Nyproduktion

Hagvägen 5B

Fristad, Borås kommun Se på karta

3 685 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 008 m²
Nyproduktion

Med ett toppenläge i centrala Fristad - endast ett stenkast från Asklandaskolan - finns nu möjligheten för er som vill vara med från början och flytta in i ett nybyggt hus från Smålandsvillan.

Här finns möjligheten att bygga bla villa Kalmar från Smålandsvillan, som är en fin och välplanerad 1-plans villa om 95 kvm, med genomgående bra standard till ett kostnadsförslag på 3 685 000 kr exkl lagfart och pantbrev. Den öppna och moderna planlösningen mellan vardagsrum och kök är mycket omtyckt och den härliga samvaroytan ger en känsla av rymlighet. I husets andra halva ligger sovrummen samlade nära både badrum och klädvård. Övervåningen inreder ni nu eller när det passar er. Med inredd övervåning kan huset få upp till åtta rum och kök. Ett mycket bekvämt och lättskött boende för familjen eller pensionären!

Från fastigheten är det inte långt till ett rikt friluftsliv och badmöjligheter, med både Öresjö och Ärtingen i närheten. I Fristad centrum hittar man bland annat en välsorterad ICA-butik, bank, blomsteraffär, café, restauranger, vårdcentral och apotek. För arbetspendlaren finns utmärkta kommunikationer med tåg och buss.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Borås

Kontakt

Daniel Forssell

Svensk Fastighetsförmedling Borås
Mäklare Daniel Forssell, Svensk Fastighetsförmedling Borås
+46702430750