Norra backa 106

Fjällbacka - Norra Backa, Tanum Karta & restider

1 050 000 kr
TomtTomt

Joreviken Fastighetsbyrå visar stolt en härlig obebyggd tomt med närhet till Fjällbacka, Bräcke hamn, golfbanor och den underbara bohuslänska naturen. Tomten har ett fritt läge med utsikt mot golfbanan ängarna och de bohuslänska bergen. Här kan ni själva förverkliga era boendedrömmar på en spännande tomt som sluttar åt söder. Området är från 1970-80-talet som i princip är färdigbyggt, med välskötta hus och trevliga grannar.

Detaljplan som medger byggnation av 90 kvm byggyta +uthusdel om 15 kvm, friliggande eller sammanbyggd. Dessutom möjlighet att bygga friggebod om 15 kvm samt Attefallshus om 25 i enlighet med lag. Taklutning max 30 grader, bygghöjd till 3 m, vilket ger möjlighet till sovloft/övervåning vid fritidshusbyggnation.

Prata med fastighetsmäklaren för info om båtplats. Dessutom finns möjlighet att gå med i Spångens vänner för enkel access till Fjällbacka golfklubb. Ingrid Bergmans Torg och det myllrande folklivet i Fjällbacka ligger bekvämt nära. Närmaste badplats ligger på lagom cykelavstånd i Mörhult. Här finns alltid något att göra, oavsett vilken säsong ni använder huset!i

För att veta mer, få en komplett objektbeskrivning , detaljplan samt kontaktlista på arkitekter, byggare eller husfabrikanter inför visning, kontakta fastighetsmäklare Jacob Agertoft, [email protected] - 0708402373.

- Er dere Nordmann? Använd vårt direktnummer till centralbordet 23960410!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Tomt
Tomtarea
1 221 m² tomt
Räkna på lån och försäkringar

Räkna på lån och försäkringar

Se vad det kostar dig per månad att bo på Norra backa 106 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 050 000 kr

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

4 972
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 941 dagar sedan, den 13 maj 2016. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra liknande objekt som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips