samt full maskinell utrustning i form av induktionshäll, varmluftsugn, micro och diskmaskin. Det stora sovrummet får plats med en dubbelsäng och tillhörande sängbord och har goda förvaringsmöjligheter i form av flertalet väggarderober. Tidigare matplatsen har numera blivit ett komplett sovrum med härligt ljusinsläpp. Här man får plats med en större säng samt mindre möbler utan problem. Denna yta går enkelt att konvertera tillbaka om så önskas. Badrummet är väl tilltaget med plats för wc-stol, dusch, kommod för förvaring samt både tvättmaskin och torktumlare. För den som gillar att arbeta eller studera hemifrån erbjuds ytterligare ett mindre rum som fungerar perfekt som kontor men även som en klädkammare alt. förvaringsförråd. På Repslagargränd 5 bor du i en trivsam miljö med närhet till både grönska, natur och Skellefteå city. Restauranger, caféer, matbutiker, gymanläggningar ligger runt husknuten. Tack vare lägenhetens centrala placering har du allt du kan tänkas behöva för ett praktiskt boende. Välkommen att anmäla er på visningen!

  • Balkong
  • Hiss
Storgatan 111, Älvsbacka, Skellefteå kommun

Storgatan 111

Lägenhet
Älvsbacka, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
1 550 000 kr
48 m²
2 rum
vån 1/5
4 400 kr/mån
32 292 kr/m²

Välkommen till denna yteffektiva 2:a på 48 kvm! Här får du en bostad i toppskick då hela huset färdigställts under 2022. Bostaden är belägen på markplan. Så letar du efter en bostad att flytta in i direkt och det bara är att möblera då är denna bostad något för dig. Genomgående fina ytskikt i hela bostaden. Badrummet har kakel och klinker med golvvärme. Parkettgolv i hela bostaden. Denna lägenhet stoltserar med en inglasning i söderläge. På Älvsbacka bor du med närhet till stan, restauranger, caféer samt närhet till älvspromenaden! Välkommen att boka dig på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Repslagargränd 5, Centrum, Skellefteå kommun
Repslagargränd 5, Centrum, Skellefteå kommun, bild 2
Repslagargränd 5, Centrum, Skellefteå kommun, bild 3

Repslagargränd 5

Lägenhet
Centrum, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
2 975 000 kr
71,5 m²
2 rum
vån 9
5 730 kr/mån
41 608 kr/m²

Välkommen till denna 2:a på populära Repslagargränd! På våning 9 i ett hus med hiss ligger denna 2:a på hela 71,5 kvm. Denna bostad passar perfekt för dig som sätter hög standard på ditt boende och vill ha en central bostad med en slående utsikt över stan! Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket ger dig plats för stora sociala ytor. Här får du plats med en stor matgrupp och en soffgrupp. Bostaden har genomgående mycket fina och välhållna ytskikt och vitvaror. Mycket bra ljusinsläpp från stora fönsterpartier med en slående utsikt. Utgång till bostadens rymliga inglasade balkong med västerläge. Bostaden har sitt förråd inne vilket ger dig bra förvaringsmöjligheter. Förrådet kan även användas som exempel en klädkammare alternativt ett mindre kontor. Badrum med kakel och klinker samt tvättmaskin och torktumlare!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Stackgrönnan, Stackgrönnan, Skellefteå kommun

Stackgrönnan

Tomt
Stackgrönnan, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
695 000 kr
2 400 m² tomt

Denna generösa tomt erbjuder dig möjligheten att skapa ditt drömhem i en naturskön miljö. Stor tomt på 2400 kvm utanför planlagt område innebär större frihet att utforma ditt hem precis som du önskar. Anläggningsavgiften för fastigheten Risön 3:1 för Dricks- och Spillvatten är betald. Övriga kopplingsavgifter står köpare för. Här bor du alldeles intill älven och med närhet till både havet och Centrum! Åk gärna ut och kolla in detta trivsamma område på plats och kontakta ansvarig mäklare för mer info samt för att visa ditt intresse! This generous plot offers you the opportunity to create your dream home in a picturesque environment. A large plot of 2400 square meters outside the planned area provides greater freedom to design your home just as you wish. The utility fee for the property Risön 3:1 for Drinking and Wastewater has been paid. Other connection fees are the responsibility of the buyer. Here, you live right by the river and close to both the sea and the city center! Feel free to go out and check out this pleasant area in person, and contact the responsible real estate agent for more information and to express your interest!

  • Plus
Stackgrönnan, Stackgrönnan, Skellefteå kommun

Stackgrönnan

Tomt
Stackgrönnan, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
495 000 kr
4 000 m² tomt

Denna generösa tomt erbjuder dig möjligheten att skapa ditt drömhem i en naturskön miljö. Stor tomt på 4000 kvm utanför planlagt område innebär större frihet att utforma ditt hem precis som du önskar. Kopplingsavgifter står köpare för. Här bor du alldeles intill älven och med närhet till både havet och Centrum! Typkod ändras i början av 2024 till 210. Åk gärna ut och kolla in detta trivsamma område på plats och kontakta ansvarig mäklare för mer info samt för att visa ditt intresse! This generous plot offers you the opportunity to create your dream home in a scenic environment. A large plot of 4000 square meters outside the planned area provides greater freedom to design your home just as you wish. Connection fees are the responsibility of the buyer. Here, you live right by the river and close to both the sea and the city center! The zoning code will change at the beginning of 2024 to 210. Feel free to go out and check out this pleasant area in person, and contact the responsible real estate agent for more information and to express your interest!

Storgatan 111, Älvsbacka, Skellefteå kommun

Storgatan 111

Lägenhet
Älvsbacka, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
1 495 000 kr
48 m²
2 rum
vån 1/5
4 400 kr/mån
31 146 kr/m²

Varmt välkommen till Storgatan 111! Här erbjuds en fin och välplanerad 2a med en mycket bra planlösning, genomgående fina ytskikt med öppna och sociala sällskapsytor. Modernt och stilrent kök från Marbodal som får plats med en matgrupp för ca fyra personer. Ett väl tilltaget vardagsrum som rymmer en soffgrupp och övriga vardagsrumsmöbler utan problem. Generöst sovrum med goda förvaringsmöjligheter i form av garderober, här får man plats med en dubbelsäng och övriga sovrumsmöbler. Ett ordentligt badrum som kombinerats med tvättstuga. Lägenheten stoltserar med en fantastisk balkong i direkt söderläge. Här bor du med närhet till Skellefteå Centrum, mataffär, gym, natur, strandpromenaden och mycket mer. Denna lägenhet är en kommande försäljning så anmäl intresse redan idag!

  • Balkong
  • Hiss
Hotellvägen, Skelleftehamn, Skellefteå kommun

Hotellvägen

Villa
Skelleftehamn, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
Pris saknas

Välkommen till detta majestätiska vattentorn med massor av möjligheter! Tornet är beläget på Kallholmen i Skelleftehamn och som med sin imponerande höjd på 28 meter, utmanar gränserna och öppnar upp för en värld av potential. I detta vattentorn finns möjligheter som sträcker sig högt över himlen, och det är nu dags att gripa dem och låta dina drömmar stiga till nya höjder! Känner du att detta är lockande ombeds du ta fram och skicka in en verksamhetsidé samt finansieringsplan! Några ideér: För dig som letar efter ett helt unikt drömboende kanske detta vattentorn är din chans att leva livet högt över marken med en panoramautsikt från varje "hörn" av ditt nya hem. Ditt morgonkaffe kommer att vara en stund av reflektion när du ser solen stiga över horisonten medan middagen influeras av en magisk solnedgång i väst. "Som restaurang erbjuder detta vattentorn inte bara en exceptionell utsikt, utan också en kulinarisk upplevelse som kommer att förvåna dina sinnen. Ljuset från solnedgången som reflekteras i vattnet blir en del av din middag, och stjärnhimlen blir din takdekoration." "Som hotell är detta vattentorn en plats där du kan koppla av och återansluta med naturen. Sov under stjärnorna, vakna upp till fågelsång och njut av lugnet som omger dig. Varje rum kan få vara en oas av fridfullhet med vyer bortom alla förväntningar." Oavsett om du föreställer dig detta vattentorn som en restaurang som erbjuder en kulinarisk upplevelse som tar andan ur dig, ett hotell som låter dig koppla av och återansluta med naturen, eller ditt drömboende med panoramautsikt från varje hörn, är det en unik plats! Låt denna unika möjlighet inte rinna iväg - låt ditt liv höjas till nya höjder i detta fantastiska vattentorn med just din idé! Filmer finns på mäklarens sida! Villkor: Du som intressent skall skriftligt presentera din verksamhetsidé samt finansieringsplan för ägaren Skellefteå Kommun, se bifogad instruktion under dokument. Genom att inkludera dessa detaljer i din presentation kommer du att ge ägaren, Skellefteå Kommun, en tydlig bild av din vision och hur du avser att finansiera och driva denna unika verksamhet. Förslag kan antas löpande av fastighetsägaren därav ingen fastställt sista inlämnande datum! Glöm inte att läsa anvisningarna noga innan du skickar din presentation till ansvarig mäklare, Stefan Lönnefjord på [email protected] Privata visningar bokas i samråd med ansvarig mäklare! Välkommen att kontakta Stefan Lönnefjord, ansvarig fastighetsmäklare, för mer information.

Visar 1 - 25 av 30