Bjurfors Skellefteå

Bjurfors Skellefteå

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Furugatan 20, Norrböle, Skellefteå kommun
 • Sön 17 mar kl 13:00
Furugatan 20, Norrböle, Skellefteå kommun, bild 2
Furugatan 20, Norrböle, Skellefteå kommun, bild 3

Furugatan 20

Radhus
Norrböle, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
4 900 000 kr
121 + 109 m²
6 rum
716 m² tomt

Vid första anblicken möts du av en ljus och inbjudande hall, upplyst av det generösa förrummet. Här fångas ditt öga av den vackra fiskbensparketten som sträcker sig in i vardagsrummet och matsalsdelen, vilket ger en varm och inbjudande känsla. Entrén leder även till det välutrustade ek köket, med smidig tillgång till både matsal och hall, samt en trappa som ner till källarplanet. Till vänster om entrén finner du kapprummet och en praktisk gästtoalett, vilket ger en smidig och funktionell inledning till detta hem. Hallen, rymlig och möblerbar, fungerar som navet i huset och ger tillgång till sovrum/kontor, den soliga uteplatsen i söder och ytterligare till både köket och vardagsrummet. En centralt placerad trappa leder upp till det övre planet. Vardagsrummet är en plats för avkoppling och umgänge, med stora fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus. Här finns gott om plats för både sittgrupp och lounge möbler framför den öppna spisen. I förlängningen av vardagsrummet finner du en elegant matplats där du kan bjuda in dina gäster till gemensamma måltider. Det övre planet är fördelat över två rymliga sovrum och ett nyligen renoverat badrum. Trapphallen på detta plan är ljus och rymlig tack vare ett takfönster och erbjuder ytterligare förvaringsutrymme med sex garderober. Sovrummen är lika till sin utformning, förutom att det södra sovrummet har förmånen av en mindre balkong, perfekt för frisk luft eller en stund med en kopp kaffe. Det nedre planet, källarplanet, är en skattkista av extra utrymme. Här finner du flera förråd, en matkällare och en rymlig, renoverad tvättstuga med en inbjudande bastu. Detta ger dig möjlighet att skapa ett mångsidigt och funktionellt utrymme för olika ändamål. Här finns även ett praktiskt extra rum som kan användas som sovrum eller TV-rum. Ytskikten i detta hem är noggrant valda för att skapa en enhetlig och harmonisk atmosfär. Vardagsrummet pryds av fiskbensparkett och ljus tapet, medan samtliga sovrum har trägolv och ljus tapet för en varm och inbjudande känsla. Furugatan bjuder in till ett hem där varje detalj är genomtänkt och där livet kan avnjutas i en atmosfär av komfort och stil. Välkommen

 • Premium
Slädgatan 5, Sörböle, Skellefteå kommun

Slädgatan 5

Lägenhet
Sörböle, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
1 900 000 kr
67,2 m²
3 rum
vån 2/6
5 152 kr/mån
28 274 kr/m²

Varmt välkommen till Slädgatan 5! Nu kan jag äntligen presentera denna – prisvärda, nyproducerade och centrala bostadsrätt som kommer att förgylla ditt boende. Denna lägenhet erbjuder en enastående standard och är perfekt anpassad för dina behov. Upplev kvalitet och bekvämlighet i varje hörn, med inglasad balkong som förlänger din boendeyta och ger en fantastisk utsikt att njuta av. Huset sträcker sig över 5 våningar samt en rymlig vindsvåning, tillgänglig med hiss från det bekväma varmgaraget på källarplanet ända upp till toppen. Livet blir enklare och mer tillgängligt när du kan nå din bostad problemfritt oavsett våning. För att göra boendet ännu mer trivsamt erbjuder föreningen gemensam tvättstuga och övernattningsrum. Njut av bekvämligheten och social gemenskap som dessa faciliteter skapad för dig och dina grannar. Och för dig som värdesätter din bil, erbjuder föreningen möjlighet till parkering i det bekväma varmgaraget eller på parkeringen utomhus. Den gröna och lummiga innergården blir en plats för avkoppling och gemenskap där du kan trivas och skapa minnen. Missa inte chansen att säkra din plats i detta efterlängtade boende med oslagbart läge och hög standard.

 • Balkong
 • Hiss
Slädgatan 5, Sunnanå, Skellefteå kommun

Slädgatan 5

Lägenhet
Sunnanå, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
925 000 kr
31,6 m²
1 rum
vån 1/6
2 423 kr/mån
29 272 kr/m²

Varmt välkommen till Slädgatan 5! Nu kan jag äntligen presentera denna – prisvärda, nyproducerade och centrala bostadsrätt som kommer att förgylla ditt boende. Denna lägenhet erbjuder en enastående standard och är perfekt anpassad för dina behov. Upplev kvalitet och bekvämlighet i varje hörn! Juridisk person godkännes som köpare Huset sträcker sig över 5 våningar samt en rymlig vindsvåning, tillgänglig med hiss från det bekväma varmgaraget på källarplanet ända upp till toppen. Livet blir enklare och mer tillgängligt när du kan nå din bostad problemfritt oavsett våning. För att göra boendet ännu mer trivsamt erbjuder föreningen gemensam tvättstuga och övernattningsrum. Njut av bekvämligheten och social gemenskap som dessa faciliteter skapad för dig och dina grannar. Och för dig som värdesätter din bil, erbjuder föreningen möjlighet till parkering i det bekväma varmgaraget eller på parkeringen utomhus. Den gröna och lummiga innergården blir en plats för avkoppling och gemenskap där du kan trivas och skapa minnen. Missa inte chansen att säkra din plats i detta efterlängtade boende med oslagbart läge och hög standard.

 • Hiss
Timmermansgatan 14, Skelleftehamn, Skellefteå kommun
 • Fre 15 mar kl 16:30

Timmermansgatan 14

Villa
Skelleftehamn, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
1 995 000 kr
171 + 73 m²
5 rum
832 m² tomt

Välkommen till Timmermansgatan 14. Denna unika fastighet består av två bostadshus, varav det större huset på 171 + 73 kvadratmeter har genomgått en del omfattande renoveringar de senaste åren. Även det mindre till viss del med bland annat nytt badrum 2022. Det större bostadshuset Det större huset välkomnar dig till generösa sociala ytor, skapade för att föra människor samman. Med fönster, tilläggsisolerad fasad och energieffektiv bergvärme (från 2007) är detta hem inte bara vackert, utan också smart och hållbart. Här finner du två rymliga sovrum (möjlighet till fler), ett badrum samt tre separata toaletter för bekvämlighetens skull. Utöver det finns även extra dusch samt bastu. Den inredda vinden erbjuder potential för extra utrymmen. Det mindre huset Det mindre huset, erbjuder cirka 100 kvadratmeter + källarytor. Övre planet rymmer ett sovrum och förvaringsytor. På entréplanet finns köket och vardagsrummet i en öppen planlösning, samt kontor och det moderna badrummet från 2022 med kakel, klinker och golvvärme. Fastigheten bjuder bland annat på ett kallgarage för din bils skydd och en mysig grillplats för trivsamma stunder i det fria. Välkommen att boka dig till visning!

 • Plus
Åkergränd 12, Norrböle, Skellefteå kommun

Åkergränd 12

Lägenhet
Norrböle, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
1 525 000 kr
68,1 m²
3 rum
vån 3/3
5 197 kr/mån
22 394 kr/m²

Välkommen till denna bostad som är belägen högst upp i huset utan insyns! Bostaden erbjuder en bra planlösning med två välplanerade sovrummen erbjuder gott om plats för både säng och förvaring. Här finns gott om utrymme för att skapa din egen oas av lugn och ro. Badrummet är nyligen renoverat med våtrumsmatta och våtrumstapet, vilket ger en fräsch och stilren känsla. Köket är praktiskt och här får du plats med ett matbord för ca 4 personer. I vardagsrummet möter elegans tidlös skönhet. Här är fiskbensparketten det första som fångar din uppmärksamhet och ger rummet en omisskännlig karaktär och stil. Från vardagsrummet når du denna underbara inglasade balkong. Med sitt privilegierade västerläge erbjuder denna utrymme en sällsynt möjlighet att njuta av det bästa av dagsljus och solnedgångar från tidig vår till sen höst. Denna bostad passar perfekt för dig dom vill bo med cykel och gångavstånd intill stan men samtidigt har du naturen inom räckhåll. Närliggande parker och grönområden erbjuder möjligheter till avkopplande promenader och löprundor!

 • Balkong
Repslagargränd 5, Centrum, Skellefteå kommun
Repslagargränd 5, Centrum, Skellefteå kommun, bild 2
Repslagargränd 5, Centrum, Skellefteå kommun, bild 3

Repslagargränd 5

Lägenhet
Centrum, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
2 975 000 kr
71,5 m²
2 rum
vån 9
5 730 kr/mån
41 608 kr/m²

Välkommen till denna 2:a på populära Repslagargränd! På våning 9 i ett hus med hiss ligger denna 2:a på hela 71,5 kvm. Denna bostad passar perfekt för dig som sätter hög standard på ditt boende och vill ha en central bostad med en slående utsikt över stan! Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket ger dig plats för stora sociala ytor. Här får du plats med en stor matgrupp och en soffgrupp. Bostaden har genomgående mycket fina och välhållna ytskikt och vitvaror. Mycket bra ljusinsläpp från stora fönsterpartier med en slående utsikt. Utgång till bostadens rymliga inglasade balkong med västerläge. Bostaden har sitt förråd inne vilket ger dig bra förvaringsmöjligheter. Förrådet kan även användas som exempel en klädkammare alternativt ett mindre kontor. Badrum med kakel och klinker samt tvättmaskin och torktumlare!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Nygatan 32C, Centrum, Skellefteå kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Nygatan 32C

Lägenhet
Centrum, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
2 795 000 kr
79,8 m²
3 rum
vån 3/3
2 890 kr/mån
35 025 kr/m²

Äntligen kan jag presentera denna otroligt fina och unika 3a i hjärtat av Skellefteå! Lägenheten har en optimal planlösning, sociala sällskapsytor och genomgående fina ytskikt. Via den generösa takhöjden tillsammans med lägenhetens stora fönsterpartier så skapas en ljus och luftig atmosfär. Kök från 2015, här får man plats med en matgrupp för ca fyra till sex personer. Ett väl tilltaget vardagsrum som rymmer en soffgrupp, matgrupp och övriga vardagsrumsmöbler utan problem. Två rymliga sovrum som erbjuder goda förvaringsmöjligheter i form av garderober och klädkammare. Ett ordentligt badrum med kakel, klinker och golvvärme. Lägenheten stoltserar med en fantastisk inglasad balkong. Här bor du med närhet till mataffär, gym, restauranger, affärer, skola, förskola, natur, strandpromenaden och mycket mer! Välkommen att anmäla er på visningen!

 • Balkong
 • Hiss
Kågevägen 36E, Norrböle, Skellefteå kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Kågevägen 36E

Lägenhet
Norrböle, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
695 000 kr
30 m²
1 rum
vån 3/3
2 226 kr/mån
23 167 kr/m²

Välkommen till denna charmiga 1:a med unika möjligheter, perfekt belägen på Kågevägen. Här får du inte bara ett hem, utan även chansen att forma din alldeles egna oas. Med generösa ytor och smart layout erbjuder denna lägenhet en fantastisk möjlighet till kreativ renovering. Via de generösa fönsterpartierna skapas en ljus och luftig atmosfär genom hela lägenheten. Designa ditt eget drömboende och låt fantasin spegla din personliga stil. Skapa en harmonisk atmosfär där varje detalj berättar din historia. Här bor du med närhet till mataffär, bra buss förbindelser, Skellefteå Kraft Arena, Eddahallen, Norrvalla, Vitberget natur och mycket mer! Välkommen att anmäla er på visningen!

Båtvik 10, null, Skellefteå kommun

Båtvik 10

Villa
Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
2 300 000 kr
91 + 27 m²
1 757 m² tomt

Varmt välkomna till denna villa som står på en tomt på 1 757 kvm. Huset är ett enplanshus med mycket bra planlösning. Direkt när du kommer in möts du av en öppen och rymlig hall med bra förvaringsmöjligheter i form av garderober direkt till vänster och bra avhängningsmöjligheter direkt till höger. Lite längre in i hallen till vänster har du sovrumsdelen där du finner två sovrum. Badrum med tvättstuga finner du rakt fram. Badrummet består av en grå våtrumsmatta på väggar och golv. Mycket bra förvaringsmöjligheter i "tvättstugedelen" här har du vita skåp samt en disko och en tvätt pelare med tvättmaskin och torktumlare. Badrummet renoverades 2021. Vidare följer vi in till vardagsrummet och köket som har en öppen planlösning. Den öppna planlösningen ger dig ett mycket bra ljusinsläpp från alla fönster samt bra plats för socialt umgänge. Köket består av vita köksluckor, grått kakel ovan bänkskiva (2020) samt en bänkskiva i laminat (2020). Den maskinella utrustningen består av spis /ugn och diskmaskin från 2019 samt kyl och frys 2021. I vardagsrummet och köket rymmer du en stor matplats för ca 6 personer och en rymlig soffgrupp. Sist men inte minst har vi den fantastiskt fina och mysiga uterummet med utsikt över vattnet. Här får du plats med både en matgrupp och en soffgrupp om så önskas. Tomten är mysig och står på ett lantligt läge, baksida med en stor altan från 2019 och en lummig trädgård utan insyn. På tomten är det förberett för att man ska kunna bygga ett garage. Huset har väldigt fina ytskikt. Samtliga rum är tapetserade och målat 2018 samt nya innerdörrar 2019. Detta hus passar perfekt för dig som söker ett mindre hus med ett lantligt läge men samtidigt nära stan! Detta är en kommande försäljning kontakta mäklaren för mer information!

Ekorrvägen 11, Sunnanå, Skellefteå kommun

Ekorrvägen 11

Villa
Sunnanå, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
3 995 000 kr
115 + 115 m²
7 rum
993 m² tomt

Välkommen till Ekorrvägen 11, ett imponerande hem som kombinerar modern elegans med bekvämlighet. Här finner du totalt 230 kvadratmeter (115 + 115) fördelat över entréplan samt källarvåning, varav 5 rymliga sovrum, perfekt för den växande familjen eller för dem som söker extra utrymme för gäster eller arbetsrum. Huset inkluderar även ett fristående garage för bekväm och säker förvaring av fordon och andra ägodelar. Det nya, stilrena köket från november 2023 erbjuder moderna bekvämligheter och praktisk design för en enastående matlagningsupplevelse. Njut av gemenskap och avkoppling i det rymliga vardagsrummet med integrerad matplats. Den mysiga gillestugan, komplett med öppen spis, ger en perfekt plats för avkoppling och sociala tillfällen. Dessutom erbjuder huset en stor tvättstuga, två badrum och en wc för praktiska lösningar i vardagen. Fjärrvärme håller huset behagligt varmt samtidigt som du bidrar till ett miljövänligt boende. Den generösa hörntomten ger extra integritet och utrymme, perfekt för trädgårdsaktiviteter eller utomhusunderhållning. Här bor du i ett barnvänligt område med närhet till tennisplan, lekpark, basketplan, discgolf och andra fritidsaktiviteter. Upptäck fördelarna med att bo på Ekorrvägen 11 och kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Övre Bäck 116, Övre bäck, Skellefteå kommun

Övre Bäck 116

Villa
Övre bäck, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
3 995 000 kr
154 m²
5 rum
40,8 ha tomt

Välkommen till Övre Bäck 116, en unik jordbruksfastighet omfamnad av ca 40 hektar naturskön mark, varav imponerande 26 hektar är produktiv skogsmark. Denna lantliga pärla erbjuder en exklusiv möjlighet att skapa ett hem i harmoni med naturen. Fastigheten innefattar ett välbevarat lösvirkeshus från 1989, som utstrålar charm och karaktär. Huset, i utmärkt skick invändigt, rymmer fyra sovrum, vilket ger gott om plats för familjen eller gäster. Det stora köket från 2022 är en matlagningsdröm, utformat för både funktion och stil, vilket gör det till hjärtat i hemmet.. Två badrum erbjuder bekvämlighet och komfort för hela familjen. Bergvärme tillsammans med FTX ventilationen säkerställer en energieffektiv och bekväm uppvärmning av hemmet. Den tillhörande inglasningen förlänger säsongen och ger en underbar plats att njuta av naturen inomhus. På tomten finner du praktiska byggnader som dubbelgarage med carport, carport för traktor, en stor ladugård och en jordkällare, vilket ger mångsidiga möjligheter för förvaring och hobbyaktiviteter. Från fastigheten har du en förtrollande utsikt över omgivande åkermarker, vilket ger en känsla av lugn och ro. Njut av naturen fullt ut med inkluderad jakträtt. Övre Bäck 116 är mer än en fastighet, det är en möjlighet att skapa ett hem i symbios med naturen och omfamna det lantliga livet. Utforska möjligheterna genom att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Slädgatan 5, Sunnanå, Skellefteå kommun
 • Tis 5 mar kl 17:15

Slädgatan 5

Lägenhet
Sunnanå, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
1 900 000 kr
67,2 m²
3 rum
vån 2/6
5 152 kr/mån
28 274 kr/m²

Varmt välkommen till Slädgatan 5! Nu kan jag äntligen presentera denna – prisvärda, nyproducerade och centrala bostadsrätt som kommer att förgylla ditt boende. Denna lägenhet erbjuder en enastående standard och är perfekt anpassad för dina behov. Upplev kvalitet och bekvämlighet i varje hörn, med inglasad balkong som förlänger din boendeyta och ger en fantastisk utsikt att njuta av. Huset sträcker sig över 5 våningar samt en rymlig vindsvåning, tillgänglig med hiss från det bekväma varmgaraget på källarplanet ända upp till toppen. Livet blir enklare och mer tillgängligt när du kan nå din bostad problemfritt oavsett våning. För att göra boendet ännu mer trivsamt erbjuder föreningen gemensam tvättstuga och övernattningsrum. Njut av bekvämligheten och social gemenskap som dessa faciliteter skapad för dig och dina grannar. Och för dig som värdesätter din bil, erbjuder föreningen möjlighet till parkering i det bekväma varmgaraget eller på parkeringen utomhus. Den gröna och lummiga innergården blir en plats för avkoppling och gemenskap där du kan trivas och skapa minnen. Missa inte chansen att säkra din plats i detta efterlängtade boende med oslagbart läge och hög standard.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Stackgrönnan, Stackgrönnan, Skellefteå kommun

Stackgrönnan

Tomt
Stackgrönnan, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
695 000 kr
2 400 m² tomt

Denna generösa tomt erbjuder dig möjligheten att skapa ditt drömhem i en naturskön miljö. Stor tomt på 2400 kvm utanför planlagt område innebär större frihet att utforma ditt hem precis som du önskar. Anläggningsavgiften för fastigheten Risön 3:1 för Dricks- och Spillvatten är betald. Övriga kopplingsavgifter står köpare för. Här bor du alldeles intill älven och med närhet till både havet och Centrum! Åk gärna ut och kolla in detta trivsamma område på plats och kontakta ansvarig mäklare för mer info samt för att visa ditt intresse! This generous plot offers you the opportunity to create your dream home in a picturesque environment. A large plot of 2400 square meters outside the planned area provides greater freedom to design your home just as you wish. The utility fee for the property Risön 3:1 for Drinking and Wastewater has been paid. Other connection fees are the responsibility of the buyer. Here, you live right by the river and close to both the sea and the city center! Feel free to go out and check out this pleasant area in person, and contact the responsible real estate agent for more information and to express your interest!

 • Plus
Stackgrönnan, Stackgrönnan, Skellefteå kommun

Stackgrönnan

Tomt
Stackgrönnan, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
495 000 kr
4 000 m² tomt

Denna generösa tomt erbjuder dig möjligheten att skapa ditt drömhem i en naturskön miljö. Stor tomt på 4000 kvm utanför planlagt område innebär större frihet att utforma ditt hem precis som du önskar. Kopplingsavgifter står köpare för. Här bor du alldeles intill älven och med närhet till både havet och Centrum! Typkod ändras i början av 2024 till 210. Åk gärna ut och kolla in detta trivsamma område på plats och kontakta ansvarig mäklare för mer info samt för att visa ditt intresse! This generous plot offers you the opportunity to create your dream home in a scenic environment. A large plot of 4000 square meters outside the planned area provides greater freedom to design your home just as you wish. Connection fees are the responsibility of the buyer. Here, you live right by the river and close to both the sea and the city center! The zoning code will change at the beginning of 2024 to 210. Feel free to go out and check out this pleasant area in person, and contact the responsible real estate agent for more information and to express your interest!

Åsgatan 23, Norrböle, Skellefteå kommun
Åsgatan 23, Norrböle, Skellefteå kommun, bild 2
Åsgatan 23, Norrböle, Skellefteå kommun, bild 3

Åsgatan 23

Villa
Norrböle, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
3 795 000 kr
146 + 73 m²
6 rum
840 m² tomt

Välkommen till Åsgatan 23 - ett underbart hem med generöst ljusflöde och gott om sovrum. Här möts du av en välkomnande hall med ett badrum direkt till vänster. Stig vidare in i huset och upptäck ett ljust och inbjudande vardagsrum med stora fönster som öppnar upp mot den grönskande trädgården. Den öppna planlösningen binder samman vardagsrummet med matplatsen och det härliga köket. Fiskbensparkett pryder golven och en elegant kamin värmer hjärtat under kalla vinterdagar. Från vardagsrummet leder en altandörr ut till en härlig altan och trädgården bortom. Ett mindre sovrum/kontor på entréplanet ger ytterligare flexibilitet för familjens behov. Originaldetaljerna som har bevarats harmoniserar vackert med husets karaktär och årgång. På övervåningen finns ytterligare fyra charmiga sovrum, en praktisk klädkammare och ytterligare ett badrum. Källaren erbjuder fina förrådsmöjligheter, en tvättstuga, hobbyrum och ett mindre garage. Huset är högt beläget med en bedårande utsikt över den södersluttande trädgården och Åsgatan nedanför. Trädgården bjuder in till kreativa planteringsmöjligheter och erbjuder en generös gräsmatta, perfekt för lek och avkoppling. Ett antal uteplatser ger dig möjligheten att njuta av lugna stunder utomhus, och några prydliga träd ger skön skugga under soliga sommardagar. Denna pärla är verkligen hemmet för den stora familjen som uppskattar närheten till skolor, förskolor, Vitbergsområdet och centrala Skellefteå. Tveka inte att upptäcka det här fantastiska hemmet själv - vi hälsar dig varmt välkommen på visning!

 • Premium
Storgatan 111, Älvsbacka, Skellefteå kommun

Storgatan 111

Lägenhet
Älvsbacka, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
1 495 000 kr
48 m²
2 rum
vån 1/5
4 400 kr/mån
31 146 kr/m²

Varmt välkommen till Storgatan 111! Här erbjuds en fin och välplanerad 2a med en mycket bra planlösning, genomgående fina ytskikt med öppna och sociala sällskapsytor. Modernt och stilrent kök från Marbodal som får plats med en matgrupp för ca fyra personer. Ett väl tilltaget vardagsrum som rymmer en soffgrupp och övriga vardagsrumsmöbler utan problem. Generöst sovrum med goda förvaringsmöjligheter i form av garderober, här får man plats med en dubbelsäng och övriga sovrumsmöbler. Ett ordentligt badrum som kombinerats med tvättstuga. Lägenheten stoltserar med en fantastisk balkong i direkt söderläge. Här bor du med närhet till Skellefteå Centrum, mataffär, gym, natur, strandpromenaden och mycket mer. Denna lägenhet är en kommande försäljning så anmäl intresse redan idag!

 • Balkong
 • Hiss
Hotellvägen, Skelleftehamn, Skellefteå kommun

Hotellvägen

Villa
Skelleftehamn, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
Pris saknas

Välkommen till detta majestätiska vattentorn med massor av möjligheter! Tornet är beläget på Kallholmen i Skelleftehamn och som med sin imponerande höjd på 28 meter, utmanar gränserna och öppnar upp för en värld av potential. I detta vattentorn finns möjligheter som sträcker sig högt över himlen, och det är nu dags att gripa dem och låta dina drömmar stiga till nya höjder! Känner du att detta är lockande ombeds du ta fram och skicka in en verksamhetsidé samt finansieringsplan! Några ideér: För dig som letar efter ett helt unikt drömboende kanske detta vattentorn är din chans att leva livet högt över marken med en panoramautsikt från varje "hörn" av ditt nya hem. Ditt morgonkaffe kommer att vara en stund av reflektion när du ser solen stiga över horisonten medan middagen influeras av en magisk solnedgång i väst. "Som restaurang erbjuder detta vattentorn inte bara en exceptionell utsikt, utan också en kulinarisk upplevelse som kommer att förvåna dina sinnen. Ljuset från solnedgången som reflekteras i vattnet blir en del av din middag, och stjärnhimlen blir din takdekoration." "Som hotell är detta vattentorn en plats där du kan koppla av och återansluta med naturen. Sov under stjärnorna, vakna upp till fågelsång och njut av lugnet som omger dig. Varje rum kan få vara en oas av fridfullhet med vyer bortom alla förväntningar." Oavsett om du föreställer dig detta vattentorn som en restaurang som erbjuder en kulinarisk upplevelse som tar andan ur dig, ett hotell som låter dig koppla av och återansluta med naturen, eller ditt drömboende med panoramautsikt från varje hörn, är det en unik plats! Låt denna unika möjlighet inte rinna iväg - låt ditt liv höjas till nya höjder i detta fantastiska vattentorn med just din idé! Filmer finns på mäklarens sida! Villkor: Du som intressent skall skriftligt presentera din verksamhetsidé samt finansieringsplan för ägaren Skellefteå Kommun, se bifogad instruktion under dokument. Genom att inkludera dessa detaljer i din presentation kommer du att ge ägaren, Skellefteå Kommun, en tydlig bild av din vision och hur du avser att finansiera och driva denna unika verksamhet. Förslag kan antas löpande av fastighetsägaren därav ingen fastställt sista inlämnande datum! Glöm inte att läsa anvisningarna noga innan du skickar din presentation till ansvarig mäklare, Stefan Lönnefjord på [email protected] Privata visningar bokas i samråd med ansvarig mäklare! Välkommen att kontakta Stefan Lönnefjord, ansvarig fastighetsmäklare, för mer information.

Innervik 4, Innervik, Skellefteå kommun

Innervik 4

Tomt
Innervik, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
750 000 kr
2 506 m² tomt

Här presenteras en tomt för dig med drömmar om att bo på landet men med närhet till Centrum! Tomten är belägen alldeles i början av Innervik längs med vägen mot Hästkroken. Stor tomt om hela 2506 kvm. Beviljat förhandsbesked finns. Köparen ansvarar själv för samtliga kopplingsavgifter såsom el, bredband och anläggning av eget avlopp. Det finns kalkyler framtagna för el, vatten och energibrunn. Åk gärna ut och kolla in detta trivsamma område på plats och kontakta ansvarig mäklare för mer info samt för att visa ditt intresse!

Fäbodgatan 44, null, Skellefteå kommun

Fäbodgatan 44

Lägenhet
Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
1 995 000 kr
154 m²
5 rum
vån 1
6 703 kr/mån
12 955 kr/m²

Nu har ni äntligen chansen att förvärva detta bostadsrättsradhus fördelat i två plan på hela 154 kvm! Här bor du med tryggheten av att bo i en bostadsrätt men med känslan av att bo i ett radhus. På entréplan välkomnas du av en rymlig hall med skjutgardrober och ett stort förråd/klädkammare längre in i hallen. Badrummet renoverades 2023 med våtrumsmatta och våtrumstapet här finns torktumlare och tvättmaskin. Köket är modernt och renoverades 2019. Köket har vita köksluckor, vitt kakel ovan arbetsbänk samt bänkskiva i sten. Den maskinella utrustningen som finns är fullstor kyl och frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll samt inbyggd ugn och micro. Här får du plats med en matgrupp för ca 4-6 personer. Vardagsrummet är vältilltaget med stora fönster partier som ger dig ett mycket bra ljusinsläpp. Här har man gjort om planlösningen tidigare och öppnat upp för att få en matsal. Detta går med enkla medel att återställa om du är behov av ytterligare ett sovrum. Utgång till en härlig uteplats med söderläge med en gräsmatta att nyttja. Övreplan ger dig fyra vältilltagna sovrum mycket bra förvaringsmöjligheter i form av en rymlig klädkammare. Samt ett badrum med våtrumsmatta och tapet som renoverades ca 2015. Detta boende passar perfekt för dig som söker något renoverat och klart och bara vill flytta in. För den lilla familjen med extra utrymmen eller för den stora familjen. På Anderstorp bor du i familjevänliga kvarter med närhet till skola, förskola, matvarubutik samt bra bussförbindelser! Kontakta mäklaren för mer information!

 • Balkong
 • Uteplats
Boviksbadet 356, Boviken, Skellefteå kommun

Boviksbadet 356

Tomt
Boviken, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
1 400 000 kr
1 958 m² tomt

Välkommen till Boviksbadet 356 och denna trevliga tomt belägen bara ett stenkast från det omtyckta Boviksbadet och campingen. Tomten sträcker sig över hela 1958 m2 och är belägen på ett högt läge, vilket ger en fantastisk utsikt över havet. Här ges du möjligheten att bygga ditt drömboende med perfekta förutsättningar och närhet till både vacker natur och endast 15 minuters bilresa från centrala Skellefteå. Tomtens tillåtna byggrätt uppgår till 175 m2, som kan fördelas på en huvudbyggnad med en maximal byggnadsarea på 100 m2 och komplementbyggnader med en sammanlagd byggnadsarea på högst 75 m2. Detta ger dig gott om utrymme att skapa en bekväm och funktionell bostad som passar dina behov och önskemål. Dessutom finns fördelen av att ha kommunalt vatten och avlopp som du kan ansluta dig till. Det innebär att du inte behöver bekymra dig över enskilda brunnar eller avloppslösningar, utan kan njuta av bekvämligheten med anslutning till det kommunala nätverket. Med sin närhet till Boviksbadet och campingen kan du njuta av en härlig och avkopplande livsstil vid havet. En kort 15-minuters resa till centrala Skellefteå kan du dra nytta av stadens bekvämligheter och tjänster. Skellefteå erbjuder ett brett utbud av shopping, restauranger, kulturella evenemang mm. Ta en unik möjlighet att bygga ditt drömboende i en vacker naturlig miljö med närhet till både stranden samt stadens bekvämligheter och utnyttja läget som ger det bästa av två världar. Välkommen att åka förbi och ta en titt på tomten eller kontakta mäklaren för mer info.

 • Plus
Trevlig naturtomt med lantligt läge!, Kroksjön, Skellefteå kommun
Trevlig naturtomt med lantligt läge!, Kroksjön, Skellefteå kommun, bild 2
Trevlig naturtomt med lantligt läge!, Kroksjön, Skellefteå kommun, bild 3

Trevlig naturtomt med lantligt läge!

Tomt
Kroksjön, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
500 000 kr
2 637 m² tomt

Varmt välkommen till Kroksjön 1:14! Här erbjuds möjligheten att bygga din absoluta drömvilla på en naturnära och lantligt belägen tomt om 2 637 kvm. Tomten är belägen utanför detaljplanelagt område, bygglov krävs och söks utav köparen (nuvarande ägare har ett förhandsbesked - se dokument för mer info). El, fiber samt Vatten och avlopp finns ej anslutet till fastigheten idag. Här bor du med naturen som närmaste granne i ett lantligt och stillsamt område. Med några minuter bilfärd till Skellefteå centrum. Här bor du med vacker natur inpå tomtgränsen med ängar och blandskog, fiske- och badmöjligheter i sjön, nära tillgång till ljuvliga promenadstigar och bärskog.

 • Premium
Nu har du chansen att förvärva tre avstyckade fastigheter med ett strategiskt läge, Ursviken 1:3-1:5, null, Skellefteå kommun

Nu har du chansen att förvärva tre avstyckade fastigheter med ett strategiskt läge, Ursviken 1:3-1:5

Tomt
Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
750 000 kr
3 994 m² tomt

Fastigheterna Ursviken 1:3, 1:4 samt 1:5 ligger centralt med några minuter från Northvolt samt ytterligare några minuter in till centrala Skellefteå. Den sammanlagda arean uppgår till 3 994 kvadratmeter. NOTERA: För närvarande är dessa fastigheter är ej stadsplanerade eller har någon byggrätt utan det åligger en ny ägare att undersöka/planera byggrätter. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Visar alla 22