Nyproduktion

Tomt A

Dalsjöfors, Borås kommun Se på karta

500 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Nyproduktion

Dalsjöfors- Nu finns en av 2 tomter kvar till försäljning, strax utanför Dalsjöfors. Här finns nu möjlighet att vara med från start och bygga ert framtida drömhem. Som husförslag presenteras här en Villa Vallda från A-hus, som är en trevlig enplansvilla om 126 kvm fördelat på 6 rok. En välplanerad villa, perfekt för barnfamiljen till en kostnad av 3 560 000 kr nyckelfärdigt med grovplanerad tomt.

Villa Vallda är en trevlig enplansvilla om på 126 kvm fördelat på 6 rok. Här bjuds på en fin planlösning där ljuset från det stora fönsterpartiet i vardagsrummet möter dig direkt när du kliver in i entrén. Bardisken mellan kök och vardagsrum ger huset en öppenhet och inbjuder till trevligt umgänge. Väljer ni till braskamin får denna en central placering som förgyller tillvaron lite extra och skänker skön värme till bostaden. Här finns två separata sovavdelningar, en för barnen med ett eget allrum och badrum och en sovavdelning för de vuxna. Föräldrasovrummet har ett alldeles eget badrum anslutet till sig, vilket ger den där extra lyxkänslan. Barnavdelningen utgörs av tre sovrum och ett mycket uppskattat allrum för lek och skoj samt ett badrum. Klädvårdsavdelning med groventré. Ett smart och välplanerat hus för barnfamiljer.

Pris nyckelfärdigt 3 560 000 kr för nybyggnation Villa Vallda. Exklusive pantbrev och lagfart.
Observera att samtliga bilder är på en redan befintlig Villa Vallda med vissa möjliga tillval och skall ses som inspiration.

I trivsamma Dalsjöfors finns både förskola, grundskola 1-6, högstadie 7-9, ett mysigt torg med restaurang, pizzeria och mataffär, apotek, vårdcentral etc.
På orten finns fina träningsmöjligheter, aktiviteter både för barn och vuxna och badhus etc. Bra pendlingsmöjligheter med buss till Borås centrum.

Tomten är knuten till byggnation med A-hus.

Varmt välkommen med ert intresse/ Med vänliga hälsningar Frida Celind och Daniel Forssell Svensk Fastighetsförmedling

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Borås

Kontakt

Frida Celind

Svensk Fastighetsförmedling Borås
Mäklare Frida Celind, Svensk Fastighetsförmedling Borås
+46709834929