Avstyckning från Södra Hamnen 1:96, Norra Kvarngatan 34

Centralt, Lysekil Se på karta

1 750 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
600 m²

Planerad tomt genom avstyckning från Södra Hamnen 1:96, Norra Kvarngatan 34. Här finns positivt förhandsbesked till avstyckning och byggnation inom detaljplan, mitt i stan. Fastigheten är högt belägen och har fin utsikt över hav och stad.

Här bor du mitt i stan men ändå lugnt och barnvänligt. Du bor centralt och har närhet till skolor, affärer, restauranger, hav, bad, strandpromenader, badplatser och kommunikationer. Ja, allt Lysekil har att erbjuda finns inom promenadavstånd.

Avstyckning kommer att ske i samband med försäljningen och planerad tomtstorlek är cirka 600 kvm.

Den planerade fastigheten med positivt förhandsbesked är belägen inom detaljplanerat område. Förhandsbeskedet är villkorat med att byggnader ska ansluta till befintliga höjdnivåer, med endast begränsade terrasseringar och uppfyllnader.

El-, vatten- och avloppsnät finns såväl längs Norra som Södra Kvarngatan. Byggherren får samråda med Leva iLysekil om lämpliga anslutningspunkter.

Infart till den nya fastigheten ska genom servitut anordnas på den norra sidan av huvudbyggnaden på den kvarvarande delen av Södra Hamnen 1:96

För den som vill bygga nytt är det alltid viktigt att ta del av gällande detaljplan och tillhörande bestämmelser. Häri framgår byggrätt och övrig information om vad som gäller när man skall bygga nytt.
För mer information besök gärna kommunens hemsida där du under fliken Bygga och Bo hittar mycket matnyttigt om byggprocessen och andra bra saker som är viktigt att veta och tänka på när man skall bygga nytt: https://lysekil.se/bygga-bo-och-miljo.html.
Här finns också Bygglovsguide som ger dig svar på många frågor: http://guide.bygglovsguiden.se/appMainPage.aspx

Ta del av beslut och förutsättningar för nybyggnationen i dokumenten som du finner i länkar nedan.

Läs mer hos mäklaren
Lysekilsmäklarna AB