Bjurfors Skellefteå

Bjurfors Skellefteå

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Slädgatan 5B, Sörböle, Skellefteå kommun
  • Mån 5 aug kl 16:30

Slädgatan 5B

Lägenhet
Sörböle, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
2 095 000 kr
67,5 m²
3 rum
vån 2/6
5 152 kr/mån
31 037 kr/m²

Varmt välkommen till Slädgatan 5B! Nu kan jag äntligen presentera denna – prisvärda, nyproducerade och centrala bostadsrätt som kommer att förgylla ditt boende. Denna lägenhet erbjuder en enastående standard och är perfekt anpassad för dina behov. Upplev kvalitet och bekvämlighet i varje hörn, med inglasad balkong som förlänger din boendeyta och ger en fantastisk utsikt att njuta av. Huset sträcker sig över 5 våningar samt en rymlig vindsvåning, tillgänglig med hiss från det bekväma varmgaraget på källarplanet ända upp till toppen. Livet blir enklare och mer tillgängligt när du kan nå din bostad problemfritt oavsett våning. För att göra boendet ännu mer trivsamt erbjuder föreningen gemensam tvättstuga och övernattningsrum. Njut av bekvämligheten och social gemenskap som dessa faciliteter skapad för dig och dina grannar. Och för dig som värdesätter din bil, erbjuder föreningen möjlighet till parkering i det bekväma varmgaraget eller på parkeringen utomhus. Den gröna och lummiga innergården blir en plats för avkoppling och gemenskap där du kan trivas och skapa minnen. Missa inte chansen att säkra din plats i detta efterlängtade boende med oslagbart läge och hög standard.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Östanbäck 229, Östanbäck, Skellefteå kommun
  • Tor 1 aug kl 16:00
Östanbäck 229, Östanbäck, Skellefteå kommun, bild 2
Östanbäck 229, Östanbäck, Skellefteå kommun, bild 3

Östanbäck 229

Villa
Östanbäck, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
2 795 000 kr
158 m²
5 rum
1 457 m² tomt

Välkommen till Östanbäck 229 – Ett drömhem på landet! Östanbäck 229 är en fantastisk villa som kombinerar charmig landsbygdskänsla med modern komfort. Belägen på en idyllisk tomt, erbjuder detta hem en perfekt tillflyktsort för den som söker lugn och ro utan att kompromissa med bekvämligheter. Denna välskötta villa har genomgått omfattande renoveringar under de senaste åren. På entréplan möts du av en rymlig och utbyggd hall (med elgolvvärme) som leder vidare till ett stilrent kök, ett ljust och luftigt vardagsrum med braskamin samt ett badrum och en separat WC. Köket är modernt utrustat och erbjuder gott om arbetsyta och förvaringsmöjligheter samt både walk-in skafferi samt städskrubb. Köket pryds framförallt av en mäktig kakelugn. På övre plan hittar du fyra rymliga sovrum, alla smakfullt inredda med goda förvaringsmöjligheter. Finns dessutom möjlighet till 5 sovrum. Här finns plats för hela familjen och gäster. Den underbara tomten är en fröjd för ögat med sina välskötta gräsmattor och pittoreska omgivningar. På tomten finns en gammal ladugård som idag fungerar som snickeri, förråd och vedbod. Utöver detta finns även en charmig glestimrad lada och ett växthus – idealiskt för den trädgårdsintresserade. Huset erbjuder också moderna bekvämligheter och nya ytskikt som gör att det bara är att flytta in och börja njuta av livet på landet. Östanbäck 229 är en unik möjlighet att förvärva ett hem där historia och modernitet möts på bästa sätt. Här kan du njuta av det bästa av två världar – landsbygdens fridfullhet och ett bekvämt och stilfullt boende. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att få veta mer och upptäcka din nya oas i Östanbäck!

  • Premium
Ringen 73B, Boliden, Skellefteå kommun

Ringen 73B

Lägenhet
Boliden, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
200 000 kr
62 m²
2 rum
vån 2/3
3 921 kr/mån
3 226 kr/m²

Varmt välkommen på Ringen 73B! Här erbjud en stor och charmig 2a som har en bra planlösning, genomgående äldre men fina ytskikt. Ljust och trevligt kök som får plats med en matgrupp för ca fyra personer. Ett väl tilltaget vardagsrum som rymmer en soffgrupp och övriga vardagsrumsmöbler utan problem. Ett stort sovrum som får plats med en dubbelsäng och övriga sovrumsmöbler, här finns det även goda förvaringsmöjligheter i form av en praktisk klädkammare. Ett ordentligt badrum med plastmatta på golv och väggar. Här bor du med närhet till mataffär, hälsocentral, gym, apotek och mycket mer! Välkommen att anmäla er på visning!

Bodbysund 137, Bodbysund, Skellefteå kommun
  • Idag kl 13:00

Bodbysund 137

Villa
Bodbysund, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
1 595 000 kr
166 + 25 m²
5 rum
3 910 m² tomt

Med en boyta på 166 kvm och en biyta på 25 kvm, erbjuder detta hem gott om utrymme för både familjeliv och hobbyverksamhet. Huset, som uppfördes 1909, står stolt på en rymlig tomt om 3910 kvm med utsikt över ängarna och har renoverats varsamt för att behålla sin historiska charm samtidigt som det uppdaterats med moderna bekvämligheter. När du stiger in genom den välkomnande verandan möts du av ett rymligt och varmt kök med träinredning utrustad med spis,/ugn kyl och frys samt inbyggd diskmaskin. Här finns gott om arbetsytor och förvaring, vilket gör det till en perfekt plats för matlagning och samvaro. Intill köket hittar du ett mindre sovrum som också kan användas som kontor, samt ett praktiskt badrum. På detta plan återfinns även ett mysigt vardagsrum, fyllt med naturligt ljus från de stora fönstren, och med tillräckligt med utrymme för en större soffa och familjens samlingspunkt. När du går upp för trappan till övervåningen, möts du av två rymliga rum på varsin sida. Dessa rum erbjuder flexibla användningsmöjligheter, det ena är perfekt för avkoppling med en TV och bekväm soffa, medan det andra är inrett som ett större sovrum. Ett mindre sovrum hittar du intill trappan och hallen som kan användas som extra sovrum eller lekrum, beroende på familjens behov. Övervåningen har också ett eget badrum för extra bekvämlighet. I källarplan återfinns en tvättstuga, pannrum med en effektiv bergvärme pump som säkerställer en energisnål uppvärmning av huset. På tomten finns flera ekonomibyggnader, inklusive en stor maskinhall med kontorsdel och verkstad, vilket erbjuder fantastiska möjligheter för den som behöver utrymme för arbete eller hobby. För den som vill njuta av avkopplande stunder finns även en mindre bastu stuga på fastigheten. Sammanfattning Denna villa kombinerar historisk charm med moderna bekvämligheter och erbjuder en rymlig och funktionell bostad perfekt för familjeliv. Med dess stora tomt och praktiska ekonomibyggnader är detta en plats där du verkligen kan känna dig hemma och utveckla dina intressen. Välkommen att upptäcka ditt nya hem i Bodbysund, en plats där historia och modernitet möts i harmoni.

  • Plus
Åsen 330, Burträsk, Skellefteå kommun

Åsen 330

Villa
Burträsk, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
890 000 kr
140 + 50 m²
5 rum
35,2 ha tomt

Välkommen till Vackra Åsen 330, en charmig skogsfastighet med ett perfekt läge och omfattande möjligheter. Denna gård erbjuder hela 35,2 hektar mark, varav 25 hektar är produktiv skogsmark och 8 hektar utgörs av skogsimpediment, vilket gör den idealisk för skogsbruk och friluftsliv. #Denna fastighet går bra att boka visning direkt med mäklaren.# När du kör upp längs den alléliknande uppfarten från huvudvägen möts du av gårdens huvudbostad. Det tvåplanshuset, byggt cirka 1940, har genomgått flera renoveringar inklusive ett nytt plåttak. Huset har en klassisk träfasad och en full källare, vilket ger gott om förvaringsutrymme och möjligheter för diverse verksamheter. Fönstren är av 2-glas typ, vilket bidrar till en hemtrevlig känsla. Uppvärmningen sker centralt med en vedpanna, och vattenförsörjningen kommer från en djupborrad brunn installerad 2019. Avloppet är också eget, vilket ger självständighet och minskade driftskostnader. Huvudbostaden rymmer fyra rymliga sovrum, vilket gör den perfekt för en större familj eller för den som önskar gott om plats. Köket är i originalskick, vilket ger en charmig retrokänsla och möjlighet att sätta sin egen prägel. Ett badrum renoverades 2020 och kompletteras av en separat WC, vilket underlättar vardagslivet. Källaren har vissa renoveringsbehov. På gården finns även en rad andra byggnader som bidrar till fastighetens mångsidighet. Två stora häststall, byggda 2023, ger utmärkta möjligheter för hästhållning eller annan djurhållning. Dessutom finns en sadelkammare, en ladugårdslänga, en traktorcarport, och ett växthus för dig som har gröna fingrar. Sommarbostaden på gården är en idyllisk tillflyktsort under de varmare månaderna och kan även användas som gästboende. Ladugården/verkstaden på tomten erbjuder en perfekt plats för hobbyverksamhet eller småskalig produktion, och gästhusets närvaro gör det enkelt att ta emot besökare. Alla dessa byggnader ger fastigheten en unik flexibilitet och gör det möjligt att anpassa den efter just dina behov och önskemål. Alla inventarier ingår i köpet och består bland annat av en traktor och grävmaskin. Fastigheten har senaste två åren använts som fritidsboende och erbjuder en fridfull och naturskön miljö som är svår att slå. Den uppvuxna trädgården och de omgivande markerna skapar en harmonisk atmosfär som inbjuder till både avkoppling och aktivitet i den egna skogen. Sammanfattningsvis är Vackra Åsen 330 en fastighet med enorm potential och möjligheter för den som drömmer om ett liv på landet med alla dess fördelar. Kontakta oss för mer information eller för att boka en visning och upplev själv den charm och mångsidighet som denna skogsfastighet erbjuder. Välkommen hem till Vackra Åsen 330!

Villagatan 20, Sörböle, Skellefteå kommun
  • Ons 31 jul kl 16:00
Villagatan 20, Sörböle, Skellefteå kommun, bild 2
Villagatan 20, Sörböle, Skellefteå kommun, bild 3

Villagatan 20

Villa
Sörböle, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
5 395 000 kr
164 m²
5 rum
1 713 m² tomt

Välkommen till Villagatan 20 i Sörböle – där lantlig charm möter modern elegans i en vacker villa med ett centralt läge. Denna imponerande fastighet är mer än bara ett hem, det är en livsstil. Här har bostadshuset genomgått en genomtänkt renovering och hela entréplanet andas en inbjudande öppen planlösning som förenar varje hörn av ditt dagliga liv. Stig in genom den imponerande entrén och låt dig omedelbart svepas med av den rymliga hallen som leder dig in i hjärtat av hemmet. Köket, vardagsrummet och hallen smälter samman till en enhetlig yta, skapad för att underlätta gemenskapen mellan familj och vänner. Det luftiga köket är inte bara en plats att laga mat, det är en scen för gemenskap där varje detalj är utformad för att underlätta den sociala interaktionen. Här är varje kokkonst en samlingspunkt och matlagning blir en njutbar upplevelse. Stora dubbeldörrar från både kök och vardagsrum öppnar upp till en magnifik uteplats och trädgård, som skapar en naturlig förlängning av ditt invändiga utrymme. Här, på den insynsskyddade och generöst tilltagna uteplatsen, förlorar du känslan av var inne slutar och ute börjar. Bostadshuset utstrålar en genuin lantlig stil samtidigt som det är strategiskt placerat för en bekväm livsstil. Med tre välplanerade sovrum finns gott om plats för hela familjen eller gäster. Ett lyxigt kök som utstrålar både funktion och detaljer utöver det vanliga. En kulinarisk dröm blir verklighet med toppmoderna apparater och genomtänkta designelement. Det är en upplevelse du måste uppleva på plats för att fullt ut förstå. Det rymliga vardagsrummet är hjärtat av hemmet och ger en känsla av värme och trivsel. Här pryder en vacker kakelugn rummet och skapar en atmosfär av hemtrevnad. Mellan vardagsrum och kök hittar du en imponerande entré med en charmig insatskamin, vilket ger en perfekt plats för att välkomna gäster eller koppla av efter en lång dag. Den separata wc:n nere samt badrummet och tvättstugan med dusch uppe erbjuder praktiska och bekväma lösningar för hela familjen. Uteplatsen i sten är en påkostad oas där du kan njuta av soliga dagar och härliga kvällar med familj och vänner. Fastighetens kompletterande faciliteter gör den ännu mer unik. Det moderna garaget är inte bara en plats att skydda fordon från väder och vind, det är även en mångsidig byggnad som rymmer en konferenslokal, kök, badrum och bastu. Med sin moderna lyxiga hotellkänsla erbjuder byggnaden inte bara ett stilfullt boende, utan även en mångsidig konferenslokal och socialt utrymme. Konferenslokalen här erbjuder ett professionellt mötesutrymme och även flexibilitet för gemenskap och avkoppling. Stig in i detta eleganta utrymme, där modern design möter praktisk funktionalitet på ett sätt som kommer att överträffa dina förväntningar. Med ett fullt utrustat kök och bekväma sittutrymmen blir konferenslokalen även en plats för avkoppling och sociala sammankomster. Möjligheten till uthyrning öppnar upp för extra inkomst eller möjligheten att dela detta fantastiska utrymme med andra. För den som söker extra utrymme finns möjlighet för tonårsboende eller gästutrymme i detta eleganta utrymme. Sammanfattningsvis är Villagatan 20 på Sörböle inte bara en bostad, det är en livsstil som kombinerar det bästa av lantlig charm med modern komfort. En unik möjlighet att skapa minnen och trivas i ett hem där varje detalj är noga utvald och omsorgsfullt designad. Vi ser fram emot att välkomna dig för att uppleva denna enastående fastighet perso

  • Premium
Krokgrundet 631, null, Skellefteå kommun
  • Lör 10 aug kl 14:30
Krokgrundet 631, null, Skellefteå kommun, bild 2
Krokgrundet 631, null, Skellefteå kommun, bild 3

Krokgrundet 631

Fritidshus
Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
1 300 000 kr
55 m²
3 rum
1 500 m² tomt

En Berättelse om Ditt Nya Paradis på Krokgrundet! Föreställ dig en plats där tid och stress inte existerar, där lugnet från skärgården sveper över dig som en mild bris. Välkommen till Krokgrundet, eller Krokis som det kallas i folkmun, där ditt nya sommarparadis väntar bara 10 minuter från Selsvikens båtplats. När du närmar dig bryggan och ser den charmiga stugan på ön, omgiven av grönska och blått vatten, känner du direkt att du har hittat något speciellt. Huvudstugan, med sina 40 kvm, erbjuder en öppen och inbjudande atmosfär. Varje hörn av stugan är designad för att maximera komfort och trivsel. Intill ligger en mysig sovstuga på 15 kvm, perfekt för lugna nätter och avkoppling. Det som verkligen gör denna plats unik är de bekvämligheter som ingår. Stugan säljs med alla möbler, så du behöver inte tänka på något annat än att packa upp och börja njuta. Utanför stugan finns ett rostfritt utekök, perfekt för att laga alla dina favoritmåltider i det fria. Och som en extra lyx, finns det en pizzaugn – idealisk för att samla familj och vänner kring nygräddade pizzor medan ni njuter av solnedgången över vattnet. Vid stranden hittar du din egen privata båtbrygga, en plats för morgondopp och soliga eftermiddagar. Och med i köpet får du en Sandström 495 med en 40 HK motor, redo att ta dig ut på spännande äventyr bland öarna. Stugan är också smart utrustad för att vara självförsörjande och miljövänlig. Med gasol, ett 12V-system och ett elverk, kan du njuta av både bekvämlighet och oberoende. Här behöver du inte oroa dig för något annat än att koppla av och njuta av naturens skönhet. Arrendet på Krokis är mer än bara en plats – det är en upplevelse. En plats där du kan skapa oförglömliga minnen, från härliga sommardagar till stjärnklara nätter. Missa inte chansen att göra detta till ditt eget. Ditt nya sommarparadis väntar! Kontakta ansvarig mäklare för mer info samt visning! Välkommen

  • Premium
Falkträsket 429, Falkträsket, Skellefteå kommun
Falkträsket 429, Falkträsket, Skellefteå kommun, bild 2
Falkträsket 429, Falkträsket, Skellefteå kommun, bild 3

Falkträsket 429

Tomt
Falkträsket, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
750 000 kr
1 021 m² tomt

Föreställ dig att äga en charmerande tomt, endast en kort bilresa på 15 minuter från centrala Skellefteå. Här, omgiven av naturskön miljö, erbjuds en enastående möjlighet att förvärva en trevlig tomt på 1021 m2. Denna plats är perfekt för dig som drömmer om ett hem där naturens lugn harmonierar med stadens bekvämligheter, där du kan njuta av fridfulla omgivningar utan att kompromissa med närheten till stadens puls. På denna rymliga tomt på 1021 kvadratmeter finns en generös byggrätt som inkluderar en huvudbyggnad på 75 kvadratmeter med möjlighet att inreda vinden, samt ytterligare 75 kvadratmeter för komplementbyggnader. Utöver detta kan man lägga till byggrätter för en attefallstillbyggnad och ett inglasat uterum, vilket tillsammans ger ytterligare 35 kvadratmeter nettoyta på ett plan. El och fiber är redan framdragna till tomtgränsen, vilket underlättar framtida anslutningar. Samtliga byggrätter samt lösningar för avlopp prövas i samråd med Skellefteå Kommun enligt gällande rutiner, vilket säkerställer att allt sker enligt konstens alla regler. Kontakta ansvarig mäklare för mer info.

  • Premium
Turgatan 10, Falkträsket, Skellefteå kommun
Turgatan 10, Falkträsket, Skellefteå kommun, bild 2
Turgatan 10, Falkträsket, Skellefteå kommun, bild 3

Turgatan 10

Tomt
Falkträsket, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
1 500 000 kr
856 m² tomt

Här ges en unik möjlighet att förvärva en obebyggd tomt om 856 m2 belägen vid Falkträsket och Turgatan 10. Med en generös tillåten byggnadsarea på 200 m2 och en imponerande nockhöjd på 7,5 m, är detta en plats där din dröm om det perfekta hemmet kan förverkligas. Med närheten till både naturen och centrala Skellefteå erbjuds en oslagbar kombination av lugn och bekvämlighet. Tomten är omgiven av Falkträskets natursköna promenadstråk och ligger bara ett stenkast från sjön och dess badplats. Det är en idyllisk plats där man kan återvända till efter en lång dag, med möjlighet till avkoppling och rekreation i naturens famn. Förutom den naturliga skönheten som omger tomten, är även vissa praktiska detaljer redan ordnade. Anslutningsavgiften för vatten och avlopp är betald, vilket förenklar processen vid byggande av ditt drömboende. Dessutom är visst markarbete redan utfört, vilket ytterligare underlättar för den blivande husägaren. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Premium
Boviksbadet 327, null, Skellefteå kommun
  • Tis 30 jul kl 15:30

Boviksbadet 327

Fritidshus
Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
2 700 000 kr
72 m²
3 rum
1 544 m² tomt

Upptäck möjligheten till ett lugnt och havsnära boende i det vackra Boviksbadet! Här erbjuds en chans att skapa ett hem där livet känns lite enklare, närmare naturen och med havets närhet som en naturlig del av vardagen. Tänk dig att vakna till utsikten av ett lugnt hav och kunna njuta av ditt morgonkaffe på en solig terrass med utsikt över vattnet. Huvudbyggnaden välkomnar med en öppen planlösning där köket och vardagsrummet flyter samman i harmoni, kompletterat med en braskamin för att höja mysfaktorn under kyligare dagar. Den rymliga terrassen framför huset blir en naturlig plats för avkoppling, där du kan ta del av den avslappnande havsutsikten och njuta av sköna stunder med familj och vänner. Huset erbjuder två sovrum där master bedroom har en bekväm storlek och direkt access till husets badrum, vilket skapar en känsla av lyx i det enkla. Det andra sovrummet är perfekt för barn eller gäster, vilket gör detta hem till en flexibel och välkomnande plats för alla. Till detta finns dessutom en enklare gäststuga på tomten. För de dagar då solen strålar och havet lockar, är du bara några steg från att kunna doppa fötterna i vattnet vid Boviksbadets vackra strand. Dess läge bjuder inte bara på fantastiska badmöjligheter utan är även en fridfull idyll året runt, bara en kort bilresa från Skellefteås utbud. Om du längtar efter ett enklare, men ändå fulländat, liv vid havet kan Boviksbadet 327 vara platsen för dig. För att utforska detta unika hem och vad det kan erbjuda dig, kontakta ansvarig mäklare för mer information! Din tillflyktsort vid havet väntar. Välkommen.

  • Plus
Valliden 37, null, Skellefteå kommun

Valliden 37

Villa
Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
1 750 000 kr
95 + 60 m²
4 rum
1 521 m² tomt

Välkommen till Valliden 37 och denna lantliga idyll, ett väl underhållet hus med dubbelgarage, perfekt för dig som söker ett hem med både charm och modern komfort. Detta 1,5-planshus med källare har genomgått omfattande renoveringar där samtliga ytskikt, nytt avlopp, fönster, kök och badrum är helt nya, vilket ger ett fräscht och inbjudande intryck. När du kliver in genom huvudentrén möts du av en ljus och välkomnande hall som leder vidare in i ett komplett och modernt kök, utrustat med alla nödvändiga bekvämligheter för en smidig vardag. Det rymliga vardagsrummet bjuder in till både avkoppling och sociala tillställningar, med gott om plats för möblemang och umgänge. På entréplan finns också ett stort, lyxigt badrum som har utrustats med två duschar, vilket underlättar vardagsrutinerna för hela familjen. Trappan leder upp till husets övre plan där du finner tre rymliga sovrum, perfekta som både barnrum och master bedroom. Här finns även en separat WC. Källarplanet erbjuder generösa förvaringsutrymmen, en funktionell tvättstuga och gott om utrymme för att skapa ytterligare rum enligt dina behov och önskemål. Utomhus omges huset av en lummig och grönskande natur som skapar en rogivande och lantlig atmosfär. Det stora dubbelgaraget ger plats för både bilar och förvaring av verktyg eller hobbyutrustning. På tomten finns även ett gårdshus med enorm potential för den som vill utveckla och anpassa det efter egna behov, kanske som gästhus, ateljé eller hemmakontor. Här får du uppleva den lantliga idyllen med naturens lugn och skönhet precis utanför dörren, samtidigt som du njuter av moderna bekvämligheter och ett hem redo att välkomna sina nya ägare. Valliden ligger nära Skråmträsk, där du har en F-6 skola som gör det enkelt för barnfamiljer att trivas. Dessutom är centrala Skellefteå endast 25 minuters bilfärd bort, vilket gör detta hem till en perfekt balans mellan lantlig idyll och närhet till stadens bekvämligheter. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Plus
Östra Gärdsmark 337, Gärdsmark, Skellefteå kommun
Östra Gärdsmark 337, Gärdsmark, Skellefteå kommun, bild 2
Östra Gärdsmark 337, Gärdsmark, Skellefteå kommun, bild 3

Östra Gärdsmark 337

Fritidshus
Gärdsmark, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
1 095 000 kr
45 + 9 m²
3 rum
2 265 m² tomt

Välkommen till Östra gärdsmark 337! Detta mysiga fritidshus, högt beläget med fantastisk utsikt över Gärdsmarksträsket, byggdes 1976 och erbjuder en enkel fristad från vardagens stress. Huset har två mindre sovrum, ett kök kombinerat med vardagsrum med en vedkamin från 2015, vilket skapar en varm atmosfär under kyliga kvällar. Ett separat wc ökar bekvämligheten. På tomten finns även en friggebod med dusch och varmvattenberedare, vilket är idealiskt för längre vistelser. Huvudstugan är en vitmålad träbyggnad med rött tegeltak och en rymlig altan för utomhusavkoppling. Från fastigheten kan du njuta av vyer över sjön, omgiven av frodig grönska. Badmöjligheter finns via samfälligheten nere vid sjön. Allrummet i huvudstugan är enkelt men rymligt och inbjudande. Köket är välutrustat med moderna apparater och en matplats med mycket naturligt ljus. Sovrummen är smart planerade. Tomten på 2265 kvm erbjuder gott om plats för utomhusaktiviteter och utvecklingsmöjligheter. Altanen och skogstomten är perfekta för måltider utomhus eller avkoppling. Denna stuga erbjuder en enkel livsstil med moderna bekvämligheter och stor potential för framtida utveckling. Perfekt som permanent hem eller helg tillflyktsort. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Premium
Södra Ringvägen 5, Kallholmen, Skellefteå kommun
Södra Ringvägen 5, Kallholmen, Skellefteå kommun, bild 2
Södra Ringvägen 5, Kallholmen, Skellefteå kommun, bild 3

Södra Ringvägen 5

Villa
Kallholmen, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
3 600 000 kr
195 + 85 m²
8 rum
1 190 m² tomt

Välkommen till detta magnifika 1930-talshus, som stolt står på en berghäll med en panoramautsikt som tar andan ur dig. Med en total yta på 195 + 85 kvadratmeter, fördelat över två våningar och en källare, erbjuder detta hem en unik kombination av tidlös charm och modern komfort. Du möts av en ljus och luftig hall när du kliver in genom dörren, där ljuset strömmar in genom stora fönster och högt i tak med bevarade detaljer vilket ger en omedelbar känsla av rymd och elegans. På entreplanet finner du ett komplett kök utrustat med moderna apparater, en inbjudande matsal perfekt för middagar med vänner och familj, samt ett vardagsrum med en mysig eldstad. Från vardagsrummet leder en dörr ut till den fantastiska terrassen där du kan avnjuta hisnande utsikter över fjärden och njuta av frisk luft och vacker natur. Ett bibliotek, ytterligare ett mångsidigt rum och en gäst-WC kompletterar detta våningsplan. En vacker trappa leder upp till andra våningen där tre rymliga sovrum väntar, redo att anpassas efter dina personliga preferenser. Master-sovrummet lockar med en egen balkong där du kan vakna upp till en enastående utsikt över fjärden varje morgon. Dessutom finns ett generöst badrum med dusch och en praktisk klädkammare för extra förvaring. Källarvåningen erbjuder ytterligare utrymmen, inklusive ett extra sovrum för gäster eller familjen, ett kombinerat badrum med badkar och bastu för avkoppling och välbefinnande samt en bekvämt inredd tvättstuga, ett hobbyrum för kreativa projekt, en matkällare för förvaring av livsmedel, en extra WC samt en rymlig extra entré med gott om utrymme för förvaring. Utomhusområdet är lika imponerande med en grönskande gräsmatta och natursköna bergshällar som omger huset och ger en naturlig och vacker miljö. Ett garage erbjuder skydd för din bil och i närheten finns vatten med tillgång till badplatser för sommardagar och skogar för promenader och utflykter. Skelleftehamns bekvämligheter, inklusive matvarubutik, idrottsanläggningar, badhus och gym, ligger bara en kort promenad eller cykeltur bort. Dessutom är centrala Skellefteå och Northvolt inom bekvämt räckhåll med en biltur på 10-15 minuter. Detta måste upplevas på plats för att fullt ut förstå dess magi och skönhet. Varje rum och varje vy bär på en historia och en känsla av lugn och harmoni. Så ta chansen att upptäcka detta spektakulära 1930-talshus på berghällen, med sin unika charm och fantastiska panoramautsikt över fjärden. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Premium
Lundbäck 41, Lundbäck, Skellefteå kommun
  • Ons 31 jul kl 11:00
Lundbäck 41, Lundbäck, Skellefteå kommun, bild 2
Lundbäck 41, Lundbäck, Skellefteå kommun, bild 3

Lundbäck 41

Villa
Lundbäck, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
1 395 000 kr
87 m²
3 rum
2,7 ha tomt

Utforska denna charmiga villa som ligger på en stor idyllisk gård om ca 2,66 hektar. Lundbäck 41 har under de senaste åren använts som ett mysigt fritidshus men erbjuder också alla bekvämligheter som krävs för att fungera som en året runt-bostad. Denna fastighet kombinerar historisk karaktär med modern bekvämlighet, vilket gör den till ett perfekt hem för både rekreation och permanent boende. Bostadsyta med två sovrum, vardagsrum, kök och två badrum. Två rymliga sovrum som erbjuder lugn och avkoppling. Ett inbjudande vardagsrum med utrymme för både familj och vänner. Fullt utrustat kök där du kan laga allt från enkla måltider till festmiddagar. Två badrum, ett från 90-talet och ett som troligtvis är från 50-talet. Kallgarage, perfekt för att hålla bilen skyddad eller för extra förvaring. En stor ladugård som erbjuder många användningsmöjligheter. Ett charmigt sommarhus som kan användas som gästhus. En gammal vapensmedja som vittnar om fastighetens historiska betydelse. Flera förrådsbyggnader som ger gott om förvaringsutrymme för verktyg och utrustning. Stor idyllisk gård på totalt ca 2,66 hektar. Här finns utrymme för odling, djurhållning eller bara njuta av naturens skönhet. Fastigheten är taxerad som en lantbruksfastighet och bevarar en del av sin historia genom de kvarvarande byggnaderna. Lundbäck 41 är mer än bara ett hus – det är en möjlighet att leva i harmoni med naturen samtidigt som du omges av historisk charm. Vare sig du söker ett fritidshus för att koppla av från vardagen eller en permanent bostad med rik historia och naturskön omgivning, är denna fastighet det perfekta valet. Kontakta ansvarig mäklare idag för mer info eller boka en visning och upplev själv den unika charmen och potentialen i Lundbäck 41!

  • Premium
Svartnäsudden 90, Byske, Skellefteå kommun
Svartnäsudden 90, Byske, Skellefteå kommun, bild 2
Svartnäsudden 90, Byske, Skellefteå kommun, bild 3

Svartnäsudden 90

Fritidshus
Byske, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
3 100 000 kr
102 m²
4 rum
1 440 m² tomt

Välkommen till denna charmiga sommarstuga intill stranden, belägen i en idyllisk miljö i Svartnäsudden som omfamnar naturens skönhet och lugnande ljudet av vågorna som smyger sig upp på stranden. Huvudbyggnaden om 58 kvm är smakfullt inredd och erbjuder ett mysigt vardagsrum med en öppen spis, ett välutrustat kök och ett rymligt sovrum som blir din egen privata reträtt. En bastu finns också tillgänglig för avkoppling efter dagar fyllda med promenader och frisk havsluft eller kanske en fisketur. Det härliga och rymliga uterummet är en idealisk plats för trevliga festtillfällen och middagar. Här kan du enkelt arrangera och njuta av festliga tillställningar samtidigt som du njuter av en förtrollande utsikt ut över havet. Som en extra förmån finns ytterligare en stuga om hela 44 kvm. Denna stuga är perfekt när släkt och vänner kommer på besök eftersom här får du en komplett stuga med sovrum bastu samt vardagsrum i öppen planlösning samt ett litet kök där de kan självhushålla utan att väcka husfolket. Denna sommarstuga med sin enastående placering erbjuder möjligheten att skapa livslånga minnen, oavsett om du söker lugn och ro eller äventyr och aktiviteter. Dessutom finns möjlighet till en båtplats i Fururögrunds småbåtshamn, vilket är ett extra plus för båtälskare. Välkommen till din nya strandnära oas!

  • Premium
Boviksbadet 221, Boviksbadet, Skellefteå kommun

Boviksbadet 221

Fritidshus
Boviksbadet, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
6 995 000 kr
75 m²
3 rum
2 259 m² tomt

Föreställ dig att bo på Boviksbadet 221, där havets närhet blir en del av din vardag. Vakna till vågornas brus och somna till solnedgångens färgspel. Denna fastighet är ett fynd med stora möjligheter. Huset, byggt 2007, har knappt använts och erbjuder modern komfort med en fantastisk havsutsikt. På en generös tomt om 2259 kvm finns utrymme för kreativa lösningar, inklusive möjligheten att stycka av fastigheten för att skapa två enheter, vilket ökar fastighetens värde. Den moderna sommarvillan på 75 kvm har ett öppet plan med elektrisk golvvärme i hela huset. Köket och loungen leder till en stor terrass. Sovrummet och badrummet erbjuder komfort och avkoppling. Den varmbonade sovstugan på 30 kvm ger extra utrymme för gäster. Nere vid stranden finns ett charmigt sommarhus på 45 kvm med eget kök, vardagsrum och terrass med havsutsikt. Tre pirar, ett båthus och förrådsbyggnader kompletterar denna unika fastighet. Denna fastighet kombinerar naturnära liv med modern bekvämlighet och erbjuder dessutom möjlighet till avstyckning om så önskas. Missa inte denna unika möjlighet! Kontakta ansvarig mäklare för mer information och visnings bokning.

  • Plus
Medlevägen 104, Medle, Skellefteå kommun
Medlevägen 104, Medle, Skellefteå kommun, bild 2
Medlevägen 104, Medle, Skellefteå kommun, bild 3

Medlevägen 104

Villa
Medle, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
2 995 000 kr
164 m²
5 rum
1 730 m² tomt

Välkommen till Medlevägen 104, en charmig villa byggd 1909 som kombinerar tidlös elegans med moderna bekvämligheter. Denna fastighet erbjuder en perfekt balans mellan historisk karaktär och hemtrevnad, vilket gör den till ett drömboende för familjen. Huset har tre sovrum och ett badrum på övre plan. I master bedroom finns en stor kakelugn som ger en känsla av lyx. De andra två sovrummen är också rymliga och ljusa, perfekt för barn, gäster eller hemmakontor. På entréplan möts du av en rymlig hall som leder vidare till ett stort kök med gott om arbetsyta och förvaringsutrymme, idealiskt för både vardagsmatlagning och festliga tillställningar. Vardagsrummet har vacker fiskbensparkett och en öppen spis som blir en naturlig samlingspunkt för familjen. Intill vardagsrummet ligger ett allrum med braskamin, som skapar en mysig atmosfär tillsammans med vardagsrummet. Från allrummet når du det inglasade uterummet som vetter mot söder – en perfekt plats för att njuta av soliga dagar och ljumma kvällar året runt. Fastigheten har även ett vidbyggt garage som erbjuder både parkering och extra förvaringsutrymme samt tvättstuga. Den stora tomten med härliga grönytor ger gott om plats för lek, trädgårdsarbete eller bara avkoppling i det fria. Medlevägen 104 är mer än bara ett hus; det är ett hem med historia och charm som väntar på att välkomna sin nya ägare. Välkommen att boka dig till visning!

  • Premium
Klockarbergsvägen 6, Prästbordet, Skellefteå kommun

Klockarbergsvägen 6

Villa
Prästbordet, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
5 250 000 kr
234 m²
11 rum
791 m² tomt

Välkommen till Klockarbergsvägen 6 – en imponerande 3-plansvilla med källare, som erbjuder en unik möjlighet för både stora familjer och investerare. Denna ståtliga fastighet har genomgått en omfattande totalrenovering mellan 2012-2014, vilket innebär att den kombinerar charmig arkitektur med modern bekvämlighet och funktionalitet. Första våningen rymmer en rymlig 4-rumslägenhet med generösa ytor och ljusinsläpp. På andra våningen finner du ytterligare en 4-rumslägenhet, perfekt för en stor familj eller som uthyrningsobjekt. Den tredje våningen erbjuder en charmig 3-rumslägenhet som skapar en mysig atmosfär med fin utsikt över omgivningarna. Huset har genomgått en grundlig renovering som inkluderar fönster för ökad energieffektivitet och ljusinsläpp, tak som säkerställer långvarigt skydd mot väder och vind, dränering som förebygger fuktproblem och skyddar husets grund, elinstallation för säker och pålitlig strömförsörjning, samt stambyte som säkerställer moderna och problemfria VVS-system med mera. Fastigheten värms upp med effektiv bergvärme, vilket bidrar till låga driftskostnader. Dessutom är första och andra våningen utrustade med golvvärme, vilket ger en behaglig inomhusmiljö året runt. Med tre separata lägenheter erbjuder Klockarbergsvägen 6 en mängd olika användningsmöjligheter, perfekt för den stora familjen som vill ha gott om utrymme, utmärkta möjligheter för uthyrning och extra inkomster, eller möjlighet att bo i en av lägenheterna och hyra ut de andra två. Klockarbergsvägen 6 är en storslagen villa som erbjuder både utrymme och modern komfort. Den omfattande renoveringen säkerställer att huset är i toppskick, redo att möta behoven hos sina nya ägare. Oavsett om du letar efter ett rymligt familjehem eller en lönsam investering, så har denna fastighet allt du kan önska dig. Missa inte chansen att förvärva denna fantastiska villa! Kontakta ansvarig mäklare för att få veta mer!

Mjövattnet 95, null, Skellefteå kommun
Mjövattnet 95, null, Skellefteå kommun, bild 2
Mjövattnet 95, null, Skellefteå kommun, bild 3

Mjövattnet 95

Gård/Skog
Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
2 495 000 kr
88 + 40 m²
4 rum
3 ha tomt

Nu förbereds försäljning av denna charmiga hästgård belägen ca 3 mil utanför Skellefteå, i omtyckta Mjövattnet. Denna fastighet är en dröm för dig som uppskattar det lantliga livet och förtjusningen av att ha hästar nära sig. Det imponerande stallet, färdigställt år 2022, välkomnar dig med tre rymliga boxar, en sadelkammare, en spolspilta och en dusch/wc – allt som behövs för att sköta hästarna på bästa sätt. Intill stallet finns förutsättningarna att ha hästarna på lösdrift, vilket ger ytterligare frihet och möjligheter för dina fyrbenta vänner att njuta av utrymmet på den egna fastigheten. Bostadsbyggnaden är omsorgsfullt renoverad och i strukturellt fint skick. Den disponeras över 1,5 plan där entréplanet välkomnar dig med ett nytt kök från 2020, ett stilrent badrum klätt i kakel och klinker, samt ett sovrum/vardagsrum för avkoppling. Trappan upp leder till möjligheten att använda ytterligare utrymmen såsom sovrum/allrum och en klädkammare. På framsidan finns en imponerande altan i sydväst för maximal avkoppling under våren- och sommarens varma dagar. På den generösa tomten om 2,5 hektar finner du även ett förtjusande orangeri där du kan njuta av naturens skiftningar året om. En mysig sovstuga och rymligt förråd ger utrymme för både avkoppling och förvaring. För fordonen finns en praktisk carport med plats för flera bilar. Ytterligare bekvämligheter inkluderar en bastu, ett hönshus och en mängd möjligheter att förverkliga din lantliga dröm ytterligare. Fastigheten har tillgång till kommunalt vatten och avlopp samt fiber från Skellefteå Kraft, vilket ger dig moderna bekvämligheter mitt i det lantliga paradiset. Mjövattnet är en levande och välmående by ca 30 min från Skellefteå, vilket ger dig närhet till stadens bekvämligheter samtidigt som du kan njuta av lugnet och skönheten i den omgivande naturen. Detta är en kommande försäljning där förhandsvisning kan bli aktuellt, anmäl ditt intresse redan nu för att ta del av mer information.

  • Premium
Pingstgatan 39, Morö Backe, Skellefteå kommun
Pingstgatan 39, Morö Backe, Skellefteå kommun, bild 2
Pingstgatan 39, Morö Backe, Skellefteå kommun, bild 3

Pingstgatan 39

Villa
Morö Backe, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
4 750 000 kr
146 + 44 m²
5 rum
864 m² tomt

Välkommen till detta moderna och välplanerade 1-plans vinkelhus som ligger på en solig sydväst tomt. Med en yta på 146 m2 erbjuder detta hus både komfort och stil i en harmonisk miljö. Du kommer hem till en ljus och välkomnande hall som leder dig in i husets hjärta - den stora och öppna sociala ytan. Här möts du av ett rymligt vardagsrum och ett påkostat kök, komplett med en elegant braskamin. Denna yta är perfekt för sociala tillställningar och gemensamma måltider med vänner och familj. Från vardagsrummet har du direkt tillgång till det härliga trädäcket, där en loungegrupp väntar på avkopplande stunder och ett nedfällt bubbelbad bjuder in till avslappning i det soliga sydvästläget. Huset erbjuder totalt tre kompletta sovrum, perfekt för familjen eller för att välkomna gäster. Dessutom finns ett extra allrum som med enkelhet kan göras om till ett fjärde sovrum eller kontor efter behov. De två stora badrummen är utrustade med badkar i ena samt dusch i andra och här finns även en praktisk tvättstuga som gör vardagen smidigare. Utomhus finns en lättskött tomt på cirka 900 m2, perfekt för lek och avkoppling under soliga dagar. Bredvid huset finns också ett varmgarage på cirka 45 m2, redo att skydda din bil från väder och vind. Beläget på Pingstgatan har du närhet till Morö backe skola F-9, flertalet förskolor och vacker natur. Dessutom finns Northvolt och Solbackens handelsområde i närheten och en kort bilresa på cirka 10 minuter tar dig till centrala Skellefteå. Detta är en kommande försäljning där förhandsvisning kan bli aktuellt, kontakta ansvarig mäklare för att ta del av mer information.

  • Premium
Stavaträsk 19, Stavaträsk, Skellefteå kommun

Stavaträsk 19

Villa
Stavaträsk, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
580 000 kr
84 + 84 m²
5 rum
1 522 m² tomt

Denna charmiga lantliga villa belägen i idylliska Stavaträsk erbjuder en perfekt balans av modern bekvämlighet och traditionell charm. Med ett välkomnande entréplan finner du en rymlig hall som leder in till köket och allrummet i en öppen planlösning, idealisk för umgänge. På detta plan återfinns även två sovrum och ett fullt utrustat badrum som renoverades 2019, allt inramat av en lugn och naturskön miljö. I källarplanet utökas hemmets funktionalitet avsevärt med ytterligare ett sovrum, en praktisk tvättstuga, pannrum för uppvärmning, ett förråd för extra förvaring, samt ett mindre badrum för ökad bekvämlighet. Denna villa kombinerar stilfull design med praktiska lösningar, omgiven av Stavaträsks vackra landskap skapat för att njuta av livets goda stunder, med plats för både avkoppling och aktiviteter i den friska luften.

  • Plus
Sundsviken 713, Lövånger, Skellefteå kommun
  • Imorgon kl 17:00
Sundsviken 713, Lövånger, Skellefteå kommun, bild 2
Sundsviken 713, Lövånger, Skellefteå kommun, bild 3

Sundsviken 713

Fritidshus
Lövånger, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
1 280 000 kr
45 m²
1 802 m² tomt

Drömmer du om ett fridfullt fritidshus i en naturskön miljö? Välkommen till detta underbara fritidshus i vackra Sundsviken, en oas av lugn och skönhet. Med endast 70 meter till stranden och ett eget båthus vid vattenlinjen, erbjuder detta hus en unik möjlighet att njuta av naturen på bästa sätt. Huset är ett charmigt timrat Sorsele-hus, stående på en solid gjuten torpargrund som renoverades 2015 med nya fundament, balkar och golv. Uppvärmningen sker genom direktverkande el och en stämningsfull täljstensinklädd braskamin som både värmer och skapar en mysig atmosfär under kyligare kvällar. Vattnet kommer från den lokala vattenföreningen och avloppet består av en egen trekammarbrunn, vilket ger både bekvämlighet och självständighet. Huvudstugan har en genomtänkt öppen planlösning som inkluderar sovrum, kök och allrum samt en vattentoalett. Dessutom finns en tillbyggd inglasad veranda där du kan njuta av en fantastisk utsikt över vattnet – en perfekt plats för morgonkaffet eller en avkopplande kväll. På den generösa tomten hittar du även en separat sovstuga med plats för flera gäster, komplett med en dusch som renoverades 2014. Denna extra byggnad gör det enkelt att bjuda in vänner och familj för att dela dina idylliska stunder i Sundsviken. Med endast 13 stugor i området garanteras en privat och rofylld miljö, långt från stadens stress. Detta är ett sällsynt tillfälle att förvärva en bit av paradiset i ett avskilt men ändå lättillgängligt läge. Missa inte chansen att göra denna dröm till verklighet! Denna fastighet måste upplevas på plats för att se hur bra placerat det är!

  • Premium
Björkgatan 4, Bureå, Skellefteå kommun

Björkgatan 4

Villa
Bureå, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
2 300 000 kr
193 + 81 m²
7 rum
1 117 m² tomt

Välkommen till Björkgatan 4, en rymlig och charmig villa som erbjuder den perfekta balansen mellan komfort, funktionalitet och potential. Detta tvåvåningshus med en rymlig och uppvärmd källare ger dig och din familj allt ni behöver och mer därtill. Här får ni en fastighet som inte bara är redo att bli ert hem, utan också ett ställe där ni kan förverkliga era drömmar. Husets charm och funktionalitet: Beläget på en lugn gata med absolut närhet till skola, har denna villa en vacker träfasad som blivit tilläggsisolerad av tidigare ägare för bästa komfort. Plåttaket, som lades om 2016, och de energieffektiva 3-glasfönstren ser till att huset är väl isolerat mot väder och vind. Med både pelletsuppvärmning och möjlighet att koppla in el, samt en vacker täljstenskamin på nedervåningen kan ni njuta av en mysig värme året runt. Huset är även dränerat 2008. Invändig bekvämlighet: Villan har hela sex sovrum, perfekt för den stora familjen eller för dig som behöver extra utrymme för gäster eller hemmakontor. Köket, som renoverades 2008, är välutrustat och modernt, med en spishäll bytt 2015 och en ny diskmaskin från 2023. Stora badrummet på nedervåningen renoverades så sent som 2019, med kaklade väggar och våtrumsmatta på golvet, vilket garanterar ett fräscht och modernt intryck. Dessutom finns det två extra WC – en på övervåningen och en gästtoalett på nedervåningen – som renoverades samtidigt. Teknik och komfort: Huset är uppkopplat med bredband så att ni kan njuta av snabb och pålitlig internetanslutning. Golvvärmen på nedervåningen ger en extra dimension av lyx och komfort under kalla vintermånader. Tvättstugan i källaren är påbörjad och utrustad med en tvättmaskin som bara är tre år gammal, vilket gör vardagslivet lite enklare. Ytterligare möjligheter: Fastigheten inkluderar ett gårdshus, som ni kan omvandla till ett garage eller ett eget projektutrymme efter era önskemål. Källaren, som är uppvärmd och delvis inredd, erbjuder också stor potential för att skapa ytterligare bostadsutrymme, en hobbyverkstad eller en egen spa-avdelning. Perfekt läge: Med skolan precis utanför fönstret blir morgonrutinen en dröm. Inget mer stressigt pendlande eller oro för sena ankomster – här kan du se barnen gå till skolan direkt från köksbordet! Sport och Rekreation: Bara två minuter bort finner du ett imponerande utbud av sport- och fritidsanläggningar. Ta ett dopp i badhuset, spela en match på fotbollsplanen eller glid fram på hockeyrinken. För de som älskar utomhusaktiviteter finns välskötta motionsspår och elljusspår, som blir perfekta skidspår under vintern. Sandstränder och Badplatser: För den som älskar vatten finns två fantastiska alternativ. Bara 2 kilometer bort ligger Danielstens långgrunda sandstrand vid havet – perfekt för en dag med sol och bad. Föredrar du att bada närmare hemmet? Då är Buregaffla, en badplats vid älven med en charmig flytbrygga, bara en kilometer bort. Natur och Fiske på Nära Avstånd: Om du njuter av lugnet vid vattnet och spänningen i att fiska, kommer du att uppskatta älven bara 200 meter bort. Det är en populär plats för fiske och en idealisk plats för avkoppling och att njuta av naturen. Björkgatan 4 är inte bara en plats att bo på, utan en plats att leva och växa. Med sina många rum, moderna bekvämligheter och oändliga möjligheter, är detta huset för er som söker något mer än bara ett hem. Kom och upplev potentialen – ditt drömboende väntar här! Välkommen att kontakta oss för mer informa

  • Plus
Storgrundet 445, Skelleftehamn, Skellefteå kommun
  • Mån 29 jul kl 17:00

Storgrundet 445

Fritidshus
Skelleftehamn, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
1 995 000 kr
48 + 30 m²
1 594 m² tomt

Välkommen till "Solöga" på Storgrundet 445 – en idyllisk oas med servitut för brygga! Här på "Solöga" finner du en charmig fritidsfastighet där solen skiner från alla väderstreck och bjuder in till total avkoppling och njutning av naturens skönhet. Denna pärla erbjuder en perfekt kombination av komfort, avskildhet och närhet till vatten, vilket gör det till en drömplats för både lugna stunder och äventyr. Stugan nås via en kort promenad över en bro. När du stiger in i stugan möts du av en varm och inbjudande atmosfär. Den ljusa och smakfulla inredningen med naturliga material skapar en harmonisk miljö. Det rymliga vardagsrummet med en stilfull gjutjärnskamin blir hemmets hjärta under kyliga kvällar och inbjuder till att krypa upp med en god bok eller bara njuta av eldens sprakande. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger en ljus och rymlig känsla och utgången till den inglasade verandan är perfekt för socialt umgänge och gemensamma måltider. Genom så gott som varje fönster ser du vattnet utanför. Fastigheten har en generös tomt som omges av en stor, nybyggd altan med inglasning mot väster, vilket skapar en naturlig förlängning av bostaden. Här kan du njuta av långa sommarkvällar med familj och vänner, medan du blickar ut över det vackra landskapet och den magiska kvällssolen. Läget längst ut på udden erbjuder skydd från havsbrisar och fri tillgång till sol och vatten. "Solöga" är utrustat med bekvämligheter som behövs för en bekväm fritidstillvaro. Här finns en praktisk dusch och tvättstuga, samt en smidig Separett-toalett. Vattentillförseln är tillgänglig från början av maj, och anslutningen till en vattenförening med kommunalt vatten säkerställer hög kvalitet. Fastigheten är el-ansluten och har elradiatorer samt en luftvärmepump som till och med gör det möjligt att fira nyårsafton här. Huvudstugan har en stor sovplats med fönster som vetter ut mot viken och havet, vilket ger en fantastisk utsikt och mycket naturligt ljus. Genom sovrummet når du den inglasade verandan, där middagar kan avnjutas med naturen som närmsta granne. Utöver detta finns ett extra sovrum. Förutom huvudstugan finns det två rejäla gäststugor samt en separat byggnad med tvättmaskin, Separett-toalett och dusch. Här finns också gott om förvaringsutrymmen för fiskeredskap och sportutrustning. Fastigheten har genomgått flera renoveringar, inklusive installation av luftvärmepump 2018, duschkabin 2019, ny tvättmaskin 2022, och klickgolv i sovrummet 2023. Fasadbrädorna byttes ut och stugan målades om 2024, och en stor, rejäl altan byggdes 2021. Här på "Solöga" är du omgiven av skog och hav, vilket erbjuder fantastiska möjligheter för vandring, bad och fiske, samtidigt som du har nära till samhällsservice. Denna fastighet är inte bara ett fritidshus – det är en plats där minnen skapas och lugnet infinner sig. För mer information eller för att boka en visning, tveka inte att kontakta oss. "Solöga" väntar på att välkomna dig hem!

  • Plus
Kubbvägen 5, Ursviken, Skellefteå kommun

Kubbvägen 5

Villa
Ursviken, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
2 395 000 kr
124 + 84 m²
4 rum
924 m² tomt

Välkommen till denna villa på 124 kvm som är belägen på en rymlig tomt på 924 kvm! Här välkomnas du av en hall med bra avhängningsmöjligheter samt bra förvaringsmöjligheter i form av ett trapp förråd. Badrum med kakel och klinker. Här finns Wc, handfat samt badkar. Här bor du med stora social ytor mellan kök och vardagsrum vilket ger dig bra med plats för ett stort sällskap. Köket har vita köksluckor, kakel ovan arbetsbänk samt bänkskiva i trä. Den maskinella utrustningen som finns är spis, ugn, diskmaskin samt kyl och frys. Här får du plats med en stor matgrupp för ca 6 personer. Väggarna är tapetserade i en ljus tapet med mönster. I vardagsrummet får du plats med en stor soffgrupp och här har du bra ljusinsläpp från ett flertal fönster. Golvet består av ett parkettgolv samt tapetserade väggar. På entréplan finner du även ett sovrum med inbyggda garderober. På övre plan har du två rymliga sovrum med laminatgolv och samt ett badrum med Wc samt dusch. Bra uppvärmning vilket ger lägre driftkostnader i form av en bergvärmepump från 2023 kombinerat med en luft/luftvärmepump. Nya fönster på visa delar 2020 inte alla. Här bor du med närhet till bland annat mataffär, gym, pizzeria, skola, förskola, trevliga promenadstråk och busshållplats.

  • Plus

Visar 1 - 25 av 44