Smultronstigen 6

Djurstadtorp, Borgholm Se på karta

195 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 476 m²
Driftkostnad
3 566 kr/år

I Djurstadtorp fritidshusområde, beläget mitt på Öland där ön är som smalast, ligger denna prisvärda tomt i lugnt och trivsamt område.

I priset ingår betald anslutning till det kommunala vattenledningsnätet.

Här har du möjlighet att skapa ditt eget fritidshusparadis där du bor nära, både till den östra och västra kusten. För alla naturälskare och framför allt för den som är intresserad av fågelskådning, så är området med dess omgivningar perfekt.
Byggplanen medger ett hus i ett plan om ca 100 m2, en friggebod samt ett attefalls.

Välkommen till en av de soligaste platserna i Sverige!
I området finns tennisbana, lekplats och en fotbollsplan för lek och spel som är till för medlemmar med familjer i föreningen. För den som gillar promenader finns det tillgång till ett rikt stignät i området.
Se länk Djurstadtorp.se - Smultronställen
Till Borgholm och allt vad en stad kan erbjuda med nöjen, service och affärer är det ca 15 km. Köpingsvik med sandstrand, affärer och restauranger är det ca 11 km. Ta cykeln till havet 2 km och till fin sandstrand och hamn i Kårehamn är det ca 7 km.
Greda blomsterängar ligger bara några kilometer norrut längs östra vägen och visar under våren upp en flödande blomsterprakt med bl. a orkidéer.
Äleklinta är en tidigare fiskeby med bra bad från brygga i en vacker vik, ca 4 km väst om bensinmacken i Stacketorp.
Sandvik med en vacker badplats och trivsam hamnkrog, fiskrestaurang, minigolf och pizzeria, restaurang i kvarnen samt en åretruntöppet ICA.affär.
Jordhamn är väl värd ett besök.
Kårehamn med en gammal fiskehamn med restaurang och fiskaffär. Fina sandstränder som bjuder på härliga bad.
Södvik där det finns en möbelaffär, ateljé ett bageri och pizzeria samt en Pub och restaurang med en härlig och lummig trädgård. I kalvhagen som ligger i byn arrangeras mycket underhållning med bl. a musik och teater.
Det går dagligen några bussar från Borgholm som stannar precis utanför fritidsområdet.

Läs mer hos mäklaren
Ölandsmäklaren AB Borgholm

Kontakta mäklaren