Norra Djupedalavägen

Djupedala, Mölndals kommun Se på karta

1 600 000 kr

1 995 000 kr -20 %
Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
2 023 m²

Vi kan nu presentera denna fantastiska tomt i östra delen av Mölndal. Här finner vi en tomt där ni har möjligheten att bygga huset som ni alltid har drömt om i en lugnare och lantlig miljö men samtidigt nära till storstadspulsen. Förställ er att komma hem till ert nybyggda hem med en eftermiddagssol som kryper längs med en ostörd horisont över trädtopparna.

Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område vilket ökar valmöjligheterna för er att bygga ett hus i er egen smak utan alltför mycket begränsningar från kommunen när det kommer till utformning, utseende, byggnadshöjd, byggnads- & boarea etc.

Idag är tomten redan avstyckad och det finns ett positivt förhandsbesked som tillåter byggnation av ett enbostadshus. I förhandsbeskedet framgår att ansökan om byggnation av ett enbostadshus har beviljats med en husstorlek på 160 kvm i byggnadsarea samt ett garage/komplementbyggnad på 50 kvm. Att bygglov inte är sökt beror på att du som köpare själv ska få välja vilket hus du vill bygga.

Eftersom fastigheten ligger utanför detaljplanerat område och det finns ett positivt förhandsbesked gällande en byggnadsarea om 160 kvm finns här många vägar att gå. Byggnadsarea är det mått som används för att beskriva byggnadens storlek på marken. Detta betyder att det finns flera valmöjligheter kring olika husmodeller som skulle passa just er. Hur stort hus är ni intresserade av att bygga, är det ett enplanshus på upptill 160 kvm boyta eller kanske ett 1,5-planshus på över 200 kvm boyta?

Från tomten är det nära till kommunikationer som tar oss till Lindome på ca 25 minuter och in till Mölnlycke centrum på ca 10 minuter. Tar ni istället bilen så når vi både Mölndal och Göteborg på ca 20 minuter. I närområdet hittar vi dessutom bekvämligheterna med en bra matbutik på väg in mot Mölnlycke samt flertal skolor, fina promenadstråk, sjöar och nära till både Gunnebo slott och Råda Säteri.

Vi har tillsammans med Smålandsvillan tagit fram en kalkyl för ge en bild av vad totalkostnaden ungefär skulle bli vid köp av tomt och byggnation av Villa Kalmar tillsammans med Smålandsvillan.
Observera att tomten är helt obunden och det står helt fritt för köpare att själv välja husleverantör. Kostnadskalkylen från Smålandsvillan är endast ett exempel. Bifogad kostnadskalkyl är en överskådlig bild av kostnaderna och kan förekomma högre och lägre kostnader.

Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för vidare frågor och visningsmöjligheter av tomten! Alternativt anmäl intresse för att följa försäljningen och bli kontaktad.

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Mölndal

Kontakta mäklaren

Axel Rudolfsson

HusmanHagberg Mölndal
Mäklare Axel Rudolfsson, HusmanHagberg Mölndal
0720888850

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.