Mäklare Agnes Pettersson

Agnes Pettersson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Pingstgatan 63, Moröbaccke, Skellefteå kommun
  • Mån 6 maj kl 16:30
Pingstgatan 63, Moröbaccke, Skellefteå kommun, bild 2
Pingstgatan 63, Moröbaccke, Skellefteå kommun, bild 3

Pingstgatan 63

Lägenhet
Moröbaccke, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
2 500 000 kr
107,7 m²
4 rum
vån 1/1
6 200 kr/mån
23 213 kr/m²

Varmt välkommen till Pingstgatan 63! Här erbjuds en modern, välplanerad och fin bostadsrättsradhus på populära Moröbacke. Bostaden har en smakfull inredning med generös takhöjd, stora fönsterpartier som ger ett luftigt och härligt ljusinsläpp samt stilsäkra materialval. Bostaden är byggd 2018/2019 vilket är perfekt för dig som ställer höga krav på din boendemiljö! På entré plan samlas idag en stor och öppen hall med goda avhängning och förvaringsmöjligheter samt ett modernt klinkergolv och vattenburen golvvärme. Köket har en modern och öppen planlösning mot matplatsen och vardagsrummet. Badrummet är kombinerat med tvättstuga och erbjuder en WC, handfat, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Uteplatser finner ni i två väderstreck varav en i väster och den andra i öst. På övre plan finner man 3 ordentliga sovrum, ett smakfullt renoverat badrum samt en praktisk klädkammare. Till lägenheten hör även en carport! Välkommen till ett hem att trivas i! Kontakta mäklaren för en digital vinsing!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Hemgårdsgatan 43, Kåge, Skellefteå kommun
  • Tis 7 maj kl 16:30

Hemgårdsgatan 43

Lägenhet
Kåge, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
1 650 000 kr
92 m²
4 rum
vån 1/1
5 358 kr/mån
17 935 kr/m²

Välkommen till detta charmiga bostadsrättsradhus på Hemgårdsgatan i populära Kåge! Denna omsorgsfullt renoverade 3-rumslägenhet, tidigare en 4a, är ett perfekt hem för dig som söker både bekvämlighet och trygghet. Med väggarna och taket renoverade år 2006, ger detta hem en känsla av fräschör och kvalitet från första stund. Det rymliga köket från Bogården, vars senaste uppgradering gjordes år 2013, är en sann dröm för den som älskar att laga mat och umgås. Här finns gott om plats för en matgrupp för 4-6 personer, vilket gör det till en perfekt plats för alla sociala tillställningar. Det stora vardagsrummet, med en öppen planlösning mot matplatsen, erbjuder en härlig atmosfär för avkoppling och social samvaro. Från vardagsrummet leder en dörr ut till den underbara altanen i direkt söderläge, där du kan njuta av solen och friska luften under varma dagar och kvällar. Badrummet har renoverats år 2023 och är utrustat med praktisk plastmatta på både golv och väggar för enkel rengöring och långvarig hållbarhet. Dessutom finns en separat tvättstuga för extra bekvämlighet i vardagen. Det stora sovrummet, som renoverades år 2014, erbjuder gott om förvaringsmöjligheter med en praktisk garderobsvägg, vilket gör det till en fristad för lugn och ro. Praktiskt garage med fjärrstyrd port samt erbjuder elbils-laddning. Sammanfattningsvis erbjuder detta bostadsrättsradhus på Hemgårdsgatan en kombination av stil, funktion och komfort. Missa inte chansen att göra detta till ditt nya hem i Kåge!

  • Plus
  • Uteplats
Strandgatan 13C, Centrum, Skellefteå kommun

Strandgatan 13C

Lägenhet
Centrum, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
1 350 000 kr
39 m²
2 rum
vån 2/2
3 530 kr/mån
34 615 kr/m²

Vi är glada över att kunna presentera denna enastående och moderna tvåa, perfekt belägen mitt i hjärtat av Skellefteå. Lägenheten imponerar med sin välplanerade layout, generösa sociala ytor och högkvalitativa finish i både kök, sovrum, vardagsrum och hall. De stora fönsterna och den höga takhöjden skapar ett härligt ljus och luftig känsla i hela bostaden. Köket, som nyligen renoverades 2022, är både stilrent och funktionellt med induktionshäll, köksfläkt, varmluftsugn, mikrovågsugn, diskmaskin och kombinerad kyl/frys. I det rymliga vardagsrummet finns gott om plats för en bekväm soffgrupp och övriga möbler. Sovrummet är också generöst tilltaget med bra förvaringsmöjligheter i form av garderober. Badrummet är komplett med WC, handfat, dusch och en praktisk toppmatad tvättmaskin. Bostaden har även en underbar inglasad balkong som vetter mot väster, perfekt för avkoppling och att njuta av solnedgångarna. Dessutom har du allt du behöver inom bekvämt räckhåll, inklusive mataffärer, gym, restauranger, butiker, skolor, förskolor och natursköna områden längs strandpromenaden. Missa inte chansen att uppleva detta fantastiska boende själv – Varmt välkommen att anmäla er på visningen!

  • Balkong
Repslagargränd 5, Centrum, Skellefteå kommun

Repslagargränd 5

Lägenhet
Centrum, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
2 850 000 kr
71,5 m²
2 rum
vån 3
5 730 kr/mån
39 860 kr/m²

Nu har jag det stora nöjet att presentera en rymlig tvårummare om hela 71,5 kvm, mitt i centrala Skellefteå på populära Repslagargränd 5. Här finner du en genomgående välplanerad bostad som dessutom erbjuder två sovrum. Allt väldigt stilrent och centralt i ett hus byggt år 2017. Du välkomnas in av en ljus och trevlig hall med goda ytor för hallmöblemang som sko- och hatthylla. Via hallen tar du dig in till en stor social yta i form av vardagsrummet som får plats med en större soffgrupp och övriga möbler samt en matgrupp om ca. 4-6 personer. Via vardagsrummet nås den stora inglasade balkongen i direkt västerläge med utsikt över innergården. Den öppna planlösningen gör att köket och hallen smälter ihop på ett naturligt sätt. Stilrent kök som erbjuder gott om förvaring- och arbetsyta samt full maskinell utrustning i form av induktionshäll, varmluftsugn, micro och diskmaskin. Det stora sovrummet får plats med en dubbelsäng och tillhörande sängbord och har goda förvaringsmöjligheter i form av flertalet väggarderober. Tidigare matplatsen har numera blivit ett komplett sovrum med härligt ljusinsläpp. Här man får plats med en större säng samt mindre möbler utan problem. Denna yta går enkelt att konvertera tillbaka om så önskas. Badrummet är väl tilltaget med plats för wc-stol, dusch, kommod för förvaring samt både tvättmaskin och torktumlare. För den som gillar att arbeta eller studera hemifrån erbjuds ytterligare ett mindre rum som fungerar perfekt som kontor men även som en klädkammare alt. förvaringsförråd. På Repslagargränd 5 bor du i en trivsam miljö med närhet till både grönska, natur och Skellefteå city. Restauranger, caféer, matbutiker, gymanläggningar ligger runt husknuten. Tack vare lägenhetens centrala placering har du allt du kan tänkas behöva för ett praktiskt boende. Välkommen att anmäla er på visningen!

  • Balkong
  • Hiss
Storgatan 111, Älvsbacka, Skellefteå kommun

Storgatan 111

Lägenhet
Älvsbacka, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
1 495 000 kr
48 m²
2 rum
vån 1/5
4 400 kr/mån
31 146 kr/m²

Varmt välkommen till Storgatan 111! Här erbjuds en fin och välplanerad 2a med en mycket bra planlösning, genomgående fina ytskikt med öppna och sociala sällskapsytor. Modernt och stilrent kök från Marbodal som får plats med en matgrupp för ca fyra personer. Ett väl tilltaget vardagsrum som rymmer en soffgrupp och övriga vardagsrumsmöbler utan problem. Generöst sovrum med goda förvaringsmöjligheter i form av garderober, här får man plats med en dubbelsäng och övriga sovrumsmöbler. Ett ordentligt badrum som kombinerats med tvättstuga. Lägenheten stoltserar med en fantastisk balkong i direkt söderläge. Här bor du med närhet till Skellefteå Centrum, mataffär, gym, natur, strandpromenaden och mycket mer. Denna lägenhet är en kommande försäljning så anmäl intresse redan idag!

  • Balkong
  • Hiss
Trevlig naturtomt med lantligt läge!, Kroksjön, Skellefteå kommun
Trevlig naturtomt med lantligt läge!, Kroksjön, Skellefteå kommun, bild 2
Trevlig naturtomt med lantligt läge!, Kroksjön, Skellefteå kommun, bild 3

Trevlig naturtomt med lantligt läge!

Tomt
Kroksjön, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
500 000 kr
2 637 m² tomt

Varmt välkommen till Kroksjön 1:14! Här erbjuds möjligheten att bygga din absoluta drömvilla på en naturnära och lantligt belägen tomt om 2 637 kvm. Tomten är belägen utanför detaljplanelagt område, bygglov krävs och söks utav köparen (nuvarande ägare har ett förhandsbesked - se dokument för mer info). El, fiber samt Vatten och avlopp finns ej anslutet till fastigheten idag. Här bor du med naturen som närmaste granne i ett lantligt och stillsamt område. Med några minuter bilfärd till Skellefteå centrum. Här bor du med vacker natur inpå tomtgränsen med ängar och blandskog, fiske- och badmöjligheter i sjön, nära tillgång till ljuvliga promenadstigar och bärskog.

  • Premium

Visar alla 6