Mäklare Aleksandar Sorgic

Aleksandar Sorgic

Om mig

Jag förstår att en bostadsaffär kan vara en spännande men ibland också stressande tid, och mitt mål är att vara där för dig när du behöver mig som mest. Mitt mål är att erbjuda dig en personlig och positiv upplevelse när du genomför en bostadsaffär och jag är redo att gå det extra steget för att se till att både du som säljare- och köpare känner dig nöjd med resultatet. Min garanti till dig är att jag alltid finns tillgänglig och levererar en personlig service för bästa upplevelse.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Falkträsket 429, Falkträsket, Skellefteå kommun
Falkträsket 429, Falkträsket, Skellefteå kommun, bild 2
Falkträsket 429, Falkträsket, Skellefteå kommun, bild 3

Falkträsket 429

Tomt
Falkträsket, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
750 000 kr
1 021 m² tomt

Föreställ dig att äga en charmerande tomt, endast en kort bilresa på 15 minuter från centrala Skellefteå. Här, omgiven av naturskön miljö, erbjuds en enastående möjlighet att förvärva en trevlig tomt på 1021 m2. Denna plats är perfekt för dig som drömmer om ett hem där naturens lugn harmonierar med stadens bekvämligheter, där du kan njuta av fridfulla omgivningar utan att kompromissa med närheten till stadens puls. På denna rymliga tomt på 1021 kvadratmeter finns en generös byggrätt som inkluderar en huvudbyggnad på 75 kvadratmeter med möjlighet att inreda vinden, samt ytterligare 75 kvadratmeter för komplementbyggnader. Utöver detta kan man lägga till byggrätter för en attefallstillbyggnad och ett inglasat uterum, vilket tillsammans ger ytterligare 35 kvadratmeter nettoyta på ett plan. El och fiber är redan framdragna till tomtgränsen, vilket underlättar framtida anslutningar. Samtliga byggrätter samt lösningar för avlopp prövas i samråd med Skellefteå Kommun enligt gällande rutiner, vilket säkerställer att allt sker enligt konstens alla regler. Kontakta ansvarig mäklare för mer info.

  • Premium
Turgatan 10, Falkträsket, Skellefteå kommun
Turgatan 10, Falkträsket, Skellefteå kommun, bild 2
Turgatan 10, Falkträsket, Skellefteå kommun, bild 3

Turgatan 10

Tomt
Falkträsket, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
1 500 000 kr
856 m² tomt

Här ges en unik möjlighet att förvärva en obebyggd tomt om 856 m2 belägen vid Falkträsket och Turgatan 10. Med en generös tillåten byggnadsarea på 200 m2 och en imponerande nockhöjd på 7,5 m, är detta en plats där din dröm om det perfekta hemmet kan förverkligas. Med närheten till både naturen och centrala Skellefteå erbjuds en oslagbar kombination av lugn och bekvämlighet. Tomten är omgiven av Falkträskets natursköna promenadstråk och ligger bara ett stenkast från sjön och dess badplats. Det är en idyllisk plats där man kan återvända till efter en lång dag, med möjlighet till avkoppling och rekreation i naturens famn. Förutom den naturliga skönheten som omger tomten, är även vissa praktiska detaljer redan ordnade. Anslutningsavgiften för vatten och avlopp är betald, vilket förenklar processen vid byggande av ditt drömboende. Dessutom är visst markarbete redan utfört, vilket ytterligare underlättar för den blivande husägaren. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Premium
Valliden 37, null, Skellefteå kommun

Valliden 37

Villa
Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
1 750 000 kr
95 + 60 m²
4 rum
1 521 m² tomt

Välkommen till Valliden 37 och denna lantliga idyll, ett väl underhållet hus med dubbelgarage, perfekt för dig som söker ett hem med både charm och modern komfort. Detta 1,5-planshus med källare har genomgått omfattande renoveringar där samtliga ytskikt, nytt avlopp, fönster, kök och badrum är helt nya, vilket ger ett fräscht och inbjudande intryck. När du kliver in genom huvudentrén möts du av en ljus och välkomnande hall som leder vidare in i ett komplett och modernt kök, utrustat med alla nödvändiga bekvämligheter för en smidig vardag. Det rymliga vardagsrummet bjuder in till både avkoppling och sociala tillställningar, med gott om plats för möblemang och umgänge. På entréplan finns också ett stort, lyxigt badrum som har utrustats med två duschar, vilket underlättar vardagsrutinerna för hela familjen. Trappan leder upp till husets övre plan där du finner tre rymliga sovrum, perfekta som både barnrum och master bedroom. Här finns även en separat WC. Källarplanet erbjuder generösa förvaringsutrymmen, en funktionell tvättstuga och gott om utrymme för att skapa ytterligare rum enligt dina behov och önskemål. Utomhus omges huset av en lummig och grönskande natur som skapar en rogivande och lantlig atmosfär. Det stora dubbelgaraget ger plats för både bilar och förvaring av verktyg eller hobbyutrustning. På tomten finns även ett gårdshus med enorm potential för den som vill utveckla och anpassa det efter egna behov, kanske som gästhus, ateljé eller hemmakontor. Här får du uppleva den lantliga idyllen med naturens lugn och skönhet precis utanför dörren, samtidigt som du njuter av moderna bekvämligheter och ett hem redo att välkomna sina nya ägare. Valliden ligger nära Skråmträsk, där du har en F-6 skola som gör det enkelt för barnfamiljer att trivas. Dessutom är centrala Skellefteå endast 25 minuters bilfärd bort, vilket gör detta hem till en perfekt balans mellan lantlig idyll och närhet till stadens bekvämligheter. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Plus
Södra Ringvägen 5, Kallholmen, Skellefteå kommun
Södra Ringvägen 5, Kallholmen, Skellefteå kommun, bild 2
Södra Ringvägen 5, Kallholmen, Skellefteå kommun, bild 3

Södra Ringvägen 5

Villa
Kallholmen, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
3 600 000 kr
195 + 85 m²
8 rum
1 190 m² tomt

Välkommen till detta magnifika 1930-talshus, som stolt står på en berghäll med en panoramautsikt som tar andan ur dig. Med en total yta på 195 + 85 kvadratmeter, fördelat över två våningar och en källare, erbjuder detta hem en unik kombination av tidlös charm och modern komfort. Du möts av en ljus och luftig hall när du kliver in genom dörren, där ljuset strömmar in genom stora fönster och högt i tak med bevarade detaljer vilket ger en omedelbar känsla av rymd och elegans. På entreplanet finner du ett komplett kök utrustat med moderna apparater, en inbjudande matsal perfekt för middagar med vänner och familj, samt ett vardagsrum med en mysig eldstad. Från vardagsrummet leder en dörr ut till den fantastiska terrassen där du kan avnjuta hisnande utsikter över fjärden och njuta av frisk luft och vacker natur. Ett bibliotek, ytterligare ett mångsidigt rum och en gäst-WC kompletterar detta våningsplan. En vacker trappa leder upp till andra våningen där tre rymliga sovrum väntar, redo att anpassas efter dina personliga preferenser. Master-sovrummet lockar med en egen balkong där du kan vakna upp till en enastående utsikt över fjärden varje morgon. Dessutom finns ett generöst badrum med dusch och en praktisk klädkammare för extra förvaring. Källarvåningen erbjuder ytterligare utrymmen, inklusive ett extra sovrum för gäster eller familjen, ett kombinerat badrum med badkar och bastu för avkoppling och välbefinnande samt en bekvämt inredd tvättstuga, ett hobbyrum för kreativa projekt, en matkällare för förvaring av livsmedel, en extra WC samt en rymlig extra entré med gott om utrymme för förvaring. Utomhusområdet är lika imponerande med en grönskande gräsmatta och natursköna bergshällar som omger huset och ger en naturlig och vacker miljö. Ett garage erbjuder skydd för din bil och i närheten finns vatten med tillgång till badplatser för sommardagar och skogar för promenader och utflykter. Skelleftehamns bekvämligheter, inklusive matvarubutik, idrottsanläggningar, badhus och gym, ligger bara en kort promenad eller cykeltur bort. Dessutom är centrala Skellefteå och Northvolt inom bekvämt räckhåll med en biltur på 10-15 minuter. Detta måste upplevas på plats för att fullt ut förstå dess magi och skönhet. Varje rum och varje vy bär på en historia och en känsla av lugn och harmoni. Så ta chansen att upptäcka detta spektakulära 1930-talshus på berghällen, med sin unika charm och fantastiska panoramautsikt över fjärden. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Premium
Svartnäsudden 90, Byske, Skellefteå kommun
Svartnäsudden 90, Byske, Skellefteå kommun, bild 2
Svartnäsudden 90, Byske, Skellefteå kommun, bild 3

Svartnäsudden 90

Fritidshus
Byske, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
3 100 000 kr
102 m²
4 rum
1 440 m² tomt

Välkommen till denna charmiga sommarstuga intill stranden, belägen i en idyllisk miljö i Svartnäsudden som omfamnar naturens skönhet och lugnande ljudet av vågorna som smyger sig upp på stranden. Huvudbyggnaden om 58 kvm är smakfullt inredd och erbjuder ett mysigt vardagsrum med en öppen spis, ett välutrustat kök och ett rymligt sovrum som blir din egen privata reträtt. En bastu finns också tillgänglig för avkoppling efter dagar fyllda med promenader och frisk havsluft eller kanske en fisketur. Det härliga och rymliga uterummet är en idealisk plats för trevliga festtillfällen och middagar. Här kan du enkelt arrangera och njuta av festliga tillställningar samtidigt som du njuter av en förtrollande utsikt ut över havet. Som en extra förmån finns ytterligare en stuga om hela 44 kvm. Denna stuga är perfekt när släkt och vänner kommer på besök eftersom här får du en komplett stuga med sovrum bastu samt vardagsrum i öppen planlösning samt ett litet kök där de kan självhushålla utan att väcka husfolket. Denna sommarstuga med sin enastående placering erbjuder möjligheten att skapa livslånga minnen, oavsett om du söker lugn och ro eller äventyr och aktiviteter. Dessutom finns möjlighet till en båtplats i Fururögrunds småbåtshamn, vilket är ett extra plus för båtälskare. Välkommen till din nya strandnära oas!

  • Premium
Mjövattnet 95, null, Skellefteå kommun
Mjövattnet 95, null, Skellefteå kommun, bild 2
Mjövattnet 95, null, Skellefteå kommun, bild 3

Mjövattnet 95

Gård/Skog
Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
2 495 000 kr
88 + 40 m²
4 rum
3 ha tomt

Nu förbereds försäljning av denna charmiga hästgård belägen ca 3 mil utanför Skellefteå, i omtyckta Mjövattnet. Denna fastighet är en dröm för dig som uppskattar det lantliga livet och förtjusningen av att ha hästar nära sig. Det imponerande stallet, färdigställt år 2022, välkomnar dig med tre rymliga boxar, en sadelkammare, en spolspilta och en dusch/wc – allt som behövs för att sköta hästarna på bästa sätt. Intill stallet finns förutsättningarna att ha hästarna på lösdrift, vilket ger ytterligare frihet och möjligheter för dina fyrbenta vänner att njuta av utrymmet på den egna fastigheten. Bostadsbyggnaden är omsorgsfullt renoverad och i strukturellt fint skick. Den disponeras över 1,5 plan där entréplanet välkomnar dig med ett nytt kök från 2020, ett stilrent badrum klätt i kakel och klinker, samt ett sovrum/vardagsrum för avkoppling. Trappan upp leder till möjligheten att använda ytterligare utrymmen såsom sovrum/allrum och en klädkammare. På framsidan finns en imponerande altan i sydväst för maximal avkoppling under våren- och sommarens varma dagar. På den generösa tomten om 2,5 hektar finner du även ett förtjusande orangeri där du kan njuta av naturens skiftningar året om. En mysig sovstuga och rymligt förråd ger utrymme för både avkoppling och förvaring. För fordonen finns en praktisk carport med plats för flera bilar. Ytterligare bekvämligheter inkluderar en bastu, ett hönshus och en mängd möjligheter att förverkliga din lantliga dröm ytterligare. Fastigheten har tillgång till kommunalt vatten och avlopp samt fiber från Skellefteå Kraft, vilket ger dig moderna bekvämligheter mitt i det lantliga paradiset. Mjövattnet är en levande och välmående by ca 30 min från Skellefteå, vilket ger dig närhet till stadens bekvämligheter samtidigt som du kan njuta av lugnet och skönheten i den omgivande naturen. Detta är en kommande försäljning där förhandsvisning kan bli aktuellt, anmäl ditt intresse redan nu för att ta del av mer information.

  • Premium
Pingstgatan 39, Morö Backe, Skellefteå kommun
Pingstgatan 39, Morö Backe, Skellefteå kommun, bild 2
Pingstgatan 39, Morö Backe, Skellefteå kommun, bild 3

Pingstgatan 39

Villa
Morö Backe, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
4 750 000 kr
146 + 44 m²
5 rum
864 m² tomt

Välkommen till detta moderna och välplanerade 1-plans vinkelhus som ligger på en solig sydväst tomt. Med en yta på 146 m2 erbjuder detta hus både komfort och stil i en harmonisk miljö. Du kommer hem till en ljus och välkomnande hall som leder dig in i husets hjärta - den stora och öppna sociala ytan. Här möts du av ett rymligt vardagsrum och ett påkostat kök, komplett med en elegant braskamin. Denna yta är perfekt för sociala tillställningar och gemensamma måltider med vänner och familj. Från vardagsrummet har du direkt tillgång till det härliga trädäcket, där en loungegrupp väntar på avkopplande stunder och ett nedfällt bubbelbad bjuder in till avslappning i det soliga sydvästläget. Huset erbjuder totalt tre kompletta sovrum, perfekt för familjen eller för att välkomna gäster. Dessutom finns ett extra allrum som med enkelhet kan göras om till ett fjärde sovrum eller kontor efter behov. De två stora badrummen är utrustade med badkar i ena samt dusch i andra och här finns även en praktisk tvättstuga som gör vardagen smidigare. Utomhus finns en lättskött tomt på cirka 900 m2, perfekt för lek och avkoppling under soliga dagar. Bredvid huset finns också ett varmgarage på cirka 45 m2, redo att skydda din bil från väder och vind. Beläget på Pingstgatan har du närhet till Morö backe skola F-9, flertalet förskolor och vacker natur. Dessutom finns Northvolt och Solbackens handelsområde i närheten och en kort bilresa på cirka 10 minuter tar dig till centrala Skellefteå. Detta är en kommande försäljning där förhandsvisning kan bli aktuellt, kontakta ansvarig mäklare för att ta del av mer information.

  • Premium
Boviken 578, Boviksön, Skellefteå kommun

Boviken 578

Tomt
Boviksön, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
1 250 000 kr
1 569 m² tomt

Upptäck en fantastisk möjlighet att förvärva en stor tomt på 1 569 m² med hänförande havsutsikt på natursköna Boviksön, beläget endast cirka 15 minuter från centrala Skellefteå. Denna tomt erbjuder en sällsynt chans att bygga ditt drömhem i en vacker och lugn miljö med närhet till både natur och stadens bekvämligheter. Infrastruktur och anslutningar Tomten är förberedd för enkel byggstart med kommunalt vatten och avlopp (VA), fiber och el redan framdraget till tomtgränsen. Detta innebär att du kan fokusera på byggandet av ditt hem utan att behöva oroa dig för grundläggande anslutningar. Möjlighet till båtplats För den båtintresserade finns det möjlighet att hyra en båtplats i den närliggande småbåtshamnen, bara ett stenkast från tomten. Detta ger dig direkt tillgång till båtlivet och alla de fördelar som kommer med att bo nära vattnet. Tillåten byggrätt 1. Högsta tillåtna byggnadsarea är 10% av tomtytan, dock max 175 m2, fördelat på en huvudbyggnad med en maximal byggnadsarea på 100m2 och två komplementbyggnader. En komplementbyggnads högsta tillåtna byggnadsarea är 50 m2. 2. Alternativt att högsta tillåtna byggnadsarea är 150 m2 i markplan fördelat på max tre ej sammankopplade byggnader var av huvudbyggnaden maximalt får vara 75 m2. Se bifogad detaljplan för mer information alt. kontakta ansvarig mäklare. Välkommen att åka förbi och uppleva miljön samt se möjligheterna på plats.

Boviken 576, Boviksön, Skellefteå kommun

Boviken 576

Tomt
Boviksön, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
1 250 000 kr
1 574 m² tomt

Upptäck en fantastisk möjlighet att förvärva en stor tomt på 1 574 m² med hänförande havsutsikt på natursköna Boviksön, beläget endast cirka 15 minuter från centrala Skellefteå. Denna tomt erbjuder en sällsynt chans att bygga ditt drömhem i en vacker och lugn miljö med närhet till både natur och stadens bekvämligheter. Infrastruktur och anslutningar Tomten är förberedd för enkel byggstart med kommunalt vatten och avlopp (VA), fiber och el redan framdraget till tomtgränsen. Detta innebär att du kan fokusera på byggandet av ditt hem utan att behöva oroa dig för grundläggande anslutningar. Möjlighet till båtplats För den båtintresserade finns det möjlighet att hyra en båtplats i den närliggande småbåtshamnen, bara ett stenkast från tomten. Detta ger dig direkt tillgång till båtlivet och alla de fördelar som kommer med att bo nära vattnet. Tillåten byggrätt 1. Högsta tillåtna byggnadsarea är 10% av tomtytan, dock max 175 m2, fördelat på en huvudbyggnad med en maximal byggnadsarea på 100m2 och två komplementbyggnader. En komplementbyggnads högsta tillåtna byggnadsarea är 50 m2. 2. Alternativt att högsta tillåtna byggnadsarea är 150 m2 i markplan fördelat på max tre ej sammankopplade byggnader var av huvudbyggnaden maximalt får vara 75 m2. Se bifogad detaljplan för mer information alt. kontakta ansvarig mäklare. Välkommen att åka förbi och uppleva miljön samt se möjligheterna på plats.

Dragongatan 8, Sunnanå, Skellefteå kommun

Dragongatan 8

Villa
Sunnanå, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
3 500 000 kr
173 + 27 m²
5 rum
1 016 m² tomt

Välkommen till denna imponerande 1,5-plansvilla belägen på eftertraktade Sunnanå. Denna rymliga bostad erbjuder en perfekt kombination av modern design och funktionalitet, idealisk för en växande familj eller för dem som uppskattar gott om utrymme. När du kliver in genom entrén möts du av ett ljus och rymligt hem. På entréplan finner du ett modernt kök med högkvalitativa vitvaror och generösa arbetsytor, perfekt för matlagning och umgänge. Det stora vardagsrummet är en central plats i huset och har direkt utgång till ett trevligt altandäck, vilket skapar en naturlig förlängning av vardagsrummet under sommarhalvåret. Här på entréplan finns även ett rymligt badrum, ett bekvämt sovrum och en praktisk tvättstuga. Förvaringsmöjligheterna är utmärkta med flera garderober och förrådsutrymmen. Trappan leder upp till övre plan där du finner tre rymliga sovrum, alla med gott om plats för både säng och förvaringsmöbler. På detta plan finns också en klädkammare och en separat WC, vilket bidrar till en smidig och bekväm morgonrutin för hela familjen. Utomhus väntar en grönskande tomt som inbjuder till lek och avkoppling. Här finns även ett vidbyggt varmgarage, vilket ger dig bekvämlighet året runt, och ett stort förråd som erbjuder utmärkt förvaring för trädgårdsredskap och andra tillhörigheter. På Dragongatan bor du med närhet till alla bekvämligheter för en fungerande vardag. Skolor, förskolor, matvarubutiker, vacker natur och mycket mer finns på bekvämt cykel- och promenadavstånd. Centrala Skellefteå når du på 5-10 min. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer info.

Rymlig havsnära tomt i Blackhamn, Lövånger, Skellefteå kommun

Rymlig havsnära tomt i Blackhamn

Tomt
Lövånger, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
300 000 kr
2 009 m² tomt

Denna havsnära tomt erbjuder en unik möjlighet att förverkliga din drömstuga i den charmiga byn Blackhamn, belägen vid kusten och endast cirka 5 km från Lövånger. Med en fantastiskt vacker omgivning och närhet till havet kan du skapa din egen idylliska tillflyktsort. Enligt planbestämmelserna har du rätt att uppföra en huvudbyggnad med en maximal yta om 75 m² samt möjlighet att bygga uthus, båthus och liknande byggnader med en sammanlagd yta om 75 m². Komplementbyggnader tillåts med en maximal yta på 35 m², vilket ger dig gott om utrymme att skapa din drömstuga och tillhörande faciliteter. Vattenförsörjningen delas av sju tomter, varav en tomt (Blacke 2:29) redan är bebyggd och använder vattnet. Vid förvärv av denna tomt blir den nya ägaren en del av den gemensamma samfälligheten som ansvarar för drift och underhåll av pumphuset till tomtägarna. Protokoll och dokumentation angående vattenkvaliteten finns tillgängligt. Bara ett stenkast från tomten har du tillgång till härliga badmöjligheter, båtliv och under vintertid en fantastisk skoterled, vilket ger dig möjlighet till aktiviteter året runt. Blackhamn är en älskvärd kustpärla endast 10 minuter från Lövånger, cirka 40 minuter från Skellefteå och drygt en timme från Umeå, vilket ger enkel tillgång till allt du behöver och samtidigt ger dig lugnet och skönheten i kustnära livet. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer info.

Boviksbadet 356, Boviken, Skellefteå kommun

Boviksbadet 356

Tomt
Boviken, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
1 400 000 kr
1 958 m² tomt

Välkommen till Boviksbadet 356 och denna trevliga tomt belägen bara ett stenkast från det omtyckta Boviksbadet och campingen. Tomten sträcker sig över hela 1958 m2 och är belägen på ett högt läge, vilket ger en fantastisk utsikt över havet. Här ges du möjligheten att bygga ditt drömboende med perfekta förutsättningar och närhet till både vacker natur och endast 15 minuters bilresa från centrala Skellefteå. Tomtens tillåtna byggrätt uppgår till 175 m2, som kan fördelas på en huvudbyggnad med en maximal byggnadsarea på 100 m2 och komplementbyggnader med en sammanlagd byggnadsarea på högst 75 m2. Detta ger dig gott om utrymme att skapa en bekväm och funktionell bostad som passar dina behov och önskemål. Dessutom finns fördelen av att ha kommunalt vatten och avlopp som du kan ansluta dig till. Det innebär att du inte behöver bekymra dig över enskilda brunnar eller avloppslösningar, utan kan njuta av bekvämligheten med anslutning till det kommunala nätverket. Med sin närhet till Boviksbadet och campingen kan du njuta av en härlig och avkopplande livsstil vid havet. En kort 15-minuters resa till centrala Skellefteå kan du dra nytta av stadens bekvämligheter och tjänster. Skellefteå erbjuder ett brett utbud av shopping, restauranger, kulturella evenemang mm. Ta en unik möjlighet att bygga ditt drömboende i en vacker naturlig miljö med närhet till både stranden samt stadens bekvämligheter och utnyttja läget som ger det bästa av två världar. Välkommen att åka förbi och ta en titt på tomten eller kontakta mäklaren för mer info.

  • Plus

Visar alla 12