Svensk Fastighetsförmedling Mölnlycke

Svensk Fastighetsförmedling Mölnlycke

Mäklare

Pinntorpsvägen 40, Landvetter, Härryda kommun

Pinntorpsvägen 40

Villa
Landvetter, Härryda kommun

2 995 000 kr

70 m²

4 rum

1 322 m² tomt

I växande Pinntorpsområdet har ni nu möjlighet att förvärva denna fastighet som har varit i familjens ägo dryga 30 år. Ett charmigt hus om totalt 118kvm med en stor inhägnad tomt för barn och vuxna med spring i bena och ett tillhörande "gästhus" med elektricitet, allrum och mulltoa. Huset har under åren byggts om beroende på behov och familjekonstellationer, när man kliver in i hallen har man avhängningsmöjligheter direkt till höger eller rakt fram i vad som nu är en stor klädkammare men som också kan användas som ett rum. Det stora köket som ligger intill har gjorts om i modern tid med fina ekluckor, klinkers på golv med underliggande golvvärme för extra komfort, köket går i vinkel och ger rum för ett stort matbord för större middagssällskap. Tillbaka genom hallen och in till vardagsrummet, luftigt och fönster från flera väderstreck ger extra rymd och tillgång till altanen från vardagsrummet är en extra bonus. Badrummet är helkaklat i vått/grått och tillhörande tvättpelare. En trappa ner finns två sovrum och ett stort "förråd" där varmvattenberedare, pump för vattnet och diverse essentiella komponenter för huset och dess funktion. I Landvetter - Tahult bor ni med god tillgänglighet till allt det som vardagslivet kan tänkas behöva. Exempelvis har föreningslivet mycket att erbjuda. I nära anslutning till boendet finner ni Landvetters Ryttarsällskap, Pinntorpshallen och Landvetter IP. I närområdet finns i övrigt flertalet skolor, naturreservatet Gallhålan och populära elljusspåret Landehof. På ett par minuter nås Landvetter centrum. Här finns livsmedelsbutiker, kulturhus, träningscenter, lekplatser, parkmiljöer, och restauranger m.m. Goda kommunikationer tar dig smidigt till Göteborg, Landvetter flygplats och Borås. Expressbussen från Landvetter resecentrum tar er in till centrala Göteborg på ungefär 15 minuter. Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information!

  • Uteplats
Davids väg 32, Landvetter, Härryda kommun
  • Lör 11 feb kl 11:00

Davids väg 32

Villa
Landvetter, Härryda kommun

4 695 000 kr

145 m²

6 rum

1 565 m² tomt

I familjära och minst sagt populära kvarter finns nu möjligheten att förvärva en hemtrevlig och gedigen villa om 222 kvadratmeter som smakfullt renoverats genom åren. Ett grönskande och lugnt område som erbjuder barnfamiljen trygghet och lekfulla miljöer. Perfekt för den stora familjen såväl som för paret som letar efter ett hus att växa och trivas i under många år framöver. Lyxigt nog finns även ett stort garage och en carport! En inbjudande framsida som rymmer såväl odlingar som körsbärsträd och äppleträd leder fram till ytterdörren. Kliv in och välkomnas av en rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter där den vattenburna golvvärmen värmer fötterna behagligt. Hallen leder dig till det stora vardagsrummet, som idag används som matrum med plats för större sällskap. Rummet har ett härligt ljusinsläpp samt två snygga, inbyggda ljusmoduler. Från vardagsrummet når ni köket, ett socialt kök med plats för matbord och utgång till uterummet. Uterummet, med stora glaspartier leder er vidare till trädgården och altanen där man kan njuta av kvällssolen, ta ett dopp i spa-badet eller mysa under pergolan. På entréplanet finns även ett stort badrum med golvvärme samt två väl tilltagna förråd/klädkammare varav det ena är ett sovrum som är omgjort till ett större skafferi i anslutning till köket. Huset har en bra planlösning som kan anpassas efter familjekonstellation och åldrar. Tre sovrum, samtliga i bra storlek, är placerade i två ändar av huset. Entréplanet består också av ett mysigt, lite mindre allrum där du under kalla höst- och vinterkvällar tänder en brasa som värmer upp större delar av huset. En trappa ner har vi ett allrum med plats för en stor soffa och tv samt ett stort badrum med både dusch och badkar. Vidare in finns det mycket förvaringsmöjligheter och en tvättstuga samt tillgång till garaget inifrån. Garaget, som är uppvärmt och isolerat, har god belysning samt järnbalk och krokar förberedda för tunga lyft. El för installation av laddbox till elbil är framdraget. Att bo och leva i Björröd är att bo nära stan, men mitt i naturen. Här bor du i ett expansivt område med naturen och trevliga motionsslingor precis runt knuten. Med närhet till Backaskolan (F-3) och Landvetter centrum som ligger ett stenkast bort har du tillgång till allt från mataffärer, bibliotek, elljusspår, träningscenter, kultur, lekplats, parkmiljöer och restauranger till nöjen. Rikstäckande kommunikationer från resecentrum lämnar ingen besviken. Med Röd express befinner du dig i centrala Göteborg på endast 20 minuter.

  • Plus
  • Uteplats
Brännetvägen 3, Landvetter, Härryda kommun

Brännetvägen 3

Tomt
Landvetter, Härryda kommun

1 800 000 kr

1 380 m² tomt

*ACCEPTERAT PRIS* Nu har du äntligen chansen att förverkliga din bostadsdröm i Landvetter. Arbetar du i Göteborg och snabbt vill ta dig dit är detta ett läge för dig med endast 10 minuter bilfärd. Barnen går i någon av de populära skolorna i Landvetter och erbjuds skolskjuts från området varje morgon! I området finns fiber som är enkelt att dra in till fastigheten. Tomten består av 1 380 kvm vilket är stort nog att få plats med ett 1-plans- eller 1,5-plans hus. Nedan finns en kalkyl sammanfattad som visar en totalkostnad för byggnation av hus inkl. tomt och totalentreprenad. Tomten säljs med ett accepterat pris vid 1 800 000 kr. Kalkyl med Vårgårdahus "Villa Nolhaga" Tomt: 1 800 000 kr Byggnadskostnad, exploatering mm: 4 035 000 kr Totalt: 5 835 000 kr Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information!

Visar alla 3