Klagshamnsvägen 76

Bunkeflostrand, Malmö Se på karta

22 000 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
7 520 m²

Denna fastighet ligger i mycket attraktivt och lugnt läge i Bunkeflostrand med ca 300m till havet och ca 3km till Öresundsbron med ypperliga bil, cykel och allmän kommunikationer.
För området finns ett antaget översiktsplan men detaljplan skall sökas av köparen, alternativt att man som köpare väntar på att kommunen färdigställer detaljplan för området. Fastigheten passar för exploatering för ca 15-30 familjebostäder i form av fristående hus och eller radhus.

Fastigheten med sitt lugna och exklusiva läge passar även för en eller flera anspråksfulla köpare med krav på större bostadshus med trädgård.

På fastighetens västra del ligger i dag ett litet bostadshus, samt några ytterligare byggnader som inte redovisas här, då vi tror att dessa saknar större betydelse för en köpare.
Intilliggande fastighet har nyligen genomgått en omfattande exploatering, vilket du kan läsa mer om på www.oresundsbyn.se.

På fastighetens västra del ligger i dag ett litet bostadshus, samt några ytterligare byggnader som inte redovisas här, då vi tror att dessa saknar någon större betydelse för en köpare.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Malmö Regementsgatan