Mäklare Alexander Simonsson

Alexander Simonsson

Om mig

Ett drygt decenniums arbetande inom försäljning i kombination med Alexanders målmedvetenhet och engagemang är grundpelarna till hans utomordentliga kunskaper som mäklare. Han är född och uppvuxen i Skellefteå och har därmed både en god lokalkännedom samt ett utbrett kontaktnät, vilket både säljare och köpare kan dra nytta av. Någonstans i allvaret hittar ni Alexander som bollplank och trygghet genom hela affären.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Yttervik 335, Yttervik, Skellefteå kommun

Yttervik 335

Villa
Yttervik, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
3 395 000 kr
147 m²
4 rum
1,2 ha tomt

Välkommen till Yttervik 335. Denna unika fastighet erbjuder en perfekt kombination av naturskönhet och närhet till stadens bekvämligheter, vilket gör den till en idealisk plats för avkoppling och bekväm boendemiljö. Med sin generösa tomt på (2000 + 10 000kvm) har gården gott om utrymme för att förverkliga dina drömmar om ett eget hem. Fastigheten har en mångsidig potential och kan anpassas efter dina specifika behov och önskemål. Huset har tre rymliga sovrum, vilket ger gott om utrymme för familj och gäster. Väl tilltaget kök med bland annat en järnspis och utgång till det härliga uterummet samt ett mysigt vardagsrum. Detta charmiga hus har en rad bekväma och attraktiva funktioner. Huset är utrustat med jordvärme, vilket ger en energieffektiv uppvärmning och sänker driftskostnaderna. De inre ytskikten i huset är noggrant utvalda och skapar en estetiskt tilltalande miljö. Med fina ytskikt på väggar och golv får huset en elegant och modern känsla. Omsorgsfullt valda färger och texturer bidrar till en harmonisk atmosfär. Utöver detta finns både en öppen spis samt en kakelugn som bidrar till atmosfären i hemmet. Den natursköna omgivningen gör Yttervik 335 till en fridfull och idyllisk plats. Med sin grönskande trädgård och närhet till naturen kan du njuta av lugnet och skönheten i området. Fastigheten har också utmärkt anslutning till stadens bekvämligheter. Skellefteå centrum ligger endast en kort bilresa bort och erbjuder ett brett utbud av butiker, restauranger, kulturella sevärdheter och serviceinrättningar. Notera att denna fastighet är en lantbruksenhet (typkod 120) med fastighetsbeteckning Yttervik 3:12 samtaxerat med fastigheten Yttervik 5:32. Välkommen att boka dig till visning!

Skyttevägen 36, Ursviken, Skellefteå kommun
  • Idag kl 16:45
Skyttevägen 36, Ursviken, Skellefteå kommun, bild 2
Skyttevägen 36, Ursviken, Skellefteå kommun, bild 3

Skyttevägen 36

Villa
Ursviken, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
2 495 000 kr
126 + 71 m²
4 rum
1 042 m² tomt

Välkommen till Skyttevägen 36 i Ursviken, en välskött 1 1/2 plans villa med källare som erbjuder en trivsam och funktionell livsstil. Här finns allt du behöver för att skapa ditt hem i lugn och ro. Denna bostad har en låg energiförbrukning, vilket gör den både ekonomiskt fördelaktig och miljövänlig. Ett positivt val för dig och naturen. Tomten är fin och inbjudande med praktiska detaljer som ett uthus, grillplats, garage och cykelförråd. En inglasad yta på cirka 28 kvm förlänger sommardagarna och ger en anslutning till trädgården året runt. Inuti huset finner du välplanerade utrymmen. Två sovrum och en sovalkov/kontor ger flexibilitet för familjen. De två badrummen och det renoverade köket från 2010 ger modern komfort. Vardagsrummet blir en naturlig samlingsplats. Källaren har en gillestuga med öppen spis som skapar en mysig atmosfär. Tvättstuga och pannrum fyller de praktiska behoven. Skyttevägen 36 i Ursviken erbjuder en trevlig livsstil med värdefulla detaljer. Här bor du i ett populärt område med skogen alldeles intill som erbjuder både skoterled och fina promenadstråk. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Premium
Åsgatan 23, Norrböle, Skellefteå kommun
Åsgatan 23, Norrböle, Skellefteå kommun, bild 2
Åsgatan 23, Norrböle, Skellefteå kommun, bild 3

Åsgatan 23

Villa
Norrböle, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
3 995 000 kr
146 + 73 m²
6 rum
840 m² tomt

Välkommen till Åsgatan 23 - ett underbart hem med generöst ljusflöde och gott om sovrum. Här möts du av en välkomnande hall med ett badrum direkt till vänster. Stig vidare in i huset och upptäck ett ljust och inbjudande vardagsrum med stora fönster som öppnar upp mot den grönskande trädgården. Den öppna planlösningen binder samman vardagsrummet med matplatsen och det härliga köket. Fiskbensparkett pryder golven och en elegant kamin värmer hjärtat under kalla vinterdagar. Från vardagsrummet leder en altandörr ut till en härlig altan och trädgården bortom. Ett mindre sovrum/kontor på entréplanet ger ytterligare flexibilitet för familjens behov. Originaldetaljerna som har bevarats harmoniserar vackert med husets karaktär och årgång. På övervåningen finns ytterligare fyra charmiga sovrum, en praktisk klädkammare och ytterligare ett badrum. Källaren erbjuder fina förrådsmöjligheter, en tvättstuga, hobbyrum och ett mindre garage. Huset är högt beläget med en bedårande utsikt över den södersluttande trädgården och Åsgatan nedanför. Trädgården bjuder in till kreativa planteringsmöjligheter och erbjuder en generös gräsmatta, perfekt för lek och avkoppling. Ett antal uteplatser ger dig möjligheten att njuta av lugna stunder utomhus, och några prydliga träd ger skön skugga under soliga sommardagar. Denna pärla är verkligen hemmet för den stora familjen som uppskattar närheten till skolor, förskolor, Vitbergsområdet och centrala Skellefteå. Tveka inte att upptäcka det här fantastiska hemmet själv - vi hälsar dig varmt välkommen på visning!

  • Premium
Kolbacksvägen 26, Ursviken, Skellefteå kommun

Kolbacksvägen 26

Tomt
Ursviken, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
795 000 kr
1 603 m² tomt

Välkommen till Kolbacksvägen 26 i Ursviken, där en fantastisk möjlighet väntar för företag eller privatperson som letar efter en industritomt. Denna välbelägna fastighet erbjuder en utmärkt plats för att etablera eller expandera ditt företag. Med en yta på 1603 kvadratmeter har tomten gott om utrymme för att bygga upp en ordentlig industrilokal. Dess strategiska läge i Ursviken gör den lättillgänglig för både kunder och leverantörer, vilket underlättar logistik och företagsdrift. Fastigheten lämpar sig även mycket bra för den som vill bygga upp en lokal för privat bruk. Det finns även ett bygglov för en lokal på 298 kvm. Fibern 15, med adressen Kolbacksvägen 26 finns inom område för att kunna koppla kommunalt vatten och avlopp. Under (övrigt) går det att läsa närmare gällande anslutning för kommunalt vatten, avlopp och spillvatten för både privat och verksamhetsfastighet. Vid intresse hör av dig till ansvarig mäklare!

  • Plus
Långviken 32, Långviken, Skellefteå kommun

Långviken 32

Villa
Långviken, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
1 595 000 kr
95 m²
4 rum
4 726 m² tomt

Drömmer du om ett lite mindre hus med stor tomt och lantligt läge, då är detta drömhuset för dig! Välkommen till detta hus i Långviken som står på en tomt på hela 4 726 kvm. På entréplan har du en rymlig hall med bra avhängningsmöjligheter. Välplanerat kök med allt som kan tänkas behövas. Två badrum varav det på övre plan är kombinerat med tvättstuga. Husets hjärta är vardagsrummet och matplatsdelen. Här har du ett stort utrymme att möblera utifrån dina önskemål? Du får plats med en större matgrupp och en större soffgrupp. Här har du flera fönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Tomten erbjuder en mängd olika möjligheter. Här finns bland annat en stor sovstuga, snickeri/verkstad, dubbel carport, skotergarage, förrådsutrymmen och annat. Finns även möjligheter för den jaktintresserade. Välkommen att boka dig till visning!

Innervik 4, Innervik, Skellefteå kommun

Innervik 4

Tomt
Innervik, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
850 000 kr
2 506 m² tomt

Här presenteras en tomt för dig med drömmar om att bo på landet men med närhet till Centrum! Tomten är belägen alldeles i början av Innervik längs med vägen mot Hästkroken. Stor tomt om hela 2506 kvm. Beviljat förhandsbesked finns. Köparen ansvarar själv för samtliga kopplingsavgifter såsom el, bredband och anläggning av eget avlopp. Det finns kalkyler framtagna för el, vatten och energibrunn. Åk gärna ut och kolla in detta trivsamma område på plats och kontakta ansvarig mäklare för mer info samt för att visa ditt intresse!

Östra Hjoggböle 11, Östra Hjoggböle, Skellefteå kommun

Östra Hjoggböle 11

Villa
Östra Hjoggböle, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
2 295 000 kr
135 m²
4 rum
2 965 m² tomt

Detta hus ligger i en vacker lantlig miljö med fantastisk utsikt över naturen och åkermarkerna. Huset är ursprungligen från 1929 men har under åren byggts ut och idag blivit en bostad med låg driftkostnad och energieffektiva lösningar med bland annat solvärme för vatten. Huset har en bra planlösning med flertalet fönster som ger mycket ljus och bidrar till en härlig boendemiljö. Här har man lyckats behålla charmiga detaljer samtidigt som flertalet värdehöjande renoveringar utförts. Invändigt finns ett modernt kök med alla bekvämligheter du behöver för att laga god mat, ett mysigt vardagsrum och via köket utgång till en stor inglasad altan. Huset har två sovrum på övervåningen i varsin del av huset samt ett allrum mellan sovrummen med wc och förråd. Ett badrum på entréplan med tvättmaskin och torktumlare. Matsal/allrum i anslutning till köket. En stor utbyggd och välkomnande hall med klinkergolv (färdigställd 2023). Golvvärme i hela nedervåningen. På tomten finns flertalet byggnader, bland annat ladugård, skotergarage, sovstuga, förråd och grillkåta. Vill du bo i en vacker lantlig miljö med naturen som närmaste granne så ta chansen att boka dig på visning!

  • Plus
Boviken 209, Boviken, Skellefteå kommun

Boviken 209

Villa
Boviken, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
2 495 000 kr
73 + 56 m²
3 rum
1 200 m² tomt

Välkommen in i välskött och omhändertagen enplansvilla med källare med genomgående ljusa och fina ytskikt samt sällskaplig och välplanerad planlösning fördelade över sina (73 + 56) kvadratmeter! Det första du möts av är en välkomnande hall med ingång till badrummet. Vidare fås ett härligt och rymligt kök, ett kök som är generöst både avseende arbetsyta och förvaring. Husets hjärta i detta hus är vardagsrummet, rummet där du tillbringar din lediga tid tillsammans med familjen eller bara sitter ner själv och njuter. På varsin sida av huset befinner sig husets 2 sovrum som båda är väl tilltagna och rymmer dubbelsäng. Via spiraltrappan når man nedre plan som erbjuder gillestuga, tvättstuga, pannrum torkrum samt förrådsutrymmen. Bilen parkerar du i dagsläget i garaget eller så finns gott om plats utanför på tomten. I Boviken bor du i ett lugnt område med närhet till vacker natur samt hav, Vad sägs om några minuters cykeltur till härlig sandstrand och havsbad! Ett härligt boende där det är lätt för hela familjen att trivas! Välkommen att boka dig till visning!

Storgatan 22, Boliden, Skellefteå kommun

Storgatan 22

Villa
Boliden, Skellefteå kommun
Bjurfors Skellefteå
495 000 kr
100 + 60 m²
4 rum
1 125 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva ett stort hus på en trevlig tomt i centrala Boliden. Huset som är byggt år 1929 erbjuder 4 rum (varav 3 sovrum) och en bra planlösning fördelat över 1 & 1/2 plan plus källare med garage del. Ovanpå garaget erbjuds en trevlig uteplats i västerläge. Vattenburen värme. Huset är besiktigat av Anticimex. Välkommen att anmäla dig till visning!

Visar alla 9