Mäklarhuset Malmö Regementsgatan

Mäklarhuset Malmö Regementsgatan

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Geijersgatan 2G, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Geijersgatan 2G, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 2
Geijersgatan 2G, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 3

Geijersgatan 2G

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Mäklarhuset Malmö Regementsgatan
2 150 000 kr
53 m²
2 rum
vån 5/8
4 837 kr/mån
40 566 kr/m²

Nu säljer vi en fantastisk tvåa i det exklusiva bostadsområdet Ribersborg/Limhamn, intill nära "Ribbans" böljande parkmiljö och fantastiska strand. Lägenheten ligger på det som praktiskt taget motsvarar sjätte våningen, tack vare att huset har föreningslokaler och butiker i bottenvåningarna. Detta ger lägenheten ett enastående höjdläge. En ljus och välplanerad lägenhet med gott om förvaring och fina materialval. Genomgående vacker ekparkett på golven och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket från Vedum är stilrent i vitt med en grå bänkskiva och vitvaror i toppklass från Siemens. Genomgående finns ekparkett och kakel i hög kvalité. Mycket generös storlek på balkongen och med en trevlig utsikt mot havet. Helkaklat badrum med golvvärme och en praktisk kombinerad tvättmaskin/torktumlare. En underbar lägenhet som verkligen är smart planerad. Föreningen har verkligen en fantastisk innergård som ligger några våningar upp från gatan, med vacker utsikt över både Limhamnsfälten, Ribersborgsparken och havet. Här har man sol hela dagen och kan även njuta av solnedgången när den går ner i horisonten över havet. Här finns många sittgrupper sommartid, boulebana och en liten lekplats. Limhamnsfältet bjuder in till träning och aktivitet, Limhamns centrum finns inom bekvämt räckhåll och som granne har du Bellevues trevliga villakvarter. Här bor du bokstavligt talet på den nyöppnade ICA-butiken, mer bekvämt kan det inte bli. Stadsbussen stannar strax utanför på Limhamnsvägen och cykelvägen längs Ribersborgsstranden är förmodligen Malmös vackraste.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Snapphanens Väg 38, Hököpinge, Vellinge kommun
Snapphanens Väg 38, Hököpinge, Vellinge kommun, bild 2
Snapphanens Väg 38, Hököpinge, Vellinge kommun, bild 3

Snapphanens Väg 38

Radhus
Hököpinge, Vellinge kommun
Mäklarhuset Malmö Regementsgatan
3 650 000 kr
115 m²
4 rum
5 273 kr/mån
31 739 kr/m²

Välkommen till Hököpinge och detta fina radhus i brf-form fördelat på två plan, färdigbyggt år 2020. Beläget i ett mycket barnvänligt område! Huset har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, med stora fönster som ger bra ljusinsläpp och på ovanvåningen finns ett rymligt allrum. Det finns tre rymliga sovrum varav ett med klädkammare, samt två helkaklade badrum och tvättstuga/groventré. Trädgården har en mysig atmosfär med trädäck och stenläggning, samt rymligt förråd och två parkeringsplatser med laddning för elbil. Nära huset finns Bruksparkens förskola och den nybyggda Hököpingeskolan. I närheten finns även möjligheter att uträtta vardagsärenden i Vellinge, samt goda kommunikationer med buss till både Malmö och Vellinge. Välkommen på visning av detta attraktiva radhus i Hököpinge!

  • Premium
  • Energieffektiv
N P Skölds väg 11B, Toarp, Malmö kommun
N P Skölds väg 11B, Toarp, Malmö kommun, bild 2
N P Skölds väg 11B, Toarp, Malmö kommun, bild 3

N P Skölds väg 11B

Tomt
Toarp, Malmö kommun
Mäklarhuset Malmö Regementsgatan
2 595 000 kr
1 210 m² tomt

I ett mycket naturskönt område ligger denna tomt, vackert beläget på en höjd med utsikt över böljande fält och högre placerad än närliggande hus. Tomten ligger nära idylliska Toarps Ekoby, ett initiativ från Malmö Stad för att skapa ett socialt boende i samklang med naturen. Tack vare tomtens höga läge har man fri utsikt åt flera håll samtidigt som grönskande träd och buskar skänker lugn och vindskydd. Förhandsbesked finns redan och detta kan modifieras enligt köparens önskemål, valfriheten är stor och tack vare tomtens storlek så kan man bygga ett väldigt stort hus om man önskar det. Tomten har tidigare marknadsförts tillsammans med ett nybyggt hus, men nu är det endast tomten som säljs, därav den stora prisförändringen på Hemnet. Pendlingsmöjligheterna till Malmö är mycket goda både med tåg och buss. Från Oxie tågstation tar det bara 12 minuter till Malmö Centralstation och 30 minuter till Lund. En harmonisk plats att bo på med ett härligt socialt sammanhang och en fantastisk plats för barn att växa upp på.

  • Premium
, Nordanå / Stora Bernstorp, Staffanstorps kommun
, Nordanå / Stora Bernstorp, Staffanstorps kommun, bild 2
, Nordanå / Stora Bernstorp, Staffanstorps kommun, bild 3

Tomt
Nordanå / Stora Bernstorp, Staffanstorps kommun
Mäklarhuset Malmö Regementsgatan
13 990 000 kr
9 800 m² tomt

Stor tomtmark med möjlighet att bygga 25-30 radhus, alternativt 10-15 villor eller kedjehus. Pågående detaljplan som börjar närma sig slutet, alla stora utredningar är klara och nästa steg är samråd. Säljaren är öppen för att villkora köpet med färdig detaljplan. Möjlighet finns att förvärva ytterligare två intilliggande fastigheter så att den totala tomtarealen uppgår till ca 25 000 kvm och möjliggör 60-75 radhus. Fråga mäklaren om mer information om detta. Nordanå erbjuder mysig bykänsla i lantlig miljö, men ligger samtidigt endast några minuter från Stora Bernstorp som är ett enormt shoppingområde med allt man kan tänkas behöva och med bra förbindelse in till Malmö centrum. På de gamla tågspåret som löper genom Nordanå, planeras det för att göra en dedikerad väg för superbussar, som ska kunna ta resande till Malmö Centrum eller Staffanstorp på väldigt kort tid.

  • Premium
Skarpskyttevägen 22 F, Norra Fäladen, Lunds kommun
Skarpskyttevägen 22 F, Norra Fäladen, Lunds kommun, bild 2
Skarpskyttevägen 22 F, Norra Fäladen, Lunds kommun, bild 3

Skarpskyttevägen 22 F

Lägenhet
Norra Fäladen, Lunds kommun
Mäklarhuset Malmö Regementsgatan
2 695 000 kr
95 m²
4 rum
vån 3/3
5 523 kr/mån
28 368 kr/m²

Det är med ett sant nöje jag ännu en gång presenterar en totalrenoverad bostad på omåttligt populära Skarpskyttevägen, här är det bara att flytta rakt in. Bostaden är ursprungligen en trea som idag är ombyggd till en yteffektiv fyra men för den som vill går det givetvis att ändra tillbaka till en trea med relativt små medel. Hela bostaden har genomgått en totalrenovering under 2020-2021, allt i stilsäkra sobra färger och material. Två stora helkaklade badrum med kakel och klinkers i stilsäkert grått som får tankarna att föras till lyxiga hotellbadrum (kvalitetsdokument finns). Givetvis inrymmer det större badrummet både badkar, tvättmaskin och torktumlare. Genomgående mattlackad ekparkett i hela bostaden och slätspacklade väggar i vitt. Synonymt för hela bostaden är stora väldisponerade ytor, ett fantastiskt ljusinsläpp från de stora fönsterna och en hög trivselfaktor. Ett väl tilltaget sovrum och idag två små sovrum som med relativ enkelhet kan ändras tillbaka till ett stort sovrum för den som önskar det. Från vardagsrummet finns utgången till den stora, härliga balkongen som ligger i perfekt västerläge. Föreningen genomför just nu ett omfattande fasad och fönsterbyte, så även exteriört kommer hela området att få sig ett rejält lyft. Lugnt och bilfritt område med närhet till affärer, skolor, kommunikationer, naturen, gym och badhus samt Ideon. Dessutom ingår bredband, den fasta delen av elen samt parkeringsplats i avgiften. Vidare vågar jag påstå att Brf Tingvallen är en av Lunds mest välskötta föreningar vilket bogar för ett bra och tryggt boende. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Måsvägen 15A, Västra Lund, Lunds kommun

Måsvägen 15A

Lägenhet
Västra Lund, Lunds kommun
Mäklarhuset Malmö Regementsgatan
2 295 000 kr
73 m²
2 rum
vån 1/2
4 524 kr/mån
31 438 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och genomgående marklägenhet i den välhållna föreningen Brf Tärnan. Bostaden är välplanerad med ett nyligen renoverat kök med stor matplats, rymligt sovrum, stort badrum med tvättmöjligheter och lättmöblerat vardagsrum med utgång till den härliga uteplats i soligt sydvästläge. Bostaden bjuder dessutom stora fönster för maximalt ljusinsläpp samt mycket goda förvaringsmöjligheter. Här bor man i lugna och sköna omgivningar men med citypulsen precis runt knuten. Nära till såväl butiker, restauranger, universitet som till Stadsparken, gym- och träningsmöjligheter samt goda kommunikationer via Lunds Centralstation. Detta är boendet för dig som söker en komplett bostad med närhet till allt Lund har att erbjuda. Varmt välkommen på visning!

Goodtemplarvägen 11C, Toarp, Malmö kommun

Goodtemplarvägen 11C

Tomt
Toarp, Malmö kommun
Mäklarhuset Malmö Regementsgatan
2 350 000 kr
836 m² tomt

Här har du chansen att skapa ditt drömhus på denna tomt med ett mycket naturskönt läge! Här presenteras tomten med husmodellen är Stella 99 från Trivselhus, vilket även kan väljas i ett billigt grundutförande där vinden oinredd för att inredas senare i takt med att familjen växer. Det går att göra massor av olika modifieringar eller välja andra husmodeller från både Trivselhus och Movehome om man önskar det. Väljer man Stella 99 från Trivselhus får man ett fullutrustat nyckelfärdigt hus, med ovanvåningen inredd och klar, samt Carport och isolerat förråd, hamnar totalpriset på 6 995 000 kr inklusive tomt och alla kostnader. Här erbjuds rakt igenom hög kvalité på utförandet, generös och välkomnande planlösning, samt fin kontakt mellan entré, kök och umgängesdel. Huset är välkomnande redan i entrén som öppnar upp mot både kök och vardagsrum. För att möjliggöra bra förvaring i hallen har trappan flyttats in i huset. Sällskapsdelen har fina ljusinsläpp som skapar en härlig rymd mellan vardagsrum och kök. Lägg märke till den korta takfoten som ger exteriören ett modernt uttryck. För frågor kring modifieringar eller andra valbara husmodeller så kan du vända dig direkt till: MARKUS BERGQUIST MOBIL 0721 – 56 36 00 [email protected]

Visar alla 7