Mäklare Aleksandar Sorgic

Aleksandar Sorgic

Om mig

Jag förstår att köp eller försäljning av en bostad kan vara en spännande men ibland också stressande tid, och mitt mål är att vara där för dig när du behöver mig som mest. Som mäklare är min primära drivkraft att hjälpa både säljare och köpare att uppleva en fantastisk resa när ni genomför en av era största affärer - att köpa eller sälja en bostad. Hög tillgänglighet, service och förhandlingsförmåga är mina nyckelord i hela processen.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kvällsgränd 14, Morö Backe, Skellefteå kommun
  • Idag kl 12:30

Kvällsgränd 14

Radhus
Morö Backe, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
2 675 000 kr
79 m²
3 rum
390 m² tomt

Välkommen till detta enplanshus som erbjuder en praktisk och bekväm boendemiljö på en lättskött tomt, perfekt för dig som värdesätter både funktionalitet och trivsel. Med sina 79 kvadratmeter och smarta planlösning skapar detta hem en harmonisk atmosfär för vardagslivet. Den rymliga hallen leder till ett stilrent kök med utgång till en inglasad altan i väster, perfekt för avkoppling och sociala stunder utomhus. Det påkostade badrummet är elegant utfört med kakel, klinker och golvvärme för extra komfort. Vardagsrummet är generöst och erbjuder gott om utrymme för både vardagsliv och underhållning. Med två rymliga sovrum finns det gott om plats för familj och gäster. En praktisk tvättstuga underlättar hushållssysslorna. Utomhus finns ett garage och en rymlig uppfart för bekväm parkering. Tomten är lättskött och erbjuder möjlighet till planteringar för den trädgårdsintresserade. Beläget i ett lugnt område, är detta hem perfekt för den som söker en fridfull tillvaro samtidigt som det finns närhet till flera förskolor, Moröbacke skola F-9, Northvolt (5 minuters avstånd), centrala Skellefteå (10 minuters bilfärd), hälsocentral, Solbackens handelsområde, natur och andra bekvämligheter som bidrar till hög trivselfaktor. Välkommen att boka in dig på visning.

  • Plus
Boviksbadet 356, Boviken, Skellefteå kommun

Boviksbadet 356

Tomt
Boviken, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
1 400 000 kr
1 958 m² tomt

Välkommen till Boviksbadet 356 och denna trevliga tomt belägen bara ett stenkast från det omtyckta Boviksbadet och campingen. Tomten sträcker sig över hela 1958 m2 och är belägen på ett högt läge, vilket ger en fantastisk utsikt över havet. Här ges du möjligheten att bygga ditt drömboende med perfekta förutsättningar och närhet till både vacker natur och endast 15 minuters bilresa från centrala Skellefteå. Tomtens tillåtna byggrätt uppgår till 175 m2, som kan fördelas på en huvudbyggnad med en maximal byggnadsarea på 100 m2 och komplementbyggnader med en sammanlagd byggnadsarea på högst 75 m2. Detta ger dig gott om utrymme att skapa en bekväm och funktionell bostad som passar dina behov och önskemål. Dessutom finns fördelen av att ha kommunalt vatten och avlopp som du kan ansluta dig till. Det innebär att du inte behöver bekymra dig över enskilda brunnar eller avloppslösningar, utan kan njuta av bekvämligheten med anslutning till det kommunala nätverket. Med sin närhet till Boviksbadet och campingen kan du njuta av en härlig och avkopplande livsstil vid havet. En kort 15-minuters resa till centrala Skellefteå kan du dra nytta av stadens bekvämligheter och tjänster. Skellefteå erbjuder ett brett utbud av shopping, restauranger, kulturella evenemang mm. Ta en unik möjlighet att bygga ditt drömboende i en vacker naturlig miljö med närhet till både stranden samt stadens bekvämligheter och utnyttja läget som ger det bästa av två världar. Välkommen att åka förbi och ta en titt på tomten eller kontakta mäklaren för mer info.

  • Plus

Visar alla 2