Mäklare Sofie Jonasson

Sofie Jonasson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Orkestervägen 30, Sjungande Dalen, Skellefteå kommun
  • Mån 6 feb kl 16:30

Orkestervägen 30

Lägenhet
Sjungande Dalen, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå

1 350 000 kr

75,5 m²

3 rum

4 699 kr/mån

17 881 kr/m²

Denna bostad är belägen högst upp i huset vilket ger dig en bra utsikt utan insyn. Denna lägenhet ger dig en mycket bra planlösning. Här bor du med två rymliga sovrum med bra förvaringsmöjligheter i form av garderober. Köket renoverades 2017 och är modernt renoverat. Köksluckorna är svarta, bänkskivan är i valnöt samt vitt kakel ovan arbetsbänk. Den maskinella utrustningen som finns är induktionshäll, integrerad diskmaskin, inbyggd ugn och micro samt en kombinerad kyl och frys. Badrummet har halvkaklade väggar samt väv upp till och golvet består av en våtrumsmatta här har du en toppmatad tvättmaskin. Från ena sovrummet har du utgång till en rymlig inglasad balkong med västerläge. På Sjuganda dalen bor du med närhet till allt! Gång och cykelavstånd in till stan samt till ett flertal matvarubutiker som Coop och Ica kvantum. Du bor inte bara med närhet till stan utan även med naturen som granne med närhet till Vitbergets friluftsområde med elljusspår och skidbacke mm! Detta är en kommande försäljning kontakta ansvarig fastighetsmäklare för att få mer information eller anmäl intresse till objektet.

  • Plus
  • Balkong
Karlgårdsvägen 4, Sörböle, Skellefteå kommun

Karlgårdsvägen 4

Lägenhet
Sörböle, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå

1 395 000 kr

68,5 m²

2 rum

3 888 kr/mån

20 365 kr/m²

Välkommen till denna rymliga 2:a på hela 68,5 kvm kvm belägen högst upp i huset. Bostaden ger dig en mycket bra planlösning. Ett vardagsrum som är vältilltaget, här får du plats med både en matgrupp samt en stor soffgrupp, fönster i två väderstreck som ger dig ett mycket bra ljusinsläpp. Vidare har du ett sovrum med plats för en dubbelsäng samt tillhörande sängbord och mycket bra förvaringsmöjligheter i form av ett flertal garderober. Badrum med kakel och klinker. Köket har vita köksluckor och vitt kakel ovan arbetsbänk. Den maskinella utrustningen som finns är spis/ugn samt kombinerad kyl och frys. Här får du plats med en matgrupp för ca 4-6 personer. Utgång till bostadens rymliga och härliga inglasad balkong med utsikt över innergården. Brf Karlgård erbjuder dig övernattningsrum, lusthus, grillplats och föreningslokal samt mycket mer. På Sörböle bor du med närhet till centrum och naturen. Du har gång och cykelavstånd till stan som erbjuder dig ett flertal restauranger, caféer och butiker. Bara ett stenkast bort från bostaden finner du älven och den populära Älvspromenaden. Närhet till flera matvarubutiker som Willys och Stora Coop. Denna bostad passar perfekt för dig som söker en rymlig tvåa med stor potential att sätta sin egen prägel. Till dig som söker ett boende nära stan men som vill ha naturen nära!

  • Balkong
Torsgatan 17E, Norrböle, Skellefteå kommun

Torsgatan 17E

Lägenhet
Norrböle, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå

825 000 kr

30 m²

1 rum

2 032 kr/mån

27 500 kr/m²

Nu har du chansen att förvärva denna etta på Torsgatan! Denna bostad passar perfekt för dig som söker en övernattningsbostad eller söker ditt första boende. Bostaden är mycket bra planerad. Här har du en klädkammare, ett rymligt vardagsrum/sovrum med sovalkov. Köket ( från 2011) har vita köksluckor samt svart kakel ovan bänkskiva. Bänkskiva och diskho från 2021. Genomgående fina ytskikt i hela bostaden som har målats runt 2016 i hallen och 2021 i resterande bostad. På Norrböle bor du med närhet till allt! gång och cykelavstånd till stan, närhet till matvarubutik samt Vitbergetsfritidsområde!

Ängesvägen 4B, Morön, Skellefteå kommun
  • Borttagen före visning

Ängesvägen 4B

Lägenhet
Morön, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå

795 000 kr

35 m²

1 rum

2 504 kr/mån

22 714 kr/m²

Välkommen till denna etta på Morön! Här bor du med en mycket bra planlösning ett separat kök med plats för en matgrupp för ca 2-4 personer. Köket har vita köksluckor samt Fibo trespo skiva vid disk och arbetsbänk, bänkskiva i laminat. Den maskinella utrustningen som finns är spishäll, kombinerad kyl och frys samt ugn. Ett rymligt rum/vardagsrum med bra ljusinsläpp och plats för soffa och säng. En praktisk hall med bra avhängningsmöjligheter. Bostaden stoltserar med en härlig balkong mot innergården. På Getberget/Morön bor du med gång och cykelavstånd samt granne med naturen!

  • Balkong
Myntgatan 5F, Moröhöjden, Skellefteå kommun

Myntgatan 5F

Lägenhet
Moröhöjden, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå

1 695 000 kr

77,5 m²

3 rum

4 270 kr/mån

21 871 kr/m²

Välkommen in till denna modernt renoverade 3:a på Moröhöjden! Denna bostad erbjuder dig ett modernt renoverat kök från 2018. Köket har vita köksluckor, vitt kakel ovan arbetsbänk samt arbetsbänk i laminat. Den maskinella utrustningen som finns är induktionshäll, integrerad diskmaskin, inbyggd micro och ugn samt fullstor kyl och frys. I köket får du plats med en matgrupp för ca 4 - 6 personer. Badrum med kakel och klinker och golvvärme samt modern belysning i form av spotlights i taket. Här finns tvättmaskin. Bostaden har genomgående fina och välhållna ytskikt. Här bor du med cykel och gångavstånd till det mesta. Ca 4 km till Northvolt. På Moröhöjden bor du nära service och kommunikation. ICA-butik och hamburgerrestaurang (Big Smail) alldeles i närheten. Bra bussförbindelser. Promenadavstånd till Solbackens handelsområde där du hittar ett flertal butiker. Floraskolan är en helt ny skola F-9 som ligger på Morön med stor friidrottshall samt fotbollsplan. Närhet till fina skogsområden för promenader och hundrastning, belysta motionsspår! Detta är en kommande försäljning, kontakta ansvarig mäklare eller anmäl intresse för mer information!

  • Balkong

Visar alla 5