Rotenäs 1:12

Frändefors, Vänersborg Se på karta

300 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
10 102 m²

Nu finns möjlighet att förvärva fastighet med stor potential!

Här på väg till idylliska Lillesjön finner du en friköpt kuperad skogstomt om totalt 10 102 kvadratmeter med mindre grustäkt. Ett bra läge mellan Vänersborg och Uddevalla samt med närhet till Trollhättan.

Här erbjuds ett attraktivit läge utanför detaljplanerat område. Observera även att positivt förhandsbesked finns för uppförande av enfamiljsbostad med en byggnadsarea på 120 kvm. Ha i åtanke att tomten är generös till storlek och att flera möjligheter finns.

Kanske lockas du av möjligheten att här stycka av till flera mindre tomter och uppföra villor till försäljning eller drömmer du kanske om en stor egen tomt med plats för allt du älskar? Här huserar man med en stressfri tillvaro, perfekt läge för dig som värdesätter en lugn stund utan tungt trafikerade vägar i närheten. Även skola finns inom behagligt avstånd och skolbussen passerar direkt utanför fastigheten.

Sammanfattningsvis har du här en fastighet som bjuder på stor potential och framförallt oändliga möjligheter.

Visning sker på egen hand. För mer information eller vidare frågor kontakta ansvarig mäklar Karolina Johansson på 072-143 66 75 alternativt [email protected]

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vänersborg

Kontakta mäklaren