Mäklare Agnes Pettersson

Agnes Pettersson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Slädgatan 5B, Sörböle, Skellefteå kommun
  • Mån 5 aug kl 16:30

Slädgatan 5B

Lägenhet
Sörböle, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
2 095 000 kr
67,5 m²
3 rum
vån 2/6
5 152 kr/mån
31 037 kr/m²

Varmt välkommen till Slädgatan 5B! Nu kan jag äntligen presentera denna – prisvärda, nyproducerade och centrala bostadsrätt som kommer att förgylla ditt boende. Denna lägenhet erbjuder en enastående standard och är perfekt anpassad för dina behov. Upplev kvalitet och bekvämlighet i varje hörn, med inglasad balkong som förlänger din boendeyta och ger en fantastisk utsikt att njuta av. Huset sträcker sig över 5 våningar samt en rymlig vindsvåning, tillgänglig med hiss från det bekväma varmgaraget på källarplanet ända upp till toppen. Livet blir enklare och mer tillgängligt när du kan nå din bostad problemfritt oavsett våning. För att göra boendet ännu mer trivsamt erbjuder föreningen gemensam tvättstuga och övernattningsrum. Njut av bekvämligheten och social gemenskap som dessa faciliteter skapad för dig och dina grannar. Och för dig som värdesätter din bil, erbjuder föreningen möjlighet till parkering i det bekväma varmgaraget eller på parkeringen utomhus. Den gröna och lummiga innergården blir en plats för avkoppling och gemenskap där du kan trivas och skapa minnen. Missa inte chansen att säkra din plats i detta efterlängtade boende med oslagbart läge och hög standard.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Ringen 73B, Boliden, Skellefteå kommun

Ringen 73B

Lägenhet
Boliden, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
200 000 kr
62 m²
2 rum
vån 2/3
3 921 kr/mån
3 226 kr/m²

Varmt välkommen på Ringen 73B! Här erbjud en stor och charmig 2a som har en bra planlösning, genomgående äldre men fina ytskikt. Ljust och trevligt kök som får plats med en matgrupp för ca fyra personer. Ett väl tilltaget vardagsrum som rymmer en soffgrupp och övriga vardagsrumsmöbler utan problem. Ett stort sovrum som får plats med en dubbelsäng och övriga sovrumsmöbler, här finns det även goda förvaringsmöjligheter i form av en praktisk klädkammare. Ett ordentligt badrum med plastmatta på golv och väggar. Här bor du med närhet till mataffär, hälsocentral, gym, apotek och mycket mer! Välkommen att anmäla er på visning!

Gamla Kågevägen 44, kolonilott nr 20 & 21, Dalkarlsliden, Skellefteå kommun
Gamla Kågevägen 44, kolonilott nr 20 & 21, Dalkarlsliden, Skellefteå kommun, bild 2
Gamla Kågevägen 44, kolonilott nr 20 & 21, Dalkarlsliden, Skellefteå kommun, bild 3

Gamla Kågevägen 44, kolonilott nr 20 & 21

Fritidshus
Dalkarlsliden, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
595 000 kr
640 m² tomt

Drömmer ni om ett välskött fritidshus med en fantastisk trädgård inbäddad i grönska som ligger med närhet till stadskärnan? Då har ni hittat rätt! På Gamla Kågevägen 44, Linnevägen 20 och 21 väntar en fin och välskött dubbellott som innefattar en kolonistuga (vinterbonad), gäststuga, lusthus, växthus, stuga med dusch och bastu, utedass, verktygsbod samt ett ute kök. Kolonilotterna har ett lugnt och harmoniskt läge som är inbäddat i grönska. Här finns utrymme att koppla av från stress och låta sinnena stillas till fågelkvitter och lugnets brus. Mycket bra solläge som erbjuder sol hela dagen. På den den underbara trädgårdstomten finns det fantastiska ytor för barnen att leka fritt på samt en utmärkt grund för gröna fingrar att utvecklas på och skapa en harmonisk plats där endast fantasin sätter gränser. Sommartid blir det härliga soldäcket en naturligt samlingsplats för sommarens alla sociala tillställningar med familj och vänner. Varmt välkommen på visningen!

  • Premium
Repslagargränd 5, Centrum, Skellefteå kommun

Repslagargränd 5

Lägenhet
Centrum, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
2 800 000 kr
71,5 m²
2 rum
vån 3
5 730 kr/mån
39 161 kr/m²

Nu har jag det stora nöjet att presentera en rymlig tvårummare om hela 71,5 kvm, mitt i centrala Skellefteå på populära Repslagargränd 5. Här finner du en genomgående välplanerad bostad som dessutom erbjuder två sovrum. Allt väldigt stilrent och centralt i ett hus byggt år 2017. Du välkomnas in av en ljus och trevlig hall med goda ytor för hallmöblemang som sko- och hatthylla. Via hallen tar du dig in till en stor social yta i form av vardagsrummet som får plats med en större soffgrupp och övriga möbler samt en matgrupp om ca. 4-6 personer. Via vardagsrummet nås den stora inglasade balkongen i direkt västerläge med utsikt över innergården. Den öppna planlösningen gör att köket och hallen smälter ihop på ett naturligt sätt. Stilrent kök som erbjuder gott om förvaring- och arbetsyta samt full maskinell utrustning i form av induktionshäll, varmluftsugn, micro och diskmaskin. Det stora sovrummet får plats med en dubbelsäng och tillhörande sängbord och har goda förvaringsmöjligheter i form av flertalet väggarderober. Tidigare matplatsen har numera blivit ett komplett sovrum med härligt ljusinsläpp. Här man får plats med en större säng samt mindre möbler utan problem. Denna yta går enkelt att konvertera tillbaka om så önskas. Badrummet är väl tilltaget med plats för wc-stol, dusch, kommod för förvaring samt både tvättmaskin och torktumlare. För den som gillar att arbeta eller studera hemifrån erbjuds ytterligare ett mindre rum som fungerar perfekt som kontor men även som en klädkammare alt. förvaringsförråd. På Repslagargränd 5 bor du i en trivsam miljö med närhet till både grönska, natur och Skellefteå city. Restauranger, caféer, matbutiker, gymanläggningar ligger runt husknuten. Tack vare lägenhetens centrala placering har du allt du kan tänkas behöva för ett praktiskt boende. Välkommen att anmäla er på visningen!

  • Balkong
  • Hiss
Trevlig naturtomt med lantligt läge!, Kroksjön, Skellefteå kommun
Trevlig naturtomt med lantligt läge!, Kroksjön, Skellefteå kommun, bild 2
Trevlig naturtomt med lantligt läge!, Kroksjön, Skellefteå kommun, bild 3

Trevlig naturtomt med lantligt läge!

Tomt
Kroksjön, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
500 000 kr
2 637 m² tomt

Varmt välkommen till Kroksjön 1:14! Här erbjuds möjligheten att bygga din absoluta drömvilla på en naturnära och lantligt belägen tomt om 2 637 kvm. Tomten är belägen utanför detaljplanelagt område, bygglov krävs och söks utav köparen (nuvarande ägare har ett förhandsbesked - se dokument för mer info). El, fiber samt Vatten och avlopp finns ej anslutet till fastigheten idag. Här bor du med naturen som närmaste granne i ett lantligt och stillsamt område. Med några minuter bilfärd till Skellefteå centrum. Här bor du med vacker natur inpå tomtgränsen med ängar och blandskog, fiske- och badmöjligheter i sjön, nära tillgång till ljuvliga promenadstigar och bärskog.

  • Premium

Visar alla 5