Mäklare Stefan Lönnefjord

Stefan Lönnefjord

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hotellvägen, Skelleftehamn, Skellefteå kommun

Hotellvägen

Villa
Skelleftehamn, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
Pris saknas

Välkommen till detta majestätiska vattentorn med massor av möjligheter! Tornet är beläget på Kallholmen i Skelleftehamn och som med sin imponerande höjd på 28 meter, utmanar gränserna och öppnar upp för en värld av potential. I detta vattentorn finns möjligheter som sträcker sig högt över himlen, och det är nu dags att gripa dem och låta dina drömmar stiga till nya höjder! Känner du att detta är lockande ombeds du ta fram och skicka in en verksamhetsidé samt finansieringsplan! Några ideér: För dig som letar efter ett helt unikt drömboende kanske detta vattentorn är din chans att leva livet högt över marken med en panoramautsikt från varje "hörn" av ditt nya hem. Ditt morgonkaffe kommer att vara en stund av reflektion när du ser solen stiga över horisonten medan middagen influeras av en magisk solnedgång i väst. "Som restaurang erbjuder detta vattentorn inte bara en exceptionell utsikt, utan också en kulinarisk upplevelse som kommer att förvåna dina sinnen. Ljuset från solnedgången som reflekteras i vattnet blir en del av din middag, och stjärnhimlen blir din takdekoration." "Som hotell är detta vattentorn en plats där du kan koppla av och återansluta med naturen. Sov under stjärnorna, vakna upp till fågelsång och njut av lugnet som omger dig. Varje rum kan få vara en oas av fridfullhet med vyer bortom alla förväntningar." Oavsett om du föreställer dig detta vattentorn som en restaurang som erbjuder en kulinarisk upplevelse som tar andan ur dig, ett hotell som låter dig koppla av och återansluta med naturen, eller ditt drömboende med panoramautsikt från varje hörn, är det en unik plats! Låt denna unika möjlighet inte rinna iväg - låt ditt liv höjas till nya höjder i detta fantastiska vattentorn med just din idé! Filmer finns på mäklarens sida! Villkor: Du som intressent skall skriftligt presentera din verksamhetsidé samt finansieringsplan för ägaren Skellefteå Kommun, se bifogad instruktion under dokument. Genom att inkludera dessa detaljer i din presentation kommer du att ge ägaren, Skellefteå Kommun, en tydlig bild av din vision och hur du avser att finansiera och driva denna unika verksamhet. Förslag kan antas löpande av fastighetsägaren därav ingen fastställt sista inlämnande datum! Glöm inte att läsa anvisningarna noga innan du skickar din presentation till ansvarig mäklare, Stefan Lönnefjord på [email protected] Privata visningar bokas i samråd med ansvarig mäklare! Välkommen att kontakta Stefan Lönnefjord, ansvarig fastighetsmäklare, för mer information.

Nu har du chansen att förvärva tre avstyckade fastigheter med ett strategiskt läge, Ursviken 1:3-1:5, null, Skellefteå kommun

Nu har du chansen att förvärva tre avstyckade fastigheter med ett strategiskt läge, Ursviken 1:3-1:5

Tomt
Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
750 000 kr
3 994 m² tomt

Fastigheterna Ursviken 1:3, 1:4 samt 1:5 ligger centralt med några minuter från Northvolt samt ytterligare några minuter in till centrala Skellefteå. Den sammanlagda arean uppgår till 3 994 kvadratmeter. NOTERA: För närvarande är dessa fastigheter är ej stadsplanerade eller har någon byggrätt utan det åligger en ny ägare att undersöka/planera byggrätter. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Visar alla 2