Dådrans Bruk 1:72

Dådran, Rättviks kommun Se på karta

115 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
710 m²

Drömmer du om ett eget semesterparadis där du själv får vara projektledare och bestämma hur din nästa semesterpärla ska se ut? Är svaret ja kanske jakten äntligen är slut för nu ger vi er chansen att förvärva en tomt mitt i idylliska Dådran. Här bor ni med omedelbar närhet till naturen med vackra omgivningar, fina fiskevatten och flertalet med friluftsaktiviteter.

Gällande plan tillåter byggnation av ett enplanshus om max 110 kvadratmeter och en byggnadshöjd som inte får överstiga 3,5 meter med taklutning högst 45 grader. Eftersom det är en obebyggd fastighet måste ett bygglovsärende upp på ett sammanträde i byggnadsnämnden. Prickad mark får ej bebyggas!

Dådran är en bruksmiljö vid Ljugaren. Mest bebyggelse är det i den smala dalgång som ligger nära bruksplatsen, men det finns inte så mycket uppodlad mark i byn. Dådran ligger beläget ca 3,5 mil från Rättvik och ca 5 mil från Falun. Hit går det alldeles utmärkt att åka sommartid men även vintertid då vägarna hålls plogade och i bra skick.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Rättvik

Kontakta mäklaren

Johan Vikström

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Rättvik
Mäklare Johan Vikström, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Rättvik
072-243 70 25