Mäklare Agnes Pettersson

Agnes Pettersson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Östra nygatan 111, Älvsbacka, Skellefteå kommun

Östra nygatan 111

Lägenhet
Älvsbacka, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå

1 450 000 kr

56 m²

2 rum

3 801 kr/mån

25 893 kr/m²

Varmt välkommen till Östra Nygatan 111! Här erbjuds en otroligt välplanerad och fin 2a belägen på våning 2. Lägenheten präglas av en välgenomtänkt planlösning, sociala sällskapsytor och genomgående smakfulla och enhetliga ytskikt. Ljust och väldisponerat kök som har en modern och delvis öppen planlösning mot vardagsrummet. Vardagsrummet får ett fantastiskt ljusinsläpp via dem generösa fönsterpartierna och blir lägenhetens naturliga samlingsplats för diverse sociala sammanhang. Stort och rymligt sovrum som erbjuder goda förvaringsmöjligheter i form en garderobsvägg. Badrum med WC, handfat, dusch och tvättmaskin. Lägenheten stoltserar med en fantastisk inglasad balkong i direkt söderläge. Här bor du med gångavstånd till centrum, natur, strandpromenad, mataffär, gym, restauranger och mycket mer! Välkommen att anmäla er på visningen!

  • Balkong
Fältjägarvägen 40B, Prästbordet, Skellefteå kommun
  • Tis 28 mar kl 11:30
Fältjägarvägen 40B, Prästbordet, Skellefteå kommun, bild 2
Fältjägarvägen 40B, Prästbordet, Skellefteå kommun, bild 3

Fältjägarvägen 40B

Lägenhet
Prästbordet, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå

1 175 000 kr

40,7 m²

1 rum

2 286 kr/mån

28 870 kr/m²

Varmt välkommen till Fältjägarvägen 40B! Här erbjuds en otroligt välplanerad och fin 1a belägen på våning 3. Lägenheten präglas av en välgenomtänkt planlösning, sociala sällskapsytor och genomgående smakfulla och enhetliga ytskikt. Under 2020-2021 så genomgick lägenheten en hel del renoveringar i hall, kokvrå, vardagsrum och sovrum. Nya ytskikt från golv till tak, helt ny inredning och inventarier i köket samt att en vägg sattes upp i allrummet som skapade ett lagom stort sovrum och ett socialt vardagsrum. Här bor du med gångavstånd till centrum, natur, strandpromenad, mataffär, gym, restauranger och mycket mer. Välkommen att anmäla er på visningen!

  • Premium
Fältjägarvägen 37A, null, Skellefteå kommun

Fältjägarvägen 37A

Lägenhet
Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå

2 195 000 kr

70,6 m²

3 rum

4 181 kr/mån

31 091 kr/m²

Varmt välkommen Fältjägarvägen 37A! Här erbjuds en fin och välplanerad 3a omgjord till en 2a endast en halv trapp upp som har en mycket bra planlösning och genomgående fina ytskikt. Under 2022 genomgick lägenheten en hel del renoveringar som resulterade i nytt kök, nya ytskikt på golv väggar och tak i hall, sovrum, vardagsrum och kök. Modernt och stilrent kök från Elgiganten (Epoque) som ha en öppen och social planlösning mot matplatsen. Ett väl tilltaget vardagsrum som rymmer en soffgrupp och övriga vardagsrumsmöbler utan problem. Sovrum med goda förvaringsmöjligheter i form av en garderobsvägg och en praktisk klädkammare. Lägenheten stoltserar med en fantastisk inglasad balkong i direkt västerläge! Här bor du med närhet till både mataffär, skola, förskola, natur, strandpromenad, Skellefteå Centrum och mycket mer. Välkommen att anmäla er på visningen!

  • Balkong
Hemmansgatan 237, Anderstorp, Skellefteå kommun

Hemmansgatan 237

Lägenhet
Anderstorp, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå

1 175 000 kr

78 m²

3 rum

3 781 kr/mån

15 064 kr/m²

Varmt välkommen till Hemmansgatan 237! Här erbjuds en stor och välplanerad trea på andra våningen. Lägenheten har en mycket bra planlösning och genomgående fina ytskikt. Ljust och trevligt kök som får plats med en matgrupp för ca fyra till sex personer. Ett väl tilltaget vardagsrum som rymmer en soffgrupp, matgrupp och övriga vardagsrumsmöbler utan problem. Här finner man även utgången till lägenhetens fantastiska balkong i direkt sydväst läge! Två ordentliga sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Stort badrum som renoverades ca 2018 som är utrustat med WC, handfat (inkl. kommod och spegel 2021), badkar, tvättmaskin och torktumlare. Här bor du med närhet till både mataffär, centrum, skola, förskola, vårdcentral, natur, Söders handelsområde och mycket mer! Kontakta ansvarig mäklare för visning!

  • Plus

Visar alla 4