Svensk Fastighetsförmedling Mölnlycke

Svensk Fastighetsförmedling Mölnlycke

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Gullregnsvägen 18, Skogen, Härryda kommun

Gullregnsvägen 18

Villa
Skogen, Härryda kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mölnlycke
6 900 000 kr
107 + 107 m²
7 rum
936 m² tomt

På en fin adress i Mölnlycke erbjuds nu Gullregnsvägen 18 – en väl omhändertagen villa med endast en ägare och totalt 214 kvm (bi- och boarea). Inom radien om 800m når du ICA, busshållsplatser, lekplats och naturskön skog med fina vandringsstråk. Promenadavstånd till Frökens Udde som är en av Mölnlyckes finaste badplatser. Örtjärn erbjuder också badplats med strand, brygga och bastu. Många barnfamiljer väljer att starta sitt familjeliv i Mölnlycke och i många fall står Skogenområdet högt upp på listan. Mölnlycke har ju allt som behövs, förskolor, grundskolor och gymnasier som erbjuder högsta kvalité på undervisning, skolmat och lärare. Det är tryggt och mycket nära Göteborg. Gullregnsvägen 18 har värdefulla tillgångar såsom garage, solpaneler och bergvärme. Det har gjorts takbyte samt renoveringar av kök och badrum till modern standard. En inbjudande trädgård med vackra planteringar och skönt insynsskydd. De släta gräsytorna är som gjorda för barnlekar och solning. Här kan du välja att avnjuta middagar i uterummet eller på altanen under bar himmel, eller varför inte gå barfota ut i den svalkande gräsmattan och duka upp en picknick mitt i en grönskande oas? Oavsett om ni är en familj, ett par eller om du ensam söker ett kvalitativt hus där det bara är att flytta in, är Gullregnsvägen 18 ett självklart val för dig/er. I detta hem upplevs redan en känsla av ro och tillhörighet och för att förstärka den känslan är det endast ditt val av möblemang och inredning som står på tur. För att personifiera hemmet och göra så att du blir riktigt hemmakär kan du enkelt boka in dig på visning och redan där börja fantisera utifrån din personliga stil. Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Mjölnarens väg 8, Mölnlycke, Härryda kommun
  • Sön 4 aug kl 13:30
Mjölnarens väg 8, Mölnlycke, Härryda kommun, bild 2
Mjölnarens väg 8, Mölnlycke, Härryda kommun, bild 3

Mjölnarens väg 8

Lägenhet
Mölnlycke, Härryda kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mölnlycke
3 850 000 kr
79 m²
3 rum
vån 2
6 511 kr/mån
48 734 kr/m²

Välkommen till Mjölnarens väg – den nya delen av Mölnlycke! Här erbjuds modern komfort, smart planlösning och social atmosfär både in- och utvändigt. Balkongen har ett enastående läge med ljuvlig utsikt och soltimmar ända in till kvällen. Som boende i Smedjan har du värdefulla tillgångar – sjöpromenader, busshållsplats, trevliga restauranger och den fina gårdsmiljön som erbjuder allt ifrån grill, lekplats och orangeri. Interiören består av påkostade tillval med en elegant design. Smartbelysning i form av Plejd där du enkelt kan reglera de trendiga armaturerna och sätta mysbelysning efter tillfälle. Genomgående parkett och helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Vidare erbjuds imponerande förvaringslösningar i såväl badrum som i hela lägenheten. I hallen finns två separata skjutdörrsgarderober och inne i Master Bedroom finns en rymlig klädkammare. Ytterligare förråd finns i källaren. Det sociala köket är utrustat med energisnåla vitvaror och även här smarta funktioner, där ibland en WiFi-ansluten ugn. Integrerad diskmaskin, glaskeramikhäll och fläktkåpa. En smakfull touch på köket som ansluter till balkong och matplats vilket gör att du enkelt umgås med dina gäster samtidigt som du är en del av matlagningen. För de boende i föreningen finns en gemenskapslokal, lekplats, grillplats och möjlighet till övernattning för gäster. Cykelrummet inkluderar en mekarbänk för enklare reparationer eller projekt. Mellan husen finns gröna områden, trädäck och mysiga gränder att njuta av. En gemensam köksträdgård med växthus och odlingslådor bidrar till en hållbar och trivsam atmosfär. För den naturintresserade finns löparspår, sjöar och naturreservat inom bekvämt avstånd. Oavsett om du söker en bekväm vardag eller en aktiv fritid, erbjuder Smedjan en mångsidig och stimulerande miljö. Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information.

  • Premium
  • Hiss
Mjölnarens väg 6, Mölnlycke, Härryda kommun

Mjölnarens väg 6

Lägenhet
Mölnlycke, Härryda kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mölnlycke
3 610 000 kr
76 m²
3 rum
vån 2/6
6 360 kr/mån
47 500 kr/m²

Denna lägenhet med hörnläge bjuder på generöst ljusinsläpp och en harmonisk atmosfär. Belägen i det växande området Smedjan i Mölnlycke fabriker, erbjuder detta hem en smart planlösning med utmärkta förvaringsmöjligheter och generösa ytor för samkväm och middagar. En tilltalande balkong i västläge ger en vacker utsikt över omgivande natur och den inbjudande innergården. I grannskapet Smedjan finns något för alla – från unga livsnjutare till stora familjer. Dessa Svanenmärkta hem främjar en energisnål livsstil med hållbara vitvaror och materialval. Ekparkett och ljusa väggar skapar en ombonad och naturlig känsla. Det funktionella köket är utrustat med energisnåla vitvaror och smarta lösningar såsom snålspolande blandare och glaskeramikhäll. Med diskmaskin, ugn och spiskåpa blir vardagssysslorna enkla att hantera. Den moderna och stilrena atmosfären erbjuder möjlighet att personifiera utrymmet med egna inredningsdetaljer. Badrummet är helkaklat och inbjuder till avkoppling med en härlig morgondusch. Tvättmaskin och torktumlare, underlättar tvättbestyren. Praktiska förvaringslösningar som väggskåp och kommod ger gott om plats för tvättmedel och handdukar. I Smedjan erbjuds en levande miljö med gemenskapslokal, lekplats, grillplats och möjlighet till övernattning för gäster. Cykelrummet inkluderar en mekarbänk för enklare reparationer eller projekt. Mellan husen finns gröna områden, trädäck och mysiga gränder att njuta av. En gemensam köksträdgård med växthus och odlingslådor bidrar till en hållbar och trivsam atmosfär. För den naturintresserade finns löparspår, sjöar och naturreservat inom bekvämt avstånd. Oavsett om du söker en bekväm vardag eller en aktiv fritid, erbjuder Smedjan en mångsidig och stimulerande miljö. Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information.

  • Hiss
Norra Stommen 308, Landvetter, Härryda kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Norra Stommen 308

Radhus
Landvetter, Härryda kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mölnlycke
3 995 000 kr
122 m²
5 rum
191 m² tomt

Välkommen till ett härligt rymligt och välplanderat radhus inrymmande härliga sällskapsytor, fyra sovrum och två badrum! Här bor man bekvämt i uppvuxna kvarter och lekvänlig närmiljö, några minuter från Landvetter C. Omgivet av förskolor, skolor, lekplatser och gångvägar utgör detta ett utmärkt boende för den som önskar bo centralt och barnvänligt men också ha nära till fotbollsplaner och natur. Här är varje kvadratmeter omsorgsfullt planerad för att maximera komfort och funktion. Det rymliga köket är husets hjärta, perfekt för både vardagsmåltider och festliga tillställningar. Härifrån har du direkt tillgång till trädgårdssidans mysiga altan, som bjuder in till trevliga stunder med familj och vänner. Om solen blir för stark så finns det en eldriven markis som skyddar gott för sol och regn. Entréplanet inrymmer även två rymliga sovrum, det ena tillkom vid en tillbyggnad 1998 då det även tillskapades ett extra badrum. De två badrummen, ett på varje våningsplan, bidrar till en smidig vardag utan morgonstress. En trappa upp finner man vardagsrummet, som är ljust och luftigt, ger en perfekt plats för avkoppling och social samvaro. Genom de stora fönstren flödar ljuset in och skapar en inbjudande atmosfär. Längre in finns två sovrum samt ett badrum. Det större sovrummet har en stor skjutdörrsgarderob. Trädgårdssidan har ett ljus och soligt läge. På entrésidan finns ett isolerat förråd. En garageplats ingår och det går att hyra ytterligare p-plats. Det finns en särskild kö till den. Här bor du centralt i Landvetter med fina förbindelser med cykelvägar och buss och service och affärer bara några minuter bort. Inom nära räckhåll erbjuds bad och fiske samt det välbesökta Landehofs elljusspår som bjuder in till promenader, jogging och träning i utegym. Skola och förskola ligger ett stenkast bort. Med Röd express tar du dig till centrala Göteborg på 15 minuter. Välkommen på visning!

  • Plus
Brattåsvägen 10, Landvetter Centrum, Härryda kommun

Brattåsvägen 10

Lägenhet
Landvetter Centrum, Härryda kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mölnlycke
2 600 000 kr
55,3 m²
2 rum
vån 2/3
4 351 kr/mån
47 016 kr/m²

Välkommen till en sval genomgångslägenhet sommartid med sovrum i österläge och stor balkong i västerläge. Byggd 2021, belägen på andra våningen i en trevåningsbyggnad med hiss. Lägenheten präglas av högkvalitativa material och en stilren design. Genomgående ljusa väggar och vackra trägolv skapar en ljus och inbjudande atmosfär. Det rymliga helkaklade badrummet är utrustat med en praktisk tvättdel, vilket underlättar vardagen. En av höjdpunkterna med denna lägenhet är den stora, härliga balkongen. Här finns gott om plats för att både njuta av solen och odla växter. Det är den perfekta platsen för morgonkaffet, eftermiddagsläsningen eller en middag med vänner. Parkering går att hyra, med eller utan laddstolpe (Separat kö till p-platserna) Föreningen har en god driftsekonomi och använder bergvärme, vilket bidrar till låga uppvärmningskostnader. Du debiteras endast för den rörliga delen av hushållselen, eftersom föreningen står för nätavgiften. Detta gör boendet både ekonomiskt och miljövänligt. Här bor du med allt du behöver inom några minuter. Affärer, service, restauranger och expressbussar finns på bekvämt avstånd, vilket gör vardagen smidig och enkel. Missade inte chansen att uppleva denna fantastiska lägenhet på plats, ett hem som kombinerar modern komfort med centralt läge. Denna lägenhet är verkligen en pärla i centrala Landvetter – ett hem att trivas i! Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Kärretvägen 40, Stora Bugärde, Härryda kommun

Kärretvägen 40

Gård/Skog
Stora Bugärde, Härryda kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mölnlycke
5 850 000 kr
3,6 ha tomt

Välkommen till denna underbara gård belägen i hjärtat av Härryda, där varje dag känns som en semester. Med ett fantastiskt vackert läge, omgiven av grönskande skogar och böljande hagar, erbjuder denna fastighet en unik möjlighet att njuta av livet på landet utan att kompromissa med bekvämligheter. Förutom huvudbyggnaden om ca 135 kvm, så finns det en stor lada om ca 200 kvm, ytterligare ett bostadshus "Lillstugan" om ca 70 kvm samt uthus och hönshus. Omgivande mark, totalt ca 3,6 ha består av hag-/ängs- och betesmarker. Närheten till väg 156 (2 km) samt Riksväg 40, ger stora fördelar och underlättar vardagslivet. Välkommen att förverkliga din dröm! Huvudbyggnaden är en perfekt blandning av traditionell charm och moderna bekvämligheter. Med sina ljusa, rymliga rum och vackra detaljer skapas en hemtrevlig atmosfär som passar både för avkoppling och sociala tillställningar. Ett stort kök med plats för hela familjen, mysiga sovrum och ett vardagsrum med öppen spis för kalla vinterkvällar . På det övre planet finns ytterligare ett sovrum och övriga utrymmen som skulle kunna bli ytterligare sovrum. En stor träaltan erbjuder härliga stunder för grillning och umgänge. Lillstugan, om 3 r o k , kan generera intäkter genom uthyrning. På gården har tidigare funnits får och höns. Ladan skulle kunna fungera för lösdrift för hästar eller något annat man har behov av och drömmer om. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

  • Plus
Västergårdsvägen 7B, Rävlanda, Härryda kommun
  • Imorgon kl 11:00

Västergårdsvägen 7B

Lägenhet
Rävlanda, Härryda kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mölnlycke
995 000 kr
40 m²
2 rum
vån 1/2
3 418 kr/mån
24 875 kr/m²

Välkommen till en nyligen renoverad 2:a i hjärtat av Rävlanda! En kvadratsmart lägenhet med högt i tak, goda förvaringsmöjligheter och renoverat badrum med tvättmaskin. Ljusa väggar och genomgående mycket tilltalande material- och färgval. Hela byggnaden totalrenoverades 2011 och uppvärmningen är bergvärme (2015), vilket är bra för driftsekonomin. Föreningens gemensamma uteplats är mycket uppskattad och där träffas man gärna för att njuta av uteliv och grillkvällar. Lägenhetsförråd finns. Bilen parkerar du utan kostnad på gårdsplanen, fiber är indraget och i månadsavgiften ingår allt utom hushållsel och bostadsförsäkring. Trivsam och personlig Brf bestående av 8 lägenheter och en lokal som hyrs ut. Här bor du centralt och naturnära med närhet till bland annat skola, bra kommunikationer, fina skogspartier, badsjö och restauranger. Badbryggorna vid Rammsjön ligger inom en liten cykeltur bort, Rävlanda centrum en kort promenad från lägenheten och Bollebygd centrum med affärer och service finner du en kort bilresa från bostaden. Med tåg når du Rävlanda på 40 minuter och med bil pendlar du på några minuter till riksväg 40 för vidare färd mot Landvetter, Göteborg eller Borås. Missa inte chansen att förvärva ett attraktivt boende mitt i Rävlanda!

  • Plus
Katrineforsliden 5A, Stora Bugärde, Härryda kommun

Katrineforsliden 5A

Tomt
Stora Bugärde, Härryda kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mölnlycke
1 650 000 kr
1 092 m² tomt

Här erbjuds ett unikt tillfälle att förvärva en tomt med sjönära läge och med fin utsikt över Hällsjön i Stora Bugärde, ca 28 kvm från Göteborg. Här finns ett ett förhandsbesked för byggnation av bostadshus om hela 100 kvm byggyta i två plan (totalt närmare 200 kvm boarea) samt garage. Enskilt VA går att lösa i närområdet. Tomten är inte bunden till byggentreprenör. Här bor man lite lantligt i ett expansivt och synnerligen naturskönt och rofyllt område med tillgång till badsjö, fiske, fina skogspartier och med bär- och svampmarker inpå knuten. Man kan köra in med bil från Katrineforsliden, det finns servitut att använda vägen ned till tomten och parkera där. Det går utmärkt att själv beträda tomten. Idag finns ett mindre hus på tomten. Man kan dessutom med fördel åka längst in på Mellanvägen för att känna av tomtens sjönära läge då tomten idag är trädbevuxen och sjön bara skymtar från tomten. Närhet till busshållplats gör det möjligt att pendla med kollektivtrafik till Göteborg (35 minuter med buss) och några minuter med bil till Riksväg 40 för vidare färd mot Göteborg, Landvetter Flygplats, Borås m.m. Kontakta gärna mäklaren för mer information!

Brännetvägen 3, Landvetter, Härryda kommun

Brännetvägen 3

Tomt
Landvetter, Härryda kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mölnlycke
1 600 000 kr
1 380 m² tomt

Nu har du äntligen chansen att förverkliga din bostadsdröm i Landvetter. Arbetar du i Göteborg och snabbt vill ta dig dit är detta ett läge för dig med endast 10 minuter bilfärd. Barnen går i någon av de populära skolorna i Landvetter och erbjuds skolskjuts från området! Tomten omfattar 1 380 kvm vilket är stort nog att få plats med ett 1-plans- eller 1,5-plans hus. Vid nyproduktion av villa är man befriad från fastighetsavgift de första 15 åren. Tomten är inte knuten till någon husleverantör. Nedan finns däremot två sammanfattade kalkylförslag. Tomten säljs med ett accepterat pris vid 1 600 000 kr. Kalkyl med Vårgårdahus "Villa Nolhaga" Tomt: 1 600 000 kr Byggnadskostnad, exploatering mm: 4 035 000 kr Totalt: 5 635 000 kr Kalkyl med LB-hus "Optimal 168" Tomt: 1 600 000 kr Byggnadskostnad, exploatering mm: 3 677 370 kr Totalt: 5 277 370 kr Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information!

Visar alla 9