Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Prestation - Mäklarföretag

Guldhemmet 2020

Mäklare Emma Maurin

Emma Maurin

Om mig

Med en stor passion för mitt arbete ser jag till att skräddarsy vårt samarbete för att du ska bli nöjd, för mig är alltid kunden och affären i fokus. Kontakta mig för att se vad jag kan göra för dig och din bostadsaffär. Mina kunder beskriver mig som driven, positiv och engagerad.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Ekerum Camping - stuga 86, Ekerum, Borgholms kommun
  • Tor 1 aug

Ekerum Camping - stuga 86

Fritidshus
Ekerum, Borgholms kommun
Ölandsmäklaren AB
380 000 kr
15,7 m²
1 540 kr/mån

Med ett härligt läge på Ekerum Camping njuter du här somrarna långa, de veckor du själv inte nyttjar stugan hyr du med fördel ut denna genom campingens uthyrningsservice. Stugan erbjuder ett välplanerat allrum med sovplatser och kök, invid ingången finns det egna badrummet. Stor fördel med den härliga altanen med tak. Hörnläget ger både lugn och extra grönytor att njuta av, ett boende att trivas i, för både stora och små! Här bor ni med ett trevligt läge, nära havet, naturen och all den service som finns på området. Men den stora fördelen är också att man ligger lite avskilt och får lugn och ro, härliga grönytor och bra solläge. Stugan säljs fullt möblerad och utrustad, här låser ni upp och börjar trivas från dag ett! First Camp Ekerum är en av Ölands allra finaste campingplatser belägen på Ölands västkust mot Kalmarsund ca 1 mil söder om Borgholm och 2 mil norr om Ölandsbron. Inom campingen finns en välsorterad sommarbutik med ett stort utbud av varor för vardag och fest. Ni finner även restaurang Eken som erbjuder à la carte, pizza och musikunderhållning under säsong. På Ekerum Camping & Stugor finns ett stort utbud av aktiviteter för alla åldrar. Invid campingen finns Ekerum med två kompletta 18-hålsbanor. Här finns även härlig natur och trevliga promenadstråk. Precis runt knuten finns allt härligt som Öland har att erbjuda - underbara sandstränder, vacker natur, trevliga restauranger och utflyktsmål som Borgholm, Borgholms Slott, Solliden, Ölands Djur & Nöjespark, Kalmar mm. Campingen drivs sedan i november 2021 av First Camp och uthyrning sker genom dem. Stugan ägs som en bostadsrätt med tillgång till den service och utbud som campingen erbjuder. Den tid som innehavaren inte själv utnyttjar sitt boende åtar sig campingen att hyra ut stugan till campingplatsens gäster, om du själv vill. Detta innebär att att boendet genererar intäkter till innehavaren.

  • Plus
Byxelkroks Hamn, Byxelkrok, Borgholms kommun
Byxelkroks Hamn, Byxelkrok, Borgholms kommun, bild 2
Byxelkroks Hamn, Byxelkrok, Borgholms kommun, bild 3

Byxelkroks Hamn

Fritidshus
Byxelkrok, Borgholms kommun
Ölandsmäklaren AB
995 000 kr
24 m²
1 rum
24 m² tomt

Längs med huvudgatan i Byxelkroks hamn finns nu möjlighet för dig som önskar starta egen verksamhet! Sjöboden är ca 24 kvm och ligger med ett väldigt bra läge, här finns alltså god potential för nytänkande och vidareutveckling! Senaste åren har sjöboden bedrivits som galleri, där man hyrt ut veckorna till olika konstnärer som vill finnas på plats i underbara Byxelkrok under begränsad tid. Självklart finns goda möjligheter att starta annan typ av verksamhet också, här sätter du gränser. Under sommarveckorna är kommersen igång i Byxelkroks hamn. Här finns flera små trevliga butiker, galleri och restauranger. Charmigt och med fin hamn-atmosfär där små och stora båtar lägger till i den utbyggda och påkostade hamnen. Härifrån går färjan till fastlandet dagligen och flödet av folk är stort! Byxelkrok som ligger längst uppe på norra Öland är en av öns allra vackraste kustbyar med den stora gäst- och fiskehamnen, badplats och året runt öppen affär. Charmig sjöbod belägen i genuina Byxelkroks hamn. Mycket bra marknadsläge för dig som vill bedriva någon form av verksamhet. Sjöboden passar självklart lika bra för dig som bara vill njuta av hamnens härliga atmosfär. OBS! Boden är ej avsedd för boende. El finns i boden.

  • Premium
Stenhuggarvägen 6, Sandvik, Borgholms kommun
  • Tis 30 jul kl 15:00
Stenhuggarvägen 6, Sandvik, Borgholms kommun, bild 2
Stenhuggarvägen 6, Sandvik, Borgholms kommun, bild 3

Stenhuggarvägen 6

Fritidshus
Sandvik, Borgholms kommun
Ölandsmäklaren AB
1 995 000 kr
88 m²
5 rum
1 120 m² tomt

Trevligt äldre bostadshus med fina detaljer, stor potential och ett attraktivt läge nära hav och bad. Från balkongen där ni njuter av ljumma sommarkvällar skådar ni havet. I omtyckta Sandvik bor du lugnt och harmoniskt med nära till allt och vacker miljö vart du än blickar. Stort plus med nyrenoverat tak och nymålad fasad, samt indragen fiber. Bostadshuset är fördelat över 1,5 plan med bra sällskapsytor i fokus. Vi välkomnas av en trevlig farstu, sedan finns allrum, kök och vardagsrum i entréplan tillsammans med badrum, grovingång och hall. På övervåningen finns två sovrum, allrum, det större badrummet och utgång till den härliga balkongen. Huset har till viss del renoverats och kan med enkla medel bli ett härligt permanentboende eller ett fritidsboende för er som vill spendera somrarna i Sandvik. Utöver bostadshuset finns även brygghuset som mer lite jobb kan bli ett gästboende. Den stora hörntomten har plats för vidareutveckling om man önskar växthus, mer rabatter eller en pergola exempelvis. En trevlig plats för hela familjen som rymmer både lek och bus samt lugn och avkoppling. Sandvik ligger vid Kalmarsund utmed Ölands vackra stenkust på västra sidan ca 3 mil norr om Borgholm. En sommaridyll med fiske/gästhamn, fin badstrand, flera restauranger, café, åretruntöppen livsmedelsbutik, affärer och härliga strövområden längs kusten och över alvarmarker. Till hav och hamn ca 250 meter, till badstrand ca 500 meter. Till affär ca 100 meter. Till golfbanan i Källatorp är det ca 10 km.

  • Premium
Österskogsvägen 42, Jordhamn, Borgholms kommun
Österskogsvägen 42, Jordhamn, Borgholms kommun, bild 2
Österskogsvägen 42, Jordhamn, Borgholms kommun, bild 3

Österskogsvägen 42

Tomt
Jordhamn, Borgholms kommun
Ölandsmäklaren AB
875 000 kr
1 979 m² tomt

Kan det här vara platsen för dina bostadsdrömmar att ta form? Trevligt placerad tomt med goda möjligheter för husbyggnation - drömmer du om fritidshus eller permanentboende? Välkommen till Österskogsvägen 42, här bor ni avskilt och lugnt med ett härligt utgångsläge på Öland. Tomten är stor med ett härligt läge, här finns alla möjligheter för byggnader, altan, växtlighet och rabatter. Möjligheterna är många och du väljer själv hur du vill att fastigheten ska se ut. Till grund har man ett avskilt och härligt läge med nära till det mesta. Från fastigheten har du nära till omtalade Jordhamn, den västra kusten och magiska solnedgångar. På kort avstånd finns även Sandvik med utbud av restauranger och butik. Alldeles intill fastigheten har du naturen, trevliga strövområden och härliga omgivningar. Österskogen är känt för att gränsa mellan lövskog och det vackra öländska Alvaret.

  • Premium
Ekerum camping - stuga 39, Ekerum, Borgholms kommun
  • Tor 1 aug

Ekerum camping - stuga 39

Fritidshus
Ekerum, Borgholms kommun
Ölandsmäklaren AB
305 000 kr
21 m²
2 rum
2 056 kr/mån

Trevlig stuga med hörnläge ca 500 meter från havet och Ekerums badstrand. Här har du bra solläge hela morgonen och förmiddagen samt en sida utan grannar. Inv. yta ca 21 kvm med allrum/kök och sovrum! WC/dusch finns i servicehus. Komplett utrustat med möbler och husgeråd. Stugan hyrdes delvis ut 2022 med en intäkt om 20.000 kr till säljaren. First Camp Ekerum är en av Ölands allra finaste campingplatser belägen på Ölands västkust mot Kalmarsund ca 1 mil söder om Borgholm och 2 mil norr om Ölandsbron. Inom campingen finns en välsorterad sommarbutik med ett stort utbud av varor för vardag och fest. Ni finner även restaurang Eken som erbjuder à la carte, pizza och musikunderhållning under säsong. På Ekerum Camping & Stugor finns ett stort utbud av aktiviteter för alla åldrar. Invid campingen finns Ekerum med två kompletta 18-hålsbanor. Här finns även härlig natur och trevliga promenadstråk. Precis runt knuten finns allt härligt som Öland har att erbjuda - underbara sandstränder, vacker natur, trevliga restauranger och utflyktsmål som Borgholm, Borgholms Slott, Solliden, Ölands Djur & Nöjespark, Kalmar mm. Campingen drivs sedan i november 2021 av First Camp och uthyrning sker genom dem. Stugan ägs som en bostadsrätt med tillgång till den service och utbud som campingen erbjuder. Den tid som innehavaren inte själv utnyttjar sitt boende åtar sig campingen att hyra ut stugan till campingplatsens gäster, om du själv vill. Detta innebär att att boendet genererar intäkter till innehavaren. Det är även fritt att låna ut boendet till nära och kära.

  • Plus
Skurkvarnsvägen 1 - lgh 09/2203, Köpingsvik, Borgholms kommun
  • Mån 29 jul
Skurkvarnsvägen 1 - lgh 09/2203, Köpingsvik, Borgholms kommun, bild 2
Skurkvarnsvägen 1 - lgh 09/2203, Köpingsvik, Borgholms kommun, bild 3

Skurkvarnsvägen 1 - lgh 09/2203

Lägenhet
Köpingsvik, Borgholms kommun
Ölandsmäklaren AB
3 175 000 kr
77,7 m²
3 rum
vån 2/2
5 052 kr/mån
40 862 kr/m²

Var den första som flyttar in i denna helt nya bostadsrätt där vi kan utlova ett bekymmerslös tillvaro med magiskt läge för sol- och badälskaren! Förstklassigt boende precis vid Ölands populäraste sandstrand, möjlighet till uthyrning, utsikt över Kalmarsund och förtrollande solnedgångar! Huset är uppfört 2022-2023 och håller en väldigt hög standard, passande för såväl dig som vill bo fint och havsnära hela året samt för dig som vill ha något alldeles extra på semestern! Stort plus med bra förening och gemensam pool och Bergvärme med fri kyla, här trivs hela familjen! Lägenheten är på 77,7 kvadratmeter och fördelas över två sovrum, vintersäkrat orangeri, kök, vardagsrum, hall, klädkammare och badrum. Som ett extra plus har du en underbar balkong i sydväst med bra solläge och svårslagen utsikt över havet, en trevlig plats där familj och vänner samlas. Här har man tänkt på allt och gjort det där lilla extra, stora fönsterpartier och fina materialval är några fördelar du kan förvänta dig av bostaden. Till lägenheten hör även ett förråd, och i föreningen finns både pool och spabad! Bostadshuset präglas av exklusiva materialval och god planering, det är beläget vid stranden i Köpingsvik. Här bor ni med ett härligt och barnvänligt läge precis invid stranden. På gångavstånd har du butiker, restauranger, lekplats, bageri och beach club. Den 1,3 kilometer långa sandstranden är en underbar plats att spendera lata sommardagar på, det långgrunda badvattnet gör platsen perfekt för hela familjen. När du vill byta ut stranden lägger du dig istället vid den uppvärma poolen, med ett bekvämt och bekymmersfritt boende kan du ha semester varje dag!

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
Södra Greda bygata 22, Södra Greda, Borgholms kommun
Södra Greda bygata 22, Södra Greda, Borgholms kommun, bild 2
Södra Greda bygata 22, Södra Greda, Borgholms kommun, bild 3

Södra Greda bygata 22

Fritidshus
Södra Greda, Borgholms kommun
Ölandsmäklaren AB
3 850 000 kr
144 + 8 m²
6 rum
1,5 ha tomt

Välkommen till detta unika och charmiga boningshus beläget i det pittoreska Södra Greda på Ölands östra sida. Denna fastighet erbjuder en sällsynt kombination av tradition och bekvämlighet, perfekt för dig som drömmer om ett lantligt liv, omgiven av charm och grönska utan att behöva tumma på moderna bekvämligheter. Den frodiga och uppvuxna trädgården är en grön oas med en mångfald av växter och blommor. Här kan du njuta av doften av rosor, syren och lavendel medan du plockar bär från buskarna eller äpplen från träden. Trädgården erbjuder även en liten örtträdgård, rabarber, tulpaner pioner och många andra vackra blommor som skapar en färgsprakande och harmonisk miljö. Här kan man koppla av och njuta av sin egen oas, de många trevliga uteplatserna med kalkstensgolv och olika sol- och vindlägen gör det ännu enklare att hitta en rofylld plats. Det ståtliga boningshuset byggdes 2001 och är fullt av charm och fina detaljer, med sin klassiska röda fasad och vackra glasveranda passar det perfekt in på gården. Här finns gott om plats för hela familjen med rymliga rum och generösa ytor som skapar en trivsam atmosfär. På tomten finns också ett charmigt brygghus som erbjuder perfekt gästboende för besökande familj och vänner. Detta extra boende fungerar året runt och är både bekvämt och inbjudande med fina detaljer såsom plankgolv, vedspis och en kamin. Fastigheten innefattar även en stor lada, perfekt för förvaring eller som en verkstad för den händige. En del av ladan är inredd och används idag som arbetsrum, den andra delen är mindre inredd och kan såklart användas till förvaring om man inte vill låta fantasin ta detta vidare till en festlokal, ateljé eller liknande. Ladan är uppdelad i olika delar med oinredda loft. En välbevarad jordkällare erbjuder utmärkta förvaringsmöjligheter för matvaror och vin, extra charmigt med grästak. Här finns även ett stort garage och ett äldre svinhus som skulle kunna bli ett utekök då vatten, avlopp och el redan är förberett. Södra Greda på Öland är känt för sin natursköna omgivning och sina lugna, avkopplande miljöer. Här bor du med närhet till både natur och kultur, med möjlighet till härliga promenader och cykelturer i omgivningarna. Detta är en sällsynt chans att förvärva en fastighet som kombinerar lantlig charm med moderna bekvämligheter. Missa inte möjligheten att göra detta drömhem till ditt eget, det passar utmärkt både som permanentbostad eller för dig som vill ha ett fritidsboende utöver det vanliga. Välkommen på visning – detta hus måste upplevas på plats! - SÄLJAREN BERÄTTAR Vår unika gård ligger lantligt med ett avskilt läge ca 1 km från byn. Det är en egen liten oas med en prunkade trädgård som vi har älskat att tillbringa mycket tid i. På gården finns flera kringbyggnader, härliga uteplatser, gäststuga, fruktträd och för den odlingsintresserade en stor bit mark. Boningshuset har många fina detaljer och andas både gammalt och nytt. Mysfaktorerna är många med sin inglasade farstu och flera eldstäder. Det är en gård där utvecklingsmöjligheterna är stora med bl a en stenlada där det är draget el/vatten för ett potentiellt utekök. Gården ligger alldeles intill det populära naturreservatet Södra Greda ängar, känd för sina orkidéer och fornlämningar. Genom att följa reservatets vandringsled når man havet och byns små sjöbodar. Det är nära till Föra hembygdsgård, lokala entreprenörer och badplatser. Förskola och mataffär ligger endast 10 minuter bort.

  • Premium
Orkidevägen 29, Djupvik, Borgholms kommun

Orkidevägen 29

Fritidshus
Djupvik, Borgholms kommun
Ölandsmäklaren AB
1 350 000 kr
24 m²
2 rum
1 095 m² tomt

Välkommen till Orkidevägen 29, ett enkelt och trivsamt sommarboende där du kan njuta av lata sommardagar, den öländska naturen och promenera till morgondoppet. För den rastlösa själen finns stor potential på denna natursköna och härliga hörntomt. Oavsett om du önskar bygga större hus, fokusera på utomhusmiljöer, växthus och odling eller något annat så finns det här en bra grund för detta! Stort plus med kommunalt V/A. Här bor ni med kort avstånd till havet, trevlig natur och även sommar-restaurangen Elise. På tomten finns idag två mindre byggnader, en sovstuga med badrum och en stuga med kök, dessa binds samman med altanen. Här kan ni med enkla medel sätta er egen prägel. Trädgården är perfekt för avkoppling och sociala stunder. På våren blomstrar orkidéer och naturen vaknar till liv runt dig. Här njuter du av fågelkvitter, lugnet och växtligheten. På tomten finns plats för vidareutveckling. Läget är oslagbart med närhet till havet och bara en kort promenad på cirka en kilometer till den vackra badbryggan i Djupvik. Varför inte börja varje dag med en uppfriskande morgondopp i det kristallklara vattnet? I Djupvik finns även den omtyckta restaurangen Elise, trevligt att ta med gästerna till eller fly iväg till när matlagnings-lusten lyser med sin frånvaro. Upplev harmonin och skönheten i Djupvik på Öland – din perfekta plats för att skapa minnen och njuta av livet.

Lundgatan, tomt 9:51, Byxelkrok, Borgholms kommun
  • Tis 30 jul kl 12:20
Lundgatan, tomt 9:51, Byxelkrok, Borgholms kommun, bild 2
Lundgatan, tomt 9:51, Byxelkrok, Borgholms kommun, bild 3

Lundgatan, tomt 9:51

Tomt
Byxelkrok, Borgholms kommun
Ölandsmäklaren AB
1 675 000 kr
1 349 m² tomt

Med ett lugnt och härligt läge på promenadavstånd från Byxelkroks puls finns nu unik möjlighet att förvärva en tomt med givmild byggrätt. I området bor såväl bofasta som sommar-ölänningar, så oavsett om du drömmer om att få bygga ditt egna fritidshus eller om det är familje-villan som ska ta form kan vi nu ha hittat platsen där det ska ske! Välkomna till Lundgatan, röjd och plan tomt med underbart läge nära Byxelkrok! Kommunalt vatten och avlopp finns i Lundgatan, inga anslutningsavgifter ingår i priset. Till tomten finns ett sökt förhandsbesked, mer information finns under uppladdade dokument. Kontakta fastighetsmäklare Emma för mer information. Byxelkrok på Ölands norra udde är ett populärt semester-resmål för många i Sverige, här finns en stor båthamn med omkringliggande restauranger, caféer, butiker, bodar och frisörsalong. Har man varit i Byxelkrok har man stor sannolikhet också tittat på alla husen som ligger längs kusten med havsutsikt och drömt sig bort, här skulle man bo, eller iallafall ha ett fritidshus. Sommarmånaderna här är underbara, allt som oftast toppar Byxelkrok även solligan som mäter soltimmar på Sveriges olika semester-orter.

  • Premium
Lindby bygata 22A, Lindby, Borgholms kommun
Lindby bygata 22A, Lindby, Borgholms kommun, bild 2
Lindby bygata 22A, Lindby, Borgholms kommun, bild 3

Lindby bygata 22A

Fritidshus
Lindby, Borgholms kommun
Ölandsmäklaren AB
1 375 000 kr
55 m²
3 rum
3 068 m² tomt

Smakfullt renoverat bostadshus med ett lummigt läge i trevliga Lindby, här bor vi med naturen nära inpå och närhet till Borgholm. Till den östra kusten och stranden i Störlinge är det ca 8 kilometer. Borgholm med sitt stora utbud av restauranger och butiker är det cirka 1 mil. I nära anslutning här finns Borgholms slottsruin med rikt konsertliv, omtyckt badstrand i Köpingsvik och golfbana vid Ekerum. Här finns något för alla, som utgångspunkt har ni ett trevligt och fräscht enplanshus där ni har möjlighet att utveckla med attefallshus eller annat. Bostadshuset består av ett härligt allrum med angränsande kök, här ligger vackert plankgolv och ytskikten är ljusa. Trevligt ljusflöde och utrymme för både matbord och soffgrupp. Det finns två sovrum, ett större med dubbelsäng och ett mindre med våningssäng. Ljus och rymlig hall samt renoverat och fräscht badrum. Tomten utvecklar ni efter egna önskemål, kanske har ni stor vänskapskrets som vill hälsa på i ett attefallshus, hyrs såklart ut delvis för lägre omkostnader. En stor altan för sommarens grillkvällar, ett trädgårdsland med smultronplantor, rabarber och tomater, fotbollsmål och hängmatta, ja möjligheterna är många! Välkommen till Lindby Bygata 22A.

  • Premium
Golfbyvägen 229, Ekerum, Borgholms kommun
Golfbyvägen 229, Ekerum, Borgholms kommun, bild 2
Golfbyvägen 229, Ekerum, Borgholms kommun, bild 3

Golfbyvägen 229

Fritidshus
Ekerum, Borgholms kommun
Ölandsmäklaren AB
4 100 000 kr
96 m²
4 rum
4 233 kr/mån

Välkommen hem till villa 229 i Ekerums golfby. Här erbjuder vi en bostadsrättsvilla utöver det vanliga, häng med! Vi har 2022 bytt till nya takpannor med integrerade solceller, inte bara på hustaket utan även på förrådet, 6,2 kWp! Otroligt hörnläge med stenlagd, avskild uteplats i sydväst, där vinrankor växer och skapar en härlig plats att samlas på! Trevlig omgärdande natur med syrenhäck och trevliga grönytor inpå huset. Den trevliga balkongen erbjuder eftermiddags- och kvällssol. Man har utöver det vanliga förrådet även ett tillbyggt kallförråd, huset har utbyggt kök vilket ger totalt 96 välplanerade kvadratmeter med kamin i vardagsrummet. Laddbox till bilen är installerat och en golfbil ingår. För att inte glömma den omtyckta bostadsrättsföreningen men väldigt god ekonomi. Ja ni hör ju, och då har vi bara nämnt några av alla fördelar, för att själv uppleva det här härliga läget är ni varmt välkomna på visning! Här njuter ni av det bästa av två världar, det bekymmerslösa ägandet av en bostadsrätt, med alla friheter och fördelar med en villa! Ekerums Golfby erbjuder ett underbart läge, även om man inte vill spendera hela semestern på golfbanan. Här har vi närhet till Kalmarsund, sol, bad och vackra solnedgångar. Underbar miljö med trevliga utmärkta promenadstråk, Ekerum Resort med restaurang, padelbana och spa. Närhet till både Borgholm och Kalmar. Här finns något för alla, en plats att trivas och skapa minnen på. Den välvårdade villan har renoverats kontinuerligt för en hög standard. Vi möts av 96 välplanerade kvadratmeter som rymmer hall, vardagsrum, härligt kök med burspråk, tre rymliga sovrum och två badrum. 2010 renoverades köket och byggdes samtidigt ut, även alla golv i nedre plan byttes och golvvärme installerades. Uteplatsen fick samma år ett lyft med ny stenläggning och plantering. Båda badrummen har totalrenoverats, 2009 och 2012, målning, nya garderober och markiser har man också sett över. 2020 byttes skåpluckorna i köket, elbilsladdaren installerades och även luftvärmepumpen byttes. 2021 nya vitvaror. Förra året gjorde man en stor investering vid byte av takpannor och installation av solceller på hustaket, även på förrådet installerades solceller för bästa möjliga effekt. Detta är ett hus där man tänkt på allt, där du som köpare kan börja trivas från dag ett! Ekerums golfby är en exklusiv anläggning invid Kalmarsund ca 12 km söder om Borgholm. Här finns en av Sveriges vackrast belägna golfbanor (36 hål), restaurang, pool/relaxavdelning, golfshop, MTB-banor, konferenslokaler och golfbyn bestående av 172 bostadsrättsvillor. Till havet ca 300 meter.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Golfbyvägen 168, Ekerum, Borgholms kommun
Golfbyvägen 168, Ekerum, Borgholms kommun, bild 2
Golfbyvägen 168, Ekerum, Borgholms kommun, bild 3

Golfbyvägen 168

Fritidshus
Ekerum, Borgholms kommun
Ölandsmäklaren AB
3 995 000 kr
94 m²
4 rum
3 418 kr/mån

Med promenadavstånd till badstrand, havet, härlig natur, golfbana och restaurang har du här det perfekta semesterboende. Med alla fördelar som hör villan till, och bekvämligheten med att tillhöra en bostadsrättsförening. Här njuter ni av ledigheten och spenderar era dagar precis som ni vill, istället för med gräsklippare och målarpensel. Som extra plus här har du ett av de bättre lägena i området, med två uteplatser och med härlig avskildhet. Via stor stenlagd uppfart tar vi oss upp till hus och förråd, där golfbilen kan stå skyddad under tak. På framsidan finns fin häck som insynsskydd och uteplatsen är omgärdad av staket och växtlighet. Här njuter du av solen nästan hela dagen, och tar skydd under markisen när det blir för varmt. På baksidan är stort grönområde där du kan utnyttja en extra uteplats. Bostadsrättsvillan fördelas över ca 94 välplanerade kvadratmeter, där köket byggts ut och villan i fint skick. Entréplan fördelas över hall, härligt allrum med kamin, öppen planlösning mot det utbyggda och renoverade köket, ett sovrum, badrum och klädkammare. På övervåningen finns praktisk hall med plats för förvaring och skrivbord, två sovrum och ett badrum. Ekerums Golfby erbjuder ett underbart läge, även om man inte vill spendera hela semestern på golfbanan. Här har vi närhet till Kalmarsund, sol, bad och vackra solnedgångar. Underbar miljö med trevliga utmärkta promenadstråk, Ekerum Resort med restaurang, padelbana och spa. Närhet till både Borgholm och Kalmar. Här finns något för alla, en plats att trivas och skapa minnen på.

  • Premium
  • Uteplats
Storgatan 21, Borgholm, Borgholms kommun
Storgatan 21, Borgholm, Borgholms kommun, bild 2
Storgatan 21, Borgholm, Borgholms kommun, bild 3

Storgatan 21

Övrigt
Borgholm, Borgholms kommun
Ölandsmäklaren AB
14 900 000 kr
223 m²
1 064 m² tomt

CENTRALT BOENDE I PARADLÄGENHET, MAGISK INNEGÅRD OCH BRA UTHYRNING! Kontakta Mäklaren för visning och vid intresse! Exklusiv möjlighet att förvärva ett av Borgholms mest åtråvärda affärslägen längs Storgatan. Centralt på Storgatan 21 salubjuder vi nu en välvårdad fastighet där ägaren gjort fortlöpande renoveringar och förbättringar sedan 2002. I bottenvåningen finns fyra välskötta och attraktiva affärslokaler och på övervåningen finns två lägenheter och en modern kontorslokal. Säljarens paradlägenhet om 157 kvadratmeter blir tillgänglig för köparen. Denna fina bostad med stora luftiga rum inrymmer välkomnande hall, vardagsrum, allrum/sovrum med en charmig kakelugn, matrum/kök med öppen spis, helkaklat badrum/tvättstuga och toalett/duschrum samt ett rymligt sovrum. Utgången från köket leder till en härlig altan mot innergården där trevliga middagar och möten kan avnjutas. Till lägenheten hör ett gästrum med separat ingång. Fastighetens innergård utgör en pärla i sig själv. Med sin charmiga och skyddade atmosfär erbjuder den en plats för avkoppling och möten. Fastigheten har genomgått en byggnadsteknisk besiktning inför försäljningen, och besiktningsprotokollet finns tillgängligt. Detta ger köparen extra trygghet och insyn i fastighetens skick. Hyresintäkter: Bostäder - 2 lägenheter om totalt 223 kvm med årlig intäkt om 225.600 kr. Butikslokaler - 4 butikslokaler om totalt 642 kvm med årlig intäkt om 937.138 kr. Kontorslokal - 1 kontorslokal om totalt 154 kvm med årlig intäkt om 160.200 kr. Sammanfattningsvis erbjuds här en unik chans att förvärva en fastighet med bästa affärsläge, stabil hyresintäkt samt en magnifik bostad som bonus. Tveka inte att kontakta oss för mer information och möjlighet att personligen uppleva denna fantastiska fastighet.

  • Premium
Lövängsvägen 170, Hörlösa, Borgholms kommun
Lövängsvägen 170, Hörlösa, Borgholms kommun, bild 2
Lövängsvägen 170, Hörlösa, Borgholms kommun, bild 3

Lövängsvägen 170

Fritidshus
Hörlösa, Borgholms kommun
Ölandsmäklaren AB
1 695 000 kr
111 + 60 m²
4 rum
2 245 m² tomt

Trivsamt boende med lugnt lantligt läge i byn Hörlösa ca 3 mil norr om Borgholm. Härlig tomt omgärdad av syren med plats för den stora familjen. Om du lockas av de öppna Öländska landskapen och närhet till både kust och natur kan detta vara något för dig. Här trivs hela familjen, stort plus med fristående gästhus, centraldammsugare och fiber. På den stora tomten finns idag boningshus, gästhus samt cykelförråd, verktygsbod och vedbod. Blåklockan, som det stora huset kallas, rymmer idag tre sovrum, separat kök, vardagsrum, två badrum, tvättstuga och hall. I gästhuset finns eget kök, badrum, allrum och sovrum på övervåningen. Detta hus renoverades 2007- kvar att göra är att koppla avloppet till 3-kammarbrunnen. Bostaden hyrs med fördel ut för lägre omkostnader. Här bor ni med ett avskilt och lugnt läge med bra utgångspunkt på Öland. Till den vackra stenkusten vid Kalmarsund är det ca 3 km. Till Östersjön, sandstrand och fina gäddfiskevatten är det ca 4 km. Till kustbyn Sandvik med hamn, badstrand, restauranger och affär är det ca 9 km. Till norra Ölands centralort Löttorp är det ca 10 km. Till affär i Källa ca 3 km. Spelar du golf har du här bara ca 7 km till Källatorps fina 18 håls golfbana.

  • Premium
Egby 66, Egby, Borgholms kommun
Egby 66, Egby, Borgholms kommun, bild 2
Egby 66, Egby, Borgholms kommun, bild 3

Egby 66

Fritidshus
Egby, Borgholms kommun
Ölandsmäklaren AB
2 495 000 kr
164 m²
5 rum
1 213 m² tomt

Vi alla kan nog känna igen oss i känslan av att börja tänka på Barnen i Bullerbyn, det enklare och härligare livet, när man kör genom de vackra radbyarna på Ölands östra sida. Byarna bryter av varandra på ett härligt sätt, mellan de charmiga husen ser man östersjön och snabbt börjar man drömma sig iväg. Nu finns möjlighet att förverkliga drömmen om ett eget boende på Ölands Östra sida, närmare bestämt i Egby, oavsett om du letar efter permanentboende eller fritidshus. Ljusblå, välbevarad och vacker villa från 1851 med 164 kvadratmeter boarea, vackra detaljer och inte mindre än 3 eldstäder- två kakelugnar och en vedspis. Här finns både charm och möjligheten till ett praktiskt och härligt boende. På den omgärdade och härliga tomten finns även ett gårdshus och en lada - bra med förvaring och stora möjligheter för den som vågar drömma. Gårdshuset skulle kunna inredas till gårdslänga, perfekt för sommarens alla gäster. För dig som inte behöver förvaringen snyggar du snabbt till ladan och dukar upp långbord inför sommarens kyligare kvällar. Vår och sommar njuter ni av den underbara trädgården, här blommar kungsliljor, gullvivor, vita rosor, tulpaner och påskliljor, det finns även äppelträd, rabarber och hallon. Välkomna till ditt Ölandsparadis!

  • Premium
Rönnvägen 40, Löttorp, Borgholms kommun
  • Fre 2 aug
Rönnvägen 40, Löttorp, Borgholms kommun, bild 2
Rönnvägen 40, Löttorp, Borgholms kommun, bild 3

Rönnvägen 40

Radhus
Löttorp, Borgholms kommun
Ölandsmäklaren AB
1 775 000 kr
92 m²
4 rum
343 m² tomt

Lättskött och härligt boende för både sommar-ölänningen och för dig som älskar Öland året om! Välkommen till Rönnvägen 40, ett centralt men ändå lugnt läge i centralorten Löttorp. Här njuter du av lättskött och trevlig hörntomt, välplanerad bostad och en bra utgångspunkt på Öland. På promenadavstånd har du åretrunt-öppen matbutik, restaurangutbud, butiker sommartid, skola åk F-9, biograf, simhall och mycket mer! Här njuter du av trevliga naturomgivningar, den genuina landsbygden utan att skiljas från den service man kan önska och av att ha både västra och östra kusten på cykelavstånd! Med längtan av sand mellan tårna, soluppgång och familjevänlig tillvaro tar du dig snabbt till Sandbybadet med cykel eller bil, här njuter vi av långgrunt vatten, härliga vyer och det drömlika Öland. På västra kusten möts vi av klipphällar med bra möjligheter till sol, bad och att tillsammans med picknickkorgen avnjuta de vackra solnedgångarna. Bostaden är välplanerad med tre möjliga sovrum, klädkammare, stort vardagsrum, kök, renoverat badrum och en gästtoalett. Utanför finns härlig tomt på baksidan med utgång till altanen från vardagsrummet, på framsidan har vi trevlig stenläggning, förråd och uteplats under tak. Här finns även möjlighet att göra ett uterum för att förlänga sommarsäsongen ytterligare. Med enkla medel sätter du din egen prägel och trivs från dag ett!

  • Premium
Hövdingevägen 4, Ranstad, Borgholms kommun
Hövdingevägen 4, Ranstad, Borgholms kommun, bild 2
Hövdingevägen 4, Ranstad, Borgholms kommun, bild 3

Hövdingevägen 4

Fritidshus
Ranstad, Borgholms kommun
Ölandsmäklaren AB
2 195 000 kr
71 + 7 m²
3 rum
1 190 m² tomt

Fräscht fritidsboende i Ranstad på norra Öland! Två nybyggda hus (2019) i modern och tilltalande stil. Huvudbyggnad om 45 kvm och gästhus om 33 kvm sammanbyggda med ett stort trädäck om ca 120 kvm. Här bor du i ett lugnt och trivsamt område med cykelavstånd till både norra Ölands centralort Löttorp (3 km) med affärer och till den vackert karga västra kusten vid Kalmarsund (2 km), här njuter ni av vackra solnegångar. Till en av Ölands finaste sandstränder, Sandbybadet, är det ca 6 km och till Byrums Sandvik fina sandstrand och raukar är det ca 1 mil. Ytterligare en bit upp på ön hittar du norra Ölands stolthet - den två mil långa sandstranden i Bödabukten. Utanför tomtgränsen finns härlig natur och promenadstråk, en plats för hela familjen att trivas på. Husen är i bra skick och har en lättskött och trevlig trädgård. I det större huset finns ett härligt allrum/kök med kamin, härligt ljusflöde och rymd med öppet upp nock, komplett köksutrustning, två sovrum och badrum. I gästhuset finns allrum med möjligt trinettkök (vatten pluggat), sovrum och badrum samt förråd. Kommunalt vatten och avlopp. Luftvärmepump som du styr med telefonen. Nybyggt innebär att du ej betalar någon fastighetsavgift/skatt i 15 år från 2019.

  • Premium
Charles väg 2, Vedborm, Borgholms kommun
Charles väg 2, Vedborm, Borgholms kommun, bild 2
Charles väg 2, Vedborm, Borgholms kommun, bild 3

Charles väg 2

Fritidshus
Vedborm, Borgholms kommun
Ölandsmäklaren AB
1 895 000 kr
92 + 45 m²
5 rum
2 755 m² tomt

Välkomna till Charles väg 2, en charmig fastighet med det där lilla extra dessutom med ett bra utgångsläge på Öland, nära båda kusterna. Livet på landet gör sig påmint och vi njuter av närheten till naturen, lugnet och den uppvuxna och härliga trädgården. Tomten är på 2755 kvadratmeter och ger utrymme till både vidareutveckling såväl som lugn och ro. Vi omgärdas av grönska och stenmurar, träd, buskar och rosor som blommar. Här finns även schersmin, äppelträd och rododendron. Gårdsbilden består av bostadshuset, ladubyggnaden, gästhuset på ca 46 kvm med intillbyggd matkällare samt vedbod. Här finns något för alla, en plats att trivas på både för er som vill njuta av Öland året om och för er som vill komma hit och andas den Öländska luften i omgångar. Bostadshuset är i 1,5 plan med bra planering och fina detaljer såsom plankgolv, vedspis, synliga takbjälkar och inbjudande veranda. Med enkla medel skapar du ditt drömhem, till grund har du en social och härlig planlösning, flera sovrum och ett härligt ljusflöde genom hela huset. Stort plus med gästhuset för sommarens alla gäster, här på ert smultronställe i Vedborm får hela familjen plats! Ladubyggnaden är uppdelad med olika användningsområden, här fortsätter du såklart utveckla efter egna behov. Idag är en del utformad som verkstad, garage, f.d. djurstall samt förråd.

  • Premium
Hagskogsvägen 48, Byxelkrok, Borgholms kommun
  • Tis 30 jul

Hagskogsvägen 48

Fritidshus
Byxelkrok, Borgholms kommun
Ölandsmäklaren AB
4 195 000 kr
59 + 25 m²
3 rum
5 862 m² tomt

Med ett svårslaget läge längsmed den nordvästra kustremsan har jag nu nöjet att saluföra denna unika fastighet. Här finns det perfekta utgångsläget för dig som letar efter något utöver det vanliga. Vidsträckt utsikt över Kalmarsund och Blå Jungfrun från den högt belägna tomten, stora arealer samt ett lugnt och trevligt läge, bostadshus i gott skick plus ett gästhus - Allt längs med kusten på behändigt cykelavstånd till Byxelkrok. Nedanför fastigheten badar ni från klipphällarna, mindre än 150 meter från ytterdörren når ni havet! Detta är något ni inte vill missa! Att hitta sitt egna smultronställe på första parkett mot Kalmarsund längs med Hagskogs kustlinje på nordvästra Öland, det är inte lätt. Letandet och längtan efter det perfekta tillhållet, där du och familjen ska skapa sommarminnen, det kan kännas omöjligt. Men nu finns den här, platsen som sedan ska följa släkten likt så många andra smultronställen på Öland. Utöver de självklara kvaliteterna så erbjuds här en stor och upphöjd naturtomt med avskilt läge och vinterbonat fritidshus med bra standard, en separat gäststuga från 2019 med badrum med miljötoalett och enklare kök med kylskåp. På tomten finns även förrådsbyggnad. Extra plus med fiber, nyborrad vattenbrunn och godkänd avloppsanläggningen. Njut av de trollförande solnedgångarna och blicka ut över Blå Jungfrun varje dag, det här är en utsikt som inte går att titta sig mätt på. Från detta trevliga hus så bor man även med ett komfortabelt avstånd till byn Byxelkrok som blossar upp extra under sommarmånaderna med ett gott utbud av restauranger och service, här finns även ICA-butik med ombudsverksamhet som håller öppet året runt.

  • Plus
Binnerbäcksgatan 43, Byrum, Borgholms kommun
Binnerbäcksgatan 43, Byrum, Borgholms kommun, bild 2
Binnerbäcksgatan 43, Byrum, Borgholms kommun, bild 3

Binnerbäcksgatan 43

Fritidshus
Byrum, Borgholms kommun
Ölandsmäklaren AB
6 995 000 kr
120 + 15 m²
5 rum
2 526 m² tomt

Väntan och längtan efter ett unikt boende kan kännas oändlig, men nu är väntan över! Med stor glädje presenterar jag ett boende du inte visste att du ville ha, något utöver husdrömmarna du hade och en bostad unikare än vad du trodde du kunde hitta. Här möter arkitektur och perfektion den öländska miljön på ett förtrollande sätt, här har inget lämnats åt slumpen. Med utsikt över det vackra alvaret och Kalmarsund i bakgrunden kan jag nästan lova dig, att det är en utsikt du inte kan titta dig mätt på. Från utkiken kan du även skymta blå jungfrun. Studerar man en miljö tillräckligt länge hittar man mönster, ser olikheter, likheter och kan med hjälp av olika delar, känslor och uttryck sätta ihop något unikt. Precis det har hänt Här. Öland är känt för sitt karga landskap, för de öppna alvaren och den omväxlande naturen. Här, med den omgärdande och skyddande skogen i ryggen, det vackra alvaret som breder ut sig framåt och med närheten till havet med de evigt dansande vågorna med sin kraft, Här omgärdas vi av det riktiga Öland. Väderlekarna och naturens råa styrka, där solsken och en lätt sommarbris byts mot den omtalade Ölandsfåken och tillbaka om igen. Precis Här har det skapats en rymd där gränsen mellan inne och ute suddats ut, där intrycken och känslorna från Öland fångats i detaljerna, där du varje dag förundras över den skiftande naturen och det rika fågellivet från ditt bekväma hem. Under den långa processen, från tanke till inflytt, har varje detalj beaktats. Här är materialvalen noga efterforskade och valda, likaså med hög detaljprecision. Allt är välplanerat, praktiskt och elegant. Träet som smälter in i omgivningar och natur är specialimporterad Accoya, lika vackert som praktiskt. Bakom de skarpa fasadkanterna finns dolda stuprör som för regnvattnet till en brunn. Med den eftertänksamma planeringen hittar du alltid en plats i lä, där du njuter av solen. Det finns mycket att berätta om detta fantastiska hus, såsom det kompletta gästboendet, de vackra glaspartierna, solcellerna, den upphöjda byggnationen som skapar en illusion av att sväva, ja till och med den trevliga tomten som bjuder på skog, sommaräng och alvarmark med orkidéer. Men orden räcker inte till, det skapar ingen rättvisa, det här vill du uppleva på plats. Välkommen på visning av Binnerbäcksgatan 43!

  • Premium
Lofta kustväg 24, Lofta, Borgholms kommun
Lofta kustväg 24, Lofta, Borgholms kommun, bild 2
Lofta kustväg 24, Lofta, Borgholms kommun, bild 3

Lofta kustväg 24

Fritidshus
Lofta, Borgholms kommun
Ölandsmäklaren AB
7 750 000 kr
119 + 38 m²
5 rum
1 084 m² tomt

Det är få förunnat att få bo längs med den nordvästra kustremsan med en riktigt fin utsikt över Kalmarsund, Blå Jungrun och fastlandet. Inom kort är möjligheten äntligen här, möjligheten att förvärva och trivas i denna villa i toppskick med adress Lofta Kustväg 24. Tycker du att utsikten är magisk dagtid så vill vi meddela att den är minst lika vacker när kvällen och den fantastiska solnedgången gör sitt intåg. Välkomna på visning av det här smultronstället, det vill ni inte missa! Med ett naturnära och härligt läge bara en liten bit in från den slingrande kuststräckan hittar vi det här välskötta och unika boendet som nu ger möjlighet till övertagande. Här bor ni med vidsträckt utsikt över Kalmarsund, inbäddad i en blomstrande naturtomt. Här växer rosor, klematis, fjärilsbuske och plommonträd, det doftar lavendel, schersmin och sommardrömmar. Från den helt skyddade innegården med stenläggning och blomster ser vi ut genom det tillbyggda glasrummet mot kusten. Bostadshuset fördelas över 1,5 plan med uteplats på framsidan och innegården samt en balkong med svårslagen utsikt. I huset finns ett tillbyggt härligt glasrum med siktdjup över Kalmarsund till fastlandet, ett allrum med köksdel, två sovrum, kontor, hall och badrum. Intill glasrummet är gästhuset som funderar fristående med eget kök, badrum och sovplatser. Utöver detta finns även garage med vidbyggt förråd och gästrum. Fastigheten har installerad bergvärme, kommunalt vatten och avlopp samt solceller - här saknas ingenting. Stort plus är såklart läget, mellan omtyckta Djupvik och Sandvik, här har du gångavstånd till bad och cykelavstånd till restauranger, glasscafé och året-runt öppen livsmedelsbutik. Här finns något för alla, en plats att trivas på för hela familjen!

  • Premium
Byxelkroksvägen 16, Byxelkrok, Borgholms kommun

Byxelkroksvägen 16

Gård/Skog
Byxelkrok, Borgholms kommun
Ölandsmäklaren AB
1 695 000 kr
130 + 20 m²
7 rum
4,4 ha tomt

I byn Mellby strax söder om Byxelkrok på den nordligaste delen av ön, ligger den här lilla ölandsgården i behov av kärlek och omsorg. Fastigheten består av ett skifte om ca 4,5 Ha vid bostads och ekonomibyggnaderna Hemskiftet består av äng, åker och gårdsplan samt trädgårdstomt som är bebyggt med ett bostadshus på 130 m² om 7 rum och kök. Stor lada/ladugård om ca 400 m², källare/magasin samt flera uthusbodar. Lågt pris pga. att stort renoveringsbehov föreligger men gården kan i rätta händer bli något riktigt fint! Byxelkrok, som ligger på norra Öland, är en av öns allra vackraste kustbyar med stor gäst- och fiskehamn, badplats och åretruntöppen affär. På sommaren blommar det lilla samhället upp för att ta emot sommargäster från när och fjärran och här finns flera restauranger, kiosk och affärer och små butiker av olika slag. Färjeförbindelse med fastlandet sommartid. På cykelavstånd finns Ölands största och finaste sandstrand i Bödabukten ca 5 km bort och även härligt klippbad på Kalmarsundssidan ca 2 km. I närheten finns golfbana i Enerum, ca 2 km och vid Böda Sand ca 5 km bort. Trevlig gårdsbild med bostadshus, källare och uthus samlade vid trädgården och lada/ladugård en liten bit bort. För den som vill ha djur så finns betes/åkermark i direkt anslutning till ladugården. Säljaren säljer fastigheten i befintligt skick med s.k. friskrivningsklausul Vilket ställer högre krav på köparen gällande undersökningsplikten, fastigheten är dock besiktigad genom säljarens försorg och bekostad under juni 2023. Protokoll finnes. Eldstäder med oklar funktionalitet och som måste besiktigas av köparen innan dessa tas i bruk, För förvärv krävs förvärvstillstånd som sökes i samband med köp. Kostnad om 4.600 kr som erlägges av köparen. Privatpersoner erhåller förvärvstillstånd. Taxeringsuppgifterna är uppskattade enligt tidigare uppgifter, nytt Taxeringsvärde efter avstyckning väntas nästa år.

  • Plus
Gamlebygatan 2, Hörlösa, Borgholms kommun

Gamlebygatan 2

Fritidshus
Hörlösa, Borgholms kommun
Ölandsmäklaren AB
2 850 000 kr
105 + 24 m²
4 rum
5 100 m² tomt

En möjlighet du inte vill missa om du letar efter permanentboende på norra Öland, eller om du vill ha ett fritidsboende utan att behöva tumma på komfort och kvalitet. Här har vi en omgärdad och trevlig tomt, välplanerat enplanshus om 105 kvadratmeter, stenlagd uteplats under tak, dubbelgarage, gästhus och härligt läge i Hörlösa. Bergvärme för en behagligare driftkostnad, vacker enstavsparkett och bra planlösning. Bostadshuset har bra sällskapsytor, tre sovrum utspridda i huset, två badrum, kök, vardagsrum och separat stor tvättstuga. Här trivs hela familjen! Den omgärdande och lummiga tomten inbjuder till lugna semesterveckor, för dig som istället vill ha projekt kanske ett växthus, en pergola eller ett jordgubbsland kan vara att ta tomten till nästa nivå? Här finns god potential, plats för vidareutveckling, men också möjlighet att ta det lugnt och njuta av tillvaron till doften av syren. Det här är en plats att skapa sommarminnen på! Gamleby har ett härligt utgångsläge på norra Öland med närhet till havet och soluppgången på östra sidan, även till Källa med året-runt öppen ICA-butik, Ninnis kroppkakor och den västra kusten där ni njuter av vackra solnedgångar och bad vid klipphällar. Här finns vackra naturområden med öppna alvar, rikt djurliv och Högenäs Orde, känt för sin rika flora och fåglar. Här finns något för alla, även golf-älskaren som snabbt tar sig till Källa Golfbana. Framförallt är det en fantastiskt plats att samla familjen för, skapa minnen och bara njuta. Välkomna till ert semesterparadis!

Norra Kvinneby 208, Norra Kvinneby, Mörbylånga kommun

Norra Kvinneby 208

Gård/Skog
Norra Kvinneby, Mörbylånga kommun
Ölandsmäklaren AB
2 975 000 kr
150 + 78 m²
5 rum
10 290 m² tomt

Kontakta mäklaren för visning! Denna charmiga hästgård på Öland är det perfekta valet för dig som längtar efter en idyllisk tillflyktsort med möjlighet till generationsboende, eller uthyrning. Stort plus med kommunalt vatten som tillkommer under hösten för den som vill, anslutningsavgiften betalas av köpare. Med ett väl omhändertaget hus, härlig omgärdad innegård och omfattande markområde erbjuder denna fastighet en unik möjlighet att förverkliga dina drömmar om en lantlig och trivsam vardag. Tillsammans med fastigheten säljs även mark nära belägen(inkluderat i priset), perfekt som betesmark eller att arrendera ut om du själv inte har djur. Bostaden lämpar sig utmärkt för den större familjen, för er som letar generationsboende, eller möjligtvis för er som önskar ta med hästarna på semester. Tänk att under semesterveckorna få utforska vackra Öland med sitt öppna landskap och närhet till hav tillsammans. Norra Kvinneby är omgiven av det vackra öländska landskapet med dess karakteristiska stenmurar och ängar. Byn är känd för sin lugna atmosfär och sin närhet till både Östersjön och den öländska landsbygden. För naturälskare och friluftsentusiaster erbjuder Norra Kvinneby fantastiska möjligheter till vandring, cykling och fågelskådning längs öns kust och i dess inland. Med sitt strategiska läge på södra Öland är Norra Kvinneby också ett utmärkt utgångsläge för att utforska resten av ön, inklusive dess historiska sevärdheter, pittoreska fiskebyar och traditionella radbyar. Bostadshuset är i fint skick med god planering, här finns trevliga sällskapsytor, vackra detaljer och en genomgång till gårdslängan. Huset är öppet mot gårdslängan där det finns ett boende till som antingen gränsas av eller hålls öppen beroende på användningsområde. Längre bort i längan finns även förråd och pannrum. För den hästintresserade erbjuder gården en fullständig utrustad stallbyggnad med fyra rymliga boxar. Här finns alla bekvämligheter för att ta hand om dina hästar på bästa sätt, inklusive utrymme för foderförvaring och sadelkammare. Med över 10 000 kvadratmeter mark att röra sig på finns gott om utrymme för hästar att beta och för dig att utforska. I Norra Kvinneby finns vackra naturområden och stigar ner till havet för dig och hästarna att njuta av!

Horns kustväg 459C, LGH 1209/41, Byrum, Borgholms kommun

Horns kustväg 459C, LGH 1209/41

Lägenhet
Byrum, Borgholms kommun
Ölandsmäklaren AB
1 795 000 kr
57 m²
3 rum
2 558 kr/mån
31 491 kr/m²

Med stor glädje kan jag nu presentera lägenhet 41 i Brf Byerums Strandbad. Här har vi en ljus, välplanerad och härlig lägenhet på andra våningen med en otrolig utsikt över Kalmarsund och dess trollförande solnedgångar. Lägenheten om 57 kvadratmeter fördelas över två våningar med hall, köksdel, sovrum, badrum och balkong på entrévåningen och ett extra rum en trappa upp, perfekt för extra sovplatser, det här är en bostad att trivas i! Området är ett av Ölands mest omtalade, här bor ni intill kusten i Byrum med populär och fin sandstrand. Det vackra läget invid raukarna med utsikt över Kalmarsund och Blå Jungfrun gör miljön helt unik. Här kan man njuta av ljuvliga solnedgångar och utsikten blir som en tavla. Med andra ord är det en perfekt plats för semesterfirande! Gemensamma utrymmen med bl.a. pool, uppvärmd juni - september, lekplats, boulebana, festlokal, föreningslokal, bastu/relaxavdelning, cykelförråd, tvättstuga.

  • Balkong

Visar alla 25