Hörnemossevägen 5

Gråbo - Centralt, Lerums kommun Se på karta

1 500 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 510 m²

Äntligen finns chansen att förverkliga husdrömmen på en av två nya villatomter med mycket vackert läge i Gråbo! En av tomterna har redan hittat en ny ägare och det är nu endast en tillgänglig tomt kvar. Positivt förhandsbesked för bostadshus och garage är beviljat.

Tomterna är belägna med bekväma 10 minuters promenadavstånd från centrala Gråbo, samtidigt som naturen ligger alldeles om knuten. Förskola och grundskola med F-9 ligger endast ett fåtal hundra meter från den framtida bostaden. På en kort cykeltur via Hjällsnäs öppna åkerlandskap nås sjön Mjörn med badplats och båtklubb. Gråbo centrum och dess utbud av butiker och service och goda kommunikationer till Lerum och Göteborg nås på en behaglig promenad från platsen där din framtida bostad snart kan ta form.

Här kan ni tillsammans med LB-hus uppföra er drömvilla där valmöjligheterna är många. Med totalentreprenad byggs huset nyckelfärdigt och till hög kvalitet. Stora möjligheter till anpassning precis efter ert tycke och behov. För förslag rekommenderas att kontakta säljare Adam Kruse på LB-hus, 070-601 21 63 [email protected]. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att se några exempel på passande husmodeller. Där kan du under fliken dokument också se exempel på en mer detaljerad produktionskostnadskalkyl inkl. hus och totalentreprenad.

I en nybyggd villa bor ni med låga driftkostnader och är dessutom befriade från fastighetsavgift i 15 år, en avgift som för närvarande är på 9 287 kr om året. Dessutom möjliggörs för amorteringsfria bolån under de första 5 åren.

Hjällsnäs 36:21 omfattar en areal om 1510 kvadratmeter. Priset om 1 500 000 kr avser endast tomten. Observera att detta är ett utgångspris som kan komma att överstigas vid ev. budgivning.

Välkommen att kontakta mäklaren för mer information och visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Lerum

Kontakta mäklaren

Katarina Arvidson

Bjurfors Lerum
Mäklare Katarina Arvidson, Bjurfors Lerum
0733-13 36 82