Mäklare Sofie Jonasson

Sofie Jonasson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Åkergränd 12, Norrböle, Skellefteå kommun

Åkergränd 12

Lägenhet
Norrböle, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
1 525 000 kr
68,1 m²
3 rum
vån 3/3
5 197 kr/mån
22 394 kr/m²

Välkommen till denna bostad som är belägen högst upp i huset utan insyns! Bostaden erbjuder en bra planlösning med två välplanerade sovrummen erbjuder gott om plats för både säng och förvaring. Här finns gott om utrymme för att skapa din egen oas av lugn och ro. Badrummet är nyligen renoverat med våtrumsmatta och våtrumstapet, vilket ger en fräsch och stilren känsla. Köket är praktiskt och här får du plats med ett matbord för ca 4 personer. I vardagsrummet möter elegans tidlös skönhet. Här är fiskbensparketten det första som fångar din uppmärksamhet och ger rummet en omisskännlig karaktär och stil. Från vardagsrummet når du denna underbara inglasade balkong. Med sitt privilegierade västerläge erbjuder denna utrymme en sällsynt möjlighet att njuta av det bästa av dagsljus och solnedgångar från tidig vår till sen höst. Denna bostad passar perfekt för dig dom vill bo med cykel och gångavstånd intill stan men samtidigt har du naturen inom räckhåll. Närliggande parker och grönområden erbjuder möjligheter till avkopplande promenader och löprundor!

  • Balkong
Nygatan 4, Bureå, Skellefteå kommun

Nygatan 4

Lägenhet
Bureå, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
695 000 kr
59 m²
2 rum
vån 1
4 206 kr/mån
11 780 kr/m²

Välkommen till denna tvåa på Nygatan 4 i Bureå! Denna bostad är fördelat på 59 kvm och är belägen endast en halv trapp upp. Denna bostad erbjuder dig en planlösning med ett vältilltaget sovrum ett praktiskt kök med vita köksluckor, vitt kakel ovan arbetsbänk. Den maskinella utrustningen som finns är diskmaskin, spis samt fullstor kyl och frys. Här får du plats med en matgrupp för ca 4 personer. Vardagsrum med ny slipad parkett samt målade väggar. Här får du plats med en stor soffgrupp samt en matgrupp. Utgång till bostadens inglasade balkong. I vardagsrummet har du fönster i två väderstreck vilket ger dig ett mycket bra ljusinsläpp.!

  • Balkong
Repslagargränd 5, Centrum, Skellefteå kommun
  • Imorgon kl 16:30
Repslagargränd 5, Centrum, Skellefteå kommun, bild 2
Repslagargränd 5, Centrum, Skellefteå kommun, bild 3

Repslagargränd 5

Lägenhet
Centrum, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
2 975 000 kr
71,5 m²
2 rum
vån 9
5 730 kr/mån
41 608 kr/m²

Välkommen till denna 2:a på populära Repslagargränd! På våning 9 i ett hus med hiss ligger denna 2:a på hela 71,5 kvm. Denna bostad passar perfekt för dig som sätter hög standard på ditt boende och vill ha en central bostad med en slående utsikt över stan! Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket ger dig plats för stora sociala ytor. Här får du plats med en stor matgrupp och en soffgrupp. Bostaden har genomgående mycket fina och välhållna ytskikt och vitvaror. Mycket bra ljusinsläpp från stora fönsterpartier med en slående utsikt. Utgång till bostadens rymliga inglasade balkong med västerläge. Bostaden har sitt förråd inne vilket ger dig bra förvaringsmöjligheter. Förrådet kan även användas som exempel en klädkammare alternativt ett mindre kontor. Badrum med kakel och klinker samt tvättmaskin och torktumlare!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Båtvik 10, null, Skellefteå kommun

Båtvik 10

Villa
Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
2 300 000 kr
91 + 27 m²
1 757 m² tomt

Varmt välkomna till denna villa som står på en tomt på 1 757 kvm. Huset är ett enplanshus med mycket bra planlösning. Direkt när du kommer in möts du av en öppen och rymlig hall med bra förvaringsmöjligheter i form av garderober direkt till vänster och bra avhängningsmöjligheter direkt till höger. Lite längre in i hallen till vänster har du sovrumsdelen där du finner två sovrum. Badrum med tvättstuga finner du rakt fram. Badrummet består av en grå våtrumsmatta på väggar och golv. Mycket bra förvaringsmöjligheter i "tvättstugedelen" här har du vita skåp samt en disko och en tvätt pelare med tvättmaskin och torktumlare. Badrummet renoverades 2021. Vidare följer vi in till vardagsrummet och köket som har en öppen planlösning. Den öppna planlösningen ger dig ett mycket bra ljusinsläpp från alla fönster samt bra plats för socialt umgänge. Köket består av vita köksluckor, grått kakel ovan bänkskiva (2020) samt en bänkskiva i laminat (2020). Den maskinella utrustningen består av spis /ugn och diskmaskin från 2019 samt kyl och frys 2021. I vardagsrummet och köket rymmer du en stor matplats för ca 6 personer och en rymlig soffgrupp. Sist men inte minst har vi den fantastiskt fina och mysiga uterummet med utsikt över vattnet. Här får du plats med både en matgrupp och en soffgrupp om så önskas. Tomten är mysig och står på ett lantligt läge, baksida med en stor altan från 2019 och en lummig trädgård utan insyn. På tomten är det förberett för att man ska kunna bygga ett garage. Huset har väldigt fina ytskikt. Samtliga rum är tapetserade och målat 2018 samt nya innerdörrar 2019. Detta hus passar perfekt för dig som söker ett mindre hus med ett lantligt läge men samtidigt nära stan! Detta är en kommande försäljning kontakta mäklaren för mer information!

Fäbodgatan 44, Anderstorp, Skellefteå kommun

Fäbodgatan 44

Lägenhet
Anderstorp, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
1 995 000 kr
154 m²
5 rum
vån 1
6 703 kr/mån
12 955 kr/m²

Nu har ni äntligen chansen att förvärva detta bostadsrättsradhus fördelat i två plan på hela 154 kvm! Här bor du med tryggheten av att bo i en bostadsrätt men med känslan av att bo i ett radhus. På entréplan välkomnas du av en rymlig hall med skjutgardrober och ett stort förråd/klädkammare längre in i hallen. Badrummet renoverades 2023 med våtrumsmatta och våtrumstapet här finns torktumlare och tvättmaskin. Köket är modernt och renoverades 2019. Köket har vita köksluckor, vitt kakel ovan arbetsbänk samt bänkskiva i sten. Den maskinella utrustningen som finns är fullstor kyl och frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll samt inbyggd ugn och micro. Här får du plats med en matgrupp för ca 4-6 personer. Vardagsrummet är vältilltaget med stora fönster partier som ger dig ett mycket bra ljusinsläpp. Här har man gjort om planlösningen tidigare och öppnat upp för att få en matsal. Detta går med enkla medel att återställa om du är behov av ytterligare ett sovrum. Utgång till en härlig uteplats med söderläge med en gräsmatta att nyttja. Övreplan ger dig fyra vältilltagna sovrum mycket bra förvaringsmöjligheter i form av en rymlig klädkammare. Samt ett badrum med våtrumsmatta och tapet som renoverades ca 2015. Detta boende passar perfekt för dig som söker något renoverat och klart och bara vill flytta in. För den lilla familjen med extra utrymmen eller för den stora familjen. På Anderstorp bor du i familjevänliga kvarter med närhet till skola, förskola, matvarubutik samt bra bussförbindelser! Kontakta mäklaren för mer information!

  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 5