Mäklarhuset Malmö Regementsgatan

Mäklarhuset Malmö Regementsgatan

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Bispgatan 76, Djupadal, Malmö kommun

Bispgatan 76

Villa
Djupadal, Malmö kommun
Mäklarhuset Malmö Regementsgatan
3 995 000 kr
112 + 28 m²
4 rum
593 m² tomt

Välkommen till detta friliggande 1-plansvilla på populära Djupadal. Här bor ni i ett trevligt område på väldisponerade kvadratmetrar. Bostaden har en väldigt trevlig planlösning och bjuder idag tre sovrum, men det går enkelt att dela av vardagsrummet och göra ytterligare ett. Vardagsrummet är väl tilltaget med ljusinsläpp från tre håll. Rummet har plats för både soffgrupp och matbord, perfekt när familjen och goda vänner samlas. Köket är trivsamt och går att öppna upp mot vardagsrummet för en luftigare planlösning. Badrummet med dusch, gäst-wc och separat tvättstuga finns. Garaget rymmer en bil och det finns gott om plats för förvaring i det angränsande förrådet. Uppfarten erbjuder ytterligare parkeringsmöjligheter. Här bor ni i ett familjevänligt och lugnt område med närhet till Limhamns Centrum som erbjuder allt du behöver i vardagen. Bostaden ligger i närheten av Djupadalsskolan som nyligen renoverades, flera förskolor finns i närområdet och den stora fina lekplatsen i Broddaparken. Vidare når man småbåtshamnen samt Ribersborgsstranden via en kort cykeltur. Perfekt pendlarläge då man når Hyllie tågstation, Öresundsbron och Yttre-och Inre Ringvägen på bara några minuter. Ett hem för hela familjen att trivas i, varmt välkomna på visning! OBS! Bostaden är i ett visst renoveringsbehov, se bilagd förbesiktning.

Spårvägen 28 A, Norra Sorgenfri, Malmö kommun
 • Sön 10 mar
Spårvägen 28 A, Norra Sorgenfri, Malmö kommun, bild 2
Spårvägen 28 A, Norra Sorgenfri, Malmö kommun, bild 3

Spårvägen 28 A

Lägenhet
Norra Sorgenfri, Malmö kommun
Mäklarhuset Malmö Regementsgatan
2 990 000 kr
73 m²
3 rum
vån 4/5
4 428 kr/mån
40 959 kr/m²

Läcker trerummare med balkong, belägen i nybyggda kvarter med anrik historia, där man lyckats få nytt att möta gammalt på ett mycket vackert sätt. Bostaden har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och de stora fönsterpartierna ger ett härligt ljusinsläpp. Bostaden bjuder en stilren interiör och genomgående parkettgolv som tillsammans med härliga färgval gör att lägenheten ger ett exklusivt intryck. Från köket når ni bostadens rymliga balkong som ligger i västerläge, med sol eftermiddag och kväll. Tack vare att lägenheten är högt belägen i huset har man fin utsikt över kvarteret. Lägenheten erbjuder även ett helkaklat badrum med tvättmöjligheter samt gott om plats för förvaring i de platsbyggda garderoberna. Här bor ni i en nybyggd lägenhet i ett av Malmös häftigaste stadsbyggnadsprojekt, Norra Sorgenfri, där historiska industribyggnader byggts om till snygga bostäder/kontor och kompletterats med med helt nya hus. Här blandas det gamla och med det nya på ett väldigt snyggt sätt, samtidigt som parker, trädgårdar och torg blir naturliga mötesplatser. Här bor du verkligen perfekt placerat i staden, med gångavstånd till alla bekvämligheter så som matbutiker, förskola, skola, lekplats, parker och med en promenad längs Rörsjöstadens grönskande allé når vi S:t Knuts gemytliga torg eller Citykärnans härliga myller. För den som pendlar är läget bästa möjliga, med en kort promenad till till Föreningsgatan och Värnhemstorget, som erbjuder enormt många busslinjer och även tåg vid Östervärn Station som snabbt tar dig långväga sträckor. Norra Sorgenfri bjuder även på fina cykelbanor och smidig access till motorvägarna. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Hiss
Kirsebergsgatan 18, Kirseberg, Malmö kommun

Kirsebergsgatan 18

Radhus
Kirseberg, Malmö kommun
Mäklarhuset Malmö Regementsgatan
4 490 000 kr
125 m²
3 rum
147 m² tomt

Detta hus är mycket gediget byggt i sten och med vattenburen golvvärme på hela entréplanet. Mitt bland alla gamla charmiga gathus ligger tre förhållandevis nya gathus, men ändå i liknande stil som de äldre husen, fast utan de problem som normalt kommer med ett äldre hus. Här bor du alltså i oerhört charmiga kvarter, i ett praktiskt och väldigt okomplicerat boende som är väldigt gediget byggt. Huset är väldigt anpassningsbart, idag finns det två sovrum, men kan enkelt göras om till 4 sovrum. Idag är det klinkergolv på entréplan, men vill man istället ha parkettgolv eller plankgolv kan det enkelt läggas ovanpå, man behöver inte ens ta bort det gamla golvet. Köket imponerar med gott om förvaringsmöjligheter och arbetsyta, medan det stora vardagsrummet inkluderar en anslutande matplats och utgång till det inglasade uterummet. Köket kan med fördel flyttas till längre in i huset och då får man plats för ett sovrum även på denna våning. På entréplan finns dessutom ett stort badrum, två förråd och en fullt utrustad tvättstuga/groventré, genom vilken man når trädgården. Övervåningen erbjuder två sovrum alternativt arbetsrum samt ytterligare ett badrum. Man kan med lätthet göra om på ovanvåningen till ett allrum, 2-3 sovrum och ett badrum. Fråga gärna mäklaren om detta. Trädgården är omringad av en grön häck, vilket för den både mysig och skyddad från insyn. Här finns plats för bl.a utemöbler och grill, marken är stenlagd för att det ska vara enkelt att sköta och det är verkligen lugnt och rofyllt läge, helt avskärmat från stadens brus. Längst ner på tomten finns ett förråd och en grind till en gång som leder till parkeringsplatsen. Att bo på Kirseberg är som att bo på landet mitt i stan, med bekvämt cykelavstånd till Centralstationen och Malmö city. På bara några minuters cykeltur når du Värnhemstorget/Entré med sitt stora utbud av affärer och restauranger. Skånetrafiken även öppnat en tågstation, Malmö Östervärn, bara några minuters promenad från huset, vilket gör det enkelt att pendla till Köpenhamn, Lund och andra destinationer.

Lönngatan 60 A, Lönngården - Södervärn, Malmö kommun

Lönngatan 60 A

Lägenhet
Lönngården - Södervärn, Malmö kommun
Mäklarhuset Malmö Regementsgatan
630 000 kr
25,8 m²
1 rum
vån 1/3
1 894 kr/mån
24 419 kr/m²

Allt man behöver på ca 26 kvm. Här bor du bekvämt och enkelt. Lägenheten erbjuder ett rejält helkaklat badrum med dusch, en bra köksdel och möjlighet för bra lösningar i ett compact living. Här får man ett billigt och praktiskt boende, studentlägenhet, övernattningslägenhet eller kanske till den som söker ett mindre och billigare boende. Fönstren ger bra ljusinsläpp både i kök och vardagsrum. Föreningen har en inhägnad och grönskande innergård. Utanför gårdens grindar har du flera olika parker samt mycket goda förbindelser för att ta dig in till staden. Med endast en kort busstur når du Södervärn, Malmös sjukhus MÖS och vidare in i centrum.

Nötskrikevägen 11, Bunkeflostrand, Malmö kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Nötskrikevägen 11

Radhus
Bunkeflostrand, Malmö kommun
Mäklarhuset Malmö Regementsgatan
4 695 000 kr
115 m²
4 rum
320 m² tomt

Välskött enplanshus vid havet, med låga driftkostnader och som erbjuder fyra rum, varav tre sovrum och ett vardagsrum. Modernt utrustat kök som öppnar upp mot husets väl tilltagna vardagsrum med generösa ytor och en mysig kamin. Vardagsrummet är extra stort och en del av det var tidigare ett fjärde sovrum. Från Vardagsrummet når man ett stort inglasad uterum, med stora skjutdörrar ut mot innergården som öppnas upp sommartid för att skapa en stor härlig yta för umgänge. Tomten är insynsskyddad, vindskyddad och lättskött med sitt trädäck. Vill man istället ha gräsmatta är det bara att ta bort trädäcket. Det finns även garage, carport och ett förråd som tidigare använts som gästrum. I många liknande hus i området har garaget och förrådet gjorts om till permanent bostadsdel och då får man ett mycket större hus. Detta attraktiva och barnvänliga läge i Bunkeflostrand är en dröm för familjen eller ett par som vill ha ett lättskött enplanshus. Här är det lugnt och skönt och området bjuder på fantastiska promenadstråk, men också nära till kommunikationer och Bunkeflo centrum. Välkommen till en ljuvlig boendemöjlighet!

Önneköp Alberts väg 16, Önneköp, Hörby kommun

Önneköp Alberts väg 16

Tomt
Önneköp, Hörby kommun
Mäklarhuset Malmö Regementsgatan
199 500 kr
2 020 m² tomt

Här finns en möjlighet att bli en av de cirka 200 personerna som bor och verkar i trevliga och aktiva Önneköp som är placerat vid foten av Linderödsåsen. Den 2020 kvm stora fastigheten erbjuder möjligheten att bygga ett hus efter eget tycke och smak så länge Hörby kommun godkänner det. Fastigheten ligger centralt i samhället. Önneköp erbjuder en trevlig bygemenskap, man har en egen flagga och 2005 utropade man självständighet från Sverige. Se gärna följande länkar: https://www.kannibalmuseum.se/onnekop/ se även https://levandeonnekop.se/.

Klubbegatan 8a, Håkanstorp, Malmö kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Klubbegatan 8a

Lägenhet
Håkanstorp, Malmö kommun
Mäklarhuset Malmö Regementsgatan
845 000 kr
40 m²
1 rum
vån -1/3
2 434 kr/mån
21 125 kr/m²

Varmt välkommen till denna etta på gemytliga Håkanstorp. Bostaden erbjuder en optimal planlösning med härligt ljusinsläpp, lättmöblerat rum med sovalkov och en balkong som vetter mot föreningens grönskande innergård. Bostaden är belägen på bekvämt avstånd till busskommunikation och pendlaren är snabbt ute på Inre Ringvägen. I närområdet finns flera matbutiker, vårdcentral och gym. Föreningen har en stor och välskött innergård som kan liknas vid en liten park. Vill man ha lite större grönytor ligger Bulltofta rekreationsområde bara ett par kilometer bort. Varmt välkommen på visning!

Celsiusgatan 4d, Rörsjöstaden, Malmö kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Celsiusgatan 4d

Lägenhet
Rörsjöstaden, Malmö kommun
Mäklarhuset Malmö Regementsgatan
2 750 000 kr
90 m²
2.5 rum
vån 2/4
5 770 kr/mån
30 556 kr/m²

Välkomna till denna härligt rymliga två och en halva på hela 90 kvadratmeter. Bostaden ligger med gångavstånd till Malmös mest centrala delar och är uppförd på 1920- talet. Detta visar sig tydligt i bostadens många tidstypiska detaljer, så som högt i tak, fiskbensparkett, spröjsade fönster och takrosetter, vilket gör detta till en imponerande lägenhet. Bostadens vardagsrum har ett fantastiskt ljusinsläpp från två riktningar via rummets tre stora fönster. Bostaden är genomgående där köket har ett fönster mot innegården. Precis som övriga rum är köket rymligt och har allt man kan tänkas behöva för en lyckad måltid. I sovrummet har vi ett bra ljusinsläpp från de två fönsterna, och massor av plats för garderober för den som ej nöjer sig med klädkammaren. Även här finner man detaljer som vittnar om husets ursprung. Takhöjden är påtaglig och fiskbensparketten gör sig ihågkommen. Mellan sovrummet och köket ligger halvan som idag används som ett kontor, men som går att disponera på annat vis. Halvans karaktär förhöjs med två tegelväggar där valvet leder ut i lägenhetens hall varifrån badrum, vardagsrum och klädkammaren nås. Tack vare bostadens storlek skulle man kunna göra om den till 3 ROK och faktiskt även 4 ROK, se den alternativa planlösningen. Genom att flytta köket och dela av det stora sovrummet, kan detta bli 4 ROK där även möjlighet till två badrum finns. Före man påbörjar större ombyggnationer som detta, krävs att man inhämtar föreningens godkännande. Till lägenheten hör även ett stort vindsförråd och ett källarförråd. Föreningen är välskött och har en god ekonomi med inga större planerade renoveringar inom närmaste. Innegården omsluts av de estetiska tegelfasaderna och har en väldigt trevlig grillplats. I övrigt finns här även rabatter, träd och gräsmatta till föreningsmedlemmarnas förfogande. Varmt välkomna på visning!

Nobelvägen 11B, Dalaplan, Malmö, Malmö kommun

Nobelvägen 11B

Lägenhet
Dalaplan, Malmö, Malmö kommun
Mäklarhuset Malmö Regementsgatan
895 000 kr
36,6 m²
1 rum
vån 1/4
2 521 kr/mån
24 454 kr/m²

Varmt välkomna till denna välplanerade 1:a med stor potential och fördelaktig avgift. Genomgående bostad en halv trappa upp med generös takhöjd och vacker original parkett. Med lite inspiration och små medel så kan man här skapa en mycket mysig bostad. Varmt välkomna på visning!

Torpgatan 25, City / Triangeln, Malmö kommun

Torpgatan 25

Lägenhet
City / Triangeln, Malmö kommun
Mäklarhuset Malmö Regementsgatan
6 495 000 kr
136 + 3,6 m²
4 rum
4 688 kr/mån
47 757 kr/m²

En makalös takvåning i en av stadens vackraste sekelskiftesfastigheter! Med en imponerande boyta på 136 kvm fördelat på två plan och en genomtänkt och elegant planlösning som smälter samman vardagsrum, takterrass, kök, matsal, tre sovrum, badrum och egen tvättstuga. Klädkammare på ovanvåningen kan enkelt göras till ett 4:e sovrum genom att bara flytta en vägg ca en meter och därmed skapar man både lämplig storlek och ett fönster i rummet. Njut av att känna historiens vingslag i de synliga träbjälkarna som pryder taket och skapar en unik atmosfär av tidlös elegans. Och inte minst, dra nytta av det exklusiva privilegiet att kunna ta steget ut på din egen takterrass i bästa möjliga solläge. Du befinner dig mitt i stadens puls, men din omgivning är ändå helt tyst och lugn, tack vare denna vånings optimala läge stänger ute stadens ljud på ett effektivt sätt. Denna makalösa bostad i hjärtat av city är en dröm för den kräsna bostadssökaren som inte nöjer sig med något mindre än det allra bästa.

Västra Varvsgatan 58, Västra Hamnen, Malmö kommun
Västra Varvsgatan 58, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 2
Västra Varvsgatan 58, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 3

Västra Varvsgatan 58

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Mäklarhuset Malmö Regementsgatan
3 295 000 kr
66 m²
2 rum
vån 1/7
3 647 kr/mån
49 924 kr/m²

Varmt välkommen till denna lägenhet, endast ett kvarter från havet. Bostaden har en öppen planlösning som smidigt förenar köket och vardagsrummet, vilket skapar en social yta där alla kan delta i matlagningens glädje. Köket är välutrustat med diskmaskin och har generöst med förvaring och rymliga arbetsytor. Spotlights under köksskåpen underlättar matlagningen under årets mörkare dagar. Stora fönster släpper in rikligt med naturligt ljus och tillsammans med lägenhetens ljusa detaljer skapas en varm och inbjudande atmosfär. Lägenhetens inglasade balkong är rymlig med utsikt över grönområden och ligger i direkt anknytning till köket, vilket underlättar middagar under årets varmare årstider. Sovrummet rymmer bekvämt en dubbelsäng och har en rymlig platsbyggd garderob med spegeldörrar, vilket ger gott om förvaringsutrymme. Direkt när du kliver in i lägenheten finns det till höger en yta som för närvarande används som kontor men som enkelt kan omvandlas till en klädkammare eller walk-in closet. Till vänster om ytterdörren finns ett helkaklat badrum som inte bara förhöjer estetiken utan även gör det enkelt att hålla rent. Både tvättmaskin och torktumlare är nyinstallerade i ett genomtänkt tvättutrymme. Föreningen har utöver 100 st bostadsrätter även 53 omsorgslägenheter som medför en löpande hyresintäkt och förstärker föreningens ekonomi. Hjärtligt välkomna till visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Citadellsvägen 21 C, Citadellskajen, Malmö kommun
Citadellsvägen 21 C, Citadellskajen, Malmö kommun, bild 2
Citadellsvägen 21 C, Citadellskajen, Malmö kommun, bild 3

Citadellsvägen 21 C

Lägenhet
Citadellskajen, Malmö kommun
Mäklarhuset Malmö Regementsgatan
4 695 000 kr
81 m²
3 rum
vån 1/8
5 607 kr/mån
57 963 kr/m²

Nu presenterar vi en tilltalande och generös trerummare med två härliga uteplatser på ett minst sagt unikt läge i Malmö! Tack vare bostadens öppna planlösning, med två uteplatser, som bidrar med ett rikligt ljusinsläpp och gör att bostaden har en härlig atmosfär. Ljus ekparkett pryder bostadens samtliga golv och ett påkostat kök med bl.a. bänkskiva i granit och bra vitvaror. Köket är lätt avdelat från vardagsrummet, samtidigt som dessa skapar en stor social yta gemensamt. Rymligt badrum med golvvärme och tvätt/tork, men det finns också en separat gästtoalett. Lägg därtill två rymliga sovrum där båda har stora garderobsväggar med skjutdörrar och ytterligare en i hallen, så här finns verkligen plats för förvaring. Hiss direkt ner till garaget och källarförråd. På Malmös mest eftertraktade läge, där staden möter hav, parker och stranden, växer denna nya stadsdel fram i symbios med det historiska Malmö. Vid Citadellsvägen har bilvägen ersatts med fantastiska promenadstråk längs kanalen framför Malmöhus Slott. Direkt framför huset är dock än så länge asfalterat, men detta kommer i framtiden att ersättas av grönskande planteringar närmast uteplatsen och promenadstråk längs kanalen. Utanför ytterdörren breder lummiga Kungsparken ut sig, med bland annat Malmöhus slott, Fiskehoddorna, Slottscaféet, mysiga kanaler och Stadsbiblioteket. Med bara några minuters promenad från hemmet nås Malmös Saluhall, Kockums Fritid eller Ribersborgs strand och kallbadhus. Ytterligare någon minut bort så är man framme vid Lilla Torg, Västra Hamnen, Dockan eller Malmö Station. Tänk att kunna njuta av allt detta bara några minuter från din ytterdörr, det är verkligen inte svårt att förstå att detta är ett av Malmös mest eftertraktade lägen att bo på! Huset stod färdigt i slutet av november 2023 och du kan läsa mer om projektet på Riksbyggens hemsida: www.riksbyggen.se/bostad/skane-lan/malmo-kommun/malmo/brf-slottshamnen/

 • Premium
 • Hiss
Geijersgatan 2G, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Geijersgatan 2G, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 2
Geijersgatan 2G, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 3

Geijersgatan 2G

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Mäklarhuset Malmö Regementsgatan
2 150 000 kr
53 m²
2 rum
vån 5/8
4 837 kr/mån
40 566 kr/m²

Nu säljer vi en fantastisk tvåa i det exklusiva bostadsområdet Ribersborg/Limhamn, intill nära "Ribbans" böljande parkmiljö och fantastiska strand. Lägenheten ligger på det som praktiskt taget motsvarar sjätte våningen, tack vare att huset har föreningslokaler och butiker i bottenvåningarna. Detta ger lägenheten ett enastående höjdläge. En ljus och välplanerad lägenhet med gott om förvaring och fina materialval. Genomgående vacker ekparkett på golven och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket från Vedum är stilrent i vitt med en grå bänkskiva och vitvaror i toppklass från Siemens. Genomgående finns ekparkett och kakel i hög kvalité. Mycket generös storlek på balkongen och med en trevlig utsikt mot havet. Helkaklat badrum med golvvärme och en praktisk kombinerad tvättmaskin/torktumlare. En underbar lägenhet som verkligen är smart planerad. Föreningen har verkligen en fantastisk innergård som ligger några våningar upp från gatan, med vacker utsikt över både Limhamnsfälten, Ribersborgsparken och havet. Här har man sol hela dagen och kan även njuta av solnedgången när den går ner i horisonten över havet. Här finns många sittgrupper sommartid, boulebana och en liten lekplats. Limhamnsfältet bjuder in till träning och aktivitet, Limhamns centrum finns inom bekvämt räckhåll och som granne har du Bellevues trevliga villakvarter. Här bor du bokstavligt talet på den nyöppnade ICA-butiken, mer bekvämt kan det inte bli. Stadsbussen stannar strax utanför på Limhamnsvägen och cykelvägen längs Ribersborgsstranden är förmodligen Malmös vackraste.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Barlastgatan 28, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Barlastgatan 28, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 2
Barlastgatan 28, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 3

Barlastgatan 28

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Mäklarhuset Malmö Regementsgatan
2 350 000 kr
45,5 m²
2 rum
vån 3/8
3 057 kr/mån
51 648 kr/m²

Nu presenterar vi ett fräscht och bekvämt boende på perfekt läge, med havet som granne! Hissen går från markplan och upp till denna stilfulla bostad med havsutsikt från alla rum och med låg avgift. Lägenheten är en 2:a med inglasad balkong och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Det är ett rymligt kök med gott om förvaringsmöjligheter, ett stort vardagsrum och ni kan njuta av havsutsikten från båda rummen. Helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Limhamns Sjöstad är ett attraktivt, nybyggt område där det råder ett stilla lugn med kluckande vatten runt omkring. På kort avstånd har ni lyxen av att nå allt från Ribersborgsstranden, grönområden och småbåtshamn, samtidigt som ni enkelt når matbutiker, restauranger och caféer i mysiga Limhamns Centrum. Med en kort cykeltur nås även Malmö City och möjlighet till pendling via Hyllie Station. Ett boende för livsnjutaren som vill ha nära till både hav, strand och stadsidyll. Hjärtligt välkomna på visning!

 • Premium
 • Hiss
Bodekullsgatan 39 A, Östra sorgenfri, Malmö kommun
Bodekullsgatan 39 A, Östra sorgenfri, Malmö kommun, bild 2
Bodekullsgatan 39 A, Östra sorgenfri, Malmö kommun, bild 3

Bodekullsgatan 39 A

Lägenhet
Östra sorgenfri, Malmö kommun
Mäklarhuset Malmö Regementsgatan
840 000 kr
28 m²
1 rum
vån 1/4
1 702 kr/mån
30 000 kr/m²

Ett stenkast från Nobeltorget finner vi denna trevliga etta om 28 kvm. En halv trappa upp på Bodekullsgatan 39a möts vi av en lägenhet där man verkligen tagit till vara på utrymmet på ett effektivt sätt. Härligt ljusinsläpp via stora fönsterpartier och ett praktiskt, stilrent kök med vita luckor och rostfri kyl/frys och ugn. Rummet är rymligt med möjlighet att möblera med soffa, säng samt matbord. En rymlig garderob med skjutdörrar samt en dörr mot hallen. Badrummet är helkaklat. Här bor du mycket nära Nobeltorget, med gångavstånd till Möllevångstorget och även nära till S:t knuts trevliga kvarter. Mängder av mysiga cafeér och restauranger bara några minuters promenad från din dörr. Förutom detta finns det goda bussförbindelser och gångavstånd till Triangelns tågstation och köpcenter. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
Grepgatan 17B, Elinelund / Hyllie, Malmö kommun
 • Imorgon kl 18:00
Grepgatan 17B, Elinelund / Hyllie, Malmö kommun, bild 2
Grepgatan 17B, Elinelund / Hyllie, Malmö kommun, bild 3

Grepgatan 17B

Radhus
Elinelund / Hyllie, Malmö kommun
Mäklarhuset Malmö Regementsgatan
5 790 000 kr
123 m²
5 rum
119 m² tomt

FRIKÖPT RADHUS MED MYCKET LÅGA BOENDEKOSTADER! Här bor man verkligen billigt, i ett helt nybyggt och modernt radhus i två plan, beläget i populära området Elinelund. Tack vare att det är friköpt blir din boendekostnaden MYCKET lägre än för motsvarande bostadsrättsradhus. Tänka att ha en månadskostnad på endast ca 2000 kr i månaden för ett helt radhus med carport! När du kommer in genom dörren möts du av en modern och stilren öppen planlösning på bottenvåningen. Det rymliga köket erbjuder gott om arbetsplats och förvaring. Här kan man duka upp matplatsen, som rymmer 4-6 personer, vilket är perfekta för trevliga middagar med vänner och familj. Vardagsrummet är ljust och luftigt tack vare två stora glasade dörrpartier mot terrassen, ger ett härligt ljus åt hela medervåningen. Vidare in i bostaden finner man dessutom ett stilrent badrum, med egen tvätt-del fullt utrustat med tvättmaskin och torktumlare som underlättar vardagen, samt en groventré med förrådsutrymme. På övervåningen finns ett rymligt och härligt allrum, perfekt för avkoppling och umgänge, vilket även kan göras om till sovrum om man behöver ett till. Här finns också två stora sovrum med gott, varav det ena med gott om garderobsförvaring och det andra med mycket plats för garderober. Det finns även ett mindre sovrum som passar perfekt som barnrum eller som gästrum/kontor, samt en rymlig klädkammare i hallen. På övervåningen finner man även ett helkaklat modernt badrum utrustat med badkar. Här finns verkligen gott om plats för hela familjen att trivas. Det här radhuset har ett fantastiskt läge som ger dig möjlighet att njuta av närheten till naturen samt närheten till Centrum i härliga Elinelund och nära till såväl Hyllie som Limhamns centrum. Här erbjuds utmärkta pendlingsmöjligheter där du snabbt tar dig till Malmö centrum, Lund eller Köpenhamn. Dessutom finns det fina promenadområden nära bostaden där du kan njuta av frisk luft och vacker natur. Missa inte chansen att bosätta dig i detta fantastiska radhus på Elinelund, allt är helt nytt och och fräscht, samtidigt som boendekostnaden är väldigt låg! Välkommen att boka visning!

 • Premium
Vitemöllegatan 16B, Nobeltorget, Malmö kommun
Vitemöllegatan 16B, Nobeltorget, Malmö kommun, bild 2
Vitemöllegatan 16B, Nobeltorget, Malmö kommun, bild 3

Vitemöllegatan 16B

Lägenhet
Nobeltorget, Malmö kommun
Mäklarhuset Malmö Regementsgatan
1 495 000 kr
70,5 m²
3 rum
vån 1/4
5 000 kr/mån
21 206 kr/m²

Nu har du möjligheten att förvärva denna välhållna trerumslägenhet på Vitemöllegatan 16B. En halv trappa upp når du en ljus lägenhet med fönster i två väderstreck. Bostaden är välplanerad och bjuder förutom två sovrum, ett kök med goda förvaringsmöjligheter, helkaklat badrum och ett rymligt vardagsrum med en stor inglasad balkong. I närheten av bostaden finns ett stort grönområde på mindre än en minuts gångavstånd. Goda kommunikationer finns att tillgå inom ett bekvämt avstånd. Tack vare dessa tar du dig snabbt och enkelt runt till allt Malmö har att erbjuda. Restaurangutbudet är optimalt med både Nobeltorget och Möllevångstorget i närheten. En kort promenad bort ligger Folkets Park som erbjuder aktiviteter för alla åldrar. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
Höjagatan 8, Röda Höja-Stenkällan, Malmö kommun

Höjagatan 8

Lägenhet
Röda Höja-Stenkällan, Malmö kommun
Mäklarhuset Malmö Regementsgatan
1 650 000 kr
76 m²
3 rum
vån 1/3
3 984 kr/mån
21 711 kr/m²

På lugna och barnvänliga Röda Höja trivs man. Härifrån har man nära både till natur och centrum med bra kommunikationer på båda håll. Lägenheten ligger, utan omedelbar insyn, en våning upp. Den är på 76 kvadrat, välplanerad, genomgående och innehåller 3 rum, rejält kök med matplats och utgång till balkong i bästa läge. Här finns rymligt badrum och klädkammare. Möjlighet för justeringar i planeringen finns. Lägenheten är mycket bra placerad med stort grönområde i norr och den stora innergården med lekplats i söder. Välkomna på visning.

N P Skölds väg 11B, Toarp, Malmö kommun
N P Skölds väg 11B, Toarp, Malmö kommun, bild 2
N P Skölds väg 11B, Toarp, Malmö kommun, bild 3

N P Skölds väg 11B

Tomt
Toarp, Malmö kommun
Mäklarhuset Malmö Regementsgatan
2 595 000 kr
1 210 m² tomt

I ett mycket naturskönt område ligger denna tomt, vackert beläget på en höjd med utsikt över böljande fält och högre placerad än närliggande hus. Tomten ligger nära idylliska Toarps Ekoby, ett initiativ från Malmö Stad för att skapa ett socialt boende i samklang med naturen. Tack vare tomtens höga läge har man fri utsikt åt flera håll samtidigt som grönskande träd och buskar skänker lugn och vindskydd. Förhandsbesked finns redan och detta kan modifieras enligt köparens önskemål, valfriheten är stor och tack vare tomtens storlek så kan man bygga ett väldigt stort hus om man önskar det. Tomten har tidigare marknadsförts tillsammans med ett nybyggt hus, men nu är det endast tomten som säljs, därav den stora prisförändringen på Hemnet. Pendlingsmöjligheterna till Malmö är mycket goda både med tåg och buss. Från Oxie tågstation tar det bara 12 minuter till Malmö Centralstation och 30 minuter till Lund. En harmonisk plats att bo på med ett härligt socialt sammanhang och en fantastisk plats för barn att växa upp på.

 • Premium
Goodtemplarvägen 11C, Toarp, Malmö kommun

Goodtemplarvägen 11C

Tomt
Toarp, Malmö kommun
Mäklarhuset Malmö Regementsgatan
2 350 000 kr
836 m² tomt

Här har du chansen att skapa ditt drömhus på denna tomt med ett mycket naturskönt läge! Här presenteras tomten med husmodellen är Stella 99 från Trivselhus, vilket även kan väljas i ett billigt grundutförande där vinden oinredd för att inredas senare i takt med att familjen växer. Det går att göra massor av olika modifieringar eller välja andra husmodeller från både Trivselhus och Movehome om man önskar det. Väljer man Stella 99 från Trivselhus får man ett fullutrustat nyckelfärdigt hus, med ovanvåningen inredd och klar, samt Carport och isolerat förråd, hamnar totalpriset på 6 995 000 kr inklusive tomt och alla kostnader. Här erbjuds rakt igenom hög kvalité på utförandet, generös och välkomnande planlösning, samt fin kontakt mellan entré, kök och umgängesdel. Huset är välkomnande redan i entrén som öppnar upp mot både kök och vardagsrum. För att möjliggöra bra förvaring i hallen har trappan flyttats in i huset. Sällskapsdelen har fina ljusinsläpp som skapar en härlig rymd mellan vardagsrum och kök. Lägg märke till den korta takfoten som ger exteriören ett modernt uttryck. För frågor kring modifieringar eller andra valbara husmodeller så kan du vända dig direkt till: MARKUS BERGQUIST MOBIL 0721 – 56 36 00 [email protected]

Humanistgatan 8A, Eriksfält/Söderkulla, Malmö kommun

Humanistgatan 8A

Lägenhet
Eriksfält/Söderkulla, Malmö kommun
Mäklarhuset Malmö Regementsgatan
1 495 000 kr
60 m²
2 rum
vån 6/8
3 069 kr/mån
24 917 kr/m²

Nu presenteras stolt denna totalrenoverade och välplanerade tvårummare med inglasad balkong. Hela lägenheten har renoverats under det senaste året och håller mycket hög standard. Lugnt belägen, med stilrent kök, stort badrum och med sin fantastiska planlösning är detta en lägenhet man inte får missa! Bostaden är luftigt och erbjuder en uppsjö av olika möbleringsalternativ utifrån fantasi och behov. Den inglasade balkongen nås från bostadens vardagsrum och erbjuder gott om plats för möblemang och en härlig utsikt. För ytterligare förvaring finns ett förråd som tillhör lägenheten så inget ska behöva stå framme. Här bor ni i ett lugnt område med grönskande, bilfri innergård där barnen kan leka fritt. Här bor ni med närhet till såväl skola, matbutiker, vårdcentral samt grönområden. För pendlaren tar ni er med lätthet ut på inre ringvägen och i närheten av bostaden finns också goda kommunikationer via buss. Några minuter bort når ni Hyllie som både erbjuder shoppingmöjligheter via Emporia och goda kommunikationer till både Köpenhamn, Lund och Malmö med omnejd. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Vougts Väg 5, Rosengård, Malmö kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Vougts Väg 5

Lägenhet
Rosengård, Malmö kommun
Mäklarhuset Malmö Regementsgatan
645 000 kr
84 m²
3 rum
vån 3/8
7 221 kr/mån
7 679 kr/m²

Varmt välkomna till denna väldisponerade 3:a på Vougts väg 5. De delvis nylagda parkettgolven ger bostaden en varm och inbjudande känsla. Med en genomgående planlösning får varje rum sin beskärda del av dagsljus, vilket gör boendet ljust och trivsamt. Med lägenhetens två badrum ges en extra dimension av bekvämlighet som eliminerar risken av att behöva trängas på morgonens stressiga stunder. Den stora inglasade balkongen erbjuder utrymme för alla i familjen. En plats för stora sällskap såväl under vår som tidig höst. Balkongen har två utgångar från vardagsrummet samt köket. Detta gör det smidigt att ha samtliga måltider på balkongen när klimatet tillåter. Köket är utfört med brunt trä i fokus, och har stora arbetsytor med bra förvaringsmöjligheter. Här finns även plats för ett matbord. För den med lite mer behov av förvaring, finns lägenhetens platsbyggda garderober i de båda sovrummen, där man även kan tillföra fler garderober vid behov Boka gärna in er på visning eller hör av er för en privat visning.

 • Balkong
 • Hiss
, Hofterup, Kävlinge kommun

Gård/Skog
Hofterup, Kävlinge kommun
Mäklarhuset Malmö Regementsgatan
2 990 000 kr
1,9 ha tomt

En mer naturskön plats att bo på är svårt att finna! Här har du nästan 2 hektar mark till ditt förfogande, med vacker utsikt över naturreservatet som börjar direkt vid tomtgränsen. Det finns idag två små fallfärdiga byggnader på fastigheten som inte är något att spara, men på samma plats skulle man med fördel kunna uppföra nya hus. Eftersom att marken är registrerad som lantbruksenhet, utgår ingen årlig fastighetsskatt för marken, vilket självklart är en fördel om man inte planerar att bygga på den direkt.

Visar alla 23