Värmskog, Degerbyn 1:232

Degerbyn, Grums Tjänster för säljaren
Karta & restider

350 000 kr
TomtTomt

Nu kan drömmen om den värmländska idyllen bli sann! Just nu erbjuds denna fantastiska, sjönära, tomt på ett område med hela 15 avstyckade tomter som tillsammans ska bilda ett nytt område med drömläge, endast 30 minuter från Karlstad. Vatten, avlopp (separat anslutningsavgift), el och fiber finns förberett till varje tomt och byggrätt finns på 170 kvm boyta + 30 kvm inglasat uterum, för antingen fritidshus eller året-runt-boende! Området har flera gemensamma ytor som omfattar hela 85.000 kvm i parkmark, ca. 800 m strandlinje med två badstränder samt bryggor med båtplats som följer tomten.

Värmskog är ett väl omhändertaget bygd som under senare år fått allt mer fart på aktivitet och verksamhet på orten. Här finns väl fungerade förskola och skola med elever upp till 12 år. Intill skolområdet ligger Värmskogs främsta turistattraktion Värmskogs Café med deras berömda räkmackor som lockar 80 000 besökare varje sommar. Degerbyn har dessutom en egen lanthandel med ny ambitiös ägare som erbjuder svenska spel, diesel/bensin och vad som kan tänkas behövas fyllas på i kylskåpet.

I Värmskog finns även utrymme för en hel del aktivitet och sport, allt från fotboll där herrarnas A-lag spelar i div. 5 till innebandy, gruppträning och gym. Värmskogsbygden ordnar även en rad olika evenemang under året, näst på tur är Värmskogdagen där en dragkamp kommer att avgöra vilken av alla byar i Värmskog som det är bäst drag i, följt av stor fest på kvällen.

Värmskog har mycket vacker natur! Här finns Varmeln med dess underbart klara vatten och många härliga stränder. Från Juviken, Degerbyn nås med enkelhet Edande, Brunskog, Värmskog och Borgvik, alla med café eller restaurang. Goda fiskemöjligheter med prisvärde fiskekort. Skogen är rik på bär och svamp och mycket vandringsvänlig med ett flertal olika leder.

VISNING: Den 28/6 och 30/6 kommer ansvarig mäklare finnas på plats för att ta emot de spekulanter som är intresserade av tomterna på området. Två tomter är redan sålda och boningshuset på dessa tomter är så gott som färdigställt vilket gör att det även kommer finnas möjlighet att titta på huset. Ta gärna med picknickkorgen eller badkläderna om vädret håller för att undersöka området till fullo!

Visning kommer även ske löpande så tveka inte att ta kontakt med ansvarig mäklare.

Ta chansen att förverkliga drömmen!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Tomt
Tomtarea
1 218 m² tomt
Driftkostnad
4 300 kr/år
Räkna på lån och försäkringar

Räkna på lån och försäkringar

Se vad det kostar dig per månad att bo på Värmskog, Degerbyn 1:232 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
350 000 kr
Driftkostnad
4 300 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

927
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 188 dagar sedan, den 13 juni 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra liknande objekt som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips