Mäklare Herman Forssell

Herman Forssell

Om mig

Som er mäklare vill jag arbeta med kundens nöjdhet i fokus för att uppfylla de behov ni har. Tidigare har jag sysslat med lagidrott vilket har gett mig en förmåga att samarbeta och arbeta efter en gemensam målsättning. Detta är något som förstärkts under min militära utbildning. En förutsättning är att kunna se varje enskilda bostads potential och framhäva dessa. Ihop med ett brinnande engagemang och ett intresse av att göra bostadsaffärer erbjuder jag er en helhetslösning från start till slut.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Vårgatan 3 A, Östervärn, Malmö kommun
  • Tor 2 maj kl 18:00
Vårgatan 3 A, Östervärn, Malmö kommun, bild 2
Vårgatan 3 A, Östervärn, Malmö kommun, bild 3

Vårgatan 3 A

Lägenhet
Östervärn, Malmö kommun
Mäklarhuset Malmö Regementsgatan
1 945 000 kr
64 m²
3 rum
5 215 kr/mån
30 391 kr/m²

Varmt välkomna till Vårgatan 3A! Denna bostad är genomgående vilket medför ett solljus från två håll och underlättar tvärdag på varma sommardagar. Byggnaden är uppförd år 1939 vilket medför en takhöjd tidstypisk för denna period. Mot föreningens innegård finns två st sovrum fritt att disponera efter eget behov. Från det ena sovrummet leder en dörr ut till balkongen med en utsikt över innegården som omsluts av vackra tegelfasader. Bostadens vardagsrum är stort och rymligt. Här tillåts rikligt med ljus att flöda in från rummets tre stora fönster. Vardagsrummet rymmer både middagsbord, soffa och diverse möblemang. Köket är i ett utförande av ekträ, är utrustat med diskmaskin och ligger centralt beläget i bostaden mellan vardagsrum och det ena sovrummet. I hela lägenheten är golven av parkett som på ett elegant vis bryts av med de ljust målade väggarna. Bostaden ligger i Östervärn med mycket goda pendlingsmöjligheter från Värnhemstorget där buss bland annat avgår till Lund, Malmö C, Nobeltorget och Stadshuset. För den med cykel finns många bra cykelvägar både längst med Rörsjöparken mot Södra Förstadsgatan men även via Hornsgatan mot Centralstationen. I omgivningen finns allt från Caféer, restauranger och shoppingmöjligheter i Entré shoppingcenter. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
S:t Johannesgatan 3A, Triangeln, Malmö kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Tor 2 maj kl 17:00
S:t Johannesgatan 3A, Triangeln, Malmö kommun, bild 2
S:t Johannesgatan 3A, Triangeln, Malmö kommun, bild 3

S:t Johannesgatan 3A

Lägenhet
Triangeln, Malmö kommun
Mäklarhuset Malmö Regementsgatan
3 145 000 kr
55 m²
2 rum
vån 6/8
3 649 kr/mån
57 182 kr/m²

Varmt välkomna till denna bostad belägen ovanför triangelns köpcentrum. Bostaden är väldisponerad och har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Badrummet är helt nyrenoverat i en elegant och nedtonad nyans av grått. I lägenheten finner ni även praktfulla detaljer som ett snedgående parkettgolv, golvlister i marmor och en bänkskiva i marmor. Bostaden har ett bra ljusinsläpp från de höggående fönsterna och dörren ut till balkongen. Utsikten sträcker sig över S:t Johanneskyrkan som på kvällarna är vackert upplyst. Här är förvaringslösningar ingen bristfaktor för den som flyttar in. I hallen har man en stor platsbyggd garderob och i sovrummet likaså. Föreningen har en fantastisk innegård på taket av triangeln med sol större delen av dagen. Innegården pryds av grönska i olika former, uteplatser och tre takterasser att välja mellan. I föreningen finns även uppvärmda cykelrum att ta med cykeln upp till genom de stora hissarna. Byggnadens hiss går även hela vägen ner till Garaget i Triangeln där man kan hyra parkeringsplats. Fastigheten är uppförd år 2013 vilket medför att bostäderna är i ett modernt utförande med alla tänkbara bekvämligheter så som tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin. Mer centralt än såhär kan man ej komma. Triangelns station gör livet enkelt för den som pendlar. Du tar dig mot Köpenhamn och mot Malmö C mindre än 1 kvarter ifrån lägenheten. Som många redan känner till så tar man sig smidigt på cykel runt i Malmö. Triangeln är då en mycket bra utgångspunkt att utgå ifrån åt vilken riktning man än ska. Även för den som tar buss går ett stort antal bussar ifrån Triangeln station. Närområdet erbjuder allt ifrån shoppingcenter, trevliga parker, flertalet caféer, restauranger, kultur och nöjesliv. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Vougts Väg 5, Rosengård, Malmö kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Vougts Väg 5

Lägenhet
Rosengård, Malmö kommun
Mäklarhuset Malmö Regementsgatan
645 000 kr
84 m²
3 rum
vån 3/8
7 221 kr/mån
7 679 kr/m²

Varmt välkomna till denna väldisponerade 3:a på Vougts väg 5. De delvis nylagda parkettgolven ger bostaden en varm och inbjudande känsla. Med en genomgående planlösning får varje rum sin beskärda del av dagsljus, vilket gör boendet ljust och trivsamt. Med lägenhetens två badrum ges en extra dimension av bekvämlighet som eliminerar risken av att behöva trängas på morgonens stressiga stunder. Den stora inglasade balkongen erbjuder utrymme för alla i familjen. En plats för stora sällskap såväl under vår som tidig höst. Balkongen har två utgångar från vardagsrummet samt köket. Detta gör det smidigt att ha samtliga måltider på balkongen när klimatet tillåter. Köket är utfört med brunt trä i fokus, och har stora arbetsytor med bra förvaringsmöjligheter. Här finns även plats för ett matbord. För den med lite mer behov av förvaring, finns lägenhetens platsbyggda garderober i de båda sovrummen, där man även kan tillföra fler garderober vid behov Boka gärna in er på visning eller hör av er för en privat visning.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3