Mäklare Alexandra Möller

Alexandra Möller

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Klubbegatan 8a, Håkanstorp, Malmö kommun

Klubbegatan 8a

Lägenhet
Håkanstorp, Malmö kommun
Mäklarhuset Malmö Regementsgatan
845 000 kr
40 m²
1 rum
vån -1/3
2 434 kr/mån
21 125 kr/m²

Varmt välkommen till denna etta på gemytliga Håkanstorp. Bostaden erbjuder en optimal planlösning med härligt ljusinsläpp, lättmöblerat rum med sovalkov och en balkong som vetter mot föreningens grönskande innergård. Bostaden är belägen på bekvämt avstånd till busskommunikation och pendlaren är snabbt ute på Inre Ringvägen. I närområdet finns flera matbutiker, vårdcentral och gym. Föreningen har en stor och välskött innergård som kan liknas vid en liten park. Vill man ha lite större grönytor ligger Bulltofta rekreationsområde bara ett par kilometer bort. Varmt välkommen på visning!

Citadellsvägen 21 C, Citadellskajen, Malmö kommun
Citadellsvägen 21 C, Citadellskajen, Malmö kommun, bild 2
Citadellsvägen 21 C, Citadellskajen, Malmö kommun, bild 3

Citadellsvägen 21 C

Lägenhet
Citadellskajen, Malmö kommun
Mäklarhuset Malmö Regementsgatan
4 695 000 kr
81 m²
3 rum
vån 1/8
5 607 kr/mån
57 963 kr/m²

Nu presenterar vi en tilltalande och generös trerummare med två härliga uteplatser på ett minst sagt unikt läge i Malmö! Tack vare bostadens öppna planlösning, med två uteplatser, som bidrar med ett rikligt ljusinsläpp och gör att bostaden har en härlig atmosfär. Ljus ekparkett pryder bostadens samtliga golv och ett påkostat kök med bl.a. bänkskiva i granit och bra vitvaror. Köket är lätt avdelat från vardagsrummet, samtidigt som dessa skapar en stor social yta gemensamt. Rymligt badrum med golvvärme och tvätt/tork, men det finns också en separat gästtoalett. Lägg därtill två rymliga sovrum där båda har stora garderobsväggar med skjutdörrar och ytterligare en i hallen, så här finns verkligen plats för förvaring. Hiss direkt ner till garaget och källarförråd. På Malmös mest eftertraktade läge, där staden möter hav, parker och stranden, växer denna nya stadsdel fram i symbios med det historiska Malmö. Vid Citadellsvägen har bilvägen ersatts med fantastiska promenadstråk längs kanalen framför Malmöhus Slott. Direkt framför huset är dock än så länge asfalterat, men detta kommer i framtiden att ersättas av grönskande planteringar närmast uteplatsen och promenadstråk längs kanalen. Utanför ytterdörren breder lummiga Kungsparken ut sig, med bland annat Malmöhus slott, Fiskehoddorna, Slottscaféet, mysiga kanaler och Stadsbiblioteket. Med bara några minuters promenad från hemmet nås Malmös Saluhall, Kockums Fritid eller Ribersborgs strand och kallbadhus. Ytterligare någon minut bort så är man framme vid Lilla Torg, Västra Hamnen, Dockan eller Malmö Station. Tänk att kunna njuta av allt detta bara några minuter från din ytterdörr, det är verkligen inte svårt att förstå att detta är ett av Malmös mest eftertraktade lägen att bo på! Huset stod färdigt i slutet av november 2023 och du kan läsa mer om projektet på Riksbyggens hemsida: www.riksbyggen.se/bostad/skane-lan/malmo-kommun/malmo/brf-slottshamnen/

  • Premium
  • Hiss
Vitemöllegatan 16B, Nobeltorget, Malmö kommun
Vitemöllegatan 16B, Nobeltorget, Malmö kommun, bild 2
Vitemöllegatan 16B, Nobeltorget, Malmö kommun, bild 3

Vitemöllegatan 16B

Lägenhet
Nobeltorget, Malmö kommun
Mäklarhuset Malmö Regementsgatan
1 495 000 kr
70,5 m²
3 rum
vån 1/4
5 000 kr/mån
21 206 kr/m²

Nu har du möjligheten att förvärva denna välhållna trerumslägenhet på Vitemöllegatan 16B. En halv trappa upp når du en ljus lägenhet med fönster i två väderstreck. Bostaden är välplanerad och bjuder förutom två sovrum, ett kök med goda förvaringsmöjligheter, helkaklat badrum och ett rymligt vardagsrum med en stor inglasad balkong. I närheten av bostaden finns ett stort grönområde på mindre än en minuts gångavstånd. Goda kommunikationer finns att tillgå inom ett bekvämt avstånd. Tack vare dessa tar du dig snabbt och enkelt runt till allt Malmö har att erbjuda. Restaurangutbudet är optimalt med både Nobeltorget och Möllevångstorget i närheten. En kort promenad bort ligger Folkets Park som erbjuder aktiviteter för alla åldrar. Varmt välkommen på visning!

  • Premium

Visar alla 3