Kommande

Enerum träsgate 4

Byxelkrok, Borgholms kommun Se på karta

895 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 180 m²
Driftkostnad
70 kr/år
Kommande

Med ett lugnt och härligt läge nära Byxelkroks puls finns nu unik möjlighet att förvärva en obebyggd tomt med underbart läge. I området bor såväl bofasta som sommar-ölänningar, så oavsett om du drömmer om att få bygga ditt egna fritidshus eller om det är familje-villan som ska ta form kan vi nu ha hittat platsen där det ska ske! Välkomna till Enerum träsgate 4, röjd och plan tomt med underbart läge nära Byxelkrok! Kommunalt vatten och avlopp finns i tomtgräns, inga anslutningsavgifter ingår i priset. Här bor ni med ett underbart och naturnära läge, ni cyklar snabbt ner till kusten för morgondopp eller för att avnjuta de troll-förande solnedgångarna. Även Byxelkroks hamn med all sin service ligger på behändigt avstånd. För den golfintresserade finns Byxelkroks Golfklubb på promenadavstånd.
Förhandsbesked för uppförande av fritidshus lämnades av Borgholm kommun 2009 och i samband med bygglov göres först en lokaliseringsprövning och kontroll av naturvärden av kommunen innan bygglov kan ges.

Byxelkrok på Ölands norra udde är ett populärt semester-resmål för många i Sverige, här finns en stor båthamn med omkringliggande restauranger, caféer, butiker, bodar och frisörsalong. Har man varit i Byxelkrok har man stor sannolikhet också tittat på alla husen som ligger längs kusten med havsutsikt och drömt sig bort, här skulle man bo, eller iallafall ha ett fritidshus. Sommarmånaderna här är underbara, allt som oftast toppar Byxelkrok även solligan som mäter soltimmar på Sveriges olika semester-orter.

Läs mer hos mäklaren
Ölandsmäklaren AB

Kontakta mäklaren

Emma Maurin

Ölandsmäklaren AB
Mäklare Emma Maurin, Ölandsmäklaren AB
0706338870

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.