Margretedalsvägen

Härryda, Härryda Se på karta

1 200 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 131 m²
Antal besök
854
Dagar på Hemnet
4

Varmt välkommen att förverkliga er bostadsdröm! På naturskönt belägna tomter på Margretedalsvägen i Härryda kan man nu planera byggnation av sin egen drömvilla. Ni säljs två tomter intill varandra med rofyllt och soligt utsiktsläge och kvalitetsboende för den som vill bo på landet men som också har behov av att enkelt kunna pendla till arbetsplats, åka till förskola, dagis, skola och ha nära till busshållplats. (Ca 100 m). Här bor man med närhet till natur och sjöar, i samlad bebyggelse gränsande till Chalmers golfklubb och dess vackra vyer ca 4 km från expansiva Landvetter Centrum med affärer och service.
I närliggande Skårtorp finns förskola och Härrydaskolan är en uppskattad småskola, som förutom härliga fotbollsplaner också kommer att få en ishall så småningom. Närliggande Chalmers golfklubb erbjuder vackra vyer och skön rekreation.
Några minuter bort når man R40 för vidare färd mot Göteborg, Landvetter Flygplats, Borås etc. Från Landvetter Resecentrum kan man med expressbuss nå Korsvägen i Göteborg på 15 minuter.

Tomterna är inte knutna till någon husleverantör.

Ett positivt förhandsbesked medger byggnation av en sluttningsvilla. Fastigheten kan anslutas till kommunalt avlopp.

Vid nybyggnation av villa är man befriad från fastighetsavgift under 15 år.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information. Det är okej att beträda tomten när ni vill själva!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Mölnlycke

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.